Ønskeskyen Anmeldelser

1.449

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 50 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange kunder finder tjenesten yderst nem og overskuelig til at oprette og dele ønskelister, hvilket hjælper med at koordinere gavekøb og undgå dubletter. Konceptet fremhæves som en fremragende idé, der forenkler gaveprocessen betydeligt for både givere og modtagere. Dog var nogle kunder utilfredse med prisvisningen, da priserne ofte ikke stemmer overens med butikkens faktiske pris eller ændrer sig uventet. Andre oplevede problemer med appens funktionalitet, såsom tab af ønskelister efter opdateringer og forkerte produktlinks.

Det, folk taler mest om

User experience

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med brugeroplevelsen, hvor mange finder appen nem at bruge,... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange finder det nemt at finde og købe gaver,... Se mere

Website

Forbrugere finder website tvetydig, da mange roser den nemme navigation og muligheden for hurtigt at linke... Se mere

Application

Kunder deler tvetydige meninger om appen, hvor mange finder den nem at bruge, overskuelig og et vildt godt... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med priser, da mange rapporterer, at priserne på listen ofte ikke stemmer... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er nemmere at finde og købe gaver til familien og sikre at samme gave ikke købes flere gange. Der er nemt overblik og link til butikker gør, at gaverne kan findes hurtigere. Eneste irritationsmome... Se mere

Kan live meget beder da jeg opdatere min ønske sky rør dem jeg hvar venner ned og familie kom kikke alle med over i den nye vation af ønske skyen. Det kan ikke være rigtig at jeg skal miste kontant... Se mere

Jeg synes meget godt om Ønskeskyen, og det er helt klart min go-to til at oprette ønskelister. Men jeg har for tiden rigtig mange problemer med den. Jeg prøvede at slette min ene ønskeliste, den endte... Se mere

1. Telefon- og internettjeneste

Med over 10 millioner brugere (februar 2025) er Ønskeskyen verdens førende app til ønskelister og Social Shopping. Den gør det muligt for folk at oprette ønskelister, dele inspiration og købe gaver og varer til de bedste priser online. Ønskeskyen gør drømme til virkelighed og får dobbelte gaver, ubrugte gavekort og returneringer til at høre fortiden til. Ønskeskyen er betroet af millioner af brugere på tværs af generationer verden over til at opfylde millioner af ønskelister og hundrede tusinder af ønsker hver eneste dag.

God

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.449)

Ønskelister der fordampede

Tak for svar

24. december 2025

Hej Jan,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg er rigtig ked af at høre, at det har set ud, som om dine ønskelister blev slettet. ☁️

Når der er sat en eventdato på en ønskeliste, fungerer den desværre i øjeblikket som en slags “slutdato”. Når datoen er passeret, bliver listen derfor automatisk flyttet til Arkiveret. Dine ønskelister er altså ikke slettet og kan nemt gendannes igen direkte fra Arkiveret.

Vi er samtidig allerede i gang med at fjerne denne automatiske arkivering, så ønskelister fremover forbliver synlige på din profiloversigt – også efter eventdatoen er nået.

Hvis du har brug for hjælp til at gendanne dine ønskelister, eller hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk, så hjælper vi dig meget gerne videre. 🩵

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Nem app at bruge og holde styr på ens…

Nem app at bruge og holde styr på ens egen ønsker og andre kan dele deres ønskeliste. Det kan ikke være nemmere 🤗

24. december 2025

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. ☁️

Hvor er det dejligt at høre, at du oplever Ønskeskyen som nem at bruge – både til dine egne ønsker og til at følge med i andres ønskelister. Det er præcis det, vi gerne vil gøre nemt.

Hvis du på et tidspunkt får idéer til forbedringer eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Rart at man kan finde hvad de unge…

Rart at man kan finde hvad de unge mennesker ønsker sig, men der burde være en kode/lås på i et par måneder, så de ikke kan lave en snydeprofil og tjekke, hvad der er reserveret.

