Anmeldelse af Bikefixer

Jeg havde i går givet to stjerner

Jeg havde i går givet to stjerner. I dag har jeg så cyklet på min cykel og er godt gal.

Forretningen skal alligevel ha’ at det går forbavsende hurtigt. Jeg indlevede min cykel omkring 9:30. Jeg får ved indleveringen at vide at de altid ringer til kunderne hvis de finder fejl og mangler. Allerede 10 minutter efter ringer telefonen: der var noget med kæden.
Allerede her fornemmer jeg at det blot er en pengemaskine: cyklen er under et år. Jeg takker nej.

Under en time efter kan jeg hente cyklen. Jeg får en eller anden søforklaring med at cykelkæder udvider sig med 1 cm pr dag og da de har målt min er den faldet helt ude af skalaen. Det lyder fuldstændigt absurd.

De har skiftet bagdækket som aftalt. Måske er det miskommunikation eller mig som misforstår. Men 499,- for et enkelt dæk er lige til den peberet side.

Der mit humør så når frysepunktet, er at jeg i dag må konstatere på mine cykelturer, at bagdækket er alt for stort. Cykler på en almindelig racercykel. Ikke en mountainbike. Bagdækket er dobbelt så tykt som fordækket, derfor rammer / ridser dækket bagskærmen og vil hen over tid ødelægge både dæk og skærm. Plus det er fuldstændig forfærdeligt at hører på når jeg cykler.

Jeg kan på ingen måde anbefale stedet og må se de 500 som dyre lærerpenge.

30. juni 2025