Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 88 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets hjælpsomhed og ekspertise, især når det kommer til at finde det rette produkt og yde teknisk support. Mange sætter pris på den hurtige service og den gode kommunikation, især i forbindelse med fejlfinding og reparation af produkter. Dog oplevede nogle kunder problemer med leveringstider, hvor varer ikke blev sendt inden for de lovede tidsrammer, og i visse tilfælde blev pakker sendt med en anden fragtleverandør end den valgte. Enkelte forbrugere var også utilfredse med produktkvaliteten, især med hensyn til filament og 3D-penne, der holdt op med at virke kort efter køb. Derudover følte nogle, at virksomheden ikke altid tog ansvar for defekte produkter, men i stedet foreslog reparationer frem for ombytning.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med produktet. Mens mange roser hurtig levering, god service... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med leveringsservice. Mange kunder roser hurtig levering og... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer. Mens mange kunder roser hurtig levering og problemfri... Se mere

Staff

Forbrugere finder personalet yderst positivt og hjælpsomt. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed,... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service. Mange kunder roser den hurtige og hjælpsomme service, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fin lille webshop som havde præcis hvad jeg stod og manglede. Vare modtaget uden problemer, men kan dog ikke give 5 stjerner, da varen først blev afsendt efter 2 dage samt fragtpris på 69,- hvor de fl... Se mere

Har bestilt af flere omgange ved 3d eksperten og fået god service og for det meste hurtigt forsendelse. Ville dog anbefalde at holde sig fra deres 3DE basic filament. Har købt 4 ruller af dem og... Se mere

Jeg bestilte min Bambu lab P1S combo 8/7 om aftenen og modtog den, d. 10/7. om morgenen. Yderst hurtig levering. Pakken ankom med nogle gode skrammer på siden, hvilket jeg frygtede kunne have ødelagt... Se mere

Kort historie. Jeg bestilte en 3D pen, som man ikke kan købe nyt filament til og er derfor ubrugelig. Det så jeg først efter den blev taget i brug efter juleaften. Bestilte noget andet fi... Se mere

1. nr. 6 af de 7 bedste virksomheder i Printer- og scannerbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

3D Eksperten er en nordjysk virksomhed med ekspertise i 3D print og salg af printere til hobbybrug. Dette er stedet hvis du vil lære mere om at printe selv eller har et projekt du gerne vil have ført ud i livet. Kontakt os gerne efter mere info eller et uforpligtende tilbud på lige præcis dit projekt. Vi har erfaring med at hjælpe adskillige iværksættere med udarbejdelse af prototyper og visualisering af ideer i form af et printet resultat. Vi arbejder i alle gængse CAD programmer og har mulighed for at designe, printe og levere dit projekt lige til døren.

4,2

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

Det er sgu da LEAN, det dér!

Vi sad en gruppe på 4 og skulle i gang med fremstillingsopgave på vores uddannelse som industrioperatører. Vores produkt var oplagt til 3d-print og vi valgte at købe 3 farver (rød/hvid/blå) i 2x15m af hver farve.
Til vores store overraskelse fik vi hver farve som 1 rulle hvilket mindskede materiale-spild og tids-spild på smukkeste LEAN-vis.
Vores produkter blev super flotte og vi er meget tilfredse med vores opgave.
3D Eksperten er naturligvis krediteret og hyldet i vores rapport, som læses af adskillige undervisere hos Tradium.
Sådan dér, 3D Eksperten! Det er nemlig LEAN, det dér!

6. maj 2024

Langsom levering

Det er sker noget, har været kunde igennem længere tid. Men min tålmodighed er ved at slippe op. Leveringstiderne sejler, selv om det er lager varer.
Man kan se pakken er registreret i GLS app'en. Uden de sender den. Øv

Opdateret i forhold hil svaret (26/4): I GLS app´en kan jeg se pakken er registreret, men ikke afleveret til GLS, så tænker ikke I kan ligge ansvaret der.

Men det er heller ikke første gang, det er sket igennem det sidste stykke tid og jeg har være kunde i 2 år. Men det er hurtigere at bestille dele hos direkte hos bambu´s eu store, det er fremme 2-3 dage efter. Det er jeg vild ærgerlig over.

23. april 2024

Hej Jan Sørensen!

Jeg beklager sgu at din pakke ikke er kommet frem.

Jeg kan ikke helt se hvilket ordrenummer du har, men ville næsten ønske at du enten ringer eller skriver til mig så vi kan få fat i GLS.

Når du får en besked om at din pakke er registreret ved GLS, så betyder det også at vi i vores system har håndteret din pakke - altså pakket den og lagt den i et bur til afhentning - og derfor overbringer pakken i GLS' varetægt.

