Aalborg Street Food - The Lighthouse Anmeldelser 60

1,4

Virkelig uhøflig betjening, sure mennesker der bestemt ikke er interesserede i at give kunder en god oplevelse. Elendig akustik og maden er heller ikke noget at være begejstrede for.

Vi fik fra 3 forskellige steder derinde. Både børn og voksende var alle skuffet, man forventer at få noget godt mad til de café priser i sælger til. Direkte dårlig kvalitet og ligegyldig mad. Vi hav... Se mere

Sushi Kushi. Fredag d. 13. oktober var hele familien på Streetfood (mor, far og to mindre børn) Da vi skulle til at bestille Sushi oplevede vi at ejeren (en overvægtig mand i slutningen 40’erne)... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Aalborgs første og eneste permanente Street Food marked. Med vores 17 forskellige køkkener leverer vi hver dag helt igennem fantastiske madoplevelser.

1,4

Dårlig

Svarer typisk inden for 24 timer

Street food havde travlt med at fedte…

Street food havde travlt med at fedte for et polterabend selskab Først blev vi (9 personer) smidt væk fra vores bord og henvist til et møgbeskidt bord fuld af madrester med lovning om Street food medarbejderen ville gøre bordet rent . Det skete selvfølgelig ikke hvorefter det andet selskab kvitterer med at kaste 2 fulde Pepsi dåser efter vores bord og er ved at ramme en i hovedet. Men vi køber jo heller ikke så mange øl som det andet selskab. Maden var udemærket men er skuffet over jeres håndtering 😕

19. juli 2025

Vi fik fra 3 forskellige steder…

Vi havde samme oplevelse for 1 år siden, men nu tænkte vi ville give det et forsøg igen. Dog endnu mere skuffet denne gang.

10. juli 2025

De bryder kontantloven

De bryder kontantloven. Nægter at tage imod kontanter

1. juli 2025

Tak for din kommentar.

Vi vil gerne slå fast, at vi naturligvis overholder kontantloven. Det betyder, at alle vores madboder og baren tager imod kontanter som loven foreskriver.

Hvis du har oplevet noget andet, vil vi meget gerne undersøge det - og du er altid velkommen til at kigge forbi og betale kontant, hvis du ønsker det.

Aalborg Streetfood

Dårlig hygiejne

Dårlig hygiejne!
Vi har taget til påske hygge med børnene i dag, det var så fin og hyggeligt.
Vi fik også noget godt mad, heller ikke noget der.
Men men men.. rengørings damens som står og ordner toiletter, (som ikke er så lækre) - gør det godt nok med handsker … Men …. hun skifter bare ikke de handsker igen, hun går rundt i blandt os der spiser og snakker med venner rører ved andre borde i mellemtiden, tømmer skraldespande og ikke nok med det, tørrer hun simpelthen også borde med de SAMME handsker…. Det er simpelthen så ulækkert. Ligeså ulækkert er det, at den klud hun bruger til at tørrer bordene af, hænger udenpå skraldespanden, møg beskidt og ulækker. Den bruger man simpelthen om og om igen til at tørrer borderne af med..
Da vi gik, stod hun stadig med de samme handsker.
Ikke lige et sted man har lyst til og sidde og spise, og slet ikke når man også når maden nu er betalt..

15. april 2025

Hej Sofie,

Tusind tak for dit besøg og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at I havde en hyggelig dag og kunne lide maden – det betyder meget for os!

Samtidig er vi selvfølgelig ærgerlige over at høre om din oplevelse med rengøringen. Det er bestemt ikke sådan, det skal være, og vi tager din feedback meget seriøst. Vi har allerede taget fat i vores rengøringsteam og sørger for, at der bliver strammet op på rutiner omkring handsker, klude og generel hygiejne.

Vi håber, I har lyst til at kigge forbi igen en anden gang, hvor vi forhåbentlig kan give jer en endnu bedre helhedsoplevelse.

