Fin lille webshop som havde præcis hvad jeg stod og manglede. Vare modtaget uden problemer, men kan dog ikke give 5 stjerner, da varen først blev afsendt efter 2 dage samt fragtpris på 69,- hvor de fl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
3D Eksperten er en nordjysk virksomhed med ekspertise i 3D print og salg af printere til hobbybrug. Dette er stedet hvis du vil lære mere om at printe selv eller har et projekt du gerne vil have ført ud i livet. Kontakt os gerne efter mere info eller et uforpligtende tilbud på lige præcis dit projekt. Vi har erfaring med at hjælpe adskillige iværksættere med udarbejdelse af prototyper og visualisering af ideer i form af et printet resultat. Vi arbejder i alle gængse CAD programmer og har mulighed for at designe, printe og levere dit projekt lige til døren.
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Altid god service og rådgivning. Den rette hjælp både da jeg var helt grøn og nu hvor jeg er godt igang.
Jeg er en glad kunde som gerne ligger mine surt tjente penge i jeres shop👍
Rigtig god service og gode til feedback inden for kort tid.
Mine bedste anbefalinger
Opdatering
Blev efter min oprindelige anmeldelse kontaktet af 3Deksperten som beklagede forløbet meget og da den reklamerede 3D pen nu var udsolgt var udsolgt fik jeg en anden type, der blev afsendt samme dag, så i sidste ende fik jeg en god oplevelse af købet. De får derfor nu 4 stjerner.
30/1: Bestile Spider 3D pen (8/1-2025) og fik hurtig levering ikke -noget problem der. MEN....
3. gang jeg skulle printe ville den ikke feede filamentet, jeg ringer og får en returlabel tilsendt og returnerer inkl. det medkøbte filament. en uge efter at de havde modtaget retur måtte jeg ringe og høre hvad der skete, da jeg intet havde hørt. Jeg fik at vide at en ny lå klar og ville blive sendt snarest, den blev så afsent 3 dage senere.
Efter modtagelse pakker jeg ud og ser at det er en brugt pen jeg modtager, med afkippet filament i og INGEN strømforsyning!
Jeg afprøver pennen med en egnet USB stømforsyning, og det går fint med at få den tændt og den varmer op, og jeg trykke på Feed knappen og det isiddende filament kommer ud. Jeg vil så komme nyt i (efetr 5 min da pennen igen meldte klar) så jeg kan afprøve pennen, men den vil ikke feede filamentet, motoren kører godt nok men tage ikke fat i filamentet.
Nu prøver jeg igen at kontake dem for returnering og tilbagebetaling ( de kan ikke sende en ny da den er udsolgt iflg. deres hjemmeside), og hvis det lykkes vil jeg ændre denne anmeldelse.
Foreløbig er oplevelsen ingen stjerne værd, men en enkelt for at de trods alt har gjort noget.
Jeg vender tilbage med en opdatering på returneringen og returbetaling, iflg. anmeldelserne længere nede ser det jo ikke for godt ud.
Jeg har handlet med 3D-eksperten i flere år efterhånden. Her mødes man altid af dygtigt og imødekommende personale. Når fejl sker, løses de altid til alles tilfredshed. Min næste 3D printer og mit næste filament skal helt sikkert også købes her!!!
Jeg skulle bruge folie til min skære plotter og var i tvivl om hvilket produkt der var bedst til formålet... Jeg har før handlet med en svensk hjemmeside, og da dette ikke var muligt længere, skulle jeg finde en ny leverandør...
3d eksperten svarede super hurtigt på mine spørgsmål og var søde til at vejlede mig!
Jeg fik et godt produkt og det bliver ikke sidste gang jeg handler der!
Efter en kort uoverensstemmelse i min ordre, fandt vi en fin løsning og jeg er meget tilfreds. Jeg giver hermed 3D eksperten fuldt hus, og vil helt sikkert handle der igen…
Hurtig hjælp og svar på spørgsmål. Hurtig levering og ok-billige priser. Det er i hvert fald det værd når udvalget er så stort.
De rådgav mig forkert så jeg fik et forkert produkt, jeg skrev til dem og de gav en rigtig god løsning hvor kunden var i fokus - super god stil.
Jeg lagde en ordre den 28. december, men efter 10 dage var der stadig ikke sket noget, og jeg var nødt til selv at følge op. De undskyldte med lav bemanding og helligdage, men det forklarer ikke en leveringstid på 10 dage, hvoraf mindst 4 var almindelige arbejdsdage, uden nogen form for varsel på længere leveringstider. Det virker også sandsynligt, at der kunne være gået endnu længere tid, hvis jeg ikke havde kontaktet dem.
Da jeg spurgte, om de ville kompensere for forsinkelsen, blev dette afvist. Jeg mener, det er dårlig service.
Heldigvis findes der andre aktører på markedet, man kan vælge at handle hos. De får dog 2 stjerner for relativt hurtige svar på e-mail.
Rettelse:
De har fulgt op på klagen og godtgjort forsinkelsen med en rulle filament uden beregning. Det er god service!
God og venlig kundeservice. Annullering af julegave køb blev udført hurtigt og uden problemer, jf. 3D Ekspertens forretningsbetingelser. Dejligt med en professionel kundeservice, der levere en behagelig kundeoplevelse, også når det er annullering af en ordre.
