Abelstedt Anmeldelser 328

3,6

Hvis jeg kunne give 10 stjerne var der blevet givet det!.. Jeg købte en “Mordsag”- sammen med mine piger her fra siden. Det var en forudbestilling, og allerede fra start stod der, at leverin... Se mere

For et halvt års tid siden købte jeg en ring til min kæreste, og hun er stadig rigtig lykkelig for ringen og bære den hver eneste dag. Jeg har oplevet rigtig god service og hjælp, da jeg i starten v... Se mere

Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med Abelstedt. Min kæreste købte en ring derfra, men allerede efter blot 4 måneder begyndte stenen at sidde løst. Det var ikke bare en lille smule – de... Se mere

Jeg returnerede en ellers utrolig smuk ring hen over sommeren. Desværre var den synsmæssigt for stor til min hånd. Sommeren gik, og jeg havde endnu ikke fået penge refunderet. Jeg sendte en enkelt mai... Se mere

1. nr. 85 af de 90 bedste virksomheder i Smykkeforretning

Welcome to the sparkling world of Abelstedt

3,6

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Virksomheden undgår åbentlyst dårlige anmeldelser.

Igår fandt jeg ud af, at min anmeldelse på deres oprindelige side på Trustpilot.dk, nemlig julieabelstedt.dk, var blevet anmeldt af dem, da "min ordrer aldrig har fundet sted"? Derfor re-postede jeg kommentaren, men i dag har de ændret navet på den side til ".". Nu søgte jeg så på abelstedt.dk, og nu vil jeg meget gerne have lov til at min rating bliver her for andre at se.
Jeg skrev:
"Jeg fik en meget fin ring i fødselsdagsgave af min kæreste fra Abelstedt, men den var desværre alt for stor. Jeg kontaktede derfor firmaet og spurgte, om der var mulighed for at få en mindre, men dette kunne desværre ikke lade sig gøre, da de ikke solgte dem mindre. Jeg synes det lød meget underligt, for da jeg tidligere på måneden havde været inde på hjemmesiden, der stod der, at man kunne kontakte dem, hvis ens størrelse ikke var der, og de så ville lave en specialstørrelse. Det går jeg så ud fra, at det havde de glemt at oplyse de kunder om, som havde taget chancen med en af deres almindelige størrelser. Jeg fik at vide, at jeg kunne bytte til en bredere ring, da den ville virke mindre, hvilket jeg synes er et meget mærkeligt alternativ, da det jo var lige præcis den ring jeg gerne ville have, og da man selv står for returnering, ville jeg nødigt komme til at skulle belemre mig for det 2 gange.
Da jeg derefter spurgte mht. returnering, svarede de, at så længe de havde ringen indenfor de 14 dages returret, så kunne jeg få pengene tilbage. (Hvis man ikke kender reglerne, kan dette godt lyde meget misvisende, da du bare skal have oplyst firmaet inden 14 dage fra modtagelse af varen, at du ønsker at sende den retur, og så har du yderligere 14 dage til at sende den).

Jeg vil give den foregående anmelder ret, at det virker som to unge mennesker, som ikke er interesseret i en god kundeservice og kun tænker på at sælge så mange ringe som muligt. De brugte 2-4 dage på at besvare mine mails, og da jeg spurgte ind til returnering og at få mine penge tilbage, fik jeg bare et kort svar, og der blev ikke sendt en returneringsadresse eller linket til returneringspolitik osv. De sparer virkelig på at yde en god service, og det synes jeg er rigtig rigtig synd, for de gør sig selv alt for gennemskuelige, og man kan, som kunde, virkelig godt fornemme, hvor deres prioriteter ligger."

Jeg havde oprindeligt givet dem 3 stjerner, for ringen var umådeligt flot, men efter alt det her bøvl, og virksomheden der ikke vil stå ved de dårlige anmeldelser, så er jeg altså røget ned på én. De fjernede min tidligere anmeldelser, og den anmeldelse som jeg også har nævnt i kommentaren var også væk, og det var også en meget utilfreds kunde. Desuden fjernede de en lang række andre af de dårlige anmeldelser, så der stort set kun var de gode tilbage, så jeg ville ikke stole på deres gode rating, for det er fup og fidus. Lad os nu se, om den her også bliver fjernet, men jeg giver ikke op uden kamp, for folk skal have det rigtige billede.

