Vi skulle beregne afgift på en gammel minibus, som vi ønskede at bygge om. Vi talte med Christian Ølholm, som var utrolig hjælpsom og gav mange gode råd om hvordan vi skulle gribe det an. Vi kan hel... Se mere
Rigtig venlig kundeservice. Råd og vejledning mht. import afgifter. Fik skrevet en del frem og tilbage med Christian , og følte mig godt behandlet. Jeg ledte efter en import bil og fi... Se mere
Vi fik lavet en bindende forhåndvurdering for godt en måneds tid siden. Den var gratis i modsætning til mange af de andre udbydere som typisk tager omkring 400 kr. for den. Vi hentede bilen selv og da... Se mere
Rigtig god service med hurtig respons på værdiberegning og alt var OK da nummerplader skulle afhentes. Det var til rent 5*. Til min overraskelse blev bilen anmeldt i DMR med en meget lavere værdi (... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vores vision er at gøre import af biler fra udlandet økonomisk gennemsigtigt for den almene dansker. Vi forenkler processerne, mindsker omkostningerne og letter forløbet til 99 % selvbetjening. Vi beregner forhåndsvurderingen for din bil på 24 timer, så du hurtigt kan få den toldsynet og klar til danske nummerplader.
Vejlevej 361, 6000, Kolding, Danmark
- Info@afgiftsportal.dk
- afgiftsportal.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Super professionel, venlig og hurtig betjening…
Vi skulle beregne afgift på en gammel minibus, som vi ønskede at bygge om.
Vi talte med Christian Ølholm, som var utrolig hjælpsom og gav mange gode råd om hvordan vi skulle gribe det an. Vi kan helt klart give vores bedste anbefalinger til dette firma og deres yderst kompetente medarbejder!
Tænk jer godt om
Vurderet hele 25% laver hos DMR. Meget skuffende.
Fin service, men sænker værdien i DMR indberetningen
Til min overraskelse blev bilen anmeldt i DMR med en meget lavere værdi (ca. 10% lavere) end den vurdering Afgiftsportal har opkrævet betaling for. Glem alt om at få forskelsbeløbet tilbage med mindre SKAT udtager bilen til stikprøve og værdien bliver sat lavere end din forhåndsvurdering.
Derfor, accepter aldrig Afgiftsportals forhåndsvurdering. De har noget at give af som burde tilfalde dig selv eller fællesskabet.
Super service og vurdering
Super service, realistisk vurdering og hurtig registrering. Jeg er meget tilfreds.
Rigtig venlig kundeservice.
Rigtig venlig kundeservice.
Råd og vejledning mht. import afgifter.
Fik skrevet en del frem og tilbage med Christian ,
og følte mig godt behandlet.
Jeg ledte efter en import bil og fik lavet nogle ekstra beregninger , uden ekstra omkostninger - SÅDAN =P
så jeg kunne få en ide om , hvad de forskellige udstyrs varianter står i.
Desværre røg bilerne inden jeg nåede at få fat i sælgeren.
Men jeg betalte da et par gange for at få beregnet afgifter ,
Christian skal jo ikke gøre alt gratis.
Tak for god service =D
Fantastisk NEMT og HURTIGT
Professionelt, super service af Christian.
Og ikke mindst, rigtig god pris.
Kan varmt anbefales
Super god service.
Super god service, hurtigt betjening, gode priser og super søde mennesker og snakke med. Alt spillede bare max og til UG 👍
Ikke god til motorcykler.
Ikke god til motorcykler.
Kontaktede dem om en standard MC, men ikke en med stort salg i DK. Ved vurdering, var der ikke nogen til salg. Ringede til dem og ifølge dem selv var de meget konkurrencedygtige.
Deres 3 stjerner skal de have for deres hurtighed. De fik svaret samme dag som jeg spurgte på afgift, det er meget positivt.
De manglende 2 er deres vurdering. De vurderede min MC til over 86.000, et tal jeg synes var alt alt for højt. De var hverken til at hugge eller stikke i.
