Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
3D Eksperten er en nordjysk virksomhed med ekspertise i 3D print og salg af printere til hobbybrug. Dette er stedet hvis du vil lære mere om at printe selv eller har et projekt du gerne vil have ført ud i livet. Kontakt os gerne efter mere info eller et uforpligtende tilbud på lige præcis dit projekt. Vi har erfaring med at hjælpe adskillige iværksættere med udarbejdelse af prototyper og visualisering af ideer i form af et printet resultat. Vi arbejder i alle gængse CAD programmer og har mulighed for at designe, printe og levere dit projekt lige til døren.
Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Har gentagne gange forsøgt at framelde mig mail osv men de kommer stadig 1 til 2 gange om ugen. Nu er de røget i spam mailen. Det kan ikke være rigtigt at man kun kan slippe for mail på denne måde.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Jeg har bestilt en 3D printer.
1-2 dages levering.
Nu er der gået en uge.
E-mail med kundeservice tager en dag pr. Svar.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Blev tilmeldt nyhedsbrev uden at sige ja.
Jeg lavede et køb (som jeg returnerede), og sagde nej tak til nyhedsbrev. Nu er jeg alligevel kommet på listen og modtager spammails om at “dele min ærlige mening”.
Den får i så her. Nej tak til spam.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Købte 5 ruller PLA filament på tilbud. Det blev så deres nye spooler, hvor man kan skrue siden af for at refill dem. Den ene spool var gået i stykker i fragten, så siden ikke kunne sidde ordentligt fast mere, og mærkeligt nok, var der ikke undertryk i posen.
Så skrev jeg en mail til kundeservice og forklarede situationen. Godt nok var der lidt knas med billeder/ links på mailen. Men da vi fik det hele på plads, blev vi enige om at de ville erstatte spoolen, som ankom hurtigt bagefter.
Nu ved jeg ikke hvor mange der faktisk refiller deres spooler, men jeg synes de gamle pap spooler var bedre. Meget mere robuste, og intet behov for refill, da den er pap.
De nye har 4 små klips som holder siden fast, som virker som en meget svagt punkt.

super duber service
1. super god kndeservice i butikken
2. super god telefon servise
3. de er super gode til at finde det helt regtige produkt
4. der er mange super gode tilbud og super skape priser
5. de er super gode til at finde fejl og manger fx 3D printer / 3D scanner
6.hurtig servise på deres værksted har haft flere produkter til service tid på værksted 1 til 2 uger somme tidere hurtiger
7.det er en super og meget truverdig butik.
8. jeg er ikke sposeret, betlat. eller ander for at skrive denne

Besvarelse fra 3D Eksperten
Bestilt en Bambu 3D printer med forskelligt tilbehør, som jeg er super tilfreds med. Prisen på printeren kan jeg heller ikke klage over.
Filamenterne fra Bambu er for dyre ift. prisen direkte fra Bambu - faktisk dobbelt pris i nogle tilfælde på standard PLA filament.
Jeg bestilte i fredags inden lukketid lidt forskellige småting, som alle var på lager og har i dag tirsdag stadig ikke modtaget pakken. Lidt øv når man står og mangler de her ting.
Man får hurtigt et link til track and trace, men pakken er stadig kun "registreret" og har endnu ingen status hos GLS. Dette har desværre været tilfældet på begge mine bestillinger.
Det er slet ikke godt nok i 2026, hvor mange web-butikker kan levere samme dag (også weekender) eller senest dagen efter.
Kan se, at mange andre bruger har samme oplevelse med leveringen så det er underligt at det endnu ikke er fikset. Og der står stadig 1-2 dage på hjemmesiden.

opdatering :
Jeg har tilladt mig at ændre min anmeldelse ikke fordi de har spurgt, men fordi de rettede op og kom med en uforbeholdent undskyldning og det respektere jeg! Derfor holder jeg mig til alle de andre gange jeg har handlet der, samt jeg lige har lagt en ordre igen i dag så krydser jeg for at alt går glat 🥳

Besvarelse fra 3D Eksperten
Bestilte en 3d printer ved jer 10 november, fik afvide at der var 1-2 ugers levering, efter at have ventet 2 uger og ikke fået noget information fra jer, skiver jeg og spørger om hvad status er på ordren, jeg får afvide den er forsinket og leveringen er sat til d 5 december... da vi passerer d 5 december har jeg igen hverken modtaget printer eller mail om levering fra jer, jeg skriver derfor igen, og får svar nogle dage senere at leveringen er udsat igen og er sat til d 10 december, først d 12 december modtager jeg pakken....
købte efterfølgende 10 ruller af jeres 3DE premium filement i butikken, ekspedienten huskede dem i hovedet og vi kom hjem til Hobro med en forkert farve, at huske 9 ud af 10 var alligevel imponerende, men måtte tage turen op til jer igen for at bytte rullen...

