Nemt at se diverse udflugter, bestille dem og fik info og reminder om turen inden. Vi havde booket en heldagstur til hhv. Vesuv og Pompeji incl. frokost. Der var gode kompetente guider med. God fr... Se mere
Vi havde en fantastisk tur, god tid på de enkelte stop og den mest fantastiske, humoristiske og dygtige guide Nicole. Alt i alt en dag med fuld valuta for pengene.
Nem og overskueligt at booke ture på App’ - dog er priserne væsentligt højere end hvis du køber dem på stedet. I Rom havde vi på forhånd booket indgang til Forum Romanum + Paletiner Højen, vi ko... Se mere
Unlock the world’s most unforgettable travel experiences with GetYourGuide - The travel platform to book tours, attractions, excursions & activities for your next vacation.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 48 timer
Nemt at se diverse udflugter
Vi havde booket en heldagstur til hhv. Vesuv og Pompeji incl. frokost.
Der var gode kompetente guider med. God frokost, pizza med drikkevarer.
Da det var varmt fik alle i bussen desuden udleveret hver en vand inden vi kom til Pompeji.
De skylder mig 1100 euro
De skylder mig 1100 euro
Jeg købt en tur i hele collumseum da jeg kom der ned fik noget der var markant dårlig end det jeg købte hvilket gør at man er berettet til at få alle sine penge tilbage i følge lovgivningen
jeg kontaktede den support de svare jeg skal kontakte jer når de nu besvare denne anmeldelse og fik dette svar
Partiel refusion er gennemført: Den udbetalte refusion på 12 EUR dækker præcis prisforskellen mellem den oprindelige booking og den adgang, du modtog (adgang til de lavere niveauer fremfor ekstra ydelser). Dette beløb er beregnet ud fra den faktiske prisforskel og er korrekt.
Endelig beslutning: Vi kommer ikke til at udbetale yderligere beløb i denne sag.
Så når i kontakt dem tager de selvstændige beslutninger uden om lovgivningen
Det næste de gjorde var at få slette den dårlige anmeldelse af deres app i Google play for at skjule det reele niveau af deres app som med givet sikkerhed er markant dårliger end det de viser da de får fjernet dårlige anmeldelser.
Jeg har kontaktet dem på den mail de beder om 38 gange og har aldrig fået svar
Det gør i jo ikke når i bliver ved at bede mig om at kontakte en mail som jeg har kontaktet 38 gange uden at få svare
Alle der forventer at få service fra dette selskab i kan lige så godt glemme det de snyder jer
Jeg har beslutte at anmelde jer til trustpilot fordi den mail i opgiver her svare i ikke på
Vi var 4 voksne som havde købt…
Vi var 4 voksne som havde købt billetter til Peterskirken, Vatikanmuseerne og det Sixtinske
Kapel til en pris af kr. 2688,
Vi mødte op på det oplyste sted kl. 15.15 og fik vekslet vores vouchers til billetter. Herefter
gik mod indgangen til Peterskirken, der var lang kø. Vi kom ikke udenom køen, selvom vi
havde betalt for at undgå kø. Der er fri entre til Peterskirken, hvis man tager den normale kø,
som kan være meget lang. Der var selvfølgelig kø ved sikkerhedskontrollen, men det var
forventeligt. På GetYourGuides
hjemmeside skriver de, at man skal forvente at bruge
samlet ca. 5 timer på besøg i kirken, museerne og Det Sixtinske Kapel.
Vi stod i kø næsten en time og brugte derefter et par timer i kirken, herefter gik vi direkte
mod Museerne og Det Sixtinske Kapel, vi var der lidt over 18.00 men der var lukket fra kl.
18.00. Dvs. at GetYourGuide har solgt os nogle billetter som ikke kunne bruges, vi spurgte,
om vi kunne komme ind på vores billet dagen efter, men det kunne vi ikke. Vi talte med flere
turister, som stod i samme situation som os.
Vi har selvfølgelig klaget til GetYourGuide og efter nogen korrespondance tilbød de en 50 %
refusion, men vi har krævet kr. 2000,
- som det mindste vi vil acceptere. Det har de ikke villet
efterkomme. Vi har modtaget kr. 1344,
- i refusion. Vi har hermed betalt kr. 1344,
- for at stå i
en lidt mindre kø, og adgang til en kirke med fri entre. Så hold jer fra GetYourGuide
Familien Andersen og Kamp
Vi havde en fantastisk tur
Klart den værste oplevelse jeg…
Klart den værste oplevelse jeg nogensinde har fået af et bookingselskab. Vi har bestilt en heldagstur til Bahamas, hvor det specifikt står at man har 6 timer frit på øen. Grundet forsinkelser på alle punkter (bus om morgenen, ventetid inden færgen, ventetid på færgen, ventetid i havnen, yderligere ventetid på færgen, og ventetid på bussen om aftenen) har det resulteret i at vi har fået lige over 4 timer på øen. Dette er slet ikke nok, hvilket har resulteret i at vi har stresset rundt for at forsøge at “nå” at opleve så meget som muligt, hvilket ikke er en rar oplevelse på en ferie. Ydermere har vi skulle vise pas og visum adskillige gange ved alle stop. Man skal være opmærksom på at de færreste teleselskaber ikke har Bahamas inkluderet i deres pakker, hvorfor man med stor sandsynlighed skal punge ekstra 500kr op for at vise sit ESTA. Det eneste der gør anmeldelsen én stjerne værdig er hvor flot øen er. Under al kritik.

