Købte en Græsk gyros hvor kødet var helt brændt på til kul kunne ikke spises,synd plantekasserne ikke bliver vedligeholdt så det er indbydende at sidde udenfor .
Jeg bestilte en green bandito hos Locos som ikke var værd at skrive hjem om. Den smagte ikke af noget og skulle forstille at indholde mango. Enten var de løbet tør for mango eller så var det mango de... Se mere
- bestilte en china box hos Boxen - Friis Streetfood. - Stor box 94kr + levering. Smagen af nudler, smagte af pasta og ligner pasta. Frituren på rejerne var ikke ordenligt bagt. Spiste jeg op? Næ... Se mere
Sushi Kushi. Fredag d. 13. oktober var hele familien på Streetfood (mor, far og to mindre børn) Da vi skulle til at bestille Sushi oplevede vi at ejeren (en overvægtig mand i slutningen 40’erne)... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Aalborgs første og eneste permanente Street Food marked. Med vores 17 forskellige køkkener leverer vi hver dag helt igennem fantastiske madoplevelser.
Danmark
- aalborg-streetfood.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hyggeligt sted men..
Hyggeligt sted, men google åbningstiderne passer altså ikke. Mig og min veninde blev smidt ud kl 22.25 en lørdag, hvor der står de har åben til 00 på Google (vi ankom først 21.30 ish, i god tro at vi havde masser af tid i arkaden). Personen som smed os ud, sagde bare "vi lukker 22 i dag" hvilket jeg ikke helt forstår. Lukker I kl 00 eller 22 om lørdagen?

Ringe virkelig ringe!
Købte en Thaisalat. Det viste sig at være 80% nudler behændigt gemt under lidt mixet salat og nogle tern mango og rejer. Virkelig ringe til 129kr,
Konen valgte en pita med gyros - iøvrigt efter forgæves at have ventet mere end 15 min. på at What the Duck betjeningen kom tilbage efter en 10 min pause.
Pitabrødet med gyros viste sig at være fyldt halvt op med friter til gengæld var der hverken agurk eller grøn peber i. Det ikke engang mindede om en græsk salat og Tasiki dom man måtte forvente.
Hvad sker der Ålborg !!

Besvarelse fra Aalborg Street Food - The Lighthouse
Lækker oplevelse med græsk mad og hyggelig atmosfære
Jeg besøgte Happy Greek ved Aalborg Streetfood og fik rigtig god kundeservice. Maden jeg bestilte var en gyros pita og den smagte lige som den skulle!🥙😃 Jeg kommer forbi igen!
Bestilte fra duck it igennem Wolt
Bestilte fra duck it igennem Wolt.
Jeg bor under 140m væk og maden ankommer HELT kold.
Uden den dressing som beskrevet følger med og oven i købet både med jord og små stykker knogle i min burger.
Føj hold jer fra stedet

Besvarelse fra Aalborg Street Food - The Lighthouse
Nu er det 3 gang jeg prøvet streetfoot…
Nu er det 3 gang jeg prøvet streetfoot Ålborg. Men også sidste gang.
Magen til ringe mad skal man lede længe efter.
Var ved burger, fritter der hang sammen i en stor klump, da jeg henvendte mig i deres bod, blev der sagt at sådan var deres fritter. Men at de kunne finde nogle andre, tog de pomfritter og der hang sammen ca halvdelen af bakken. Og lage nogle nye .
Bøgerne var ikke meget bedre , der flød ud med fedt der dryppede når man tog et bid af burger, henvendte mig i boden . Fik af vide at sådan var deres burgere. Og at det kunne være at de måske havde kommet for mange pomfritter i gryden på en gang. Tak for en dårlig oplevelse, kommer ikke i det koncept mere. Kan desværre ikke give 0 stjerner.
Hvorfor f***ck har i ikke sæt skilt…
Hvorfor f***ck har i ikke sæt skilt foran jeres f**ckn butik om at folk ikke må have deres eget drinks med der hen f**ckn tage jer sammen og sæt skilt foran jeres butik hvad man må tage me dog ikke må tager sammen altså🤢🖕🏼🖕🏼
Øv. Dyrt og alt for lidt.
Øv.
Streetfood Ålborg.
Langsom betjening. Alt for lidt mad og alt for dyrt. Vi prøvede både indisk og burger baren. Den indiske var virkeligt dårlig. Burgeren var ok, men 80kr for en cheeseburger som en 9 årig kunne spise, og skulle have dessert efterfølgende.

