Afgiftsportal Anmeldelser

4,1

Vi skulle beregne afgift på en gammel minibus, som vi ønskede at bygge om. Vi talte med Christian Ølholm, som var utrolig hjælpsom og gav mange gode råd om hvordan vi skulle gribe det an. Vi kan hel... Se mere

Rigtig venlig kundeservice. Råd og vejledning mht. import afgifter. Fik skrevet en del frem og tilbage med Christian , og følte mig godt behandlet. Jeg ledte efter en import bil og fi... Se mere

Rigtig god service med hurtig respons på værdiberegning og alt var OK da nummerplader skulle afhentes. Det var til rent 5*. Til min overraskelse blev bilen anmeldt i DMR med en meget lavere værdi (... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vores vision er at gøre import af biler fra udlandet økonomisk gennemsigtigt for den almene dansker. Vi forenkler processerne, mindsker omkostningerne og letter forløbet til 99 % selvbetjening. Vi beregner forhåndsvurderingen for din bil på 24 timer, så du hurtigt kan få den toldsynet og klar til danske nummerplader.

God

4,1

En naturlig skepsis med at overføre …

En naturlig skepsis med at overføre penge ud i det blå - men alt blev gjort til skamme, trods lidt udfordringer som Afgiftsportal.dk ikke kunne gøre for løste de problemerne til UG og alt i alt en god oplevelse som varmt kan anbefales! Stor troværdighed og profesionelle folk som står bag deres arbejde!!

3. maj 2017

Nemt og hurtigt

Fik en god vurdering og de hjalp mig kl 16.15, da jeg stod og ville have plader på bilen i synshallen. Skulle lige synke to gange da jeg overførte 220.000 kr. i netbanken. Men to min efter kunne synsmandens frigive mine plader. Så fedt ikke at skulle vente på skat og vide præcist hvad bilen skulle koste inden afgang til Tyskland. Takker. God Service

25. april 2017

Det var hurtigt (få timer) og billigt …

Det var hurtigt (få timer) og billigt og jeg tror afgiften var sat korrekt. De kom faktisk en lille smule under deres forhåndsvurdering.
Der var et par "glitches" undervejs med nogle papirer, men de ringede meget hurtigt og vi fik fundet ud af det via telefonen.
Absolut en positiv oplevelse.

20. april 2017

Jeg er super tilfreds

Jeg er super tilfreds, det tog bogstaveligt kun 15min fra at jeg skrev til dem, til jeg sad med en forhåndsvurdering af bilen, trods der aldrig har været importeret en af samme slags i dk! Og hurtige og hjælpsomme svar på mine spørgsmål efterfølgende.

5. april 2017

Fantastisk service

Har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Afgiftsportal, da vores Audi skulle fra gule til hvide nummerplader, Thomas var super til at hjælpe, og var super kompetent. Alt kørte fuldstændigt gnidningsløst, og havde nummerplader på rekordtid.

Kan absolut anbefale dem!

28. marts 2017

Fantastisk service

Da jeg fortalte en kollega om at jeg ville importere en bil til DK, blev jeg henvist til Afgiftportalen, da havde min kollega fået en god oplevelse.
Lige fra det øjeblik jeg tog kontakt til Afgiftsportalen, blev jeg taget godt imod og vejledet af en professionel igennem hele processen. Jeg har bestemt ikke noget dårligt at skrive om oplevelsen og vil til enhver tid henvende mig igen, hvis jeg skal importere bil i fremtiden.
beskrevet med tre ord: hurtig service, professionelt, troværdigt.

-Aldrig set så god service i bilbranchen tidligere.

27. marts 2017

Super service og hurtig

Helt igennem super service og tak til Thomas for at være så meget på. Hentede bilen mandag i Hamborg, tirsdag eftermiddag havde den fået plader på og alt spillede bare. Jeg spurgte tre selskaber om tilbud på afgift og Afgiftsportal.dk var klart billigst.

