actic.online Anmeldelser

129
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

He tingut l'oportunitat de fer el curs complet i també l'AcTic express i els dos són totalment recomanables. El Cristian aconsegueix que el temari no sigui feixuc i sempre està disponible per a qu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vaig apuntar-me a aquest curs per preparar-me les proves d'acTIC mitjà i acTIC avançat i en un parell de mesos vaig poder obtenir els certificats. El curs està molt ben estructurat i tracta tots els a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Una experiència de 10. Trobo que té tot lo necessari per a aprovar la prova acTIC, sigui quin sigui el nivell. He aconseguit el nivell mitjà en poc temps gràcies a aquesta web i tornaré quan vagi a pe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

És un curs excel·lent que et permet realitzar-ho de manera autònoma, en qualsevol moment del dia. Els temaris són complerts, estan explicats de manera pautada i amb molta claretat. A més de proposar p... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Undervisningscenter

Skrevet af virksomheden

El curs online que et prepara pel certificat acTIC 🔶 Videotutorials que t’expliquen tot 🔶 Resums del temari 🔶 Qüestionaris per practicar

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(129)

39 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Maravillosa experiencia

Ha sido muy buena experiencia , he aprobado el nivel básico y medio con esta plataforma , sus vídeos son lo máximo para entender el temario, sin duda repetiría para el nivel avanzado

15. maj 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bon curs

Bon curs. No li dono el màxim perquè faltarien cosetes que surten a l'exàmen però com diu el Cristian explicar coses molt tècniques ja seria moooolt extens i segurament farragós. Sens dubte el recomano perquè és imprescindible el que t'explica el Cristian i a més si el necessites hi és!

15. maj 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Material recomendable, buen feedback del tutor

La suscripción da acceso a videoclases cortas (5-10 minutos) que te introducen en cada tema y permiten crear unos apuntes organizados que luego se pueden ampliar según las necesidades del alumno; a preguntas de repaso, y a preguntas de formato examen muy acertadas. A parte, explicación detallada del formato de examen. Destaco la cercania de Cristian y la rapidez en responder a las consultas.

25. april 2024

Totalmente recomendable

En mi caso, he seguido el curso del Actic Medio. Los vídeos son cortos i ajustados al temario y Cristian se explica muy bien, y da consejos sobre cómo afrontar la prueba. Además tiene la información de los vídeos por escrito por si necesitas consultar algo, i una batería de preguntas al final de cada competencia.

Totalmente recomendable. He aprobado! Si me decido a ir a por el Actic Avanzado sin duda volveré a esta web. Muchas gracias por todo!

16. april 2024

Actic expres

Curs centrat en superar l’examen en un mes; molt ben organitzat i, si se’s constant, es pot superar l’examen perfectament. Genial!

15. april 2024

Molt recomanable!

L'any passat vaig fer l'examen de nivell mitjà i el vaig suspendre. Ahir el vaig tornar a fer després de fer el curs online i vaig aprovar.
Penso que el curs està molt ben muntat, i jo personalment, agraeixo que els vídeos siguin curtets i entenedors.
Gràcies.

13. april 2024

Curso acTIC nivel medio

Mi experiencia con el curso acTIC ha sido muy buena. Cristian explica el contenido de manera súper clara y los qüestionarios al final de cada temario resumen todos los contenidos trabajados. He conseguido aprobar en algo más de un mes, así que lo recomiendo!

7. marts 2024

Curs actic nivell mitjà

La meva experiència sobre aquest curs online és totalment positiva. La metodologia, les vídeo - classes tutorials, el contingut teòric és totalment idòni per poder aprovar l'examen de l'Actic nivell mitjà. El Cristian fa molt amè les classes, i de veritat que aprèns molt. Jo vaig estar dos mesos, mirant tots els vídeos i després la part teòrica. Has de pillar el teu punt, i poc a poc vas veient que tens possibilitats reals de superar l'examen, en el meu cas ha estat així! Un apte! Sobretot paciencia al moment de fer l'examen, ja que, per mi es un meitat meitat de comprensió lectora i de coneixements tècnics, la paraula per mi es un exàmen intens, però esteu en bones mans. Molt bona feina Cristian, ara a pel nivell avançat!! Gràcies

23. februar 2024

Curs intens pero recomanable 100/100

Ha sigut un curs intens de dos dies, però molt aprofitós, et prepara per a les preguntes que et trobaràs el dia de l'examen. A més prepara uns qüestionaris molt útils que són similars a com es pregunten en la prova i de maneres diferents de com les pots trobar.
És un curs que recomano 100/100.

Formació presencial

Hola Cristian! Jo vaig ser una de les persones que va fer la formació del curs Actic mitjà i estic molt contenta, vaig aconseguir l'aprovat després d´haver-ho intentat jo pel meu compte en una anterior ocasió.
A mi les classes presencials m´han servit per entendre el fucionament de la prova, sobretot donar-li importància als enunciats i a comprendre les preguntes, els teus consells i les teves recomanacions per mi van ser claus.
La feina d'estudiar jo la vaig fer a casa, però entendre que algunes preguntes son malicioses, que hem d'anar descartant i aplicant el sentit comú, etc...ho vaig entendre gràcies a les classes del dissabte.
Ara em trobo "empoderada" i amb ganes de continuar la formació, estic amb les piles carregades i tot i que han passat només 3 dies desde el meu aprovat m'encantaria fer una nova formació per aconseguir el nivell avançat.
Moltes gràcies!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Curso super práctico y útil!

Curso con una plataforma formativa muy completa y práctica. Con preguntas ajustadas a la realidad. Formación detallada tanto de la tipología del formato como de la prueba, del contenido, de los temas, del estilo de redacción de las preguntas....
Cristian te facilita toda la información necesaria. Te responde a todas las dudas que puedas tener con información adicional si es preciso.
Atención personalizada y profesional. Trato cercano y excelente. Totalmente recomendable!
P.D.: Hice el examen y lo conseguí: Apte!

17. februar 2024

Muy Buena Experiencia en Curso acTIC

La experiencia fue muy buena tanto a nivel de preparación del examen como la profesionalidad del profesor Cristian.
La metodologia de enseñanza está muy enfocada al contenido de la prueba del acTIC (Nivel Medio).
Estoy muy contento por el resultado obtenido. Muchas gracias

bona experiencia

Molt bona experiencia amb el curs intensiu.
En menys d'un mes Actic, mitjà aprovat. Un curs intensiu, amb 8 hores presencials, teoria intensa i posteriorment, practica amb el moodle des de casa amb moltes preguntes variades.
En quant al professor, un bon guia per al curs, actualitzant continguts diariament i afegint questions a la plataforma online.
Molt agraïda amb l'experiència.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.