Vi købte vores drømmehus gennem Aarhus Mæglerne. Selvom de var sælgers mægler, var de utrolig gennemsigtige, hjælpsomme og loyale. Vi var førstegangskøbere med en masse spørgsmål, som de var rigtig be... Se mere

Ordentlighed og profesionelle hele vejen igennem. Min mormor og morfars hus skulle sælges. Det må man sige de har klaret til perfektion. Alle bumb på vejen er blevet fixet hurtigt og smertef... Se mere

Vi har fået solgt vores andel hos Aarhus mæglerne og vi har været rigtig glade og tilfredse for deres profesionelle tilgang og nogle meget hjælpsomme mægler. Særlig tak til vores mægler Morten Kjelds... Se mere

1. Ejendomsmægler

Om Aarhus Mæglerne

Hos Aarhus Mæglerne kan vi det samme som de store. Vi kender også de samme købere. Vi har de samme redskaber og processer om et boligsalg eller køb. Den lille forskel er vores ansatte, og vores måde at arbejde med mennesker på. Det betyder alt, når vi skal finde en køber til din bolig. 10 gode ting ved at vælge Aarhus Mæglerne
  • Alle mæglere bor i og omkring Aarhus.
  • Vi har et stort køberkartotek og netværk.
  • Vi har fingeren på pulsen mht. byudvikling – både aktuelt og fremtidigt.
  • Individuel og direkte opfølgning på dit salg ud fra fremvisninger og mulige købere.
  • God, seriøs og energisk rådgivning – vi kommer i øjenhøjde med dig.
  • Vi giver en brugervenlig og opdateret hjemmeside.
  • Annoncering på boligsiden.dk og boliga.dk.
  • Annoncering på sociale medieplatforme.
  • Få adgang til at vælge en smartere online markedsføring.
  • Vi annoncerer til dit kundesegment.

Hvorfor skabte vi Aarhus Mæglerne?

Vi skabte Aarhus Mæglerne for at gøre op med kædemæglerne rundt i landet. De fleste mæglere tilbyder de samme ting, samme løfter, samme salær, samme køberkartoteker og samme lokale kendskab til Aarhus og omegn. Den eneste forskel der er, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Her er det, at du finder den lille forskel, som betyder så meget for dit boligsalg. Alle vores ansatte er vores stærkeste ressource – og det er derfor, du skal vælge Aarhus Mæglerne.

Hvem er vi?

Vi er tre stærke ejendomsmæglere med et godt omdømme og tillid blandt boligsælgere og boligkøbere i og omkring Aarhus. Vi har opbygget solid erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, men vi føler, at det kan gøres meget bedre og billigere uden store overraskelser for dig som boligsælger.

Stort lokalkendskab

Vi har alle et stort kendskab til lokalområderne, når vi sælger en bolig. Vi har stærk og faglig indsigt i de processerne omkring køb og salg af bolig. Vi sørger for at guide dig sikkert gennem dit boligsalg.

4,7

Varm og stor anbefaling til Aarhus Mæglerne…

Vi har benyttet Aarhus Mægleren til salg af vores hus i Malling og som køberrådgiver i forbindelse med køb at vores nye hus. Vi har fået en fantastisk service og rådgivning af Henrik i forbindelse med salget.
Cecilie har som køberrådgiver været meget grundig og dygtig.
Uanset om vi har talt med Jonas, Henrik eller Cecilie har vi følt os godt hjulpet og i trygge hænder.
Vi kan til enhver tid varmt anbefale dem.

7. maj 2026

Fem stjerner – den bedste mægler i Aarhus

Vi har været yderst tilfredse med Aarhus Mæglerne fra start til slut. De var professionelle, engagerede og altid til at få fat på, når vi havde spørgsmål eller brug for sparring.

Det mest imponerende var, at de formåede at sælge vores bolig til den fulde udbudspris – en pris som Danbolig i Beder ellers mente var urealistisk.

Vi følte os i trygge hænder hele vejen og vil uden tøven anbefale dem til andre, der skal sælge bolig i Aarhus-området.