God support og hurtig til og sende rigtig dygtige folk altid en fornøjelse og handle med dem kan kun anbefale dem
Bestilte filament på plast spole modtag pap , da jeg gjorde opmærksom på jeg ikke kan bruge pap spoler fik jeg besked på jeg bare kunne printe nogle plastkanter. men det kan man bare ikke bruge til noget som helst da jeg var i tro pga. hjemmesiden viste spole billede var PLAST. og jeg modtaget pap spoler var så skæve og smuldrende de ikke kunne bruges til at sætte plast kant på . iøvrig vil jeg påpege at god service starte med evt at sende disse plast kanter med jeres pap spoler. talrige mails senere giver jeg op kunde service er ikke en del af hverdagen hos 3deksperten, i hvert fald ikke for småkunder. jeg køber fremover mit filement hos andre forhandlere , dem er der heldigvis mange af efterhånden .
: svar til svar : i sælger plast ikke ? hmm ok jeg har kontaktet jer mange gange og jeres svar er det samme farvel.

Besvarelse fra 3D Eksperten
I får 4 stjerne for god service og hurtig gennemføring af bestilling, men jeres aftale med GLS skal måske revurderes, da min pakke desværre har hul og slag (GLS er jo ikke ligefrem kendt for deres skånsomme håndtering af pakker) vil gerne sende billeder af pakken. Køber dog gerne fra jer igen, da i håndterede min “hurtig på tasterne” genbestilling professionelt og med et smil 👍🏻🎅🏼
okay butik, okay priser, okay produkter. men eksperter den føler jeg ikke helt.
jeg kom ind med en rulle filament som jeg ikke kunne få til at printe ordenligt, der var problemer med hvor godt lagene hang sammen.
jeg forklare at jeg gerne vil have en reklamation, det er de ikke lige sikker på at de kan give mig men de vil gerne lige se på filamentet først.
Efter at have ventet 30 minutter, bliver jeg utålmodig og spørg hvor meget mere tid skal de bruge til at teste, da jeg har ikke fået nået af vide, bare at de gerne vil se på filament.
derres sælger så ud igen med en 3d printet terning, den ser godt ud og den her igen problemmer. ok så filamentet er ikke problemet,
jeg spørg så ind til hvilket instilinger de har brugt, svaret: vi har brugt en Bambulab, ok en lille misforståelse, jeg spørg igen om selve instilligerne sådan at jeg selv kan printe den, Svaret: standart instillinger, men hvad er det?. jeg spørg så hvad er standart instillinger, svaret: 215 grader.
jeg ved godt det her er et lagt review men det er ikke lige frem ekspert hjælp jeg har fået idag
Man bestiller på en hjemmeside der er nemt overskuelig. Man får god rådgivning og SAMTLIGE af mine ordre har været fremme 2 dage efter bestilling.
Det kan ikke gøres meget bedre. Super forretning
udmærket service havde et problem med en del der ikke blev sendt skrev en mail til dem og det blev løst med det samme

Besvarelse fra 3D Eksperten
3D Eksperten har et rigtig godt udvalg af filament, og havde lige det jeg skulle bruge. Desuden var der rigtig hurtig levering.
Jeg købte en 3D printer hos dem og ringede for at få vejledning i, hvilket materiale der var anbefalet til de ting, jeg skulle printe. Jeg blev anbefalet at bruge PETG. Under brugen gik bundpladen ofte i stykker, når jeg forsøgte at fjerne print fra pladen. Jeg kontaktede dem igen og blev vejledt til at købe en ny bundplade. Efter første print med den nye plade gik den også i stykker.
Først ved tredje telefoniske kontakt med dem blev jeg informeret om, at man skal bruge en speciel lim på pladen, når man printer med PETG, så det printede nemt kan tages af uden at ødelægge pladen. Dette burde jeg have fået at vide fra starten, da jeg gentagne gange havde oplyst om materialet, jeg printede med, og mit problem med bundpladen. Jeg synes ikke, det er godt nok. Jeg har spildt 300 kr. på en ny bundplade, som kunne være undgået med den rigtige vejledning.
Derudover har der været mange ødelagte prints og en del besvær undervejs, som også kunne være undgået med korrekt information fra starten.
Havde været på besøg i butikken i Nørresundby for at se udstillingen. Havde hjemmefra kigget 3 forskellige 3D printere ud og efter en snak med Dennis blev jeg bekræftet i min formodning om hvilken der passede bedst til mine kommende opgaver som begynder inden for 3D print på en maskine med 320 x 320 x 385mm.
Da jeg havde pengene bestilte jeg den om morgen og fik en mail 1t45min senere at den var klar til afhentning.
Ved afhentning var alt det bestilte som aftalt.
Jeg skulle samtidig også shoppe nogle løsdele og fik igen kyndig hjælp.
Som begynder valgt jeg at tilkøbe en serviceaftale som sikre mig Fri mailsupport + Fri telefonsupport + Fri temaviewersupport + Fri returfragt til vores butik ved behov for reparation eller service.
Bedre service hele vejen rundt om købet kan man hvis ikke få...