Aarhus Mæglerne Anmeldelser

4,7

Vi har solgt vores hus ved Henrik fra Aarhus mæglerne og DET er da bare en kæmpe anbefaling! Henrik er så dygtig, hurtig på telefonen, ærlig og med dig hele vejen. Vælg at sælg dit hus eller køb nyt h... Se mere

Vi har benyttet Aarhus Mægleren til salg af vores hus i Malling og som køberrådgiver i forbindelse med køb at vores nye hus. Vi har fået en fantastisk service og rådgivning af Henrik i forbindelse... Se mere

Vi købte vores drømmehus gennem Aarhus Mæglerne. Selvom de var sælgers mægler, var de utrolig gennemsigtige, hjælpsomme og loyale. Vi var førstegangskøbere med en masse spørgsmål, som de var rigtig be... Se mere

Ordentlighed og profesionelle hele vejen igennem. Min mormor og morfars hus skulle sælges. Det må man sige de har klaret til perfektion. Alle bumb på vejen er blevet fixet hurtigt og smertef... Se mere

1. Ejendomsmægler

Om Aarhus Mæglerne

Hos Aarhus Mæglerne kan vi det samme som de store. Vi kender også de samme købere. Vi har de samme redskaber og processer om et boligsalg eller køb. Den lille forskel er vores ansatte, og vores måde at arbejde med mennesker på. Det betyder alt, når vi skal finde en køber til din bolig. 10 gode ting ved at vælge Aarhus Mæglerne
  • Alle mæglere bor i og omkring Aarhus.
  • Vi har et stort køberkartotek og netværk.
  • Vi har fingeren på pulsen mht. byudvikling – både aktuelt og fremtidigt.
  • Individuel og direkte opfølgning på dit salg ud fra fremvisninger og mulige købere.
  • God, seriøs og energisk rådgivning – vi kommer i øjenhøjde med dig.
  • Vi giver en brugervenlig og opdateret hjemmeside.
  • Annoncering på boligsiden.dk og boliga.dk.
  • Annoncering på sociale medieplatforme.
  • Få adgang til at vælge en smartere online markedsføring.
  • Vi annoncerer til dit kundesegment.

Hvorfor skabte vi Aarhus Mæglerne?

Vi skabte Aarhus Mæglerne for at gøre op med kædemæglerne rundt i landet. De fleste mæglere tilbyder de samme ting, samme løfter, samme salær, samme køberkartoteker og samme lokale kendskab til Aarhus og omegn. Den eneste forskel der er, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Her er det, at du finder den lille forskel, som betyder så meget for dit boligsalg. Alle vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne.

Hvem er vi?

Vi er tre stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og billigere uden store overraskelser for dig som boligsælger.

Stort lokalkendskab

Vi har alle et stort kendskab til lokalområderne, når vi sælger en bolig. Vi har stærk og faglig indsigt i de processerne omkring køb og salg af bolig. Vi sørger for at guide dig sikkert gennem dit boligsalg.

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi har fået solgt vores andel hos…

Vi har fået solgt vores andel hos Aarhus mæglerne og vi har været rigtig glade og tilfredse for deres profesionelle tilgang og nogle meget hjælpsomme mægler. Særlig tak til vores mægler Morten Kjeldsen.
Vi kan kun varmt anbefale Aarhus mæglerne. Bedste hilsner fra Rita og Ulrik

17. oktober 2023

Hej Rita og Ulrik

Mange tak for jeres fine anmeldelse :)

Tak for drømmehuset!

Vi har købt vores drømmehus i Malling gennem Aarhusmæglerne og har været meget tilfredse fra første møde i huset til købet blev gennemført. Vi fik fremvist huset af Lasse som er meget behagelig, troværdig og professionel. Han er simpelthen bare sød og rar. Dialogen omkring huset har været meget åben og ærlig og vi tror det er det, der i sidste ende har gjort at det lykkes. Vi føler at både Jonas og Lasse fra Aarhusmæglerne har medvirket til at vi fik en hurtig og god fremvisning, et konstruktivt samarbejde med vores køberrådgiver og endelig en købsaftale i hus. Det føltes meget trygt at de har så stort et kendskab til det område vi ønskede at købe hus i.
Jeg har også købt mit første hus af Aarhusmæglerne, dengang af Morten, og det var også en rigtig god oplevelse. Vi kan varmt anbefale Aarhusmæglerne.

15. oktober 2023

Hej Johanne

Mange tak for den fine anmeldelse :) Vi er sikre på at I bliver glade for huset...

Hilsen Morten

Jeg har brugt Morten fra Aarhus…

Jeg har brugt Morten fra Aarhus Mæglerne til at vurdere et hus jeg skulle købe.
De var hurtige og professionelle.

Ville klart bruge dem til huskøb, slag og vurdering igen

10. oktober 2023

Hej Lennart

Hilsen Morten Kjeldsen

Jeg var meget utilfreds, men det er dog blevet lidt bedre.

Jeg var meget utilfreds, men det er dog blevet lidt bedre. De kræver registrering for at man kan se boligerne, og bagefter bliver de ved med at kontakte en pr telefon eller mail, selvom man gentagne gange anmoder om at blive slettet.
Firmaet skriver i deres kommentar, at man bare kan afmelde sig i deres nyhedsbreve, men når man først er i deres køberkartotek får man hele tiden sendt nye emner derfra, og man kan ikke selv slette sig. Det er dårlig stil. Derfor gav jeg dem bedømmelsen 1 stjerne til at begynde med.
Det skal dog siges at det var positivt at firmaet var meget opsat på at få afklaret hvorfor jeg var så utilfreds, hvilket gør at jeg retter bedømmelsen til 2 stjerner.
Men så længe at man ikke selv kan slette sig fra deres køberkartotek og dermed undgå at modtage mails derfra samt at det er nødvendigt at kontakte dem, for at blive slettet, så kan det ikke blive til mere end 2.
Jeg vil klart anbefale at de ændrer dette system, for ikke at skabe andre utilfredse kunder.

6. oktober 2023

Hej Lars

Først er det selvfølgelig ærgerligt at du har haft en dårlig oplevelse ifm, at du har forespurgt på salgsmateriale på en bolig vi har til salg. Jeg har derfor, uden held, forsøgt at kontakte dig for at få uddybet din oplevelse.

For at kunne sikre os at vores potentielle købere får den information de har brug for, følger vi naturligvis op på den henvendelser vi får. Boligkøb er en stor beslutning med mange aspekter og vi tror på at personlig behandling er den bedste måde at sikre det på.

Vores medarbejder har forsøgt at kontakte dig telefonisk 3 gange, som også er den sidste gang vi forsøger.
Da han taler med dig under det 3 opkald, tilkendegiver du at det ikke er interessant og vi kontakter dig ikke efterfølgende.

På vores nyhedsbrev er det altid muligt at afmelde sig tjenesten nederst på siden.

Jeg håber da at du vil genoverveje om vi er det værste firma du er stødt på..

Du er meget velkommen til at kontakte mig på 70707169 eller mk@aarhusmaeglerne.dk

Morten Kjeldsen
Indehaver

Som førstegangskøber var det en god og…

Som førstegangskøber var det en god og behagelig oplevelse at være i dialog med Aarhus Mæglerne

17. september 2023

Hej TN

Tak for hjælpen!

Vi har været meget glade for Aarhus Mæglerne. Dygtige sælgere, imødekommende og professionelle. Rigtig hurtigt og godt salg. Vi siger tak for hjælpen.

14. juli 2023

Hej Louise

Tak for godt samarbejde

Vi har været godt tilfredse med vores dialog med mægler omkring salget af vores hus. Vi er blevet informeret og har været involveret i hele processen. Tak for et godt samarbejde.

