Ønskeskyen Anmeldelser

1.449

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 50 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange kunder finder tjenesten yderst nem og overskuelig til at oprette og dele ønskelister, hvilket hjælper med at koordinere gavekøb og undgå dubletter. Konceptet fremhæves som en fremragende idé, der forenkler gaveprocessen betydeligt for både givere og modtagere. Dog var nogle kunder utilfredse med prisvisningen, da priserne ofte ikke stemmer overens med butikkens faktiske pris eller ændrer sig uventet. Andre oplevede problemer med appens funktionalitet, såsom tab af ønskelister efter opdateringer og forkerte produktlinks.

Det, folk taler mest om

User experience

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med brugeroplevelsen, hvor mange finder appen nem at bruge,... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet, hvor mange finder det nemt at finde og købe gaver,... Se mere

Website

Forbrugere finder website tvetydig, da mange roser den nemme navigation og muligheden for hurtigt at linke... Se mere

Application

Kunder deler tvetydige meninger om appen, hvor mange finder den nem at bruge, overskuelig og et vildt godt... Se mere

Price

Kunder havde tvetydige oplevelser med priser, da mange rapporterer, at priserne på listen ofte ikke stemmer... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er nemt og overskueligt, men i bliver nødt til at tjekke de butikker der har adgang - det er jo frustrerende at mange varers priser afhænger af at man mindst køber 2 ting eller prisen bare slet... Se mere

Det er nemmere at finde og købe gaver til familien og sikre at samme gave ikke købes flere gange. Der er nemt overblik og link til butikker gør, at gaverne kan findes hurtigere. Eneste irritationsmome... Se mere

Kan live meget beder da jeg opdatere min ønske sky rør dem jeg hvar venner ned og familie kom kikke alle med over i den nye vation af ønske skyen. Det kan ikke være rigtig at jeg skal miste kontant... Se mere

Jeg synes meget godt om Ønskeskyen, og det er helt klart min go-to til at oprette ønskelister. Men jeg har for tiden rigtig mange problemer med den. Jeg prøvede at slette min ene ønskeliste, den endte... Se mere

1. Telefon- og internettjeneste

Med over 10 millioner brugere (februar 2025) er Ønskeskyen verdens førende app til ønskelister og Social Shopping. Den gør det muligt for folk at oprette ønskelister, dele inspiration og købe gaver og varer til de bedste priser online. Ønskeskyen gør drømme til virkelighed og får dobbelte gaver, ubrugte gavekort og returneringer til at høre fortiden til. Ønskeskyen er betroet af millioner af brugere på tværs af generationer verden over til at opfylde millioner af ønskelister og hundrede tusinder af ønsker hver eneste dag.

God

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(1.449)

127 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk til store familier

God til inspiration og struktur når familien er kæmpestor

16. februar 2026

Hej Lone,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. 🩵

Det er så dejligt at høre, at vi kan være med til at skabe både inspiration og struktur – særlig når ens familie er stor. Det kan hurtigt blive lidt af et projekt ellers. 😄

Tak fordi du deler din oplevelse. Har du en dag idéer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk. Vi vil elske og få jeres idéer og ønsker, så vi kan blive endnu bedre.

Du ønskes en rigtig dejlig weekend, når du kommer dertil. ☁️

Genial opfindelse

Genial opfindelse. Er vild med ønskeskyen. Det er super nemt at bruge, både som den, der ønsker sig noget, og for gavegivere.

16. februar 2026

Hej Tanya,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse. 🩵

Det betyder virkelig meget for os at læse, at du er vild med vores koncept – og at det fungerer nemt og intuitivt både for den, der ønsker sig noget, og for gavegiverne.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Har du en dag idéer eller spørgsmål, så skriv endelig til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du en rigtig dejlig mandag. ☁️

Tilfreds bruger

Dejlig med at man kan administrere ønsker og givere kan reservere, så nan ikke skal ud og bytte. Giver jer max stjerner 🌟

25. januar 2026

Hej Susanne,

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse. 🩵

Hvor er det skønt at høre, at du er en tilfreds bruger – og at muligheden for at administrere ønsker og lade givere reservere gør gavegivningen nemmere, så der ikke skal byttes gaver.