8. februar 2017

Fra gule til hvide plader

Super god service fra start til slut selv om der var nogen problemer med skats hjemmeside så fik de styr på det og ringet mig op flere gange for og høre om der var styr på det så vil du ha nogen der har styr på deres ting og god service så brug afgiftspotalen

26. januar 2017

Super professionel virksomhed

Både Rasmus og Thomas fra afgitsportal.dk har ydet en service ud over det forventede. Jeg sendte Rasmus en mail den 23/12 og forventede ikke svar før den 27/12 grundet julen. Rasmus svarede mig både den 24/12 og 25/12. Hele forløbet fra forhåndsvurdering til nummerpladerne sad på bilen er forløbet nemt og hurtigt så der kan ikke gives mindre end 5 stjerner.

28. december 2016

Anbefaling herfra

Kan klart anbefale at anvende Afgiftsportal.dk. Jeg hentede selv bilen i Tyskland om torsdagen, og fredag eftermiddag var der danske plader på, efter et fint og gnidningsfrit forløb med Afgiftsportal.dk, ifm. afregning af registreringsafgift.

15. december 2016

Useriøs virksomhed i mine øjne

Afgiftsportal.dk lever af at malke kunder for den difference der er i afgiften for hvad du betaler til dem, og hvad de selv skal betale til SKAT.

Når forretningen ikke hænger sammen for dem og der er en risiko, så vil de ikke være med. Jeg havde en bil, som der ikke var mange importeret af, og da de ikke kunne vide med sikkerhed at de kunne score kassen i difference, ville de ikke vurdere den.

Jeg finder det useriøst, og det er utroligt at virksomheder som afgiftsportal.dk får lov at tage kunder som gidsler, blot fordi at SKAT selv har en svartid på 3 uger.

Indberetningen af min bil bliver nu gjort af mig selv og jeg venter gerne 3 uger for at spare tusinder af kroner selv.

PS: Husk også at bruger du afgiftsportal har du ingen mulighed for at klage efterfølgende til SKAT over vurderingen.

9. december 2016
Afgiftsportal-logo

Besvarelse fra Afgiftsportal

Hej Peter,

Jeg kan se, at du også skælder vores kollegaer i branchen ud med samme urimelige anmeldelse.
Det er lidt ærgerligt.

Jeg ved ikke hvor du har dine antagelse om vores virksomhed fra, men det er en ret hård og fejlagtig beskyldning!

Vores service har indtil nu været gratis og uforpligtende. Du HAR ligeledes fået en pris på registreringsafgift på din bil, som vi mener at kunne forsvare overfor SKAT. Den mente du var for dyr, hvilket tilsyneladende resulterer i denne urimelige anmeldelse.

Du er velkommen til at læse vores forretningsbetingelser såfremt du har spørgsmål til vores forretning.

Hilsen
Afgiftsportal ApS

Super service :-)

Havde en rigtig god oplevelse med afgiftsportal.dk. Fik forhåndsvurderingen med det samme og efter at vi havde indsendt de forskellige dokumenter for bilen og betalt afgiften kunne vi hente nummerpladerne 15 min efter ved en sysnhal.

Er meget tilfredse med forløbet og det gav en god tryghed at bruge dem.

6. december 2016

Hurtigt, let og fair

Jeg har fået en venlig, hurtig og gnidningsfri behandling hos afgiftenportalen.dk – ros til Peter.
Forhåndsvurderingen var fair – og tilmed gratis (det kunne konkurrenterne lære af!). Efter at have betalt afgiften kunne jeg køre i synshallen og hente nummerplader samme dag. Det har aldrig været lettere – særlig når jeg tænker på hvor bøvlet det tidligere var hos SKAT. Jeg kan kun sige godt om afgiftportalen.dk, som jeg helt sikkert tager fat i næste gang jeg henter en bil til landet. Jeg kan ikke sætte en finger på noget så er nød til at give 5 ud af 5 stjerner.

2. december 2016

Nemt og hurtigt

Vi fik lavet en bindende forhåndvurdering for godt en måneds tid siden. Den var gratis i modsætning til mange af de andre udbydere som typisk tager omkring 400 kr. for den. Vi hentede bilen selv og da vi så var klar blev hele processen omkring toldsyn, betaling af afgiften og plader på bilen klaret i løbet af en dag. Super nemt. God kommunikation hele vejen igennem, og prisen for selve afgiftsberigtigelsen var også den skarpeste på markedet. Vi vil helt klart bruge dem igen, så en klar anbefaling herfra.

30. november 2016