Digimart.dk Anmeldelser 82

3,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 63 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplever hurtig levering af produktnøgler, ofte inden for kort tid efter bestilling, og flere nævner, at koderne virker som forventet. Nogle kunder fremhæver også god og hurtig behandling fra kundeservice, især når der opstår problemer med licenser, hvor de hurtigt får tilsendt en ny og fungerende kode. Dog var nogle utilfredse med lange svartider fra kundeservice, hvor autosvar lovede svar inden for 24-72 timer, men hvor der gik længere tid uden respons. En del oplevede, at de modtog licenskoder, der enten var ugyldige, allerede brugt eller ikke fungerede, hvilket skabte frustration og yderligere ventetid på en løsning. Der var også tilfælde, hvor produkter, som USB-sticks, ikke blev leveret, eller hvor den lovede øjeblikkelige levering af licensnummer udeblev.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor mange rapporterer, at de modtog ugyldige eller allerede... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle oplever hurtig og hjælpsom support, der hurtigt løser... Se mere

Service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med service, hvor nogle anmeldere udtrykker stor utilfredshed med... Se mere

Response time

Kunder noterer tvetydige oplevelser med svartider, hvor mange rapporterer om lange ventetider og manglende... Se mere

Delivery service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af leveringsservicen, hvor nogle kunder oplever hurtig og effektiv... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Ok fik den næsten med det samme - men var meget svært at installere da Microsoft hele tiden blokererde for at fortælle at jeg skulle installerer Office 360 i stedet for - men nu ligger den der på mi... Se mere

Jeg har nu ventet en uge på at få en licens som virker til win 11. Har skrevet til dem flere gange men har kun fået deres autosvar retur, med at de svare indenfor 24-72 timer. Har ikke hørt fr... Se mere

Jeg fik en licens der desværre ikke virkede, men der kom hurtigt styr på det og jeg fik god behandling af kundeservicen. Tak for hjælpen, Pia. :-)

1. nr. 5 af de 5 bedste virksomheder i Computersoftwarebutik
  2. nr. 11 af de 11 bedste virksomheder i E-handelsservice
  3. nr. 7 af de 8 bedste virksomheder i Softwareleverandør

Hos DigiMart gør vi det nemt og sikkert at købe softwarelicenser til konkurrencedygtige priser. Vi specialiserer os i digitale produkter som Windows- og Office-nøgler, og vi leverer øjeblikkeligt via e-mail. Vores mission er at tilbyde pålidelige licenser, hurtig service og en problemfri kundeoplevelse – alt sammen skræddersyet til det nordiske marked. Vi har over 4.000 tilfredse kunder fra tidligere projekter og er stolte af at kunne fortsætte vores rejse med DigiMart.

3,5

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg troede jeg købte en Office løsning…

Jeg troede jeg købte en Office løsning hos Digimart. Men den gjorde jeg ikke.
Jeg har til skrevet til den for over en uge siden og intet hørt.

Så Digimart er = fake….. svindel

2. maj 2026

Hej Morten,

Vi er kede af at se, at du har fået dette indtryk.

Vi kan se, at der blev købt en Office 2021 Professional Plus-licens, som er en komplet og gyldig Office-pakke med blandt andet Word, Excel, PowerPoint og Outlook.

Ud fra din e-mail ser det ud til, at der kan være opstået en misforståelse omkring forskellen mellem Office Home og Office Professional Plus. Office Home er et andet produkt, som normalt sælges til en væsentligt højere pris.

Vi har nu besvaret din henvendelse og tilbyder gerne hjælp med installation, aktivering eller med at finde en rimelig løsning, hvis du har bestilt et andet produkt end det, du havde i tankerne.

Vi håber, du vil kontakte os direkte, så vi kan få løst sagen.

DigiMart

Trustpilot er i færd med at vurdere denne anmeldelse i henhold til vores rapporteringsprocesser.

MS Office 2024

Produktet, MS Office 2024, fungerer nu helt ok, men den aktiveringsvejledning der er med skal opdateres, da den ikke passer længere.
Det tog nogen tid at få den aktiveret, med det lykkedes til sidst, men det var ikke vejlednings skyld!!

2. juni 2026

Supporten er i top

Supporten er i top. Jeg fik en forkert kode(som måske nok var min egen skyld) de undersøgte det og fandt fejlen og sendte en ny kode til mig.
Så 5 stjerner her fra😀

28. maj 2026

FUPFIRMA

Det er det værste firma jeg nogensinde har købt noget af. De gider ikke at svare på mine mails og den vejledning de har medsendt er ubrugelig.
Så kære medborgere find et andet firma. Jeg har købt Office 2024 som ikke virker og jeg har bedt om at få mine penge retur, men der sker absolut intet.
Mildt sagt, et skodfirma/fupfirma.
Dbh
Bent Christensen
Løkken

31. maj 2026

Langsom levering og support

Efter en uge havde jeg endnu ikke modtaget det bestilte produkt på trods af, at betaling var trukket på min bankkonto.
Henvendelser pr. mail til deres kundeservice blev ikke besvaret og gav derfor heller ikke resultat.
Produktnøgle er dog nu modtaget.
Kundesupport er dog for dårlig, når der ikke besvares på mine henvendelser.

29. maj 2026

Hej Kim,

Vi beklager, at du har haft denne oplevelse.

Vi kan dog se, at leveringen blev sendt automatisk til den e-mailadresse, der blev angivet ved bestillingen, samme minut som købet blev gennemført. Vi har også sendt dokumentation for dette til dig.

