Aalborg Street Food - The Lighthouse Anmeldelser

1,4

Vi var to personer hos Sweet Vibes på Aalborg Street Food og bestilte cookie dough-is. Desværre var oplevelsen virkelig skuffende. Isen virkede nærmest som om, den var alt for gammel. Konsisten... Se mere

Købte 2 græske gyros en med lam som drev af fedt og smagløs, den anden gyros med gris var smagløs. På skilt var vist med fritter. De oplyste da vi fik gyroserne at de ikke kunne lave fritter. Fik at v... Se mere

Købte en Græsk gyros hvor kødet var helt brændt på til kul kunne ikke spises,synd plantekasserne ikke bliver vedligeholdt så det er indbydende at sidde udenfor .

Jeg bestilte en green bandito hos Locos som ikke var værd at skrive hjem om. Den smagte ikke af noget og skulle forstille at indholde mango. Enten var de løbet tør for mango eller så var det mango de... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Aalborgs første og eneste permanente Street Food marked. Med vores 17 forskellige køkkener leverer vi hver dag helt igennem fantastiske madoplevelser.

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1,4

Dyrt og i særklasse dårligt

Valgte Pad Krapow fra Street Wok. Det er åbentlyst at de ikke aner hvad de laver. Kødet var nærmat dampet, og på forespørgsel om ekstra stærkt fik vi at vide, at det ikke kunne lade sig gøre, da alt var blandet på forhånd. Som erstatning fik en bøtte sød chilisovs til en femmer ekstra. Risene var overkogte. Der var meget få kunder, men alligevel lykkedes det at rode kundernes bestillinger sammen. Tilbage står spørgsmålet om hvad der berettiger at denne ret er dyrere på Streetfood end på en restaurant?

3. juli 2022

Vi var 2 der var på streetfood Aalborg…

Vi var 2 der var på streetfood Aalborg i lørdags, vi gik hen til den græske, bestilte 2 portioner af en menu med pommes ftites, gyros og tatziki, dertil kunne man så "vælge" feta eller oliven ( mod ekstra betaling, men det oplyste boden ikke :-) ) så vi kom af med 290.- kr, da maden var færdig fik vi halvkolde pommes og kød, jeg gik op og sagde det, de kiggede nærmest forudret på mig og min henvendelse. Der blev lavet en ny portion, vedkommende i boden gik ned til os for at sige maden var færdig, dog uden at yde den service og tage maden med ned, som lige en god service. Men må indrømme at maden var en smule varmere, dog uden at imponerende varmt. Jeg kan desværre ikke anbefale denne bod :-(

7. april 2022

Var på Aalborg streetfood i aftes med…

Var på Aalborg streetfood i aftes med min familie. Hyggeligt sted som vi har besøgt flere gange, vi er faktisk fan af konceptet. I aftes valgte min datter sushi, min mand og søn Duck it og jeg selv valgte Happy Greek. Der var travlt på streetfood og god stemning. Min datter ventede 20 minutter på sushi, det samme gjorde min mand og søn på deres mad fra Duck it, det er vel okay. Jeg selv måtte spise min mad alene, de andre var færdige forlængst, da jeg måtte vente næsten en time på min mad. Maden var okay, betalte 20 kr. ekstra for fetaost til min tallerken med Souvlaki, salat, pommes frites, tzatziki og flad brød, sidstnævnte var ikke med. Der var hverken information om
den lange ventetid eller manglende varer. 145 kr. kostede den omgang!! Hverken pris eller den enormt lange ventetid passer efter min mening ikke ind i streetfoodkonceptet!!

1. september 2021

Har idag været på besøg

Har idag været på besøg. Dejligt sted.... men desværre kunne vi ik købe drikkevarer da de ikke kunne give tilbage, kontanter.
Synd for stedet for kommer så ikke igen og kan jo så ikke anbefale andre. Vil opfordre til at I får ændret dette..... er ikke engang sikker på at det er lovligt ikke at modtage og give tilbage i kontater.