Tak fordi du giver os max stjerner, det sætter vi virkelig stor pris på. Skulle du en dag få idéer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Den er en god inspiration kilde.

10. december 2025

Hej Tina,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. 🩵

Fantastisk at høre, at vi inspirerer dig – tak fordi du deler din oplevelse.

Ellers ønskes du en rigtig dejlig onsdag. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Det er godt at man kan se på ønskeskyen…

Det er godt at man kan se på ønskeskyen så man ikke køber to ens gaver

24. januar 2026

Hej Niels,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. 🩵

Hvor er det dejligt at høre, at vi hjælper dig med at holde styr på ønskerne, så ingen ender med den samme gave. Det gør gavegivning lidt nemmere for alle.

Ellers ønskes du en rigtig dejlig onsdag. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Det er nemt at finde ønsker til dem man…

Det er nemt at finde ønsker til dem man er venner med i ønskeskyen.

12. december 2025

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. 🩵

Det er virkelig dejligt at høre, at du synes, det er nemt at finde ønsker hos dem, du er venner med i Ønskeskyen – netop overblikket og det nemme samarbejde er noget, vi lægger stor vægt på.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og skulle du en dag have idéer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk. ☁️

En god oplevelse

Kan virkelig godt lide og bruge Ønskeskyen som app og bruger den tit til at lave ønskelister som jeg kan dele med andre .

27. januar 2026

Hej Rikke,

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse. 🩵

Hvor er det skønt at høre, at du virkelig godt kan lide at bruge Ønskeskyen – og at du ofte bruger appen til at lave ønskelister, som du kan dele med andre.

Ellers ønskes du en rigtig dejlig onsdag eftermiddag. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Ingen opdatering af priserne.

Super god og genial app, men de sidste 2 stjerner gives ikke fordi den ikke opdaterer priserne når hjemmesiderne gør og man krydser ofte noget af fordi man købe det men så snart man trykker på linket til varen så er prisen en anden, det er vi rigtig mange som oplever desværre.

22. januar 2026

Hej Mark,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse – og også tak for de pæne ord om appen. ☁️
Vi forstår virkelig godt frustrationen, når prisen på ønskelisten ikke matcher prisen hos webshoppen.

Priserne på ønskelisterne hos Ønskeskyen er vejledende, og vi anbefaler derfor altid at tage udgangspunkt i prisen på den webshop, hvor ønsket er fundet.

Det er kun ønsker fra vores samarbejdspartnere, som automatisk bliver opdateret med ændringer i pris, lagerstatus m.m. Ønsker fra webshops, vi ikke samarbejder med, bliver ikke opdateret efter de er tilføjet – og prisen, der vises, er derfor den, der var gældende på oprettelsestidspunktet.

Dette er også beskrevet i vores brugervilkår, som man accepterer ved oprettelse af bruger (se gerne punkt 10 og 11).

Vi sætter dog stor pris på din feedback – den er vigtig for os i arbejdet med at gøre Ønskeskyen endnu bedre. Skulle du have spørgsmål eller idéer, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Er meget tilfreds med brugen af ønske…

Er meget tilfreds med brugen af ønske skyen

5. januar 2026

Hej Ralf,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. 🩵
Det er dejligt at høre, at du er meget tilfreds med at bruge Ønskeskyen – det betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Skulle du en dag have idéer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du en rigtig dejlig weekend, når du kommer dertil. ☁️

Genialt koncept

Genialt koncept. Jeg har stor glæde af at kunne udfylde en ønskeseddel løbende.
Desuden bruger jeg den som huskeseddel med andre ting jeg godt kunne tænke mig med yderligere ønskesedler

22. januar 2026

Hej Per,

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse. 🩵

Hvor er det skønt at høre, at du har glæde af at kunne udfylde din ønskeseddel løbende – og vi elsker idéen om også at bruge Ønskeskyen som huskeseddel til ting, du går og drømmer om. Det er netop den fleksible brug, vi håber også at kunne tilbyde.