26. juli 2025

Vi var i kontakt med Henrik i…

Vi var i kontakt med Henrik i forbindelse med køb af ejerlejlighed i Århus C.
Vi havde en rigtig god dialog, og Henrik havde en god, ordentligt og anderledes og mere professionel tilgang end de øvrige mæglere, som vi har været i dialog med.
Anbefaling fra os til både købere og sælgere. Vi følte os rigtig godt behandlet fra start til slut!

16. juli 2025

De her mæglere kan deres kram

Vi har solgt vores hus gennem Aarhus Mæglerne, og det har været en yderst positiv oplevelse. Vores hus er beliggende i Hornslet, lidt uden for det område de normalt operere i, men det var absolut ingen hindring.

Lige fra første møde og frem til overdragelsen har der været meget tæt kommunikation. Henrik og Jonas er et fantastisk makkerpar. De er begge sælger i særklasse. Høj faglighed, ordentlighed og seriøsitet krydret med højt humør. Derudover en helt særlig forståelse for, at der er mange følelser i spil, når man sælger sit hjem gennem 26 år.

Morten og Julie flankerer dem hjemme fra kontoret med lige så høj faglighed. Man kan altid ringe eller skrive, hvis der er spørgsmål.

Aarhus Mæglerne er et fantastisk hold, og vi har været fuldstændig trygge gennem hele salgsprocessen. Vi kommer helt til at savne jer og jeres gode energi.

De allerbedste anbefalinger herfra.

1. juli 2025

Kun interesseret i varer på hylderne

Har forsøgt at få bolig i Malling/Ajstrup solgt ved Århus mæglerne. De vurderede boligen i august 2023 til 5,5 Mkr. Nu her ca 2 år efter er boligen langsomt sat ned til 3.5 Mkr uden at den er solgt.
Den lange liggetid har i sig selv været ødelæggende for salget.
Efterfølgende har det været meget tydeligt, at den høje vurdering blot skyldes, at de ville have varer på hylderne (og/eller at de overhovedet ikke kender deres lokal område) men ingen af grundene er særlig sympatiske.
Har selvfølgelig overgivet salget til anden mægler, men da var skaden med den lange liggetid allerede sket.
Er nu nødt til at pille det af salg og fremleje huset for at få det hele nulstillet.
Så til sælgere: Find en anden mægler, der er realistisk ellers risikerer I, at forsinke et salg med rigtig mange år.

*Svar til Århus Mæglerne:
At en anden mægler ikke kan sælge ejendommen, der alene fra jeres side er vurderet alt for højt (på trods af at I hævder at kende markedet) kan næppe lægge den ny mægler til last.

Skaden er på det tidspunkt sket. Nemlig at Århus Mæglerne i ½ år ikke kunne finde en eneste seriøs kunde til en ejendom, der var vurderet alt for højt.
Dette medfører selvsagt, at ejendommen får al for lang liggetid - hvilket jo er ødelæggende for et salg, som I af alle burde vide.

Den høje vurdering fra jeres side var nok alene for at få opgaven, ellers vil I jo næppe finde det fornuftigt at sætte ejendommen ned i pris 200-300 tkr pr mnd de efterfølgende par måneder - netop for at nå til en realistisk pris efter I havde opgaven i hus.

19. maj 2025

Hej Poul

Vi er naturligvis kede af, at det ikke lykkedes os at sælge din bolig i den periode, vi havde den til salg.

Når det er sagt, føler vi os nødt til at korrigere og nuancere det billede, du tegner – særligt omkring vurdering og prisudvikling.

Vi satte boligen til salg i august 2023 til 5.498.000 kr. – en pris, der blandt andet tog udgangspunkt i markedet, boligpriserne i området og det faktum, at du i 2005 selv havde givet 2.895.000 kr. for den. Hvis man alene følger det almindelige boligprisindeks, ville boligen i dag svare til en værdi på cirka 5.394.000 kr. – og det er uden at medregne nogen forbedringer, beliggenhedsmæssig efterspørgsel eller generel ejendomsudvikling.