28. august 2021

Dybt uprofessionelt

Dybt uprofessionelt.
Storskærmsarrangement. Danmark semifinale. Alt for lille skræm. Utrolig ringe opløsning. De bruger trådløs forbindelse, billede og lyd hakker pga. af det. Signalet er 2min forsinket, så alle ved på forhånd at Danmark scorer. Skærmen er hævet én meter over jorden hvilket betyder de enormt mange mennsker (De lukker 5 gange for mange mennesker ind) kaster med alt hvad de har, øl, isterninger, kander og glas efter alle dem der står foran dem, fordi de ikke kan se en skid. Skaber dårlig stemning. Dyre dårlige øl. Folk løb væk da der blev halvlegspause. Samme gjorde vi. Så resten af kampen hjemme. Jeg deltager aldrig i noget lign. igen.

8. juli 2021

Dårlig mad

Dårlig mad, dårlig service, beskidt og så tager de ikke mod kontanter, hvilket er ulovligt!

1. juli 2021

Her kan du ikke betale med kontanter

Her kan du ikke betale med kontanter, hvilket er ulovligt jf. Kontantreglen, som kan læses på Forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Aalborg Street Food - The Lighthouse diskriminerer dermed den befolkningsgruppe, der forsat benytter kontanter som betalingsmiddel. Begrundelsen herfor er, at de ikke kan administrere kontantindbetalinger fra de forskellige boder. Kan man ikke administrere kontanter bør man ikke drive forretning. Hvad bliver det næste de ikke kan administrere - hudfarve, køn eller fysiske og psykiske handicaps???

30. juni 2021

EM 2020

Dejligt sted normalvis, men ikke egnet til at arrangere storskærmsevent til EM. Burde være en større skærm og højere op så alle kan se, og umuligt for dem at håndtere så mange mennesker ift. toiletfaciliteter. Maden og øllen var ok, så vil generelt anbefale streetfood - bare ikke til EM, og slet ikke når Danmark spiller

27. juni 2021

Hyggeligt sted -men desværre ligeglad med covid_19

Hyggeligt sted. Lige ved fjorden. Mange boder med stort udvalg af lækkert mad.
Men de tjekker IKKE for covid_19 test/pas. Alle kan vade lige ind og rundt. Da jeg spurgte ind til det , blev der oplyst at alle må komme ind, både ned og uden covid_19 test/pas. Men kom politiet, skulle jeg selv betale bøden. Den er jo en ren smittebombe. Det er trist, at de ikke tager det alvorligt.

13. maj 2021

Fremragende og stemningsfuldt sted

Fremragende og stemningsfuldt sted. Summer af liv og glade personale. Vi fik en salat ved Salads. Den var yderst velsmagende, frisk og delikat. De to søde piger bag disken, gav en rigtig god service med et kæmpe humør. Det er ikke sidste gang vi er der. 👍🏻🙌🏻🙏🏻❤️

6. maj 2021

Dejligt sted med massere af positiv energi

Fantastisk sted. Ligger lige ned til bådhavnen, og er ideelt til en varm sommerdag såvel som en kold dag, da siddepladserne indenfor er utrolig hyggelige.
Min veninde og jeg har snart prøvet alle boderne herinde og er aldrig blevet skuffet.
Helt klart et besøg eller to værd.

Bedste oplevelse længe!!

Bedste oplevelse længe!!
Min veninde og jeg har været herinde mange gange og maden er altid fantastisk! Vi har snart været omkring alle boder og ingen af dem har skuffet, det er så meget pengene værd😊
Vi bliver ved med at komme her👌🏻

4. maj 2021

Fremragende kulturoplevelse i Aalborg.

Fremragende kulturoplevelse i Aalborg.

Fik noget fuldstændig fantastisk mad fra den nye mexicanske restaurant, og min kæreste fik den lækreske salat.

Drikkevarerne var også fantastiske, her med et stort udvalg af øl, drinks og vin!

JEG KOMMER IGEN!!