Vi kan samtidig se, at der er forskel på den e-mailadresse, der blev brugt ved ordren, og den e-mailadresse du har kontaktet os fra. Derfor har vi spurgt, om der eventuelt kan være sket en tastefejl i forbindelse med bestillingen.

Uanset hvad har vi sendt dig en ny e-mail i dag og afventer blot din bekræftelse, så vi kan sikre, at leveringen når frem til den korrekte adresse.

Vi vil meget gerne løse dette sammen med dig, og vi beder dig derfor svare på vores seneste e-mail, så vi kan få sagen afsluttet hurtigst muligt.

Jeg kom til ved en fejl at trykke på…

Jeg kom til ved en fejl at trykke på Windows 11, som i forvejen ligger på min PC. Jeg skrev om gående at jeg ikke skulle have Windows 11 og bad om at annullere den del af min ordre. Jeg downloadede derfor kun Office pakken og afventede at høre fra firmaet. Dagen efter havde Windows 11 downloadet sig selv og jeg hørte aldrig fra firmaet.

15. maj 2026

Kan ikke åbne filen på min IMac eller…

Kan ikke åbne filen på min IMac eller IPad

15. maj 2026

Hej,

Det lyder som om, du forsøger at åbne installationsfilen på en enhed eller version, som ikke understøttes korrekt. Mange af vores produkter er beregnet til Windows eller kræver bestemte installationsmetoder på Mac/iPad.

Kontakt os gerne direkte med et screenshot af fejlen samt hvilken version du forsøger at installere, så hjælper vi dig med at få det løst hurtigst muligt.

Vi vil også sætte pris på, hvis du giver os mulighed for at hjælpe før man følger review-bølgen. Vi har desværre oplevet mange bandwagon-anmeldelser på det seneste, men vi løser altid problemerne for kunder som kontakter os direkte.

Jeg er blevet snydt, uægte aktiveringskode.

Jeg fik en aktiveringskode tilsendt til Norton men det var en i forvejen brugt kode, fik jeg besked om ved indtastning i Norton. Jeg har kontaktet digimart via deres irriterende ai chatbot og via mail...inget svar !! Jeg begynder at tro at det er et scam- firma.
!!!!!!!!!Opdatering, ja, i har skrevet en mail om at jeg måske har flere norton kontoer. Det har jeg ikke. Det har jeg skrevet til jer om straks efter jeres mail. Der er nu gået 5 dage yderligere Jeg fik besked om at koden var brugt efter første og eneste korrekte indtastning i Norton. Jeg er dybt skuffet over at købe et digitalt produkt online, der ikke er leveret 26 dage senere. Jeg vil gerne rette min meget dårlige anmeldelse og undlade yderligere handlinger såfremt jeg straks modtager en funktionel aktiveringskode eller får refunderet betalingen.

3. maj 2026

Hej,

Det er vi kede af at høre. Dette er bestemt ikke et scam, og vi er allerede i kontakt med dig over email for at få problemet løst hurtigst muligt.

Nogle gange kan aktiveringsproblemer opstå, f.eks. hvis en kode bliver låst af Norton regionalt eller registreres forkert ved første forsøg, men i de tilfælde hjælper vi selvfølgelig med en løsning eller erstatning.

Vi vil gerne bede om lidt tålmodighed, da vi i øjeblikket håndterer usædvanligt mange henvendelser og anmeldelser fra folk der hopper med på bølgen, før sagen er færdigbehandlet. Vi arbejder aktivt på din sag via email og skal nok hjælpe dig videre.

Der er ingen support på købte varer.

Der er ingen support på købte varer.
Jeg har skrevet til support den 15/4-2026 og fået et autosvar at jeg vil hører fra dem inden for 3-5 arbejdsdage.
De skriver dog at de har lidt travlt og der kan gå lidt længere.

Nu er der gået 13 hverdage og jeg har intet hørt endnu.

Dagen efter jeg lavede en dårlig anmeldelse på Trustpilot fik jeg svar fra support.
Jeg har derfor givet dem 2 stjerne.
Jeg mener ikke de fortjener mere da det ikke ør være rigtigt at man skal lave en dårlig anmeldelse af dem før man får hjælp.

Jeg har så igen fået problemer da jeg har været nødt til at formatere computerne og derfor har behov for at installere Office endnu en gang.

Dette er ikke muligt at de licenser de sender er "multi user" licenser så nu er "min" licens blevet brugt at andre og den har derfor blevet brugt de gange den kan bruges.

Så min livslange licens kan ikke bruges mere.

13. april 2026

Verdens Mester i langsom levering.

Verdens Mester i langsom levering.
Efter 3 uger har jeg stadig ikke modtaget mit Norton program

16. april 2026

Hej,

Det er faktisk ikke korrekt, ordren blev leveret samme dag som købet blev gennemført. Det kan selvfølgelig ske, at emails havner i spam/uønsket post eller at der opstår problemer med modtagelsen, men vi hjælper altid med at gensende ordren hvis man kontakter os.

Vi er bestemt ikke ude på at snyde nogen, og vi arbejder aktivt på alle supporthenvendelser. Desværre har vi på det seneste oplevet mange anmeldelser fra folk der hopper med på bølgen, før vi får mulighed for at løse sagen færdigt.

Kontakt os gerne igen via email med dit ordrenummer, så sørger vi for at hjælpe dig videre med det samme.