De bedste hilsner
Anne
Aalborg Streetfood

Dårligste fish og chips jeg nogen sinde…

Dårligste fish og chips jeg nogen sinde har fået smagte af dårlig olie

16. marts 2025

Hej Torben

Vi er kede af at høre, at din oplevelse med vores fish & chips ikke levede op til forventningerne.

Du er meget velkommen til at skrive til os på marketing@aalborg-streetfood.dk, så vi kan følge op og finde en god løsning.

Anne // Aalborg Streetfood

Vil stærkt fraråde firmaer at holde…

Vil stærkt fraråde firmaer at holde julefrokost der.
Kold og kedelig mad.
Elendig dj.

16. november 2024

Hej Jan,

Det var kedeligt at læse denne anmeldelse.
Vil du sende en mail til info@aalborg-streetfood.dk med en uddybbende beskrivelse af din oplevelse hos os?

PFT

Koldt mad...

Var til firmajulefrokost i weekenden. Der blev serveret kold julemad mad i buffet, som ikke fungerede.. Der var ikke nok tallerkner, dårlig hygiejne og servicen var ikke ligefrem i top. Ærgelig oplevelse....

16. november 2024

Smagløst mad, små portioner og dårlige hygiejne på toiletter!

Vi bestilte thai salat og Pad Thai. Begge retter var 80% overkogte nudler og smagte af intet. Da vi fik retterne udleveret var bakken med Pad Thai kun halvt fyldt hvilket jeg klagede over. Jeg fik et skulder træk og besked om at det var størrelsen.
Maden var smagløs - intet med Thai mad at gøre og alt alt for små portioner til prisen. Det var vores sidste besøg i "thai"-biksen...

Toiletterne:

På herretoilettet var der smadrede døre som var forsøgt lappet med gaffel tape. Toiletrullerne stod på gulvet halvvåde og uhygiejnisk. Sidst men ikke mindst var der ingen sæbe i sæbebeholderne og intet papir til at tørre hænderne i. Hvordan de kan få lov til at ha SÅ ringe hygiejnisk forhold undrer mig...

Street food er et hyggeligt sted med masse af atmosfære, men det er der så mange andre steder der er.....

11. juli 2024

Værste oplevelse

Værste oplevelse, de konfiskerede en booster fra mig da jeg ville ind og se fodbold, hvilket self er fair nok, men at de efterfølgende nægter mig adgang er til grin. Kæmpe L Ivan

og hans klamme makker

25. juni 2024

Dyrt dårligt mad

Dyrt mad, små portioner der slet ikke ligner det på billedet, ofte udsolgt....virkeligt byens dårligste madoplevelse.

5. juni 2024

Hej Anders,

Vi er kede af at læse om din oplevelse.
Vil du skrive os en mail på info@aalborg-streetfood.dk med en uddybning af hvad der er sket? Så kompenserer vi efterfølgende for dine gener.

social dating ren pengemaskine FUP

Var til social dating Det kostede 110 kr. total forvirring vi viste ikke hvor vi skulle gå hen fik en velkomst ingen kunne høre larmen fra spillemaskiner og andre gæster gjorde det totalt umuligt at høre noget som helst viste ikke hvor vi skulle spise så endte med at sidde ved en børne familie (de var søde ) meeeen efter maden prøvede vi at finde ud af hvad der så skulle ske ! men opgav da det hele druknede i larm og folk der rendte rundt. Hvad det gik ud på ???? at narre penge fra folk

22. marts 2024

Hej inge,

Til at starte med vil vi gerne takke dig for at deltage i vores Social Dating arrangement. Når det så er sagt, så er det også nødvendigt for os at erkende, at vi måske har lavet fejl.

Det er dog vigtigt for os at holde os til fakta i hændelsen.
Vi ved at i blev taget imod af vores vært der gav jer en velkomst og velkomstdrink. I fik også fortalt aftenens forløb, med mad, hvor der var booket borde til jer og hvad der skulle ske efter fælles spisning.

Vi forstår hvis det har været en ærgerlig oplevelse og vil gerne give kompensation for oplevelsen.

