Afgiftsportal Anmeldelser

4,1

Vi skulle beregne afgift på en gammel minibus, som vi ønskede at bygge om. Vi talte med Christian Ølholm, som var utrolig hjælpsom og gav mange gode råd om hvordan vi skulle gribe det an. Vi kan hel... Se mere

Rigtig venlig kundeservice. Råd og vejledning mht. import afgifter. Fik skrevet en del frem og tilbage med Christian , og følte mig godt behandlet. Jeg ledte efter en import bil og fi... Se mere

Vi fik lavet en bindende forhåndvurdering for godt en måneds tid siden. Den var gratis i modsætning til mange af de andre udbydere som typisk tager omkring 400 kr. for den. Vi hentede bilen selv og da... Se mere

Rigtig god service med hurtig respons på værdiberegning og alt var OK da nummerplader skulle afhentes. Det var til rent 5*. Til min overraskelse blev bilen anmeldt i DMR med en meget lavere værdi (... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vores vision er at gøre import af biler fra udlandet økonomisk gennemsigtigt for den almene dansker. Vi forenkler processerne, mindsker omkostningerne og letter forløbet til 99 % selvbetjening. Vi beregner forhåndsvurderingen for din bil på 24 timer, så du hurtigt kan få den toldsynet og klar til danske nummerplader.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Troværdig

Trygt med en virksomhed hvor der bliver svaret hurtigt både på mail og telefon. Følelse af de engagerer sig i deres kunder. Kan bestemt anbefales.

9. august 2018

Super hurtig og god service :)

Havde spurgt hos SKAT og deres behandlings tid var 7 uger grundet meget arbejde. For 14 dage siden fik jeg Thomas til at lave en forhåndsvurdering og den pris holdt. Fik også en pris udregnet hos en andet firma :( Jeg var dog lidt skeptisk ved at overføre ret mange penge, da Afgiftportal var “fundet” på www og havde hørt (kun godt) om ham i min Synshal. Jeg fortalte Thomas at det ville være mere trygt hvis man kunne logge på SKAT’s www med sit NemID og den vej igennem kunne finde de firmaer som har aftale om at udføre disse udregninger for SKAT.
Min tvivl har jeg dog begravet, overførte pengene kl 2100 og dagen efter kunne hente jeg mine plader kl 1100, i Synshallen.
Kan kun give min bedste anbefaling til Afgiftportal og Thomas - :) Med venlig hilsen

14. maj 2018

Tryg og god oplevelse med stor fleksibilitet

Jeg ville importere en Audi A5 cabriolet, og efter at have sonderet markedet, var Afgiftsportal.dk meget hurtig til at værdifastsætte afgiften, til en yderst fornuftig pris! Afgiften passede endvidere med de udregninger jeg selv havde lavet og undersøgt på skat.dk, men dejlig med sikkerhed.
Desværre blev importen forsinket én dag, så jeg havde problemer med at nå at få den toldsynet inden Påske. Heldigvis var Thomas meget fleksibel og udviste ekstrem god service, da han tilbød at gennemføre overførslen og godkendelsen på en dag hvor de ellers var lukket, så jeg kunne få danske plader på bilen hurtigst muligt - super service!!
Alt er forløbet perfekt med afgiftsportal.dk, og jeg anbefaler dem meget gerne!

31. marts 2018

Super Kompetent, hurtig og professionel service.

Dette koncept lever op til visionen og gør bilimport gennemskueligt for alle!
I enhver henseende har Thomas og afgiftportal.dk min bedste anbefaling.

15. marts 2018

Super flot service.

Super flot service.
Fandt bil på Mobile.de og fik den i løbet af få timer forhåndsvurderet hos Afgiftsportal,
Hentede bilen i Tyskland og kørte til toldsyn-fik her papirer, der skulle sendes til Afgiftsportal. Modtog få minutter senere faktura på registreringsafgiften. Betalte med straksoverførsel. Modtog 5 minutter senere kvittering, og nummerplader kunne hentes med det samme.
Stor tak til Thomas for lynhurtig, kompetent og behagelig service.

23. februar 2018

Hurtigt og god service.

Hurtigt og god service. Thomas fra Afgiftportal var yders hurtig til at svare på henvendelse og afgiften blev anmeld til skat en time efter jeg havde laver overførslen. God pris på afgiftfastsættelsen.

19. februar 2018

Super service, rimelig pris. Stor tak til Thomas for at handle hurtigt, 3 timer efter jeg havde accepteret tilbuddet, var der plader på bilen!!!!

26. januar 2018

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Hurtig og fair vurdering. 2 min. efter indbetaling kunne jeg hente mine nummerplader.
Jeg var lidt nervøs for at overføre pengene, men alle bekymringer blev gjort til skamme. De største anbefalinger fra mig.

7. juli 2017

Kollosal fejlvurdering

Skulle have vurderet afgiften på en 2 år gammel Passat, som skulle omregistreres fra taxa til personbil, og var spændt på om de kunne være behjælpelig med dette, da området jo ikke er ordentlig belyst mht afskrivning af de mange km/slid osv. Havde fået en bindende vurdering fra SKAT inden henvendelsen, så jeg havde en klar forventning om hvor vurderingen ville ligge, hvis man skulle tro de mange anmeldelser af firmaet. Efter at have ventet en dags tid og rykket for svar en gang, så kom vurderingen, og den var ingenlunde hvad jeg havde regnet med. Afgiftsportalen mente at de skulle have præcis 38.568kr MERE end hvad SKAT ville have, så mon ikke det kan svare sig at vente 4-5 uger på svaret fra SKAT, det er i hvert fald mit råd.

7. juli 2017

Meget hurtig og personlig betjening

Meget hurtig og personlig betjening. Ringer op hvis der mangler papirer.
Vær dog opmærksom på at man ikke skal acceptere den første værdiansættelse, hvis man mener den er for høj. Afgiftsportal er til at tale med mhp reducering af afgift til SKAT.

12. juni 2017