Arbejdernes Boligselskab Anmeldelser 14

2,2

Under middel

​## Torveparken

​## Torveparken: En kritisk betragtning
​Jeg har fulgt Torveparken tæt i cirka 36 år – en periode, hvor jeg selv har boet i afdelingen. Det er ingen hemmelighed, at mit syn på området har ændret sig radikalt siden barndommen. Torveparken er i dag blevet et sted, hvor egoismen hersker, og hvor asociale mennesker trives. Det usunde sociale miljø, hvor beboere skaber historier om hinanden, vidner om en trist udvikling og en total mangel på livskvalitet.
​### Kritik af social og asocial adfærd
Hvad definerer social adfærd i Torveparken? Er det socialt at hyre parkeringsvagter til at bødesætte beboere og gæster? Er det socialt, at lejligheder tildeles uden om ventelisten til "gode socialdemokrater", mens andre venter tålmodigt?
​Denne asociale kultur gennemsyrer også de yngre generationer. Det er dybt bekymrende, at børn og unge får lov til at terrorisere enkelte beboere, uden at der bliver grebet ind. SSP-arbejdet i Gladsaxe Kommune er i denne sammenhæng mildest talt elendigt, og de ansvarlige forældre virker bedøvende ligeglade med den utryghed, deres børn skaber.
​### Uansvarlig økonomi og magtmisbrug
Flere afdelingsbestyrelser har gennem årene truffet dyre og ufornuftige beslutninger. Der er spildt store summer på alt fra ulovlige vejbump til kortlivet randbeplantning med dertilhørende dyre konsulenter.
​Værre endnu er de mange eksempler på magtmisbrug. Jeg har selv været vidne til, at et tidligere bestyrelsesmedlem brugte afdelingens budget til at dække over en vens misbrug af andres penge. Samtidig har jeg oplevet at skulle indordne mig under "hjemmebryggede" regler, dikteret af en tidligere formand, blot fordi jeg ikke ønskede at samarbejde med hende. Denne person fik lov til at påvirke afdelingen med sin asociale tankegang i alt for mange år, mens andre asociale beboere blot kunne te sig, som de ville.
​### Høje huslejer og svigt af oprindelig hensigt
Det er velkendt, at mange beboere ikke trives, og at alkoholmisbrug er et udbredt problem, der skræmmende ofte fører til dødsfald. Samtidig er huslejen blevet uoverkommelig for gennemsnitsborgeren. Det burde ikke være nødvendigt med en stor opsparing eller kommunal støtte blot for at have råd til at bo her. Boligselskabet vælger konsekvent at "lappe" tingene frem for at reparere dem ordentligt, hvilket næppe er billigst i længden.
​Torveparken blev oprindeligt skabt til fattige arbejdere, men i dag er situationen en helt anden. At vi er nået hertil, skyldes de førnævnte problemer, men i høj grad også, at de ansvarlige i boligselskabet har valgt at vende ryggen til fremfor at rette op på tingene.
​### En afsluttende konstatering
Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Torveparken blandt fraflyttede beboere ofte bliver kaldt for "Gladsaxe Kommunes r...", og det er et prædikat, der desværre føles velfortjent efter årtier med forfald og dårlig ledelse.
​Men en dag vil I sande mine ord. Godt at man kom væk fra denne elendighed

10. marts 2026

Vil gi nul stjerner Virkelig dårlige…

Vil gi nul stjerner Virkelig dårlige boliger gammelt møg piv utætte overholder ikke hvad de lover har boet der 20 år tar hele dit depositum når du flytter uforskammet får kun nyt når du flytter huslejestigning hvert år alt hvad du sætter i stand ska fjernes hold jer langt fra dem Vordingborg

1. oktober 2025

taler nedladende folk og hvilken jeg…

taler nedladende folk og hvilken jeg har oplevet 21-12-2023 og især hvis man har spørgsmål om flytning til en anden bolig og andet ting, jeg blev også tilbudt bolig af dem i Høje gladsaxe, men så sagde de at jeg skulle arbejde 31 timers arbejdes uge

diskriminering på højeste niveau

9. september 2025

ABG - Helvedes forgård!!

FLYT ALDRIG TIL ABG!!!!
Hvis du er skrevet op, så bliv slettet!!
Deres ejendomme er så misligholdte, at De bidrager til slumkvarterer.
De overholder ikke lejeloven på nogen måde.
De holder hånden over klinisk psykisk syge mennesker, som får lov til, at opføre sig, lige så tosset som de vil - fuldstændig i strid mod husordenen og hvad der er almindelig opførsel.
Min mistanke er, at de bliver betalt af kommunen, for at have sådan nogle tilfælde boende, som slet ikke er egnet til, at bo i et alment boligbyggeri.
De p.isser på dig som beboer på alle tænkelige måder og jeg er åbenbart ikke den eneste, som har fået et brev fra Deres lussede advokat-l.uder med trusler om at blive smidt ud, fordi DE ikke overholder reglerne!!!!
Så hvis du gerne vil bo i en misligholdt ejendommen, blandt syge mennesker og et boligselskab som er ligeglade, så er ABG lige noget for dig.
FØJ FOR DEN LEDE!!!!

10. april 2025

Tilfredshed 😀…

Har nu boet 2 1/2 år i boligselskabet og har kun mødt venlighed på kontoret når jeg har henvendt mig, eller hørt fra dem.
Afdelingens ansatte er også søde og gør meget for at hjælpe os beboere. 😀

17. november 2024

Ikke nok med trusler om at blive smidt…

Ikke nok med trusler om at blive smidt ud af sin lejlighed for at bede dem om et nyt VINDUE til badeværelset fordi der er huller på størrelse med en tommelfinger flere steder i karmen (det fryser en flaske vand til is om vinteren) men nu får vi heller ikke de sorte affaldsposer mere

3. juni 2024

Chikane

Er ikke super stor fan af dem for tiden. Jeg har været skrevet op hos dem i 10+ år, altid betalt min husleje til tiden og de har mildt sagt behandlet mig af h til. Fra skriftlige anmeldelser om beskyldning af henkastet affald som ikke havde noget med mig at gøre til nu lige før jul hvor de vil have mig til at skille mig af med min 16 år gamle kat fordi de ikke lige mener at den er lovlig og passer ind i deres åndssvage reglement. Det er en 16 årig KAT? Den æder og den sover og generer absolut ingen. Jeg er ved at være træt af deres chikane og nu er det på tide at advare andre. Hold jer væk.!!

20. december 2023

INGEN INDVENDIG VEDLIGEHOLDELSE

Jeg har fået et brev fra boligselskabet at hvis jeg kontakter dem EN eneste gang mere så bliver jeg smidt ud og det skal lige siges at jeg står i spidsen for fire lejligheder der har manglet vedligeholdelse i adskillige år efterhånden (alt fra dødt komfur til rådne vindueskarme)

21. juli 2023

Er dette din virksomhed?