At boligen nu – 20 år senere – er sat til salg for blot 3.195.000 kr. (altså kun 300.000 kr. mere end du gav dengang) er svært at forstå. Det svarer reelt til, at boligen har stået stille i værdi i to årtier i et område, hvor næsten alle andre ejendomme er steget markant – i mange tilfælde tæt på en fordobling. Det er hverken i tråd med markedet eller med logik.

Vi havde boligen til salg i cirka 6 måneder, og efterfølgende har den været til salg hos en anden mægler i mere end et år.

Det giver ikke mening at placere hele ansvaret for den nuværende pris og det lange forløb hos os – særligt når vi ved, at

Aarhus Mæglerne har den højeste salgshitrate blandt de mæglere, der sælger mere end tre boliger årligt i Malling Postnr..

Vi kender markedet – og vi er ikke interesseret i blot at “have varer på hylderne”. Vi lever af at sælge boliger – og kun dér får vi vores honorar.

Det er fair at være skuffet over et salgsforløb, der ikke går som håbet – men det er ikke rimeligt at konkludere, at vores vurdering var urealistisk alene på baggrund af, at boligen i dag er sat markant ned.

Vi mener stadig, at vurderingen og salgsstrategien var fagligt forsvarlig og realistisk givet de markedsdata, vi stod på dengang.

Vi ønsker dig det bedste fremadrettet og håber, at du på sigt får en løsning, der giver mening.

Mvh Jonas og Henrik - Aarhus Mæglerne

Klar anbefaling af Henrik fra Aarhus Mæglerne

Vi var i gennem en længere periode i dialog med Henrik fra Aarhus Mæglerne, da vi var på jagt efter ny bolig, og det har bestemt været en positiv oplevelse. Henrik er en ordentlig, reel og loyal mægler, som følger forskrifterne. Han er en af de få mæglere, der rent faktisk opfører sig ordentligt (både over for køber og sælger), og så har han begge fødder på jorden. Selvom han er sælgers mand (hvilket han naturligvis skal være), så opfører han sig også ordentligt over for køber. Det siger meget om en mægler, og det kunne andre mæglere godt lære af.

20. januar 2025

Hej Lea

Tusind tak for din flotte anmeldelse – og for de pæne ord. Det betyder rigtig meget for os, at du har oplevet både ordentlighed, loyalitet og faglighed i dit møde med Aarhus Mæglerne.

Vi ved, at boligkøb er en stor beslutning, og derfor gør vi os umage for at møde både købere og sælgere med respekt og åbenhed.

Jeg er virkelig glad for at høre, at min tilgang har gjort en positiv forskel.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Mvh Henrik

Jeg vil gerne give Aarhus Mæglerne 6…

Jeg vil gerne give Aarhus Mæglerne 6 stjerne i alt.
2 for Jonas.
2 for Henrik, og
2 for Morten.
De forestod bolighandlens 3 faser.
1) Fastsættelse af pris, og strategi for salg.
2) Selve salget.
3) Efterbearbejdelsen.
utroligt professionelt og kompetent.
Gennem hele processen var jeg i trygge hænder, med saglig, faglig og transparent kommunikation i øjenhøjde. Særligt input før og feedback efter fremvisningerne, var en værdsat kvalitet.
Et personligt salg hvor ordenlighed og seriøsitet, med plads til humor gjorde en alvorlig sag lettere. Var aldrig i tvivl om, hvad næste step i processen var.
I alt i alt en behagelig og kort oplevelse.
Har tidligere benyttet Aarhus Mæglerne ved køb, hvor jeg havde samme oplevelse.
Giver teamet bag Aarhus Mæglerne mine bedste anbefalinger.

28. januar 2025

Hej Bo

Kæmpe tak for de 6 stjerner – vi tager gladeligt 2 hver og stiller dem på hylden!

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig trygt og godt igennem hele salget – fra strategi og prissætning til selve salget og det vigtige efterspil. Vi sætter stor pris på, at du har mærket både fagligheden, ordentligheden og ikke mindst humoren undervejs – det er lige præcis sådan, vi bedst kan lide at arbejde.