7. marts 2017

Hej Emilie

Vi beklager, at du synes, du har fået denne oplevelse.

Vi må dog erkende, at vi ikke genkender din oplevelse. Vi kan ikke finde dig inde i vores system, da vi ikke har haft nogen kunder med navn Emilie, som har været utilfredse med deres køb hos os, og vi gør alt for, at vores kunder er 100% tilfredse.

Du skriver, at du havde lagt anmeldelsen på vores gamle side. Dette er en anden virksomhed, da navnet blev skiftet og virksomhed oprettet på ny.

Indtil videre kan vi ikke se andet, end at dette er en anden købsoplevelse foretaget et andet sted, da vi ydermere besvarer 50-100 mails om dagen.

Vi opfordrer til henvendelse på kontakt@abelstedt.dk, så vi kan få sagen løst på en god måde.

Super

Let og overskuelig netside. Let at finde den rette str på ring. Hurtig og fint levering, kan varmt anbefale at handle her.

23. januar 2017

Glad kunde!

Jeg har haft en dejlige oplevelse, jeg fik min pakke lige op til jul og det var min julegave, så er rigtig glad og produktet er rigtig flot!
Kan klart anbefale det til andre!

11. januar 2017

Super tilfreds kunde og kæreste hos Abelstedt

Jeg købte den 22. december en ring til min kæreste Johanne som et sent julegavekøb. Jeg så, at deadline var kl. 16, hvis pakken skulle nå at blive leveret inden jul, og jeg fik lagt min ordre kort forinden. Omkring middag dagen efter fik jeg en SMS om, at min pakke kunne hentes hos mit lokale posthus.

Ringen var rigtig fint ind med en hvid sløjfe om æsken, og indeni lå den smukkeste ring nogensinde. Det var en fornøjelse at give ringen til min kæreste, som blev ovenud lykkelig.

Jeg skriver denne lange anmeldelse, da det virkelig er sjældent, at jeg har været så tilfreds med at køb, jeg har lavet over nettet.

Manglende respons

Fik tilsendt en ring, i forkert størrelse. Første mail kom relativ hurtigt og besvarede den straks. Men mail nummer 2, blev aldrig besvaret!! Produktet er fint, men den manglende respons er ikke godt nok for et seriøst firma.

Hej Morten

Vi er meget kede af, at du har haft denne oplevelse hos Abelstedt. Vi er dog sikre på, at vi ikke har modtaget din mail nr. 2, da alle mails der kommer igennem bliver besvaret så hurtigt som muligt.

Vi håber, du vil skrive til os igen, hvis der er noget, du ikke har fået svar på.

Super go service!

Hurtig bytteservice

Hej Thomas

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds.

Super

Gode muligheder !

Hej Trine

Vi er glade for din oplevelse hos Abelstedt og håber, at din købte ring vil blive båret mange år frem.

Godt og solidt

Godt, solidt og uden bøwl!

29. december 2016

Hej Kai

Vi er glade for at høre, du er tilfreds med din oplevelse.

hurtigt og nemt

Som sagt hurtigt og nemt

29. december 2016

Hej Klaus

Tusind tak for anmeldelsen, og vi er glade for, at du er tilfreds.

Hurtig og nem levering

fik min pakke efter to hverdage, hvori der lå den smukkeste ring, jeg nogensinde har ejet

Hej Ach

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du kunne lide ringen.

Kanon oplevelse

Hej Lars

Vi er rigtig glade for din anmeldelse, tak for det.

Den smukkeste ring

Jeg har fået den smukkeste ring af min kæreste i fødselsdagsgave, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg får ofte komplimenter for min ring fordi den er så fin. Tak for god og hurtig service

Hej Astrid

Vi er så glade for, at du kunne lide ringen. Godt nytår til jer.

Super tilfreds!

Jeg har flere gange lagt ordrer hos Abelstedt.dk, og gang på gang bliver jeg positivt overrasket!

God service, og varer af super kvalitet.

Anbefales helt klart 👌🏼

27. december 2016

Hej Jamie

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord.