Afdeling Sønderport I årevis har håndværkere udført støjende arbejde før kl. 09, ofte allerede kl. 07 om morgenen – gulvslibning, køkkenrenovering osv. - uden varsling til naboer og helt uden... Se mere
d.13.09-22 - Skrev vi på en såkaldt "lotteri lejlighed", og blev fortalt, at vi skulle sende vores oplysninger til denne mail: kundeservice (@) fabbo.dk - Alle oplysningerne de ønskede blev send... Se mere
0 stjerner, fraflyttede år 31/12-2021. Og nu vil de have 2 ugers husleje ekstra. Fordi de mener vi skal betale for "håndværker perioden", men den anden medarbejder sagde det var fordi vi opsagde pr 22... Se mere
Viceværten og boligforeningen ignorerer beboere og regler
Afdeling Sønderport
I årevis har håndværkere udført støjende arbejde før kl. 09, ofte allerede kl. 07 om morgenen – gulvslibning, køkkenrenovering osv. - uden varsling til naboer og helt uden hensyn til husordenen.
Det er viceværten og boligforeningen selv, der giver håndværkere frie tøjler og ignorerer egne regler, mens de samtidig forventer, at beboere følger husordenen til punkt og prikke.
Som beboer bliver man gentagne gange vækket og stresset uden forklaring eller respekt. Dette er uacceptabelt, og viser tydeligt en manglende respekt for beboere og almindelig ordentlighed.
Boligforeningen må tage ansvar og begynde at overholde deres egne regler, så beboere kan få den ro, de har krav på.
Flyttede ind ved dem i juli 2025.
Flyttede ind ved dem i juli 2025.
Hørte med det samme en summende konstant lyd i lejemålet efter overtagelsen. De påstod de ikke kendte til, at der skulle være en konstant støj i boligen. Senere gav de min ældre nabos iltapparat skylden, og sagde at det kunne de intet gøre noget ved. Jeg spurgte flere gange til det rum der støder op til lejligheden, da jeg selv mente lyden kom derinde fra, da iltapparatet kun kan høres i soveværelset, og den anden lyd kan høres i hele lejligheden, samt at iltapparatet jo er en nødvendighed og ikke noget jeg ville klage over! De nægtede der var et teknikrum ved siden af min lejlighed, og skriver i en mail de intet kan stille op med lyden da det er iltapparatet jeg kan høre. Jeg får senere bevist at lyden netop kommer fra det teknikrum de påstod ikke var der, da en medarbejder låser sig derind, gik jeg nemlig ud af min terrasse dør og gik efter ham for at konfrontere ham med at lyden derinde fra, jo var den lyd jeg kunne høre i hele lejligheden. Han skyndte sig væk, men efterfølgende anerkendte de dog pr. Mail, først at der er et teknikrum ved siden af min lejlighed og efterfølgende anerkender de så også lyden derfra kan høres inde ved mig, og siger de vil få ordnet lyden hurtigst muligt. Men der sker intet. Jeg må rykke flere gange. Jeg bliver til sidst ringet op, og fortalt at de er ved at lave den - men det er løgn. Der er ingen der arbejder i rummet og lyden forsvinder ikke. Jeg rykker igen og bliver nu ringet op af en byggeansvarlig som fortæller mig at pumpen i rummet er gået i stykker og derfor støjer det i min lejlighed, hvilket det ikke skal og han kalder det byggesjusk. Jeg får at vide jeg ikke skal stå til måls for det og vi derfor burde kunne indgå et kompromis da de er klar over det ikke er til at bo i den støj. Jeg spørger bl.a. om tilladelse til at flytte uden tre måneders opsigelse, eller flytte uden ekstra regning, hvor de kun beholder mit indskud på ca. 48.000kr. Eller om der kan gives noget huslejekompensation - altså er jeg åben for flere muligheder! De snakker i første omgang, som om vi vil finde en løsning i fællesskab. Jeg rykker flere gange for en løsning, og til sidst trækker de i land og siger, at jeg er velkommen til at flytte på alm. vilkår. Altså ingen hjælp fra dem på trods af de udlejer en ubeboelig lejlighed ud. Jeg er psykisk blevet enormt påvirket af at bo i den konstante støj, jeg har hovedpine hele tiden, jeg er blevet meget stresset og har tabt mig 16 kg på 4 måneder! Jeg burde være lykkelig på barsel- men den konstante støj dræner mig for energi og mit humør er helt i bund. Også mine børn reagerer- de vågner bl.a. om natten og den ældste på 3 år beder mig slukke for lyden. Mine børn sover generelt rigtig dårligt efter vi flyttede hertil, og ingen kan sove til middag længere.