15. maj 2023

Hej Christian

Hilsen Morten Kjeldsen

Professionelt og trygt salg af vores lejlighed

Vi følte os informeret og lyttet til gennem hele processen, af et iøvrigt hurtigt salg af vores dejlige lejlighed.
Der var gensidig forventningsafstemning, ærlig kommunikation og professionel guidning gennem hele salget. Aarhus Mæglerne får vores varmeste anbefalinger!

2. juni 2023

Hej Kathe

Hussalg for økonomisk værge

Aarhus Mæglerne har solgt en villa for en klient, jeg er økonomisk værge for. Salget er gået fuldstændig gnidningsfrit og kommunikationen har kun været i top.
Jeg vil fremover have Aarhus Mæglerne med, når jeg skal sælge et hus for en klient, og i den sammenhæng tiltaler det mig, at de sælger huse i hele Aarhus og omegn.

5. februar 2023

Kæmpe anbefaling af Aarhusmæglerne

Aarhusmæglerne hjalp min mand og jeg med at sælge en bolig sommeren 2022. Hele forløbet har været yderst professionelt - og samtidig meget personlig med gode relationer til de forskellige mæglere fra Aarhusmæglerne, vi har været i kontakt med. Vi har fået rigtig god og ærlig rådgivning undervejs, som har gjort at vi har følt os trygge i hele processen. Kunne ikke forestille mig en bedre salgsproces.
Kæmpe stor anbefaling herfra.

1. september 2022

Professionalisme og stort engagement

Vi har haft et meget professionelt og godt forløb med salg af bolig gennem Århus Mæglerne. Vi er blevet taget godt hånd om hele vejen igennem salgsprocessen. Jonas har givet boligen opmærksomhed, været vedholdende og vi har fået gode tilbagemeldinger fra de fremvisninger der har været. Søren Buch på kontoret har professionelt taget godt hånd om eftersalget.
Vi kan kun give Århus Mæglerne vores allerbedste anbefalinger.

28. september 2022

kunden ikke inddraget i de beslutninger der bliver taget.

Værste oplevelse ever. Mega uprofessionelle mægler. Repræsenterer ikke deres kunder ordentlig. Respekterer ikke loven og tillader sig at acceptere at ikke kræve betaling for en handel der er blevet annulleret efter tidsfristen. Derudover er kunden ikke inddraget i de beslutninger der bliver taget.
Især mægleren: Søren Bush

4. juli 2022

Hej Randa

Vi kan godt forstå jeres frustration over, at huset ikke blev solgt.
Jeg synes dog, at når du laver en offentlig skideballe af os, at så skal alle perspektiver med.

Jeres hus var ikke officielt til salg - vi havde det til salg som en skuffesag, da I ikke var særlig interesserede i at sælge.

Vi finder en køber, som er vilde med jeres hus, og vi bliver enige om en pris. I hele forløbet har køberne været usikre (sommeren 2022 - grundet uro i boligmarkedet) og man vidste ikke helt om de ville købe huset – hvilket vi også havde dialog med jer omkring.

Da handlen er ved at glide os af hænde (i godkendelsesprocessen), meddeler du os, at du egentlig helst ikke vil sælge huset.

Da købers advokat så laver en fejl ved, at meddele endelig handel, og 1 min. senere skrive det modsatte, at handlen er annulleret, der prøver vi at få fat på jer - men I ringer først retur 3 dage senere.

Jeg synes vi skal lade sagen køre videre via jeres advokat, og vores, da vi åbenlyst ikke er enige, ang. den fejl, som I mener, at vi har begået.

Rigtig god dag.

Mange hilsner fra Morten Eriksen
Indehaver - Aarhus Mæglerne

Nærværende, professionel og kundeorienteret

Nærværende, professionel og kundeorienteret service ved køb af lejlighed, både til fremvisning og gennem efterfølgende sagsbehandling.

