Fin lille webshop som havde præcis hvad jeg stod og manglede. Vare modtaget uden problemer, men kan dog ikke give 5 stjerner, da varen først blev afsendt efter 2 dage samt fragtpris på 69,- hvor de fl... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
3D Eksperten er en nordjysk virksomhed med ekspertise i 3D print og salg af printere til hobbybrug. Dette er stedet hvis du vil lære mere om at printe selv eller har et projekt du gerne vil have ført ud i livet. Kontakt os gerne efter mere info eller et uforpligtende tilbud på lige præcis dit projekt. Vi har erfaring med at hjælpe adskillige iværksættere med udarbejdelse af prototyper og visualisering af ideer i form af et printet resultat. Vi arbejder i alle gængse CAD programmer og har mulighed for at designe, printe og levere dit projekt lige til døren.
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Var taget ud til deres butik i Aalborg for at bruge omkring 4000 kroner på at købe en 3D printer.
Da jeg kommer ind i butikken kommer der en pige og spørger om hun kan hjælpe med noget.
Jeg spørger efter et godt tilbud på Bambu 1D combo - hvorefter hun siger at det har de ikke og de iøvigt ikke har den på lager og leveringstiden er 4-8 uger og dem de har i ordre er lovet væk.
Ok - svarer jeg - så er det måske ikke her man skal købe sin 3D printer - hvorefter hun svarer : nej - desværre.
Ret chokeret forlader jeg butikken - og står udenfor og tænker : hvad skete der lige her ??
Jeg beslutter herefter at køre hjem og bestille min 3D printer på nettet hos en anden leverandør. De havde så også 3D printeren på lager.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Jeg handler nok ikke igen hos 3D eksperten. Jeg føler virkelig ikke deres service er iorden.
Har nu handlet ved dem 1 gang, og de overholder ikke leveringstiden.
Og vare der står til at være på lager, siger de pludselig ikke er på lager alligevel og de kan lige pludselig ikke sende penge retur ved bankoverførelse.
Havde straks overført pengene men der gik 5 dage før jeg fik dem retur igen ikke godt nok i disse tider hvor man kan tilbage føre penge fra dag til dag.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Som altid er det er fornøjelse at handle i 3D Eksperten.
Fik en lidt skærm til min printer, men der var desværre en fejl på, jeg skrev til 3d experten, og de sendte hurtigt en ny med retur seddel, så jeg var oppe og køre igen 😊
De er rigtig søde dernede, man føler sig altid velkommen i butikken og bliver mødt af smilende og behjælpsomme medarbejdere der altid har tid til en nørde snak og rådgivning om deres materialer og printere generelt, ud over det er deres produkter i topklasse og prisen god, jeg har aldrig haft problemer med deres materialer
Jeg handler nok ikke igen hos 3D eksperten. Jeg føler virkelig ikke deres service er tilstrækkelig.
Først kontakter jeg dem via mail for at få hælp til at købe et nyt dyssehoved til min 3d printer.
Først er de hurtige til at svare og guider mig over mail til at få sendt de rigtige mål retur. Her efter sker der intet.
I mellemtiden har jeg også lagt en ordre på deres hjemmeside og her sker der heller ikke rigtig noget.
Alle vare står til levering 1-2 hverdage.
Jeg bestilte en lørdag.
Onsdag sender jeg en mail - intet svar
Torsdag eftermiddag ringer jeg til dem. Her oplyser de så at en af de filamenter jeg har bestilt ikke er på lager og at de har glemt at informere mig.
Men at hun vil finde en anden i stedet for og sende med.
Fredag eftermiddag modtager jeg så endelig besked på at den er afsendt fra deres lager.
MEN jeg kan se at den anden vare der er blevet sendt med kun er en 500g rulle jeg har bestilt 1 kg fordi jeg skal bruge 1 kg.
Det sikkert en bedre kvalitet da prisen er den samme. Men helt ærligt. Jeg har bestilt den mænge jeg har af en grund og ville mene at det er endnu en ting som man lige oplyser om. For havde jeg fået et valg havde jeg valgt den fra og fundet den et andet sted. Hvilket jeg så kan gøre alligevel.
Mega uheldigt og ikke en service jeg havde regnet med, når man tænker på hvor stort de bliver promoveret.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Sjældent har jeg oplevet en virksomhed behandle en ordre så hurtigt. De er desuden flinke til at vejlede om deres produkter.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Min P1S begyndte at lave fejl ved filament indføringen og modtog første gang hjælp af Max ved 3D eksperten, da fejlen ikke kunne afhjælpes blev den sendt ind. Herefter ordnede Kenneth fejlen og det var en lille del der skulle skiftes. Virkelig god kommunikation og dygtige Teknikkere, en stor tak til dem for udbedring af fejlen. Virkelig glad for forløbet og deres kompetente tilbagemelding samt fejlrettelse.
Dejlig nem hjemmeside og surfe rund i så fald hurtig det jeg skulle bruge, og de sendte det med det samme så havde tingene dagen efter
Har nu handlet ved dem 2 gange, og de overholder ikke leveringstiden.
Og vare der står til at være på lager, siger de pludselig ikke er på lager alligevel.
Ingen af de 2 gange har de taget fat på mig, heller ikke omkring en lagervare ikke var på lager alligevel, hvorved at man skal vente omkring en halv måned på sine vare.
Tænker at det er sidste gang jeg handler der.
Jeg købte en UV-lampe, god kvalitet til en fin pris, og super hurtig levering, jeg havde givet fem stjerner hvis det ikke var fordi de lover rabat mod at man giver sin email (til markedsføring nok), efter man har givet sin email prøver de også at lokke telefonnummer ud af en, herefter viser det sig at rabatten kun gælder et begrænset varesortiment, så ingen rabat for spam, bare spam.
Dårlig stil.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Har bestilt af flere omgange ved 3d eksperten og fået god service og for det meste hurtigt forsendelse.
Ville dog anbefalde at holde sig fra deres 3DE basic filament. Har købt 4 ruller af dem og 2 af dem var viklet sammen nok til at printet fejlede. Det er ikke et godt produkt. Aldrig haft samme problem med andre filamenter.
Jeg har købt min P1S 3d printer fra 3D eksperten, og ved denne handel forløb alt som forventet. Har dog ikke haft nogle problemer med printeren endnu, så skal ikke kunne sige hvordan de håndterer garantisager. (5/5)
Jeg ville dog efterfølgende købe noget filament, og fik at vide at der var 1-2 hverdages levering. Jeg bestilte torsdag aften. Den efterfølgende tirsdag, blev jeg så kontaktet af 3D Eksperten, at de desværre ikke havde en af produkterne på lager (trods deres hjemmeside viste den som på lager). Så altså først efter at jeg allerede skulle have modtaget min ordre ifølge deres eget estimat. Dette gjorde at jeg annullerede ordren, og købte mit filament andetsteds. (1/5)
Så et gennemsnit må være 3/5

Besvarelse fra 3D Eksperten
Nu er det 3 dårlige oplevelse hvor der 2 gange er sket fejl eller fejlinformation. Hvor de bare siger "Det er jeg ked af jeg har sagt/lovet", men jeg må betale for deres fejltagelse.
Så håber det var de 168,- værd at miste en kunde.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Super service , har handlet der en del altid hurtig levering og ingen slinger i valsen, kan klart anbefales
Dårlig logistik. Varen tager alt for lang tid at blive afsendt, og så tager det 2 uger om at komme frem.