Min ældste datter på 3 år siger direkte hun ikke vil hjem hvis lyden er der da hun får ondt i ørerne. De to andre børn er for små til at sige noget, men hende på 1 år er begyndt at ryste på hovedet og holde sig for ørerne og pege mod væggen. Jeg har aldrig nævnt lyden foran børnene, så de har ikke hørt om den fra mig. Vi har ingen gæster da ingen kan holde ud at besøge os - mine venner siger de også får hovedpine. Så til mine børns fødselsdage havde vi gæster én time, så ville de hjem pga. lyden.
Jeg har spurgt boligforeningen om at tale personligt med chefen - det kunne ikke lade sig gøre, så hvem der egentlig tager beslutningerne ved dem, ved jeg ikke da det meste at min kommunikation foregår med viceværterne, da boligforeningen hele tiden henviser til dem og ikke selv svarer på halvdelen af mine henvendelser til dem. Jeg har endda bedt boligforeningen komme og høre lyden selv, så de kan høre om de kunne leve i det de byder mig, men dette svarede de heller ikke på. Jeg har også spurgt om de vil genhuse os indetil pumpen er lavet - dette svarer de heller ikke på, selvom jeg har spurgt flere gange, både pr mail og i telefonen.
Det sidste nye pr. 9. December 2025 er at de alligevel ikke har bestilt en ny pumpe som de elles sagde sidst i november 2025. Den nye pumpe mener de åbenbart ikke de selv skal betale for og derfor “slås” de med det firma de mener skal betale for den, de siger firmaet trækker det i langdrag. Så igen står jeg i uvished om hvor længe vi skal bo i den støj og igen ingen hjælp fra dem og igen skubber de problemet over på andre (firmaet de mener skal betale for pumpen får skylden nu).
Jeg kan ikke bare flytte da de har erklæret det vil koste i hvert fald 90.000kr KUN at få malet vægge og lofter. Samt det er svært at finde noget privat udlejning hvor jeg kan flytte så det passer med de tre måneders opsigelse som boligforeningen holder på jeg skal have. Jeg synes det de udsætter mine børn og mig for er umenneskeligt og jeg håber inderligt at andre holder sig fra at leje boliger ved dem. De er IKKE menneskelige på nogle måder. Jeg har dokumentation på mail der bekræfter min historie.
Inkompetente helt inde til benene og et er at sige det pænt
De sletter kommentarer fra der sætter dem og deres ¨arbejde¨ i dårligt lys. Der er utallige problemer. Sæd i elevatorerne der ikke rengøres, heller ikke efter at have klaget 14 dage med jævne mellemrum. Kondomer og sæd i opgange. De vil påstå at der er rengjort men det er det ikke. Der fremsendes billeder, og beviser for hvilken beboer det drejer sig om og der sker intet. Der er afføring og urin på svalegangene, hærværk med bilerne og så kigger de ikke engang på kameraerne. Hold af ulovlig hunderacer. Der er i Kongens Karre store problemer med narkotika salg og prostitution og FAB tager ingen klager seriøst. De har travl med at fortælle folk at man er den eneste der har den påstand, og snakker man med sine naboer er billedet jo en helt anden. Der fremvises opkaldslog og mails, dette påstår de jo selvfølgelig ikke eksistere. De har brugt over 1 år, på at ¨løse¨ en vandproblem som stadig er et vandproblem.
Fraflyttede for halvanden år siden og…
Fraflyttede for halvanden år siden og får stadigvæk tilsendt regninger. Får en gang i mellem også tilsendt rykkere på regninger som jeg ikke har modtaget.
Jeg bor i Afdeling 25 og har ikke haft…
Jeg bor i Afdeling 25 og har ikke haft andet end problemer med misbrugere der uden tøven bliver plantet af kommunen fordi de er røget ud fra deres tidligere bolig. D. 7 oktober var jeg ved at blive kørt ned af en beboer der mener sig fritaget for hensyn. Dette resulterede i et alvorligt fald med en brækket hoftekam til følge .Det skal nævnes at jeg har nedsat funktion på grund af en kræftsygdom i knoglerne .