Tak fordi du deler din oplevelse, og skulle du en dag få idéer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk. Ellers ønskes du en rigtig dejlig weekend, når du kommer dertil. ☁️

God at bruge

9. januar 2026

Hej Kim,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse. 🩵

Hvor er vi glade for at høre, at du synes, Ønskeskyen er god at bruge – det betyder meget for os.

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Genial måde at dele ønsker på.

Genial måde at dele ønsker på.. Specielt at man kan reserve ønsker så der ikke bliver købt den samme gave flere gange

10. januar 2026

Hej Annie,

Tusind tak for de 5 stjerner og din skønne anmeldelse. 🩵

Vi er virkelig glade for at høre, at du synes, Ønskeskyen er en genial måde at dele ønsker på – og det er dejligt, at reservationsfunktionen hjælper dig med at undgå dobbeltgaver.

Hvis du en dag har idéer til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig på kontakt@onskeskyen.dk. Ellers ønskes du en dejlig vinter-dag. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Det er dejligt at have et sted hvor man…

Det er dejligt at have et sted hvor man kan skrive sine ønsker og se hvad andre ønsker sig.

1. december 2025

Hej Merete,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse. 🩵

Vi er rigtig glade for at høre, at du sætter pris på at kunne samle dine ønsker ét sted og samtidig få overblik over, hvad andre ønsker sig.

Hvis du nogensinde har idéer til, hvordan vi kan gøre oplevelsen endnu bedre, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk. Ellers ønskes du en rigtig dejlig vinter-dag. ☁️

Skuffende

Ønskeskyen frøs hver gang jeg vendte tilbage for at handle efter at hente nummeret fra beskeder.
Fik ikke købt den ønskede gave.

11. januar 2026

Hej Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse med os. ☁️

Det lyder som en rigtig ærgerlig og frustrerende oplevelse – bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores brugere.

Hvis du har mulighed for at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk med oplysninger om, hvilken telefon og app-version du bruger – og eventuelt en skærmoptagelse af problemet – vil det hjælpe os meget med at undersøge og rette fejlen.

Tak fordi du bruger Ønskeskyen, og vi håber at kunne give dig en bedre oplevelse næste gang. 🩵

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Ikke en eneste julegave skulle byttes

Ikke en eneste julegave skulle byttes.
Vi er meget begejstrede for Ønskeskyen, så vi kan koordinere de mange gaver vi skal indkøbe.
Nemt og brugervenligt, både som giver og modtager.

Hej Lykke,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. 🩵

Hvor er det skønt at høre, at ingen julegaver skulle byttes – og at Ønskeskyen har hjulpet jer med at koordinere gaveindkøbene. Det er præcis den forskel, vi håber at kunne gøre.

Tak fordi du deler din oplevelse – og skulle du få idéer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du et rigtig godt nytår. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Jul og fødselsdags gaver til børnebørn…

Jul og fødselsdags gaver til børnebørn hvor er det nemt og smart. Så undgår vi at der kommer dubletter. Nemt at blive ført videre til butikken for at købe den ønskede gave.

18. december 2025

Hej Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner. 🩵

Hvor er det dejligt at høre, at Ønskeskyen gør det nemt at finde både jule- og fødselsdagsgaver til børnebørnene – og at I undgår dubletter. Det er lige præcis dét, vi gerne vil hjælpe med.

Vi er også glade for, at du oplever det som nemt at blive ført videre til butikken og få købt den ønskede gave.

Skulle du få spørgsmål eller idéer til forbedringer, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Jer er glad for Ønskeskyen

Jeg er rigtig glad for Ønskeskyen
Jeg har i anledning af at jeg fyldte rundt d 22-12
Fået alt hvad jeg havde sat på som mine ønsker
Det har også været nemt for mine venner og familie at se mine ønsker 👍
Jeg fortsætter helt sikkert med at bruge skyen

29. december 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner. 🩵

Hvor er det skønt at høre, at Ønskeskyen har været en hjælp i forbindelse med din runde fødselsdag – og ekstra dejligt, at både du og dine venner og familie har haft glæde af den.