Tak fordi du endnu en gang valgte os – og for at tage dig tid til at skrive så flot en anmeldelse. Den ryger direkte i vores mentale pokalskab 🙌

Jonas, Henrik & Morten
Aarhus Mæglerne

God og kompetent service

Vi har netop underskrevet købsaftalen på vores første hus, og har i den forbindelse oplevet tryg og kompetent service fra Aarhus Mæglerne.

Særligt Henrik, har fra første fremvisning taget os i hånden og forklaret os om huset, området og processen. Vi har oplevet en høj grad af kommunikation, hvor vi har fået jævnlige opdateringer fra Henrik om, hvor vi var i processen og næste step.

Vi kan stærkt anbefale Aarhus Mæglerne, hvis man, også som sælger, ønsker at potentielle købere får en god og behagelig oplevelse i en til tider nervepirrende proces.

Vi glæder os til handlen bliver endelig, og vi kan overtage vores kommende hjem til foråret.

19. januar 2025

Besvarelse fra Aarhus Mæglerne

Kæmpe tillykke med jeres første hus – og tusind tak for de flotte ord!

Vi er rigtig glade for, at I har følt jer trygge og godt guidet hele vejen igennem. Henrik er en erfaren fyr med begge ben solidt plantet i både området og mæglerfaget – så det glæder os at høre, at han har gjort en forskel for jer. Det er præcis sådan, vi håber, et boligkøb skal opleves – også når det er første gang (og nerverne godt må få lidt ro på undervejs).

Vi glæder os sammen med jer til, at handlen bliver endelig – og vi håber, I får det skønt i jeres nye hjem til foråret 🌱

Henrik & hele holdet hos Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne gør altid en ekstra indsats

Vi har netop solgt vores hus gennem Aarhus Mæglerne, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse!

Fra start til slut blev vi mødt med stor professionalisme og effektivitet.
Men det, der virkelig skiller Aarhus Mæglerne ud, er deres engagement. Man mærker tydeligt, at de brænder for deres arbejde. Deres mægler Henrik er altid imødekommende og klar på en snak. Herudover er han altid mulig at få fat på ved spørgsmål eller behov for sparring. Efter hver fremvisning tager han sig tid til at ringe og fortælle, hvordan fremvisningen er gået.

Hele teamet hos Aarhus Mæglerne er i det hele taget utrolig hjælpsomt og engageret.

Vi kan på det varmeste anbefale Aarhus Mæglerne til alle, der leder efter en ejendomsmægler, som ønsker at give deres kunder en god oplevelse med salget af deres bolig.

Hilsener Søren og Ida

18. januar 2025

Kære Søren og Ida,

Tusind tak for de utrolig pæne ord – de varmer virkelig!

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med salget hele vejen igennem. I har været både tillidsfulde, engagerede og positive – og det gør altså mit arbejde endnu sjovere. Jeg er glad for, at I har oplevet mig som tilgængelig og engageret – det er præcis sådan, jeg gerne vil arbejde: tæt på, i øjenhøjde og med tid til de gode snakke undervejs.

Tak fordi I valgte Aarhus Mæglerne – og fordi jeg måtte være med på jeres boligrejse. Jeg ønsker jer alt det bedste i jeres næste kapitel!

Henrik
Aarhus Mæglerne

Århus Mæglerne er fantastiske

Vi har i November/December 2024 været i proces med at købe hus igennem Århus Mæglerne. De har været meget professionelle og behagelige at arbejde sammen med. Som køber har vi følt os utrolig godt behandlet og de repræsenterer samtidig sælger på en fantastisk måde, samtidig med at man som køber føler sig i centrum.

Vores oplevelse er at de har et virkelig godt lokalt kendskab og kender markedet godt.
Skulle jeg sælge hus, får man ikke en bedre og mere professionel ejendomsmægler.

Vi glæder os til 1. Februar til at få nøglerne til vores hus og jeg ved at sælger også er glad for hurtigt at kan komme videre.