Særligt stor roser til Lucas, der har muliggjort en succesfulde og tryg handel. Lucas har været til rådighed og sørget for god kommunikation gennem hele købsprocessen uanset årsag eller tidspunkt.

Kan klart anbefales!

22. maj 2022

Super god oplevelse

Super god oplevelse - både i forhold til fremvisning og den efterfølgende sagsbehandling. Virkelig søde, hjælpesomme og behagelige at samarbejde med. Kæmpe anbefaling herfra :)

5. januar 2022

Hej Louise

Mange tak for 5-stjerner og de søde ord. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig godt i mål med din nye bolig :-)

Du må endelig tage fat i os igen i fremtiden, hvis vi kan være behjælpelige med noget.

Aarhus Mæglerne

Yderst professionelt køb og salg

Vi har for nylig både købt og solgt lejlighed i Aarhus med hjælp fra Aarhus Mæglerne. Vi har hele vejen igennem haft en god dialog med vores ejendomsmægler, som har givet en fantastisk og personlig rådgivning. Vi har følt os meget trygge gennem forløbet. Desuden mærker man hurtigt at det ikke blot er mægleren der står til rådighed, men der ligger en stærk organisation bag som kan hjælpe med spørgsmål til alle dele af køb og salg.

Vi vil til enhver tid anbefale og benytte Aarhus Mæglerne.

Morten & Helena

30. december 2021

Hej Morten og Helena

Tak for en fantastisk anmeldelse. Vi er rigtig glade for at I har haft en god oplevelse med både køb og salg. De rosende ord bliver i den grad værdsat på kontoret :-)

Og I er naturligvis altid velkomne igen, når det engang bliver aktuelt.

Super professionel vejledning

Super professionel vejledning, søde mæglere og god sparring.

28. december 2021

Hej Jeanne

Tusind tak for 5-stjerner og de søde ord. Vi gør altid vores ypperste for at hjælpe alle kunder bedst muligt videre.

Ring endelig igen, hvis du skulle få brug for hjælp en anden gang :-)

Aarhus Mæglerne

Har lige overtage min lejlighed i dag

Har lige overtage min lejlighed i dag, desværre ikke den bedste oplevelse.
Efter jeg har overtaget lejemålet, har nogen af grundene til købet, vist sig ikke at være sande.
Det er ikke særligt troværdigt af mægleren, at man forsøger at lyve sig til et salg, når spørgsmålene er rejst på forhånd.
Så pas på hvad de siger og undersøg selv tingene.

15. december 2021

Hej Henrik
Jeg vil gerne beklage, at du har oplevet at vi lyver / løj for at få et salg igennem.
Jeg har fundet korrespondancen frem, som du havde med vores mægler, og kan se, at der var en masse dialog (skriftlig også), vedr. spørgsmål omkring ejerforeningen mv.

Hvis der er noget konkret, som vi har oplyst, som er forkert, så vil jeg meget gerne høre det fra dig, da vi jo så må finde frem til hvor informationen er kommet fra.

Jeg går enormt meget op i, at mine medarbejdere og i det hele taget, at vi naturligvis ikke skal lyve, eller pynte på nogle sandheder. Det er i sidste ende vores troværdighed der er på spil, og vi må jo erkende, at vores branche har et blakket ry i.f.t. det.

Igen jeg beklager, hvis der er skrevet noget forkert, men jeg vil understrege, at det naturligvis ikke er sket med et formål om at dække over noget.

Mange hilsner fra
Morten Eriksen
Indehaver af Aarhus Mæglerne

Dybt professionel

Dybt professionel
Deres ansætte er tillidsvækkende, dygtige og meget service minded

13. december 2021

Hej Jette

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores medarbejdere.

Du er altid velkommen til at henvende dig igen, hvis vi kan hjælpe med andet :-)