22. december 2025

Halløjsa,

Tusind tak for din anmeldelse! ☁️

Vi kan godt forstå din pointe – det ville bestemt være irriterende, hvis ønskelister blev set af dem, der prøver at snyde systemet. Vi arbejder hele tiden på at gøre Ønskeskyen så sikker og fair som muligt. 🩵

Vi er glade for, at du synes, det er nemt at finde ud af, hvad de unge ønsker sig – det er netop det, vi gerne vil gøre lettere for hele familien!

Jeg elsker Ønskeskyen!

Jeg elsker Ønskeskyen!! Det er så nemt at oprette en ønskeliste og tilføje ønsker! Og appen er super overskuelig og nem at navigere i. Det er så smart at man kan følge andres ønskelister og se når de ligger nye ønsker ud og man kan nemt reservere et ønske, så andre ikke køber det. Jeg har fået hele min familie til at bruge Ønskeskyen og vi er alle fan! 😍🎁

20. december 2025

Hej Nanna,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ☁️

Hvor er det dejligt at høre, at du elsker Ønskeskyen 🩵 Det glæder os virkelig, at du synes, appen er nem og overskuelig, og at funktionerne med at følge andres ønskelister og reservere ønsker gør gavegivningen nemmere for jer alle.

Det er så skønt at høre, at hele din familie bruger Ønskeskyen – det er præcis den oplevelse, vi ønsker for vores brugere! 🩵

Mia fra Ønskeskyen support team

Ønskeskyen er en super god opfindelse

Det bedste ved Ønskeskyen er, at chancerne for at få flere ting af samme slags, bliver minimeret❣️🎄
Det er SÅ dejligt, at vi kan gå videre til butikken og se varen og evt. bestille.

15. december 2025

Hej Joan,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ☁️

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, Ønskeskyen hjælper med at undgå dobbeltgaver 🩵 Og skønt, at funktionen med at gå videre til butikken gør det nemt at finde og bestille ønskerne. ☃️

Vi er glade for, at platformen gør gavegivningen mere overskuelig og sjov for dig! 🩵

Mia fra Ønskeskyen Support Team

Ændrer links til forkert produkt.

Ændrer links til forkert produkt.

Har ønsket mig en "Ajax Fireprotect 2 AC (Heat/Smoke/CO) med batteri" og lægger link direkte til butikken ind i ønskeskyen

shop/ajax-fireprotect-2-ac-varme-roeg/?

På min ønskesky vises denne røgalarm også rigtigt med korrekt tekst og pris.

Trykker man på linket så sendes man til samme forhandlers hjemmeside men nu til en helt anden version af denne røgalarm, en version uden CO måler og en version til 230Volt, som jeg jo ikke rigtigt kan bruge.

shop/ajax-fireprotect-2-ac-varme-roeg/?attribute_pa_farve=sort&utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

Så nu sidder jeg med et produkt som er forkert, jeg ikke kan bruge og skal til at døje med at sende tilbage.

Det er da TOTALT vildt at man sådan ændrer på links jeg har lagt ind.

Jeg har forsøgt at slette og oprette igen og jeg trykker direkte på "Gå til butik" og det samme sker for mig.

17. december 2025

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os på Trustpilot. ☁️

Som vi har skrevet i vores mailkorrespondance med dig, har vi sendt linket videre til undersøgelse for at finde ud af, hvad der gik galt. Vi kan godt se, at der er sket en beklagelig fejl, og vi vil gerne undskylde mange gange for den ulejlighed, det har medført.

Vi håber, at du i det mindste har haft en god oplevelse med vores håndtering af sagen, og at du får fat i den korrekte røgalarm, som du ønskede dig.

Tak igen for, at du gjorde os opmærksom på problemet – det hjælper os med at forbedre platformen for alle brugere.