Vil du sende os en mail på info@aalborgstreetfood.dk, så sender vi mere info der.

Sushi Kushi - overfusning af medarbejder foran kunderne

Da vi skulle til at bestille Sushi oplevede vi at ejeren (en overvægtig mand i slutningen 40’erne) overfusede en af de unge piger i Sushi Kushi.
Det var en meget ubehageligt overfusning og bagefter stod pigen i Sushibaren og græd.
Hele vores familie blev forskrækkede og valgte, at spise et andet sted.
Vi kommer IKKE på Streetfood, når cheferne vælger at råbe af deres medarbejdere mens der er kunder.

13. oktober 2023

Hej Anders,

Vi er meget kede af at læse din anmeldelse. Selvfølgeligt forstår vi at det her er dybt ubehageligt.

Vil du sende os en mail på ino@aalborg-streetfood.dk med din historie? Så forsøger vi at kompensere for jeres oplevelse bedst muligt.

Hyggeligt sted men..

Hyggeligt sted, men google åbningstiderne passer altså ikke. Mig og min veninde blev smidt ud kl 22.25 en lørdag, hvor der står de har åben til 00 på Google (vi ankom først 21.30 ish, i god tro at vi havde masser af tid i arkaden). Personen som smed os ud, sagde bare "vi lukker 22 i dag" hvilket jeg ikke helt forstår. Lukker I kl 00 eller 22 om lørdagen?

19. august 2023

Besvarelse fra Aalborg Street Food - The Lighthouse

Tak for din feedback og for at have besøgt vores arkade.

Vil du sende en mail på info@aalborg-streetfood.dk med en forklaring af forløbet?

PFT.

Ringe virkelig ringe!

Købte en Thaisalat. Det viste sig at være 80% nudler behændigt gemt under lidt mixet salat og nogle tern mango og rejer. Virkelig ringe til 129kr,

Konen valgte en pita med gyros - iøvrigt efter forgæves at have ventet mere end 15 min. på at What the Duck betjeningen kom tilbage efter en 10 min pause.
Pitabrødet med gyros viste sig at være fyldt halvt op med friter til gengæld var der hverken agurk eller grøn peber i. Det ikke engang mindede om en græsk salat og Tasiki dom man måtte forvente.

Hvad sker der Ålborg !!

3. august 2023

Hej Tony,

Det var en kedelig sag, der ligger langt under vores normale standard.

Vil du ende en mail med info om hændelsesforløbet til info@aalborg-streetfood.dk? Så vil vi gerne kompensere for dine gener.

/Chris

Bestilte fra duck it igennem Wolt

Bestilte fra duck it igennem Wolt.

Jeg bor under 140m væk og maden ankommer HELT kold.

Uden den dressing som beskrevet følger med og oven i købet både med jord og små stykker knogle i min burger.
Føj hold jer fra stedet

7. juli 2023

Hej Signe,

Vi vil gerne undskylde for din oplevelse med Wolt.

Vil du sende en uddybende mail på info@aalborg-streetfood.dk? Vi vil naturligvis gerne kompensere for dine gener.

/Chris

Nu er det 3 gang jeg prøvet streetfoot…

Nu er det 3 gang jeg prøvet streetfoot Ålborg. Men også sidste gang.
Magen til ringe mad skal man lede længe efter.
Var ved burger, fritter der hang sammen i en stor klump, da jeg henvendte mig i deres bod, blev der sagt at sådan var deres fritter. Men at de kunne finde nogle andre, tog de pomfritter og der hang sammen ca halvdelen af bakken. Og lage nogle nye .
Bøgerne var ikke meget bedre , der flød ud med fedt der dryppede når man tog et bid af burger, henvendte mig i boden . Fik af vide at sådan var deres burgere. Og at det kunne være at de måske havde kommet for mange pomfritter i gryden på en gang. Tak for en dårlig oplevelse, kommer ikke i det koncept mere. Kan desværre ikke give 0 stjerner.

11. juni 2023