Super tur !
Super tur, 2 meget oplagte guider Viktor og DumDum - kan anbefale turen - alle penge værd. 🙏🇹🇭
Rigtig god oplevelse på Oslo Fjord…
Rigtig god oplevelse på Oslo Fjord personalet på udflugtsbåden var rigtig flinke og god audio fortælling af diverse historiske bygninger vi sejlet forbi.
Var i Vilnius
Var i Vilnius, og havde booket 3 forskellige turer. På 2 af dem blev tiden ændret…. På den ene var prisen anderledes, som i mindre. Men denne forskel tilfaldt ikke mig.
Ellers var det fine ture. Den ene med en super god guide
Har kontaktet get your guide…. Men intet hørt

Besvarelse fra GetYourGuide
Vi havde booket lufthavnstransport fra…
Vi havde booket lufthavnstransport fra lufthavnen i Rom til centrum, og var blevet trukket 700kr tre dage før ankomst.
Chaufføren dukkede aldrig op selvom vi ventede i næsten en time. Vi ringede til ham flere gange uden at han svarede. Jeg har taget kontakt til GetYourGuide flere gange via mail og har også sendt dokumentation uden at de er vendt tilbage til mig. Virkelig dårlig håndtering fra GetYourGuide og lad være med nogensinde at booke lufthavnstransport gennem dem.

Besvarelse fra GetYourGuide
En interessant tur med en meget vidende og hjælpsom guide.
Beskrivelsen af turen var korrekt. Alle aftaler blev overholdt.
Det var let at kommunikere med GetYourGuide
Bilen var meget fin og vi havde en dygtig chauffør
Vi havde købt en heldags tur til…
Vi havde købt en heldags tur til Pompei. Det var en skøn oplevelse fra start til slut. Blev hentet i 2 luksus minibusser, med skønne chauffører. Morgenmaden og frokosten var skøn og den guidede tur inde i Pompei perfekt.
Anbefaler helt sikkert denne tur.
Kedelig oplevelse
I Rom havde vi på forhånd booket indgang til Forum Romanum + Paletiner Højen, vi kom til “mødestedet “ i god tid og dobbelttjekkede med både app. og andre turister.
Ventede i 45 min - der dukkede ikke nogen “guide” op som skulle bytte vores voucher til billetter.
Så 558 ,- ud af vinduet og vi fik set områderne udefra.
Meget skuffende 🙄😡 og i særdeleshed utilfredsstillende ☝🏻

Besvarelse fra GetYourGuide
Utrolig nem og ukompliceret booking.
Utrolig nem og ukompliceret booking.
Vil helt sikker bruge dem en anden gang.
Sen information
Der er som sådan ikke noget i vejen med selve appen. Get your guide er nem at bruge.
Jeg skulle booke en tur til Altinbesik grotten i Side, vi havde glædet os meget til turen.
Vi fik ikke noget at vide om, at grotten var oversvømmet før guiden hentede os. Vi endte med at få en helt anden tur. Det var en flot tur, men det ville have været rart at vide i lidt bedre tid.
En super fin tur
Det var en super fin tur vi havde i London til Harry Potter studio , en mega god oplevelse
Billetter til Peterskirken i Rom
Vi havde bestilt billetter til Peterskirken i Rom. Vi fik en mail dagen før, men ingen billetter. Vi mødte op på stedet der blev anvist. Efter 15 min forsinkelse, kontaktede vi firmaet pr. mail for tlf. virkede ikke. De vente tilbage efter vi var blevet afvist i den rette kø til Kirken, for det var ikke en billet. Vi gik i gratis køen, og 100m fra indgangen ringede firmaet op og forsøgte at sende billetter, de nåede aldrig frem. Så vi gik i kirken uden billetter. Dagen efter fik vi billetterne via watchapp. Vi har anmodet om at få udestående tilbage, det nægter de for de har sendt billetter, tja men først et døgn efter.
Har netop fået refunderet det udestående beløb. Så vi er glade for det lykkedes, men kede af at det skal herind for at få det sikret. Vi genovervejer dem en anden gang.

Ændret tidspunk dagen før
Dejlig overskueligt med appen, hvor jeg kunne se mine billetter.
Absolut ikke godt at jeg booker en tur kl. 9, men at det endelige tidspunt for turen kan ændre sig markant. Turen endte med at starte 6.45, og det blev først annonceret dagen før. Her var det for sent at afbestille.

Ikke styr på klokken
5 1/2 times tur til Versailles:
Afgang forsinket 1/2 time grundet dårlig organisering.
“Skip the line” billetter betyder åbenbart at man skal stå i kø en time! I bagende sol.
Tidspunkt for hjemtur senere en oplyst, således at en 5 1/2 times tur udviklede sig til en 7 1/2 times tur. Helt unødvendigt og resten af dagens plan ødelagt.
GYG har efterfølgende valgt en delvis kompensation, hvilket jo er prisværdigt.

Har kun ros
Har kun ros - bookede til 8 mennesker , flere forskellige ture i Amsterdam, og alt gik som planlagt, ingen problemer overhovedet. Tak herfra.
Vi var på bådtur og brugte…
Vi var på bådtur og brugte GetYourGuide, det fungerede så fint og alt info var lige til, vi havde en fantastisk tur