Det vi kan gøre er at fp dit ordrenummer, finde ud af hvor pakken er (vi overvåger alt pakning og kan følge din pakke direkte fra os og ind i bilen ved GLS) og når vi har fuldkommen styr på hvor den er, så kan vi efterlyse den hos GLS.

Det der typisk vil ske er at de får besked på at finde den / efterlyse den og sende den retur til os.

I mellemtiden sender vi stort set altid en ny pakke afsted til dig, så du kan få dine produkter i tide.

Jeg beklager virkelig din oplevelse og håber at du enten skriver eller ringer til mig - så finder vi nemt en effektiv løsning!

Mange venlige hilsner
Emil Sahlin

Det er bare ik goodt

Det er bare ik goodt fordi der er ting der mangler jeg mangler en kode til deres klistermærk printer så den laver vandværker de gider ik sende den👎👎 kempe nej

Besvarelse fra 3D Eksperten

Hej Mygind. Tusind tak for din feedback! Jeg beklager jo virkelig din oplevelse og jeg har forsøgt at få fat i dine kontaktoplysninger gennem trustpilot - desværre uden held. Jeg tror helt enkelt ikke helt jeg forstår din besked omkring en klistermærke printer - er det noget du har købt hos os? og i så fald så giv mig gerne et kald, så hjælper jeg dig uden problem videre!

Ha en skøn dag

Emil
+45 30202217

Ikke et sted jeg handler igen

Ikke et sted jeg handler igen. Ikke god nok information om lang leveringstid. Meget ringe webbutik på iPad, med en menu der er popud/op/ned hele tiden og fylder hele skærmen.
En generelt irreterende oplevelse

25. februar 2024

Hej Søren!

Jeg beklager virkelig din oplevelse!

Den seneste tid har været vild for os herinde med make-over af hjemmeside, skift af diverse systemer, udvidelse af lager mv.

Jeg sætter virkelig pris på din feedback, men ville da absolut ha foretrukket en mail-feedback fremfor 1 stjerne her. Det er dog ikke så ringe, at jeg ikke tager din feedback alvorligt!

Informationen omkring forlænget levering er kommet godt på plads nu - det er et større make-over vi har lavet på vores hjemmeside for at gøre det mere gennemskueligt hvilke produkter der er i restordre, hvilke leveringtider der findes mv. Det har været en lidt stejl process da vi har mange produkter som har skulle opdateres - det beklager jeg naturligvis!

Pop - up - jeg har givet din feedback videre til vores dygtige webudviklere !

Det skal absolut ikke være en irriterende oplevelse at besøge vores side - derimod håber vi på at det nye design og tiltag som f.eks. 3D Printer Test - filament test eller det nye Læringsundervers fyldt med video guides kan være med til at gøre det hele til en fed oplevelse!

Jeg beklager og kan kun håbe at du giver mig en mail eller et kald på info@3deksperten.dk eller 30202217 - det er altid rart at tale med mennesker som har en feedback - om den er positiv eller negativ er mindre vigtigt for mig.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Emil

Super kundeservice

Jeg har været i kontakt med 3D Eksperten 3 gange: telefonisk rådgivning i december, på mail da jeg ville returnere og igen på telefon her i januar.
Alle tre gange fik jeg super kundeservice!

18. januar 2024

Super webshop

Super webshop! De er hurtig til at sende afsted, og svarer hurtigt hvis man har spørgsmål.

Har brugt flere af deres Premium PLA filamenter, og de er super nemme at printe med.

Glæder mig til at prøve deres Silky og TPU filament. :)

31. januar 2024

Lige efter bogen

De sendte varerne som bestilt - dog manglede én spole. Skrev til dem med billeder osv. og pengene kom retur lynhurtigt for den manglende vare.

Bruger dem gerne igen.