Derefter kontaktede jeg motorstyrelsen (et meget positiv oplevelse), som efter 22 dage vurderede den til 75.000! Hos motorstyrelsen har man mulighed for at vedlægge en begrundelse, så det valgte jeg at gøre. Faktisk ringede motorstyrelsen til mig for at diskutere beløbet og for at diskutere min begrundelse.
Min besparelse er ca.5000 på ren afgift plus de 3000 som afgiftsportalen tager for behandling.
Så hvis Afgiftsportalen lyttede lidt mere havde de haft mig som kunde.
Alt dette kan naturligvis checkes hvis I søger på afgifter på Ducati Monster hos motorstyrelsen.

Besvarelse fra Afgiftsportal
Fremragende Oplevelse
Jeg har haft en særdeles god oplevelse med Afgiftportal i forbindelse med registering af min Mercedes,var lidt skeptisk i starten hvordan forløbet vil være men ingen tvivl fik den bedste service på alle mine spørgsmål .Altid nem og fange på telefon og svarer hurtigt tilbage.
100% professionelt fra start til slut.
Jeg er fuldt ud tilfreds og kan kun anbefale Afgiftportal til andre.
Straks overførte pengene som jeg havde aftalt med Christian det forhåndvurderet beløb og gik der ca 30 minutter så var beløbet indberettet til Skat.
superservice mindet firma kan kun anbefale dem.
Hvis der havde været flere stjerne så havde de fået dem .
10 stjerner fra mig.
Service i absolut verdensklasse
Service i absolut verdensklasse, og på pris og kvalitet ligeledes. Jeg kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale andre at gøre det samme.
Sublim service!
Jeg har haft en særdeles god oplevelse med Afgiftsportal i forbindelse med import af min nye bil.
Det gælder for så hvidt både min dialog med dem forud for forhåndsvurderingen, den løbende rådgivning samt den efterfølgende hjælp både telefonisk og pr mail.
Det var en yderst professionel og meget proaktiv tilgang til mine spørgsmål, og en gennemført god oplevelse.
Derfor får Afgiftsportal mine varmeste anbefalinger!
Billig forhåndsvurdering der ramte…
Billig forhåndsvurdering der ramte inden for 10.000 af en to år gammel bil som jeg fik importeret. andre vurderinger jeg fik lavet lå også tæt på hvad en importør sagde
Super service fra forespørgsel til afsluttende betaling af registrering!
Vil med sikkerhed bruge afgiftsportalen igen
Fik vurderet en BMW Z3.
Fik vurderet en BMW Z3.. Ganske vist en ældre bil, får en pris på 64.000kr... Skats vurdering af 3 biler fra samme årgang er mel. 41 og 43.000. Det synes jeg jo er useriøst.
Før vurderingen var der en god dialog, efter, umulig at træffe på telefon
Service minded og nem importtold…
Service minded og nem importtold service som er mere økonomisk end andre sammenlignelige alternativer med en god teknisk indsigt i både bil og papirgang.
Det gik nemt og hurtigt.
Det gik nemt og hurtigt.
Nem at fange på telefon og svarer hurtigt tilbage.
Klart anbefales herfra.
Fremragende service
Fremragende service. Jeg havde lidt problemer med fysisk fremskaffelse af begge dele af registreringsattesten, men dette krævede blot et opkald til Thomas, så var problemet løst. Straksoverførte det forhåndsvurderede beløb, og mindre end en time senere, så var bilen klar til nummerplader. Kan kun anbefales.
Super service - professionelt
Super service - og 100 % professionelt fra start til slut. Alle aftaler blev holdt. Selv Applus, hvor toldsyn blev udført, var positivt overrasket over hvor hurtig hele processen blev gennemført med godkendelse af syn, fremsendelse af faktura, berigtigelse af indbetalt registreringsafgift og frigivelse af de danske nummerplader. Det hele inden for 1 time...absolut anbefaling!!
Fremragende oplevelse,- effektiv
Fremragende oplevelse,- effektiv, troværdig, samt kompetent forløb,- jeg er fuldt ud tilfreds og kan kun anbefale Afgiftsportal til andre!
Super god oplevelse
Super god oplevelse, Thomas forstår hvad ordet service betyder. 100% tillidsfuld, hjælpsom og serviceminded