De bedste anbefalinger herfra til Århus Mæglerne, og i særdeleshed til Henrik, som har været vores primære kontakt person

18. januar 2025

Hej Erik

Tusind tak for den flotte anmeldelse – jeg bliver helt rørt (og lidt stolt)! Det har virkelig været en fornøjelse at hjælpe jer godt på vej mod jeres nye hjem.

Det betyder meget for mig, at I har følt jer både set og taget godt hånd om som købere – det er vigtigt for mig, at begge parter i en handel oplever ordentlighed og åbenhed hele vejen igennem. Og ja, lokalkendskabet... det sidder efterhånden på rygraden, så det glæder mig, at det også kunne mærkes i processen.

Vi ses :-)

Mvh Henrik

Jeg kan kun give Århusmæglerne mine…

Jeg kan kun give Århusmæglerne mine allerbedste og varmeste anbefalinger. Lige fra start salg til solgt har vi følt en stor professionalisme, men også en stor varme, omsorg og forståelse for den svære situation at vi skulle sælge vores afdøde søns hus.
Vi skiftede fra anden lokal mægler, hvor der ikke var nogen som helst salgsaktivitet, til Århusmæglerne og så kom der skred I fremvisning og efter kort tid salg.
Jeg vil til enhver tid anbefale Århusmæglerne. Jeg gerne 10 stjerner hvis det var muligt.

19. december 2024

Hej Anette

Tusind tak for din rørende og varme anmeldelse – og for den tillid, du viste os i en svær tid. Det betyder virkelig meget for mig og hele holdet bag Aarhus Mæglerne.

Vi vidste godt, at det her ikke bare var en almindelig bolighandel – og vi har gjort os umage for at møde jer med både faglighed og menneskelighed. Derfor gør det også et stort indtryk at læse, at I har følt jer godt støttet og forstået hele vejen.

Tak fordi I valgte os – og for at tage jer tid til at skrive. De 10 stjerner tager vi til os med stor taknemmelighed.

Mange hilsner fra Jonas og Henrik

Stor anbefaling til Aarhus Mæglerne

Aarhus Mæglerne har solgt mine forældres hus.
Vi ønskede at det blev en diskret proces, skuffesalg, og det har de til fulde opfyldt.
De har solgt huset hurtigt, og yderst professionelt. Vi har følt os trygge gennem hele forløbet.
Kæmpe stor anbefaling herfra.

1. oktober 2024

Besvarelse fra Aarhus Mæglerne

Hej Lene - en stor fornøjelse fra vores side også :-) - og som du skriver, så ønskede i et diskret salg, og uden for mange fremvisninger. Det blev til 1 kunde - den rigtige.

Jeg ønsker dine forældre en god flytning, og håber at de falder godt til i det nye.

Mvh Henrik, Jonas og Morten

Salg

Vi er glade for, at vi valgte Aarhus Mæglerne. Der blev sat en realistisk pris fra start, og huset blev hurtigt solgt. Der var god information om, hvordan det gik med salget.
Det var en god oplevelse for os.

10. marts 2024

Besvarelse fra Aarhus Mæglerne

Tak for den fine ros :-).

Kommunikation på højt plan

Hos Aarhus Mæglerne, bæres der præg af, at de kender lokalområdet.

Deres mæglere er dygtige til deres arbejde og går den ekstra "mil" for at få en handel i hus.

Jeg blev f.eks. ringet op, kl. 21 en aften, af Henrik, for at få nogle detaljer på plads i en handel. Det er super godt gået.

De største anbefalinger på kommunikations niveau i jordhøjde til Jonas, Morten og Henrik.

Håber at kunne handle igennem Aarhus Mæglerne igen

3. september 2024

Hej Rob.