Besvarelse fra Aalborg Street Food - The Lighthouse
Maden er for dyr og ulækker
Maden er for dyr og ulækker!
Vi har efterhånden spist fra alle boder og maden er ikke 5 kroner værd nogle af stederne. Maden er aaalt for dyr og der er lang ventetid på maden! Intet af det hænger sammen med navnet “streetfoood”!
Streetfood forbinder man med velsmagende, billigt, hurtiglavet mad og intet af det lever streetfood boderne i Aalborg op til. Det eneste positive er beliggenheden- alt andet er latterligt!
Vi besøgte el santo cantina
Vi besøgte el santo cantina. Fik en "platte", men endte med at betale for to. Har kontakten stedet, men de "kan ikke(vil ikke)" overføre penge tilbage selvom de erkender fejlen. Hvilket de ifølge loven skal gøre. I får jo ikke flere gæster når det er sådan butikken drives. Og maden er så som så...
Duckit er ikke 5 kroner værd
Vi har i dag besøgt Aalborg streetfood og boden Duckit. Har aldrig oplevet noget lignende. Vi er her på en almindelig tirsdag aften, her er ikke særlig mange mennesker, der er ingen i kø til boden. Vi er tre der bestiller hver for sig, og manden der tager imod sætter dem alle på den samme bipper. Vi sætter os et sted og venter. Efter 30 min har den stadig ikke bippet. Vi går hen og ser og spørger. Får afvide at der går 10 min. Der går yderligere 20 min og stadig ingen mad. Efter en time bipper den, men det er kun den ene ud af tre bestillinger der er klar. Han har smidt de andre ud og begynder først på dem nu. Der går 10 minutter mere og først her har vi alle fået vores mad. Som om at det ikke skulle være nok, så var den ene burger kold, i den anden var der ingen dressing og de har givet den forkerte dip med til pomfritterne og så fandt jeg et ben i kødet på min burger. Ikke fem potter p*s værd. Først og sidste gang. Hyggelig aften, hvor vi kunne sidde og kigge på hinanden indtage mad på skift. Ingen form for kompensation blev tilbudt. Jeg er rasende.
Italian pizza my *** de siger…
Italian pizza my *** de siger italienske pizzaer men det er bare løgn..en hard dej surt tomatsauce...ikke værd at selvom prøve den.
Kort og godt
Kort og godt - bunden er nået ( stort set på alle punkter ).
Besøgte stedet i går aftes i et selskab…
Besøgte stedet i går aftes i et selskab af 9 personer, 6 voksne 3 børn, valgte lidt forskellige menuer, alle var lige dårlige,cafeterieagtige retter, små og meget dyre i forhold til kvalitet og mængde. Desuden et forvirrende og larmende sted. Hører absolut ikke hjemme i et havnemiljø, som bør være hyggeligt og roligt.
Bare luk
Bare luk. Hvis ikke i kan tage kritik for jeres koncept og mener anmeldere skal rette ind, så belyser det godt hvor rådden, ligeglad og uønsket i er af kunderne og aalborg. Du mener simpelthen at anmeldere skal tænke på erhvervslivet fremfor oplevelsen? Jeg håber der er nogen der giver dig et reality-check! Sådan en selvfed, benægtende og højrøvet udmelding belyser 100% hvad der er galt med streetfood: Ledelsen, som svæver 2 meter over jorden for kritik.. Så her er mit bud på hvad der er galt:
I burde ikke drive forretning. Jeres mad er elendig, jeres koncept er elendig. I ødelægger en ellers hyggelig tur ved havnen for alle andre end jer selv.
Jeres "moderniserede hipster-streetfood" som med andre ord bare betyder: Små portioner, lang ventetid, høj pris, dårlige faciliteter. Her bliver du ikke behandlet som kunde eller kan forvente at blive mæt for prisen.
Jeres musik, som i spiller hele sommeren brager ud og ødelægger en ellers stille tur ved vandet.
> Forestil dig at bo i båd i lystbådehavnen og skulle høre på jeres hipster-musik hele dagen..
Havnen var bedre før uden streetfood.. Mærk mine ord. Hvis havnen i aalborg skal udvides skal det ikke gå udover resten af havnen og især ikke med et streetfood-koncept med hipster-tendencer uden en eneste ting af det gode ved streetfood udover at stå op og æde.
Mega dårlig service
Mega dårlig service
Er der med 2 børn. Ismaskine gået i stykker så tænker de kan prøve maskinerne istedet. Ingen af stederne vil hjælpe med at veksle kontanter…
Men så slap de også for at lave middag til 5 💸💸
Dyrt og dårligt
Ålborg street food levede ikke op til forventningerne. Maden var dyr, portionerne var små.
I området med spillemaskiner var der 6 maskiner med skilte ‘virker ikke”
Stedet bærer generelt præg af, at være en pengemaskine uden tanke på service og gode oplevelser
Dyrt og i særklasse dårligt
Valgte Pad Krapow fra Street Wok. Det er åbentlyst at de ikke aner hvad de laver. Kødet var nærmat dampet, og på forespørgsel om ekstra stærkt fik vi at vide, at det ikke kunne lade sig gøre, da alt var blandet på forhånd. Som erstatning fik en bøtte sød chilisovs til en femmer ekstra. Risene var overkogte. Der var meget få kunder, men alligevel lykkedes det at rode kundernes bestillinger sammen. Tilbage står spørgsmålet om hvad der berettiger at denne ret er dyrere på Streetfood end på en restaurant?
Alt for dyrt
Alt for dyrt. Pizza var slet ikke så god som den var en gang
Utroligt at niveauet kan falde så meget…
Utroligt at niveauet kan falde så meget - så hurtigt. Eksempelvis 125kr for gyros platte som ikke er 40kr værd. Den gode pizza er væk…. Hvor er hypen og de gode smage. Skandaløst og lukningstruet, med mindre nogen gør noget snart :-(
Vi var 2 der var på streetfood Aalborg…
Vi var 2 der var på streetfood Aalborg i lørdags, vi gik hen til den græske, bestilte 2 portioner af en menu med pommes ftites, gyros og tatziki, dertil kunne man så "vælge" feta eller oliven ( mod ekstra betaling, men det oplyste boden ikke :-) ) så vi kom af med 290.- kr, da maden var færdig fik vi halvkolde pommes og kød, jeg gik op og sagde det, de kiggede nærmest forudret på mig og min henvendelse. Der blev lavet en ny portion, vedkommende i boden gik ned til os for at sige maden var færdig, dog uden at yde den service og tage maden med ned, som lige en god service. Men må indrømme at maden var en smule varmere, dog uden at imponerende varmt. Jeg kan desværre ikke anbefale denne bod :-(