Besvarelse fra 3D Eksperten
Fin lille webshop som havde præcis hvad jeg stod og manglede. Vare modtaget uden problemer, men kan dog ikke give 5 stjerner, da varen først blev afsendt efter 2 dage samt fragtpris på 69,- hvor de fleste andre shops tager 50,- for en tilsvarende forsendelse.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Jeg bestilte filament inden jul og det er endnu ikke ankommet… jeg har bestilt vare i USA som er kommet hurtigere end hvad man kan forvente af en indenlandsvirksomhed… jeg er endnu ikke sikker, om de har taget mig ved næsen… men det blev sidste gang at der blev bestilt her igennem… - 5 stjerner hvis muligt.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Venligt personale. Super dejligt man kan komme og får råd og vejmelding og oveni kan ringe når man har behov for hjælp

Besvarelse fra 3D Eksperten
Bestilte en vare på deres hjemmeside i søndags med leveringstid 1-2 hverdage. Den blev så sendt igår og jeg fik en mail kl 15.22 om at ordren var sendt. Fordi varen sendt så sent så kommer den nok først torsdag. Det står at GLS stadig ikke har fået pakken i deres varetægt. Dvs 4 hverdage har det taget at få leveret denne lagervare. Det er ikke godt nok når det står 1-2 hverdage på varen. Jeg oplevede det samme da jeg bestilte en vare i december men der regnede jeg med de havde travlt pga jul.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Fantastisk kundeservice team, især Emil!
Svarer på alle spørgsmål, guider med behov til både printer og filament over mail.
Hurtig levering - en fantastisk oplevelse alt i alt.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Ventede meget meget meget længe.oå min ordre en er dagblad for det jeg har modtaget som er fin kvalitet

Kort historie.
Jeg bestilte en 3D pen, som man ikke kan købe nyt filament til og er derfor ubrugelig. Det så jeg først efter den blev taget i brug efter juleaften. Bestilte noget andet filament som der også stod på deres hjemmeside at var LOW temperatur.
Efter henvendelse til kundeservice pr. mail blev det mit problem, at man ikke kan få nyt filament til.
Der var ingen hjælp at hente!
Blev så henvist til deres retur politik på deres hjemme side og kan ikke ifølge det, komme af med pennen fordi den blev købt for mere end 14 dage siden(julegave).
Vil hellere købe på TEMU fremover!
07/01/26
Jeg har været i ny dialog med 3D eksperten.
Vi har i fællesskab fundet en god løsning på problemet og er godt tilfreds med dette.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Jeg havde et længere lidt uheldigt forløb, som kan læses nedenfor. Det korte af det lange er, at en række fejl resulterede i meget, meget lang leveringstid.
3Deksperten vente hurtigt tilbage, da jeg skrev min anmeldelse. De fik ordren afsted, endda midt i de travle jule-/nytårshelligdage. Som kompensation sendte de også et ekstra kilo af deres premium filament :)
Alt i alt, da dette er TRUSTpilot, vælger jeg at ændre min oprindelige anmeldelse til 5 stjerner. Tilliden er for mit vedkommende genetableret :)
Min oprindelige anmeldelse:
Jeg bestilte en større ordre med filament d. 30/11. Alle varer var på lager, da jeg bestilte og havde 1-2 dages leveringstid.
D. 10/12 måtte jeg skrive til dem, da jeg ikke havde hørt fra dem. De skrev hurtigt tilbage, at den ene af mine varer desværre var blevet udsolgt i mellemtiden, og derfor var min ordre ikke blevet sendt. Pinligt, men det er hvad der kan ske - no hard feelings. De spurgte, om jeg ville have en anden lignende filament med i ordren. Jeg måtte spørge nogle gange for at få bekræftet, at erstatningsfilamenten i så fald ville være til samme pris, som den jeg oprindeligt havde bestilt. Det kunne sagtens lade sig gøre. "Vi sender din ordre hurtigst muligt." - Super!
D. 18/12 havde jeg stadig ikke hørt noget om min ordre. Jeg skrev til dem, hvad status var. Planerne om at printe lidt til julegaverne måtte skrottes. Øv!
Det er i dag d. 29/12, og de har ikke svaret. Jeg håber, at denne anmeldelse kan være med til at sætte gang i processen, nu hvor mine to påmindelser via mail ikke er nok. Jeg er klar over, at det er juletid, men en måneds ventetid, når der reklameres for 1-2 hverdage, og det faktum at jeg selv må minde dem om min manglende ordre to gange, er ikke godt nok.
Vi har før haft super gode oplevelser med 3D-eksperten, så dette er på ingen måde en "sur" anmeldelse - Snarere en virkelig ærgerlig en.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Jeg har to gange oplevet, at de levere filament, som ikke har den kvalitet der tages betaling for, og som ikke har den kvalitet der står uden på indpakningen. Det er ordre på omkring 3.000 kr. De har lovet at jeg bare skulle sende det retur, og at jeg så ville få mine penge igen, men nu efter 3 uger er der ikke kommet penge retur.

Besvarelse fra 3D Eksperten
Jeg bestilte en af deres 3D printere igennem Elgiganten. Den dukkede ikke op efter lang tid. Det var dog min egen skyld, da den var endt i spam filteret på min mobil. Kort fortalt: Printeren var blevet sendt tilbage til forretningen fordi jeg ikke havde hentet pakken (igen fordi den var havnet i spam filteret) Elgiganten var ikke den store hjælp og opfordrede mig til at kontakte 3D Eksperten. Jeg skrev en mail og fortalte dem om hele situationen. De var klar på at sende den tilbage. Vi løb dog ind i nogle tekniske problemer undervejs, som gjorde situationen lidt frustrerende, men min kontaktperson var vedholdende og gik igennem ild og vand for at få min pakke sendt tilbage til mig. Frederikke Christensen fra kundeservice, hvis du ser den her anmeldelse, så fortjener du en highfive for det gode arbejde.
Glædelig jul!

Besvarelse fra 3D Eksperten
Kunde service ud over det sædvanlige !
Var nede og kigge på små ting til at printe til mit nye badeværelse.
Endte med en lille ting jeg kom efter men endte med en helt vild service og stor køb.
Tak for kæmpe service vi kommer igen.