actic.online Anmeldelser

129
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

He tingut l'oportunitat de fer el curs complet i també l'AcTic express i els dos són totalment recomanables. El Cristian aconsegueix que el temari no sigui feixuc i sempre està disponible per a qu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vaig apuntar-me a aquest curs per preparar-me les proves d'acTIC mitjà i acTIC avançat i en un parell de mesos vaig poder obtenir els certificats. El curs està molt ben estructurat i tracta tots els a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Una experiència de 10. Trobo que té tot lo necessari per a aprovar la prova acTIC, sigui quin sigui el nivell. He aconseguit el nivell mitjà en poc temps gràcies a aquesta web i tornaré quan vagi a pe... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

És un curs excel·lent que et permet realitzar-ho de manera autònoma, en qualsevol moment del dia. Els temaris són complerts, estan explicats de manera pautada i amb molta claretat. A més de proposar p... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Undervisningscenter

Skrevet af virksomheden

El curs online que et prepara pel certificat acTIC 🔶 Videotutorials que t’expliquen tot 🔶 Resums del temari 🔶 Qüestionaris per practicar

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 66 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(129)

39 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Dos aptes en dos mesos

És la segona vegada que m'apunto al curs, la primera em vaig presentar al nivell mig i en dues setmanes intensives veient les classes i practicant, vaig obtenir el meu apte. La segona vegada, em vaig apuntar al nivell avançat, obtenint els mateixos resultats. Estic molt agraïda de poder optar a fer les classes en el moment que vols, amb accés a tests per a poder practicar i, amb el Cristian explicant les coses, és impossible no entendre-ho, això sí...cal practicar, sobretot amb el nivell avançat. Si estàs pensant en si et val la pena o no pagar el curs, jo t'ho dic....una i mil vegades, sí! La veritat no he hagut ni de comprar un llibre, amb tot el que hi ha a la plataforma n'hi ha de sobres. Gràcies per tot, molt bon treball!!!

10. december 2024

Recomendable 100%

Plataforma muy útil y recomendable para preparar las pruebas del Actic. Me fueron de mucha ayuda sus clases y cuestionarios para practicar para la pruebas. Gracias a Cristian aprobé y tengo mi acreditación de Actic avanzado!

9. januar 2025

Curs per aprovar

Quan al capdavant d'un curs hi tens algú amb motivació, que sap el que fa i bona gent, només toca posar-hi de la teva part perquè el resultat esdevingui satisfactori. Gràcies per tot Cristian.

20. december 2024

100% recomanable

Valoro molt positivament tots els continguts del curs per preparar la prova de l'acTIC de nivell mitjà, l'estructura del curs, els apunts, els casos pràctics, els testos de prova.. Ho recomano al 100%.

19. december 2024

ho recomanaré!

Vaig fer el curs i em vaig presentar amb dues setmanes al àctic mitja i vaig aprovar! El curs es molt interactiu, i per el preu que té val molt la pena anar ben preparat.
Jo, vaig practicar molt fent els testos moltes vegades. Així que ho recomanaré!

18. november 2024

ACTIC avançat aprovat!

M'ha anat molt bé el teu curs per aprovar l'ACTIC avançat. L'havia suspès dos vegades estudiant pel meu compte fins que em van recomanar el teu curs, sense dubtes ha sigut la peça clau per aprovar. Moltes gràcies per la teva feina.

18. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Excel•lent opció per preparar el millor possible l'examen Actic

El Cristian ha estat molt amable ajudant-me amb la millor opció possible en el meu cas. Recomano totalment tant el Actic express com el curs mensual, amb les dues he pogut aprovar en un parell de setmanes. Els videos curts i els exàmens de proba van molt bé. Ho recomano a tothom que es disposi a preparar aquesta prova.

14. oktober 2024

Actic Avançat

Tot i que el temari de l'acTIC avançat és feixuc, a l'aplicatiu acticonline està molt ben organitzat, amb els apartats i subapartats i els vídeo explicatius el fan més entretingut. He pogut superar les dues competències que més m'interessaven a la primera. :)

4. oktober 2024

La web funciona genial

La web funciona genial, tiene mucha información y a nivel del formador se nota que es un profesional, haciendo fácil el contenido más difícil.
En 10 días he podido aprobar la acreditación media (aplicándome) y gracias a disponer de esta hoja de ruta bien estructurada.
Nos vemos en el avanzado!

26. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Cas d´èxit gràcies a en Cristian d´ acTIC.online

Que puc dir ? Doncs sincerament que he quedat encantat gràcies a en Cristian, es presentava un camí dur encara que tenia l´Actic mitjà com a base.
He aprofitat al màxim els videos del curs online i he tingut el suport d´en Cristian en totes les consultes que he tingut i avui ja puc dir que tinc l´actic avançat!!!
Cristian fins a la propera!! Gràcies!!

30. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Curso con preguntas obsoletas

6. august 2024
actic.online-logo

Besvarelse fra actic.online

Hola Tamara,

Lamentamos mucho que tu experiencia con nuestro curso no haya sido satisfactoria. Agradecemos tu crítica, ya que nos ayuda a mejorar. Somos conscientes de que las preguntas del examen no siempre son las mismas y van variando con el tiempo. Aun así, estas siguen unos patrones que nosotros intentamos enseñar en el curso. Por ese motivo, nuestro curso no solo se basa en preguntas, sino que ofrece una amplia variedad de contenidos impartidos en videoclases diseñadas para prepararte y ayudarte a afrontar la prueba acTIC de manera efectiva.

Entendemos que pueda dar la sensación de que las preguntas se quedan obsoletas. Por eso, más que simplemente hacer los test, es fundamental aprender y comprender los conceptos para poder superar la prueba. Los test por sí solos son un complemento muy útil, pero quizás no sean suficientes para ir a la prueba, especialmente si no se tienen todos los conocimientos de las competencias.

Si nos permites un consejo, te animamos a hacer todos los contenidos disponibles, ya que la formación está pensada para enseñar contenidos, preguntas de repaso y cómo afrontar las preguntas del examen. Estos recursos están pensados para ofrecer una preparación integral y asegurar que adquieras las habilidades necesarias para ir con seguridad a la prueba. Si quieres, escríbenos y te daremos acceso de nuevo para que te puedas preparar mejor.

Si necesitas asesoramiento o tienes cualquier otra duda, no dudes en escribirnos. Nuestro objetivo es ayudar a superar la prueba, como hemos hecho con otros alumnos. Estaremos encantados de ayudarte a planificar tu estudio y a ser de utilidad para alcanzar tu objetivo de superar la prueba acTIC.

Gracias de nuevo por tus comentarios. Seguiremos trabajando para mejorar los contenidos.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

El temari clar i entenedor

El temari està molt bé explicat, de manera clara i senzilla, amb exercicis al finalitzar cada tema per repassar els continguts. La bateria de preguntes és genial per a fer un repàs en general!

17. maj 2024

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.