Boligselskabet er fløjtende ligeglad ,de har sendt et brev til pågældende men denne har bare løjet sig fra hændelsen. Efterfølgende har jeg sendt en skriftlig klage igen , denne gang med underskrift af et øjenvidne men , den arrogante moster hos FabBo har bare afvist sagen og lukket den. De mennesker der sidder i kundeservice får løn for bare at sidde på hænderne og det er sikkert ikke småpenge de får for det og ellers mangler de samvittighed-moral og empati. Jeg kan på det kraftigste fraråde dette boligselskab hvis man vil leve bare nogenlunde trygt.
Forargelig og useriøs behandling af…
Forargelig og useriøs behandling af deres lejere. Det er under al kritik. Ældre borgere der især bliver ignoreret, generet med nedladende kommentarer og oplever latterliggørelse når de har mistet ting af affektionsværdi i skader (forårsaget af skadedyr) som er udlejers ansvar!!!. Udlejer har ikke forsikring af lofter får man i vide og de erstatter ikke lejere for deres tab. Og “skadedyr” på lofter er “normalt” FØJ!! Sikke en kommentar fra dem af. Det er ikke ok! Gå LANGT uden om denne udlejer.
Vandskade, over 10 måneders renovering, og misligholdt tabsgrænsningspligt
Jeg flyttede ind i en bolig d 1/12 2024, inden for de første 14 dage opdager jeg at lejligheden er gennemblødt og lider af en grov vandskade. 10 måneder efter er lejligheden stadig ikke færdig renoveret. Jeg har nu opsagt lejemålet, desværre formår de ikke at oplyse mit rigtige telefon nummer i opsigelsen, og nye lejere kan derfor ikke kontakte mig, trods jeg prøver at orientere dem om at jeg mistænker en fejl med mit telefonnummer… Jeg forsøger at kontakte dem i forbindelse med tabsgrænsningspligten som de har og de erkender at de har oplyst forkert telefonnummer men holder på at de ikke har pligt til at sløjfe min opsigelses periode, jeg er derfor tvunget til at betale husleje til en lejlighed der lider af vandskade, er fraflyttet, og den ikke er forsøgt lejet korrekt ud igen…
Skamfuldt boligselskab, med 0% chance for en anbefaling…
Jeg mangler mit indskud...
Jeg mangler mit indskud...
Jeg skulle have modtaget mit depositum senest d. 30/7-25, men det er endnu ikke kommet.
Jeg ringede til FAB i sidste uge (1/8-25), jeg fik fat i "Mads" som ikke "kunne" hjælpe mig. Han mener at systemet var fyldt med fejl og derfor ikke kunne rykke på min sag omhandlende forsinket tilbagebetaling af mit indskud. Jeg beder ham skrive dette på en mail, da jeg synes det lyder underligt at han decideret ikke kan gøre noget som helst for at hjælpe mig, selvom han er i kundesupport. Jeg ville derfor gerne have skriftlig dokumentation på det han påstår, for det lød urealistisk. Dette nægter han at gøre, da han "ikke ved hvordan han skal gøre det". (Det overrasker mig, at FAB har en medarbejder i kundesupport, som ikke kan finde ud af at sende en mail.) Han beder mig om istedet at ringe tilbage om en uge. Jeg ringer derfor FAB op igen d. 8/8-25 hvor jeg desværre får fat på Mads igen. Han er stadig ikke til gavn, og nægter at sende mig mail, hvor der han han citerer at han ikke kan hjælpe mig. Jeg begynder at fortælle Mads at jeg synes det er ved at være useriøst og jeg ikke er tilfreds. Mens jeg er ved at udforme en sætning hvor jeg siger jeg gerne vil omstilles til hans kollega, ender han med at svare flabet at han vil lægge røret på, og det gør han. Jeg måtte simpelthen ringe FAB opmigen, ende tilbage i køen og vente endnu en gang på at snakke med ham... Da jeg er færdig i køen, er det heldigvis Kasper, som tager telefonen. Kasper er venlig, serviceminded og hjælper mig fuldstændig med alt hvad jeg ønskede - super godt arbejde fra hans side. Selvom han forklarer mig det jeg skal vide, og lover gule og grønne skove, kommer mit indskud stadig ikke ind på min konto, whatsoever.
Uigennemsigtig venteliste…
Jeg har stået i kø til boliger i efterhånden 6-7 år, og det eneste jeg har oplevet er, at jeg bliver rykket længere og længere tilbage i køen. Når jeg begynder at håbe på, at måske om et par år, har jeg en reel chance, ryger jeg 10 numre tilbage. Deres forklaring er, at det er passiv boligsøgende, der bliver aktive foran mig, og derfor ryger jeg længere tilbage igen, igen og igen.
