Varme mestre følger ikke samme regler fra afd og område nr Samt mange anmeldelser af trusler og vold samt hærværk og chikane går de ikke op i i Poppelhaven Odense NØ 😉 Samt boliger er fuld af råd... Se mere
Dem der finder sig i deres løgn mv,må sætte..ulovlige..hegn op og sætte hæk hvor de vil,da de venner af ..familien.mig der afslørede de løj om mængden af skimmel formaldehyd og radon,og tilbageholde d... Se mere
Civica agerer bank for medlemmernes penge! Skulle have knab 20.000 kroner retur på et indskud, men deres “system” kan først udbetale dem 3 uger efter, at jeg blev frigjort fra min kontrakt, som jeg... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dårlig service og utrolig flabet medarbejdeer
Jeg har haft problemer i min lejlighed. Jeg har skrevet en mail. Intet respons. Jeg har lagt en seddel i deres postkasse uden respons. De har utrolig korte telefontider. Det er umuligt at komme i kontakt med dem. Det ene problem i lejligheden ender så med, at det absolut ikke kan vente og jeg må ringe til akut telefon. Damen i telefon er from the get go utrolig flabet og nedgørende i sin tone. Uprovokeret kommer med spydige kommentarer. Det ender med at jeg desværre må snakke på munden af hende før hun overhovedet gider at holde kæft og faktisk lytte til hvor akut problemet egentlig er. Det er så usmageligt og uprofessionelt, at man som borger ringer til en akut telefon for så at få at vide at man bare må række hjælp efter en anden i sin omgangskreds??? Jeg var mundlam. Hun kan ikke vide om jeg har familie eller venner. Hun kan ikke vide om jeg er en person med social angst og kan rent faktisk ikke række ud efter hjælp. Så dybt forarget over hvor uempatisk og uprofessionel personalet er. Og så bliver hun ved med at være utrolig respektløs og siger jeg bare må google hvordan jeg kan løse problemet når der ligger vand over hele lejligheden??? No shxt Sherlock. Jeg synes, at jeg som boliglejer er berettiget til en "service" som min udlejer er forpligtet til at opfylde. Det kan ikke passe, at man hverken kan komme i kontakt med Civica over mail eller telefonisk. Det giver ikke mening at have så korte, urealistiske telefontider og så heller ikke i det mindste tjekke mails oftere for at udredde lejerens problemer. At man skal føle, at man decideret forstyrrer personale og er til besvær ved at ringe til en akut telefon med et AKUT problem er fuldstændig uacceptabel. Hvad er pointen med en akut telefon hvis I alligevel ikke kan gøre jeres arbejde, som I får betaling for, ordentlig.
Virkelige dårlige behandlinger
Virkelige dårlige behandling, og ingen skam.
Jeg har siden december måned haft to…
Jeg har siden december måned haft to ødelagte vinduer i køkkenet, som ikke kan lukkes helt. Og mit komfur virker ikke. Jeg har sagt det til dem, og de har ikke gjort noget ved problemerne
Upersonlig og hård start som ny lejer hos Civica
Som ny lejer hos Civica modtog jeg en huslejerykker på 335 kr., fordi min Betalingsservice ikke var gået igennem. Jeg opdagede ikke, at huslejen ikke var betalt, da jeg gik ud fra, at betalingen skete automatisk.
Jeg havde forventet at modtage en almindelig regning pr. brev, når man ikke er tilmeldt Betalingsservice, men den service tilbyder Civica åbenbart ikke. I stedet modtog jeg en rykker i e-Boks med besked om, at jeg kunne blive opsagt af min bolig, hvis jeg ikke betalte. Det skabte unødig panik, da jeg altid betaler mine regninger til tiden. Jeg betalte naturligvis med det samme.
Generelt har jeg som ny lejer ikke haft nogen positive oplevelser. Det opleves meget upersonligt, og de ansatte virker uengagerede. Jeg kommer fra en stor privat udlejer, hvor man blev mødt med god service og følte sig som mere end blot et nummer.
Det er ærgerligt, at en almen boligforening ikke leverer en mere imødekommende og serviceorienteret oplevelse.