Du ønskes en rigtig dejlig jul og et godt nytår. 🎄

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Jeg synes det er et vildt godt koncept…

Jeg synes det er et vildt godt koncept I har udviklet, og jeg har egentlig ikke noget kritik at komme med, alle apps kan have fejl undervejs - men det ser jeg intet galt i🤷🏼‍♀️
Jeg sad lige og læste nogle af anmeldelserne herinde, og jeg synes det med at priserne kan være forskellige, ikke er et problem, det er noget jeg selv holder øje med når jeg opdaterer min egen ønskesky - ligesom hvis man sender en manuel ønskeliste, vil priserne kunne ændre sig. Det er kun skønt at dem I samarbejder med, opdaterer automatisk.
Jeg at synes det ligner, at appens koncept kan blive misforstået herinde. Det er dejligt, at I har fundet en løsning til ikke at få dobbeltgaver.
Selv mine bedsteforældre kan finde ud af, at reservere ønsker derinde 🎄

God jul til jer, I gør det virkelig godt!

16. december 2025

Hej Sandra,

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse og de 5 stjerner! ☁️

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du forstår konceptet bag Ønskeskyen og ser det på samme måde, som vi selv gør. Du har helt ret i sammenligningen med en manuel ønskeliste, hvor priser også kan ændre sig – og vi er glade for, at du oplever værdien i de automatiske opdateringer hos vores samarbejdspartnere.

Det varmer ekstra meget at høre, at løsningen med reservationer fungerer godt for jer, og at selv bedsteforældre nemt kan være med 🎄 Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil skabe.

Tusind tak for din støtte og for at dele dine tanker 🩵

Det virker 😁

11. december 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! ☁️

Hvor er det dejligt at høre, at Ønskeskyen virker for dig. Vi arbejder hele tiden på at gøre platformen endnu bedre og mere brugervenlig. 🩵

Mia fra Ønskeskyen support team

Det er nemt og lave Sine ønsker og se…

Det er nemt og lave Sine ønsker og se andres

13. december 2025

Hej Emilie,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ☁️

Det er så dejligt at høre, at du synes, det er nemt både at lave dine egne ønsker og se andres. 🩵

Vi håber, du fortsat får glæde af Ønskeskyen!

Mia fra Ønskeskyen support team

Har benyttet ønskeskyen til at læse…

Har benyttet ønskeskyen til at læse andres ønsker, og det fungerer ok.

22. november 2025

Hej Henriette,

Tusind tak for din anmeldelse! ☁️

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at bruge Ønskeskyen til at se andres ønsker.

Vi håber, du fortsat får glæde af platformen – og måske selv får lyst til at lave en ønskeliste en dag 🩵

Mia fra Ønskeskyen Support Team

'Tak', nu ved jeg hvad andre planlægger at give mig i julegave

En meget rodet oplevelse at navigere på ønskeskyen. Desuden har jeg nu konstateret at kunne være logget ind på min egen sky og følge med i, hvilke af mine egne juleønsker nogen har reserveret. Det må bare ikke ske for at tjeneste af denne art... 😒

9. december 2025

Hej Benny,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Jeg er virkelig ked af at høre, at din navigation på Ønskeskyen har været rodet, og at du har fået vist informationer, du ikke burde kunne se. Det forstår jeg fuldt ud kan skabe både bekymring og frustration.

Vi har desværre haft en fejl på vores website, som i en kort periode betød, at nogle brugere kunne se deres egne reservationer på en utilsigtet måde. Fejlen blev hurtigt identificeret og udbedret.
Vi beklager naturligvis den ulejlighed og forvirring, dette kan have medført. ☁️

Hvis du har lyst til det, vil vi meget gerne hjælpe dig videre, så du får en bedre oplevelse – du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.
Ellers ønskes du en dejlig jul. 🎄

Let og overskuelig

Det er nemt og overskueligt, men i bliver nødt til at tjekke de butikker der har adgang - det er jo frustrerende at mange varers priser afhænger af at man mindst køber 2 ting eller prisen bare slet ikke holder - det grænser jo til falsk reklame som Ønskeskyen lægger navn til. Hilsen Keld Jacobsen

Tak for jeres svar! Det er selvfølgelig brugeren der lægger ønsker op og derfor, som sådan, også er ansvarlig for prisen på den webshop der henvises til - my bad!

