Anmeldelse af Telmore

Snyd og bedrag - når alt ikke går efter planen

D. 1 juli bestiller jeg en ny iphone. Denne bliver aldrig leveret, da der går noget galt under forsendelsen og jeg modtager en tom pakke på 15gram. Dette er registreret og dokumenteret i postnords systemer og Telmore kan også se dette. Jeg kontakter dem og kræver handlen annuleret, da de ikke leverer produktet. Dette bliver bekræftet af to omgange efter opkald til kundeservice, alt er godt. Indtil medio august hvor opkrævningen af afbetaling på telefonen starter - nu ser jeg så at de INTET har gjort. Jeg taler endnu en gang med en kundeservicemedarbejder der nu påstår at de skal efterlyse telefonen og NÅR de finder den bliver handlen annuleret. Telmore har aldrig leveret et produkt, men har alligevel frækheden til nu at begynde at opkræve. Hold jer langt væk fra disse mennesker og den inkompetence du møder hos kundeservice.

24. august 2021

Besvarelse fra Telmore

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse, trods den kedelige baggrund.

Vi sætter utrolig stor pris på, at du har valgt at købe din telefon igennem os. Derfor er det bestemt ikke hensigtsmæssigt at læse, at du har haft udfordringer med leveringen af din telefon - og på baggrund af det, sidder tilbage med en ærgerlig oplevelse.

Når en pakke ikke kommer frem igennem Post Nord, er proceduren således, at det er nødvendigt, at vi afventer 4 dage uden bevægelse på Track and Trace nummeret, før vi kan påbegynde efterlysningen.

Når vi har efterlyst pakken, vil du modtage en Tro og love-erklæring fra Post Nord, som du meget gerne må udfylde og returnere til Post Nord. Indenfor 10-21 dage, vil efterlysningen herefter være afsluttet.

Det er desværre ikke muligt at fremskynde denne proces.

Jeg vil utroligt gerne undersøge omstændighederne nærmere for dig, hvorfor jeg håber meget på, at du vil sende en mail med dit nummer og henvendelse til trustpilot@telmore.dk.

Jeg ønsker dig, trods alt, en god dag.

Bedste hilsner
Sille K.