Anmeldelse af Vivagun.no

Besvarelse fra Vivagun.no

Hei, Glenn.

Vi beklager på det sterkeste for forsinkelsen vi hadde fra vår leverandør til oss. Den gjorde at leveringstiden til våre kunder ble lengre enn planlagt. Ikke nok med det, så ble hentingen av Postnord hos oss forsinket med en uke.

Vi har heldigvis ordnet opp i alle våre problemet iht levering, vi har nå lageret fult og vil gjøre alt vi kan for å holde lageret oppe (altså at vi har varer på lager). Vi har også ansatt en fulltid på kundeservice, slik at vi vil yte vårt aller beste til å holde kunder oppdatert, svare e-poster og telefoner - samt vi vil gjøre vårt beste til å ha riktig estimert leveringstid på våre produktsider og forside. Vi vil gjøre alt i vår makt til at VIVAGUN blir et selskap med god kundeservice, rask levering, gode produkter og god omdømme inn i 2023 og utover.

Om du ønsker en nærmere prat med oss, så kan du sende oss en e-post på kundeservice@vivagun.no - så kan vi se på en kompensasjon for den lange leveringstiden, dårlige kommunikasjonen og dårlige opplevelsen du hadde med oss.

Mvh Sebastian B og David M.