Tusind tak for din anbefaling, og dine konkrete observationer af de områder, hvor vi skiller os ud i.f.t. mange af de andre mæglere. Du nævnte hvertfald undervejs i salget, at der godt nok var stor forskel på netop kommunikationen og oplevelsen af "ikke at være et nummer i rækken"... Det er jeg glad for,

Alt det bedste til dig i fremtiden :-)

Mange hilsner fra Henrik, Jonas og Morten

Aarhus mæglerne har solgt mine…

Aarhus mæglerne har solgt mine forældres hus.
Og har kun godt at sige om oplevelsen.
Der blev sat en realistisk pris fra start, og huset blev hurtig solgt.
Mine forældre er ældre folk. Aarhus mæglerne har været meget søde og hjælpsomme hele vejen.
Dejligt og trygt at være pårørende, og se at de blev hjulpet godt igennem.

15. juli 2024

Hej Lene

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at både du og dine forældre har haft en god oplevelse. Vi sætter en ære i at være realistiske og ærlige i vores prisvurderinger. Vi er især glade for at vide, at dine forældre følte sig trygge og godt hjulpet hele vejen. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

God oplevelse

Aarhus mæglerne har stået for salg af min bolig og jeg kan varmt anbefale dem.
Jeg har hele tiden følt mig tryg og de har været nemme at holde kontakt med. Reelle, engagerede jyske MÆGLERE.

Tak for en god oplevelse!

13. august 2024

Besvarelse fra Aarhus Mæglerne

Tusind tak for din anbefaling, Celine! Det glæder os virkelig, at vi kunne få lov til at stå for salget af din bolig – især når det ikke lykkedes med den første mægler. Vi er glade for, at vi kunne skabe en tryg og gnidningsfri proces for dig, og at vores engagement og tilgængelighed har gjort en forskel. Vi sætter stor pris på dine ord om vores jyske ærlighed og reelle tilgang. Tak for tilliden og som jeg nævnte for dig i processen - tak for din tilgang til dialogen. Det var en fornøjelse herfra også! 😊

Mvh Jonas, Henrik og Morten

Meget tilfreds med både salgs- og herefter købsproces

Aarhus Mæglerne har både solgt vores gamle lejlighed og stået for køberrådgivning ifm. køb af vores nye lejlighed - og vi har været meget tilfredse. I begge processer opstod der forskellige udfordringer med hhv både køber af vores lejlighed og herefter sælger af den nye lejlighed, men Aarhus Mæglerne holdte os i hånden hele vejen og gjorde at vi følte os helt trygge.

15. juli 2024

Hej Maja

Mange tak for din fine anmeldelse :)
Håber at I kommer godt på plads i den nye lejlighed..

Hilsen Morten Kjeldsen

Dejligt at møde en rigtig…

Dejligt at møde en rigtig ejendomsmægler
Som kan sit kram
Henrik Tellerup
Vi har haft et fantastisk forløb
Da vi købte og solgte gennem ham
Kan virkelig anbefale Aarhus mæglerne
Hilsen fra de glade kunder

6. maj 2024

Hej Janne

Mange tak for din fine anmeldelse..
Henrik er nemlig en RIGTIG ejendomsmægler og er glad for at du har haft en god oplevelse....

Hilsen Morten Kjeldsen

Ordentlighed og profesionelle hele…

Ordentlighed og profesionelle hele vejen igennem.

Min mormor og morfars hus skulle sælges.

Det må man sige de har klaret til perfektion. Alle bumb på vejen er blevet fixet hurtigt og smertefrit uden uden vanskeligheder for hverken køber eller sælger. Salgsmateriale, Billeder, tilstandsrapport osv. alt sammen var der bare styr på.

Mine bedsteforældre er blevet holdt i hånden HELE vejen.

Virkelig en god oplevelse!

30. juni 2024

Hej Rasmus

Mange tak for den fine anmeldelse og tak for samarbejdet.
Håber at de kommer godt på plads i den nye lejlighed :)

Morten Kjeldsen

Professionel

Professionel, effektiv tilgang og altid behagelige møder. De ramte den rigtige pris for vores bolig, og den blev hurtig solgt :-)

3. juni 2024

Hej Andrew
Tak for din anmeldelse og det gode samarbejde :)

Morten Kjeldsen