Civica dækker bevidst over hashhandlene…
Civica dækker bevidst over hashhandlene beboere og banderelaterde folk og folk der gør Civica opmærksom herfor bliver udsat for hadkriminalitet begået af hashandlende beboere som og hvor Civica bevidst undlader at svare på henvendelser, de forfølger folk der er bekendt med deres virke.. de dækker over (Civica) en hashhandkende tidligere beboerformand mm, Civica er ligeglade med at gøre børn kronisk syge på grund af skimmel, hvor i de sager handler ulovligt bla ved at når der tages luftprøver for de prøverne først..( så de manipulerer med kimtal mm) i følge lovgivningen står der klart og tydeligt at tallene skal udleveres til beboeren. En bekvemmelig ulovlig ordning har de med eksterne luftmålervirksomheder om at de modtager tallene....? Min datter er i dag kronisk syg grundet deres bevidste manglende etik og moral samt ulovlige behandling og formidling af netop nævnte bedrift og sundhedstjenesten bør underrettes og bliver underettet, og jeg håber de laver fysiske kontroller af deres ejendomme. Kort sagt; de er ligeglade med vores børn så længe de kan spare....
1800kr p-bøde for at stoppe og læsse møbler af foran bygning ved flytning
Standsning for aflæsning af møbler ved flytning blev kvitteret med bøde på 1800kr for ulovlig parkering. Helt godnat at have q-park til at jagte folk der flytter.
Ved kontakt er der ingen hjælp at hente.
Tyveri på højlys dag
Hej, har Civica stjålen Og jeg mener stjæle depositum på Nyborgvej Ved du hvad der svarer hvad Hvorfor har du ikke pillet det øverste af radiatorerne og tørt af mellem rillerne Det bliver være at være på Nyborgvej på grund af deres fejlindinvesteringer så skal vi andre betale for inkompetence Og jeg mener både oppe i hovedkontoret plus førerbunkeren herude Jeg er ligeglad i de største tyveknægte Og det blev bare værre at være Dem der arbejder på hovedkontoret i Odense De har arbejdet i så mange år så De tror de ejer det hele og så har det kun noget jeg gætter neutisme Jeg tror der florerer rigtig meget neutisme fyr hele bestyrelsen plus formanden over i korslykkeparken for han er heller ikke noget at være han skal have noget Roundup for ellers så gror Han fast på kontor stolen fyr ham men er jo inkompetent
Ingen varme, ingen hjælp
Ingen varme, ingen hjælp.
Varmen er gået i vores rækkehus hen over julen, Civicas nødnummer er til absolut ingen hjælp, siger at de ifølge de regler de har fået af Civica intet kan gøre. Når man så kontakter Civica sender de bare en til nødnummeret, også efter man informerer dem om at der intet er de kan gøre ifølge deres egne regler.
Når man så informere dem om at de er lovmæssigt forpligtede til at forsyne os med varme sætter de hælene helt i og nægter alt form for hjælp. Endnu værre, når man beder dem om på skrift at bekræfte at de nægter en hjælp, så det kan bevises, så nægter de endda det. Utrolig ubehøvlet og nedladende oplevelse. At man skal opleve at blive nægtet varme om vinteren er ufatteligt lavt.
Tusind tak til Malene fra…
Tusind tak til Malene fra Middelfart-afdelingen!
Hun var enormt behjælpelig med den håndfuld af spørgsmål jeg havde om opskrivning.
Kanon god service...! Også et strålende eksempel på at visse mennesker altså ER bedre end de forfærdelige chatbots som så mange virksomheder nu om dage insisterer på at anvende til kundeservice-delen.
5 ud af 5 stjerner herfra! 😻😻😻
Vi har kun boet i Bøgeparken i 3 uger…
Vi har kun boet i Bøgeparken i 3 uger og sikke en oplevelse det har været!
Beboerne her er super skønne og hjælpsomme – men desværre stopper det positive dér.
Alt omkring administrationen og driften fungerer elendigt. Varme mestrene er utroligt svære at kommunikere med og flere af dem taler både nedladende og uprofessionelt til beboerne. Man får løfter om, at problemer bliver løst, men der sker intet før man eskalerer sagen til hovedkontoret. Jeg har endda oplevet voldsom og aggressiv adfærd i samtaler – helt uacceptabelt.
Boligerne bliver præsenteret som “indflytningsklare”, men det kunne ikke være længere fra sandheden. Jeg har haft både elektriker og håndværker i huset i flere dage efter indflytning for at udbedre fejl. Ifølge helhedsplanen skulle rækkehusene være ens og “let renoverede”, men det er de bestemt ikke – naboen har fx fået nye døre og fået hjælp til at klargøre opvaskemaskine installation, mens jeg ikke har fået det samme. Når man spørger ind til forskellene, får man blot svaret: “Indflytningssyn er underskrevet.”