9. december 2025

Hej Keld,

Tusind tak for din anmeldelse! ☁️

Vi er rigtig glade for, at du synes, vores platform er nem og overskuelig. 🎄

Vi kan godt forstå, at det kan være frustrerende, når priser og tilbud fra butikker ikke altid matcher det, der vises på ønskelisten. På Ønskeskyen er priserne vejledende, og vi anbefaler altid at tage udgangspunkt i prisen på den webshop, hvor ønsket er fundet. Det kan sammenlignes med en håndskrevet ønskeliste, hvor priserne også kan ændre sig, efter listen er skrevet og delt.

Det er kun ønsker fra vores samarbejdspartnere, som automatisk opdateres med ændringer i pris, lagerstatus m.m. Ønsker fra webshops, vi ikke samarbejder med, bliver ikke opdateret, og prisen, der vises, er derfor den, der var gældende ved oprettelsen.

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksom på dette, og vi arbejder hele tiden på at gøre Ønskeskyen mere pålidelig og brugervenlig. 🩵

Mia fra Ønskeskyen support team

Det er let og overskueligt

Det er let og overskueligt. Også risikerer man ikke dobbelt op på gaver, som så skal byttes efterfølgende

1. december 2025

Hej Annitta,

Tusind tak for din anmeldelse! ☁️

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, Ønskeskyen er let og overskuelig – og at det hjælper med at undgå dobbeltgaver og byttebøvlet. 🩵

Vi er glade for, at vores platform kan gøre gavegivningen nemmere og mere overskuelig for dig!

Mia fra Ønskeskyen support team

Ønskeskyen laver fejl med priser der koster en tredjedel mere feks. på Booztlet com

Min datters ønskesky er fyldt med dejlige ønsker. Ønskeskyen sætter normalt stress niveauet ned i decembers gave ræs. Men os der skal opfylde og betale for hendes julegaveønsker skal nu betale en trediedel mere for gaverne bare ved at trykke på linket. Feks er prisen på en magasin holder fra Booztlet 1084.- på ønske skyen. Det stiger så til 1549.- på Booztletcom fordi jeg ikke er interesseret i at tilmelde mig/spilde liv på flere nyhedsbreve. Hvem vil i øvrigt bruge ønskeskyen fremover når man ikke kan stole på prisen? Det er så slapt. Ønske skyen var ellers en fremragende idé.

7. december 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – selvom vi naturligvis er kede af at høre, at den ikke har levet op til forventningerne. ☁️

Det er sådan at priserne på ønskelisterne på vores platform er vejledende, og vi anbefaler derfor altid at tage udgangspunkt i prisen på den webshop, hvor ønsket er fundet. Det kan sammenlignes med en håndskrevet ønskeliste, hvor priserne også kan ændre sig, efter listen er skrevet og delt.

Det er kun ønsker fra vores samarbejdspartnere, som bliver automatisk opdateret med ændringer i pris, lagerstatus m.m. Ønsker fra webshops, vi ikke samarbejder med, bliver ikke opdateret efter de er tilføjet – og prisen, der vises, er derfor den, der var gældende ved oprettelsen.

Kort sagt: Det er altid prisen hos webshoppen, der er den gældende – også selvom ønskelisten viser noget andet.