Der er ingen gennemsigtighed, og jeg har en klar mistanke, om at de snyder med ventelisterne. Desuden tror jeg heller ikke at jeg kommer med i puljen, hver gang de sender et boligtilbud ud, selv om jeg nogle steder har et forholdsvis lavt nr.
Selv kender jeg 2 forskellige tilfælde, der var langt tilbage i køen til en attraktiv bolig. Efter kun et halvt års venten fik de en bolig der . En anden bekendt var ekstern søgende, og fik efter ganske kort tid tilbudt en bolig, i den afdeling, hvor jeg meget gerne vil leje en bolig, og har stået på venteliste i 6-7 år Jeg er bare røget længere og længere tilbage i køen.
Mht deres kundeservice, er der søde venlige folk som forsøger at besvare og forholde sig til ens frustration over ventelisten. Men sandelig også nogle som bliver fornærmede, hvis man stiller spørgsmål, ved det reelle i ventelisten. Jeg forsøger at få et svar på, hvorfor nogen får tilbudt en bolig,, foran andre i en lang kø. Jeg begynder efterhånden at tro at det er personligt, at de simpelthen ikke ønsker at jeg får mulighed for at komme i nærheden af en attraktiv bolig. Selv om jeg uden vrøvl stille og roligt har passet min bolig og har betalt min husleje og har boet i boligforeningen i 34 år.
Har andre lignende oplevelser?
Gentagende dårlige oplevelser med FAB
Vi har gentagende gange oplevet dårlig behandling fra FAB, og nu er vi heldigivs ikke en del af deres boligselskab længere.
Først måtte vi ikke se lejligheden, men på daværende tidspunkt skulle vi flytte hurtigst muligt og takkede alligevel ja. Det er seriøst ikke i orden.
Oveni påstår de at vi modtog et nøglekort, som vi 2 år efter først høre om, og derfor hæfter for. Det er ca. 1500 kr. for et nyt nøglesæt pga DERES fejl.
De påstår også at lejligheden var misligeholdt, og der krævede ekstra rengøring oveni, hvilket heller ikke passer. Der var fuldstændig hovedrengjort.
FAB trak HELE indskuddet plus vi skal betale 39,55 kr EKSTRA! Det er utroligt småligt og synes virkelig de er latterlige.
Endda fra en utroligt dårlig renoveret lejlighed, undre mig ikke hvis de påstår, at VI er grunden til at deres renovering er grimt og dårligt lavet.
De har heller ikke svaret os på gentagende mails, men påstår at de har.
På et tidspunkt gik håndvasken på badeværelset i stykker, men vi hørte aldrig fra dem. Min far endte med at lave den i stedet.
En gang sendte de en mail, hvor en tilsynsmand ville tjekke på fejl og mangler, så vi slap for at hæfte for det ved fraflytning, men han dukkede aldrig op til aftalen, eller svarede på vores opkald.
Sindssygt dårlig stil.
FAB er meget uproffesionelle og jeg kunne aldrig drømme om at bo hos dem igen.
De burde ikke have lov til at forsætte med deres boligselskab.
Hvis jeg kunne give dem 0 stjerner, så havde de 100% fået det. De fortjener ikke en gang én.
Velkommen i Ghettoen
Jens Juels Vej- Velkommen i Ghettoen.
Hvor folk ikke har drømme eller planer, men hvor man bare bor for at bo. Alt godtfolk bliver placeret her, job eller ej. Ukrainske flygtninge*(1) osv osv osv.
- *(1) Folk uden normer og værdier som forstår at små børn på 1-2-3 år ikke skal rende og trampe kl 22-23 hver aften. Der er ingen sengetid, eller danske værdier.
Totalt kaos. 24/7.
*(2) Larm, tyveri, indbrud er en del af stedet 24/7 - Intet er trygt her!
- *(2) Indbrud i kælderrum trods overvågning af kælderen og udearealer.
Og hvor man trods alt også får lov til at betale fuld husleje for utætte vinduer, dårlig isolering og håbløse naboer som ikke har penge til gardiner og som har kælk liggende foran døren i sommer månederne.
Samt ikke mindst en “bestyrelse”*(3) som dækker over hinanden og egne personlige interesser, hvor man bliver smidt ud af områdets Facebook gruppe hvis man udviser utilfredshed med beboere som tilfældigvis sidder i “bestyrelsen” eller folk i området generelt.