Som prikken over i’et bliver man ofte sat på højtaler under telefonsamtaler, hvor andre medarbejdere lytter med - og jeg har endda oplevet, at der blev råbt i baggrunden under en samtale. Det er helt uhørt og ekstremt respektløst.
De kunne lære meget af fx FAB, som sætter deres beboere i centrum og yder reel service.
Jeg håber virkelig, at ledelsen i boligforeningen tager kritikken alvorligt og får styr på kommunikationen, adfærden og kvaliteten af boligerne – for som det er nu, kan jeg på ingen måde anbefale Bøgeparken.
Hvis du har dit liv og din hverdag kær
Hvis du har dit liv og din hverdag kær, så flyt ikke ind hos civica!
Aldrig har jeg i mine 46 år, oplevet noget lignende! Intet fungere her, som i absolut intet!
Kontakter man dem omkring beboere som ikke overholder reglementet og som er af anden etnisk herkomst, bliver man blokeret og råbt af! Nu er det ikke bare mig der har fået denne oplevelse, for vi er efterhånden mange og som vi ser det, kan de ikke lide etniske danskere hos civica! De vil ihvertfald ikke tage vores klager for gode vare og klager dem af anden etnisk oprindelse, så truer civica med udsmidelse og retslig efterspil, som i mit tilfælde! Jeg bliver moppet ud af min opgang, af alt andet end danskere og civica beder mig samle underskrifter, men alle mine naboer forstår ikke dansk, så hvad gør man!?! Nej disse udlændinge holder sammen og på den måde, får smidt os danskere ud! Så spørg du mig, skal man som dansker, ikke flytte under civicas vinger!
Områderne herude, ligner noget taget fra et uland, hvor skrald og brugte bind og bleer, ligger og flyder rundt omkring. De grønne områder bliver ikke vedligeholdt heller og det hele sejler. Igen ringer man ind, bliver man råbt af og nu i mit tilfælde, blokeret, uden mulighed for nogen former for kommunikation!? Hverken på telefon, mail!?
Der er renovering der hvor jeg bor og man er ikke i tvivl om deres agenda længere. De terrorisere deres beboere, for at få dem til at flytte, så civica ikke skal betale for flytning og genhusning for beboerne! Det er klamt og man burde boycutte boligforeninger, som behandler deres kunder på den måde! Kan ikke anbefales på nogen måder
Civica boligforeningen der ikke har…
Civica boligforeningen der ikke har styr på en ....! De lyver og manipulere, svindler og bedrager.
Få ALT på skrift, så de nemmere at få ned med nakken i husklagenævnet..!
Skuffende oplevelse med Civica – manglende kommunikation og respekt
Jeg overtog et lejemål hos Civica den 1. juni – men lejemålet var ikke klar til indflytning. Herefter fulgte et rodet og frustrerende forløb med mangelfuld kommunikation, halvfærdige løsninger og uklare meldinger om, hvornår boligen egentlig ville være brugbar.
Jeg har gentagne gange selv måtte følge op og presse på for at få tingene gjort – og har hele vejen igennem oplevet en manglende forståelse for den situation, jeg stod i som ny lejer.
Driftschefens afsluttende svar på min henvendelse var direkte flabet og meget sigende for den generelle tilgang, jeg har mødt: En sag lukkes uden at undersøge, om problemerne faktisk er løst – og uden at vise interesse for de konsekvenser, det har haft for mig som lejer.
Civica ikke har levet op til det ansvar og den professionalisme, man bør kunne forvente af et boligselskab.
Nu her over 1 måned efter jeg har overtaget lejemålet, er det stadig ikke i orden.