Dette er også beskrevet i vores vilkår, som du accepterede ved oprettelsen af din bruger. Du kan finde dem her (se gerne punkt 10 og 11, hvor det fremgår):
🔗 https://onskeskyen.dk/da/terms-of-use

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksom på din oplevelse. Hvis du ønsker det, hjælper jeg dig meget gerne med at kigge nærmere på de specifikke ønsker, hvor du har oplevet prisforskelle – du kan altid skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.
Ellers ønskes du en rigtig dejlig 8. december. ☃️

“Falske/misvisende” priser……

Ja, så fik jeg igen i år mine børnebørns ønsker gennem Ønskeskyen……og igen-igen i år oplever jeg at de beløb/priser der står på “forsiden” overhoved ikke passer med de priser der er på de hjemmesider som man bliver henvist til gennem ønskeskyen …..bare lige ét eksempel i år ……sengetøj som står til 200 kr på “forsiden”…..koster 399 kr når man kommer ind på butikkens hjemmeside …….. det sker rigtig tit.
Sidste år skrev jeg til “ønskeskyen” og gjorde opmærksom på problemet….fik ingen svar, nu har jeg igen i år skrevet…… men tænker ikke jeg får noget svar.
Jeg kan så konstaterer at jeg ikke er den eneste der ser det som et problem.
Hvis i ikke kan “styre” opdatering af priserne, så fjern dem dog fra jeres “forside”

5. december 2025

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – også selvom vi er kede af, at du igen i år har stødt på problemer med priserne. ☁️

Lidt baggrund:
Priserne på ønskelisterne hos Ønskeskyen er vejledende. Vi anbefaler derfor altid at tage udgangspunkt i prisen på den webshop, man bliver sendt videre til. Det kan sammenlignes med en håndskrevet ønskeliste, hvor prisen også kan ændre sig, efter ønsket er blevet skrevet ned.

Kun ønsker fra vores samarbejdspartnere bliver automatisk opdateret med prisændringer, lagerstatus m.m.
Alle andre ønsker – altså fra webshops, vi ikke samarbejder med – låses med den pris, der gjaldt på det tidspunkt, ønsket blev oprettet. Derfor kan der opstå forskelle, særligt når butikker ændrer priser løbende.

Når du fx oplever sengetøj til 200 kr. på ønskelisten, som koster 399 kr. på webshoppen, skyldes det, at webshoppen sidenhen har opdateret prisen, uden at vi automatisk henter den nye pris.

Jeg er rigtig ked af, at du ikke oplevede at få svar sidste år – det skal du naturligvis kunne regne med. Tak fordi du giver os endnu en mulighed for at forklare situationen.

Vi arbejder løbende på at gøre prisvisningen mere præcis, og din feedback er vigtig for os.
Indtil da gælder denne regel: Webshoppens pris er altid den gældende – også hvis ønskelisten viser noget andet.

Hvis du har lyst, hjælper jeg dig gerne personligt med at kigge på de ønsker, hvor du oplever forskelle. Du er meget velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk
– og jeg skal nok sørge for, at du får svar. 🩵

Elsker Ønskeskyen

Elsker Ønskeskyen! Men please lav appen så den kan bruges i ‘liggende’ tilstand!

6. december 2025

Hej Stephanie,

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at du elsker Ønskeskyen! ☁️

Og tak for din feedback omkring appens visning i “liggende” tilstand. Det giver rigtig god mening, og du er langt fra den eneste, der har efterspurgt netop det. Jeg har sendt dit ønske videre til vores udviklingsteam, som løbende vurderer forbedringer og nye funktioner til appen.

Vi kan ikke love noget præcist tidspunkt, men vi hører jer — og landscape-mode er helt sikkert noget, vi gerne vil se nærmere på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Hvis du har andre ønsker eller forslag, så sig endelig til. Ellers glædelig jul til dig og familien. ☃️

Opdatering af priser

Det er rimelig frustrende at priser ikke opdateres. Det er sandsynligvis manglende samarbejde mellem butikker og app, men gør at man næsten opgiver at bruge den

5. december 2025

Hej Dorte,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. ☁️

Det er sådan at priserne på Ønskeskyen er vejledende, og vi kan desværre kun opdatere dem automatisk for de webshops, vi har et samarbejde med. For alle andre butikker hentes prisen kun én gang, når ønsket bliver oprettet, og efterfølgende prisændringer bliver ikke opdateret. Mange webshops ændrer priser ofte, og det kan give netop de forskelle, du oplever.