19. januar 2024

Bestiller et extruder kit sku:590439…

Bestiller et extruder kit sku:590439 som står under reservedele til en Creality CR10S. Jeg modtager et sæt med et varmelegeme på 24 volt men printeren er en 12 volt, det har taget tid at montere den forkerte reservedel, lodning af ledninger, krympefleks, justering af heat bed, test osv, nu kan jeg smide det ny indkøbte ud og starte forfra, jeg blev tilbudt at sende det retur men det kan jeg jo åbenbart ikke når det har været monteret, det korte af det lange er at jeg søger reservedele til en CR10S, bestiller og modtager en vare som ikke passer i volt, 3D burde som minimum sende de reservedele som skal til for at udbedre fejlen, "det er jo dem som er eksperter i 3D printere" men det blev jeg ikke tilbudt, jeg må købe nyt og dét bliver ikke fra 3D Eksperten. Utroligt at så billige dele skal afholde 3D Eksperten fra at sende de manglende dele uden beregning ! Det eneste som mangler er et varmelegeme, som koster få kroner i Kina. Printeren samt alt efterfølgende tilbehør, filament osv. er købt ved 3D Eksperten, i alt for meget mere end 20.000.- men hvad ! de har åbenbart kunder nok siden de ikke retter op på denne lille fejl. Nu er der bestilt nyt ved Techbitshop så må vi se om det virker, deres hjemmeside valgte automatisk en 12 volt til CR10S. så mon ikke de har styr på hvad de sælger. Hvis 3D Eksperten har lyst til at svare, så drejer det sig om bestillings nr. 95748
Jeg talte med en fra jeres kunde-service som oplyste at der "åbenbart" kan være enten 12 eller 24 Volt varmelegeme på en Creality CR10S, det oplyses ikke af 3D ekspertens hjemmeside? alle andre hjemmesider jeg har søgt på skriver 12 Volt ? Det er sgi noget bøvl og det har taget timevis pga. en lille fejl, Jeg vil slutte med at sige at jeg generelt har været glad for at handle ved 3D Eksperten.
Til opdatering så har 3D Eksperten nu udbedret fejlen /:-)

For langsom levering.

For langsom levering.
Godt udvalg.
Ok hjemmeside
Når man bestiller varer, som er på lager i følge deres hjemmeside, må det ikke tage over 3 hverdage for at pakke varerne og få dem sendt, så er det hurtigere at få det sendt fra udlandet.

5. januar 2024

Besvarelse fra 3D Eksperten

Hey Allan! Det beklager vi virkelig meget - lige i denne tid opdaterer vi ERP og lagersystem og det giver desværre lidt grus i maskineriet - vi har virkelig forsøgt at følge med, men det har desværre givet lidt ekstra levering - og gør det stadigt.

Vi er næsten på plads og som det ser ud lige nu køre vi omkring 200-250 ordre ud pr dag og dette skal nok blive mere!

Vi beklager ulejligheden!

Emil, 3deksperten.dk

OPDATERET - Elendig service og håndtering af ordre.

Opdatering:
Efter nytår blev der endelig taget hånd om sagen, 3D Eksperten, fik afsendt dele af ordren separat og vi fandt i fællesskab en løsning for de manglende produkter, hvor de sammensatte nogle løse enheder der kunne skabe et tilsvarende sæt, som der oprindeligt var bestilt.
Det beklagede meget og forklarede deres situation.
Som undskyldning tilbød de også en fin kompensation i form af en rabat.
Deres senere håndtering skal de have ros for, og den oplevelse gør, at jeg vil handle der igen.

Den 22/12, var jeg telefonisk i dialog med 3D Eksperten. Jeg havde spørgsmål til nogle produkter, men vigtigst af alt, om de kunne nå at sende pakken samme dag, da varerne skulle bruges til et forretningsmæssigt projekt mellem jul og nytår.
Jeg bliver informeret, at det kan de sagtens, jeg ligger derfor min bestilling. Jeg modtager intet fra hverken GLS eller 3D Eksperten på, at min pakke er på vej. Den 27/12 hører jeg heller ikke noget. Jeg vælger derfor at skrive til dem den 28/12 for, at forhøre mig om hvornår ordren vil blive afsendt.
Svaret på mail lyder, at den bliver pakket og sendt samme dag. Igen modtager jeg ingen information på forsendelsen.
Jeg skriver igen til dem for at høre, om pakken er afsendt som aftalt. Svaret lyder den 29/12, at der desværre er et produkt i ordren, som ikke er på lager, og om dette skal fjernes, så ordren kan blive afsendt. Dog var produktet på lager ved bestilling, i følge hjemmesiden.
Jeg svarer, at de kan fjerne varen fra ordren, i håb om at det ville blive sendt.
Grundet alt dette bliver jeg tilbudt en 10% rabatkode på deres eget filament på næste ordre, som jeg overhovedet ikke finder relevant i denne situation.
Den 29/12 om aftenen har jeg stadig ikke modtaget noget på, at ordren skulle være sendt. Jeg skriver derfor igen, for at få bekræftet af ordren er sendt, efter den er blevet reguleret som aftalt.
I dag den 2/1 er jeg nødsaget til at skrive igen, da der ingen svar er kommet kl. 14:30.
Nu lyder svaret så, at der er endnu en vare fra min ordre som de ikke har på lager, om de må fjerne den og så få pakken sendt hurtigst muligt, da der går lang tid før den er på lager igen. Igen til trods for at den var på lager da ordren blev bestilt 22/12.
Så blev det aften den 2/1 og stadig intet er sendt.. Så meget for at blive lovet at det bliver sendt samme dag, derefter den. 28/12 og nu i dag. Intet sker der.
Har aldrig oplevet så ringe håndtering af noget som helst. Den pakke bliver nok aldrig sendt.

2. januar 2024