Det betyder meget for os at høre, at du har fået opfyldt dine ønsker, og at du har lyst til at fortsætte med at bruge Ønskeskyen fremover.

Hvis du en dag får spørgsmål eller idéer, er du som altid meget velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Alle mine ønskelister er slettet efter…

Alle mine ønskelister er slettet efter at jeg opdaterede

Hej Lotte,

Tak fordi du skriver. Jeg er rigtig ked af at høre, at det efter opdateringen ser ud, som om alle dine ønskelister er blevet slettet.

Dine ønskelister er heldigvis ikke slettet. Hvis der er sat en eventdato på en eller flere lister, bliver de automatisk flyttet til Arkiveret, når datoen er passeret. Her kan de nemt gendannes igen.

Vi er allerede i gang med at fjerne denne automatiske arkivering, så ønskelister fremover forbliver synlige på din profiloversigt – også efter eventdatoen er nået.

Har du brug for hjælp til at finde eller gendanne dine ønskelister, er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Lige opdateret og så forsvandt alle…

Alt forsvandt efter opdatering, troede jeg. Fik hurtig hjælp og svar. Viste sig der var automatisk arkivering efter endt “periode” juleaften🤪. Tak og nu er alt genfundet i arkiv

25. december 2025

Halløjsa,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre, at det har set ud, som om dine ønsker er forsvundet efter opdateringen.

Dine ønsker er heldigvis ikke slettet. Hvis der er sat en eventdato på dine ønskelister, bliver de automatisk flyttet til Arkiveret, når datoen er passeret. Her kan dine ønskelister nemt gendannes igen.

Vi er samtidig allerede i gang med at fjerne denne automatiske arkivering, så ønskelister fremover forbliver synlige på din profil – også efter eventdatoen er nået.

Hvis du har brug for hjælp til at finde eller gendanne dine ønsker, er du meget velkommen til at skrive til os på kontakt@onskeskyen.dk.

Ellers ønskes du et rigtig godt nytår. ☁️

Andrea fra Ønskeskyen Support Team

Rod i ønsker med reservering

Jeg skulle finde en gave til min kæreste og valgte et ønske, som ikke var reserveret. Da jeg senere går ind på ønsket igen for at sikre mig, at det stadig er reserveret af mig — hvilket det heldigvis var — ser jeg under “Mere fra ønskelisten”, at alle ønskerne står åbne, altså uden reservationer. Det lægger jeg ikke mærke til og vælger endnu et ønske, som jeg køber.

Først juleaften opdager jeg, at dette ønske faktisk havde været reserveret. Jeg tænkte først, at det var en fejl fra min side, men da jeg tester det igen, oplever jeg det samme: Ønsket vises som reserveret ét sted, men ikke gennem en anden indgang.

Det virker virkelig utilstrækkeligt, især når formålet med systemet netop er at håndtere noget så simpelt. Jeg forstår i øvrigt heller ikke, hvordan man overhovedet skulle kunne følge et ønskes status hos butikken, når det er reserveret.

Hej Philip,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Jeg er virkelig ked af at høre, at Ønskeskyen har skabt forvirring og endt med at give dig en dårlig oplevelse i forbindelse med gavekøb – det er bestemt ikke sådan, det skal være.

Vi har i en periode oplevet udfordringer, hvor reservationer desværre ikke har været vist ensartet alle steder i appen. Det har betydet, at nogle ønsker kunne fremstå som ledige ét sted, selvom de allerede var reserveret et andet. Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det er, især når formålet netop er at undgå dobbeltgaver.

Vi beklager oprigtigt de gener, det har medført, og den situation det har sat dig i. Vi arbejder løbende på at forbedre stabiliteten og sikre, at reservationer fremover altid vises korrekt og tydeligt. 🩵