Det står også beskrevet i vores brugervilkår, som man accepterer ved oprettelsen, så alle brugere ved, at prisen på webshoppen altid er den gældende.

Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke tager problemet alvorligt – tværtimod. Vi arbejder løbende på at forbedre måden, priser vises på, og din feedback hjælper os med at prioritere dette endnu højere.

Jeg håber, du har lyst til at give os en chance endnu, og hvis du vil, hjælper jeg dig gerne med at kigge nærmere på specifikke ønsker, hvor du har set prisforskelle.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – det betyder meget. 🩵

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Uforudsigelige ændringer i pris og leveringstid

Ønskeskyen opdateres ikke med "Gå til butik", når butikken ændrer pris og leveringstid.

Har oplevet at vare på "ønsketidspunkt" var prissat til 750, med 1-5 dages leveringstid.
To dage senere var prissætningen 999, varen udsolgt og leveringstidspunkt ukendt.

Så der er virkelig plads til forbedringer.

3. december 2025

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse! ☁️

Vi kan godt forstå, at det kan være frustrerende, når pris og leveringstid ændres, og Ønskeskyen ikke altid opdaterer “Gå til butik”-linket med de nyeste oplysninger.

Priserne på ønskelisterne på vores platform er vejledende, og vi anbefaler derfor altid, at man tager udgangspunkt i prisen på den webshop, hvor ønsket er fundet. Det kan sammenlignes med en håndskrevet ønskeliste, hvor priserne også kan ændre sig, efter listen er skrevet og delt.

Kun ønsker fra vores samarbejdspartnere opdateres automatisk med ændringer i pris, lagerstatus m.m. Ønsker fra andre webshops bliver ikke opdateret efter de er tilføjet – og prisen, der vises på ønskelisten, er derfor den, der gjaldt ved oprettelsen. Kort sagt: Det er altid prisen hos webshoppen, der er gældende – også selvom ønskelisten viser noget andet.

Hvis du har tid, vil jeg meget gerne undersøge det konkrete ønske, hvor du oplever uoverensstemmelsen. Send gerne et link til din ønskeliste, hvor ønsket findes, samt linket til ønsket, til kontakt@onskeskyen.dk

Vi sætter stor pris på, at du gør os opmærksom på dette, og vi arbejder hele tiden på at gøre platformen mere brugervenlig og pålidelig. 🩵

De bedste hilsner
Mia fra Ønskeskyen supportteam

Nederen app der er SYGT langsom

Nederen app der er SYGT langsom
Den lader mig ikke ændre på ordren af ting
Og når jeg prøver at sætte noget ind fra et link så laver den det selv om til 3 pak hårklemme sådan hvad? Om jeg da ej vil ha jeres grimme hårklemmer

29. november 2025

Hej Sara,

Tusind tak for din anmeldelse og din feedback! ☁️

Vi kan godt forstå, at det har været frustrerende, når appen har været langsom og ikke har fungeret, som du forventede – det skal selvfølgelig fungere uden problemer.

Det problem, du oplever med, at linket ikke indhenter det korrekte ønske, må du meget gerne skrive til os om på kontakt@onskeskyen.dk, så vi kan undersøge linket og finde ud af fejlen.

Vi har desværre også oplevet en fejl på platformen med at ændre rækkefølgen af ønsker, men problemet burde være løst nu. Oplever du stadig problemer, må du også meget gerne sende en skærmoptagelse til os på kontakt@onskeskyen.dk, så vi kan undersøge og rette problemet, du støder på i appen.

Vi beklager virkelig de gener, det har givet dig, og vi arbejder hele tiden på at gøre appen mere stabil og brugervenlig. 🩵 ☃️

Ønskende hilsner
Mia fra Ønskeskyen support team.

Super opfindelse!

Super opfindelse!

29. november 2025

Hej Nadja,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ☁️

Hvor er det dejligt at høre, at du synes, Ønskeskyen er en super opfindelse – det betyder rigtig meget for os. 🩵 ☃️