Anmeldelse af Headphoneparts

Produktet er ikke tilfredsstillende kvalitet

Jeg købte ørepuder til mine Bose 35 gennem Elgigantens Marketplace, men da jeg modtog dem, fandt jeg ud af, at det var en kopi og ikke originale dele. Nu skal jeg sende dem retur til en leverandør i Sverige headphoneparts– og returfragten koster næsten mere, end hvad jeg har givet for varen. Desuden får jeg ikke mine fragtomkostninger tilbage.

Så vær opmærksom at returprocessen er meget mere besværlig.

20. juni 2025

Besvarelse fra Headphoneparts

Hej,

Tak for din feedback.

Vi beklager, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi sælger ørepuder under vores eget mærke, headphoneparts, og gør os ikke ud for at sælge originale reservedele fra Bose. Vores produkter er dog designet til at være fuldt kompatible og matche originalens funktion og pasform.

Vedrørende returprocessen tilbyder vi 30 dages returret. For kunder i Danmark er det billigste returvalg at sende varen som brev til Sverige, hvilket koster cirka 36 DKK for et brev op til 50 gram via PostNord Danmark (i henhold til gældende takster). Vi refunderer varens pris ved returnering, men som angivet i vores købsbetingelser dækker vi ikke returfragten.

Vi tager din feedback til os og arbejder løbende på at forbedre kundeoplevelsen. Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til returneringen.

Joachim – headphoneparts