- *(3) Altså… “Bestyrelsen” som er valgt af.. “Bestyrelsen”, og som faktisk ikke har noget at skulle have sagt.
Fyns Almenyttige Useriøse Boligselskab er fuldstændig ligeglad hvis man klager og sender et standardiseret “klagebrev” til modtager uden egentlig at være noget man kan tage seriøst, de løber fra alt ansvar.
Genialt sted!
Seriøsitet: Hold jer herfra hvis i har bare en smule værdighed i livet!
Fik tilbudt lejlighed d
Fik tilbudt lejlighed d. 10 feb.2024 på mail via Boligøen. Skal svare senest d. 13 feb 2024. Altså tre dage, MEN det ikke det værste. Der er ikke mulighed for at se lejligheden! Hvad bilder i jer ind, man skal da ha mulighed for se lejligheden med et indskud og husleje på 47.826kr Sådan kan man da ikke behandle jeres medlemmer. For den sags skyld mennesker. I burde slet ikke få en stjerne.
Utrolig dårlig oplevelse til at starte…
Utrolig dårlig oplevelse til at starte med, "nybygget" lejlighed som ikke er færdig. Støj 24/7 på grund af håndværkere. Huslejestigninger oveni de ikke engang har klaret fejl og mangler endnu.
Super dårlig oplevelse. Mon' ik også de snupper depositum også...
FAB kan absolut IKKE anbefales.
Frusterende Lejeoplevelse og dårlig kundeservice
Den dag, hvor jeg skulle have nøglerne til min nye lejlighed, blev jeg glemt. Jeg stod og ventede i en time på at få fat i dem. Da de endelig kom ud til mig, blev jeg mødt af en ubehagelig overraskelse, da jeg konstaterede, at lejligheden ikke på nogen måde var gjort rent af den tidligere lejer. Jeg brugte derefter to dage på at gøre rent, før jeg kunne flytte mine ting ind.
Når jeg ringer for at få et konkret svar på noget, er der ingen hold i det, kundeservice siger. De aftaler, man laver, overholder de slet ikke, og de siger altid, at det er lejerens (mit) problem, selvom det er dem, der ikke møder op på aftalte tidspunkter. Når jeg så presser dem på dette, er de meget hurtige til at sige "undskyld" og finde en løsning, men det hjælper ikke, når de som udgangspunkt ikke overholder de aftaler, man har. Det virker som om, de godt ved det, og de prøver måske endda at skræmme en til at tro, at man selv tager fejl. Utrolig dårlig service fra firmaets side. Hold jer fra dem!!
Af uforudsete grunde måtte jeg opsige…
Af uforudsete grunde måtte jeg opsige bolig på Nordfyn inden indflytning. Flot behandling og jeg fik alle pengene tilbage. Tusind tak for god behandling i Odense.
Snød mig fordi jeg ikke dukkede op til…
Snød mig fordi jeg ikke dukkede op til eftersyn , jeg boede i en bolig i 3 md og de tog hele mit indskud på 40.000 og sendte mig en ekstra regning på over 40.000 kr dette er over 10 år siden og jeg betaler stadig af på boligen, den var slet ikke ødelagt eller mis vedligeholdt , jeg stadig møg sur på dem!! Bare fordi jeg ikke dukkede op til det syn, behøver man ikke tage r**** på unge mennesker og sætte dem i gæld i så mange år!!
Dårlige boligselskab anbefales ikke
Jeg har været medlem i fab i mange år, de havde valgt at slet mig af ventelisten. Årsagen var at jeg havde ikke betalt for medlemskabet. De mener at de havde sendt regningen til min gammel bolig som er besat af en anden borger. Nu vil de efter mange års ventetid har at jeg starter helt forfra.boligeselskabet giver dårlig indtryk af odense når man behandles på den uprofessionel måde af dem.
En håbløs administration.
Ulidelig støj om natten
Vi bor i noget nyere byg. Lejligheden er egentlig super god, god beliggenhed og perfekt størrelse. Men hver aften/nat er der det mest provokerende tekniklyd/ventilationsstøj/larm som kører konsekvent hver dag hele natten og gør det umuligt at sove. Vi er flere beboere som har klaget over det, men der bliver ikke rigtig gjort noget ved det. Problemet bliver bare skubbet videre til andre personer hele tiden og det virker helt endeløst. Vi er nu fanget i en lejlighed, hvor der er umuligt at sove og vi er alle mega pressede.
Dårlig service og uhøflig kunde service
Dårlig service, de har ikke styr på noget som helst !!