Lejemål i dårlig stand/forfald
Hej alle
Jeg står i et kæmpe dilemma med civica. Episoden startede fra præcis 4 og halvt år siden, da vi overtog et lejemål der var så dårligt i stand da hele boligen var ødelagt af tidligere lejere samt der var skimmelsvamp på badeværelset og mug på væggene og samt ødelagte døre og vægge der var hvide var blevet gule af en stor ryger. Samt kæmpe huller hvor bolte stadig sad i væggene da de var knækket Samt der lagde en gammel skraldespand med skrald i. Men vi havde taget over 200 billeder der dokumenter det hele. Men boligselskabet nægtede os et indflytningsyn da argumentationen var at det var corona, men vi skulle bare sende dem billederne og så vil de kigge på det men efter da boligselskabet henvendte sig at de kun kunne fikse noget af det, det lejemålet skulle have en omfattende renovering grundet af en handlingsplan samt vi skulle ikke hæfte for noget, men vi endte med at skulle bo i mug og svamp dårligt stand i 4 halvt år
4 og et halvt år senere, da vi så skulle genhuses, så sagde de skulle lave fra fraflytning syn, men jeg spurgte hvordan kan i lave det når jeg ikke har fået noget indflytning syn? Så var de 2 viceværter truende overfor mig og sagde det måtte jeg affinde mig med da det er proceduren og jeg nægtede da de ikke kunne argumentere hvor de kan bare sådan uden jeg har fået indflytning syn, så vil de bonge mig for 7 døre til 36000kr som jeg ikke vil betale for da jeg har billede dokumentation på at de var i forfærdelig stand da jeg overtog lejemålet .
Det eneste jeg vil betale hvis der skulle være noget er for min genhusning bolig, da den er i god stand og fik en rigtig god indflytning syn og alt gik efter bogen. Men nu vil boligselskabet have at jeg skal bonges for 2 boliger hvor den ene kan jeg godt stå inde for hvis der skulle være noget efter da jeg valgte at opsige min lejeaftale da jeg fik nok af boligselskabet og den dårlige behandling.
Civica
Civica, simpelthen nok den mest doppelmoralske udlejnings firma der findes. skal du have deres hjælp med noget der er i stykke er det en vurderings sag om det er nødvendigt. men skal de klar gøre en lejlighed så er det lige meget om det er weekend eller ej. kommer de til at larme uden for tidsrummet eller hvad de ville beskrive unødvendigt får du en klage men hvis det er dem er det deres arbejde. Alle der ville udeleje igemmen Civica husk et kamara når du flytter ind og være så grundig med alle fej småting alt skal du sætte på din indflytnings report. husk og spørg ind til gulvet om det er fuldslippet eller om det noget de forventer at gøre næste gang ved de udflytning. gå alt igennem hver en stikkontakt vinduer døre alt. for du hæfter for alt når du flytter selv bag ved oven og køleskabt. sig aldrig ja til tidliger beboers ting da hvis du flytter ud og den næste beboer efter dig ikke ville de ting hæfter du for det
Civica laver husorden/regler
Civica laver husorden/regler, men håndhæver ikke disse, så man kan i princippet gøre som man vil (i dette tilfælde i forhold til at stille affald rundt omkring) De vil ikke tage ansvar, det betaler vi bl.a. for, men nej nej så er det bedre at true alle andre med huslejestigning. Iøvrigt stiger huslejen nu hver år, det gjorde den ikke de første år.
Bliv væk
Vi har gennem længere tid lavet anmærkninger over vores beboelse uden held. Det er vores oplevelse, at man stort set i Civica ikke ønsker at udbedre fejl og mangler ved boligen og det eneste de ønsker er konfrontation, så hvis I søger bolig her, lad vær, I får kun problemer, vi andre taler af erfaring, har boet I deres bolig i 14 år.
Røveri!
Civica agerer bank for medlemmernes penge!
Skulle have knab 20.000 kroner retur på et indskud, men deres “system” kan først udbetale dem 3 uger efter, at jeg blev frigjort fra min kontrakt, som jeg blev frigjort fra da nye beboere skrev under på lejekontrakten for 14 dage siden. Jeg HAVDE accepteret at betale indtil deres indflytning, så jeg skylder ikke Civica noget, men de skylder mig næsten 20000,-
En smart måde at hæve renter af andre folks penge på!
For nogle går der meget længere tid, sagde de, hvor Civica trækker renter af penge der i princippet ikke er deres! Verdens elendigste beboerpleje!
Svindel & Humbug!!!!!
Denne/dette virksomhed/firma her R Svindel & Humbug, så det batter. :-(
Vær opmærksom på at hvis Civica tager…
Vær opmærksom på at hvis Civica tager pant i noget , så fjerner de ikke pantet selv om gælden er betalt. Og det tager evigheder at få dem til det og de virker totalt ligeglade