Anmeldelse af Telenor Danmark

Sådan mister man kunderne

Lang historie kort: Køber ny mobil på webshoppen d.17. januar. Den er defekt, så jeg vil naturligvis have den byttet. Får at vide jeg bare kan køre til nærmeste butik, så det gør jeg. Men butikken vil ikke bytte. Så jeg må jo sende den ind.

Herefter må jeg ringe adskillige gange til kundeservice, som gang på gang lover dit og dat men intet sker.

Først efter næsten 2 måneder fik jeg mine penge tilbage. Når man kan risikere sådan noget tør jeg naturligvis ikke handle noget hos jer længere, og denne utrolig dårlige oplevelse har selvfølgelig også gjort at jeg nu kigger mig omkring efter en ny udbyder nu, både til Internet og telefoni.

Her er jeres arbejdsopgaver:
1: Blev enige omkring hvorvidt man kan få en defekt mobil byttet. Det er der temmelig stor uenighed omkring, afhængigt af hvem man kommer til at snakke med.
2: Når I er blevet enige, så sørg for at opdatere alle jeres medarbejdere, således at man som kunde ikke er i tvivl.
3: Ret jeres hjemmeside til, så der ikke står at man kan sende en indskanning ind af en postkvittering for at fremskynde tilbagebetaling - for det har jo ingen som helst betydning.
4: Der skal tydeligvis kigges på jeres returlabels. De fungerer ikke. Tag evt. en snak med Postnord.

12. marts 2018

Besvarelse fra Telenor Danmark

Hej Ronald

Tak for din anmeldelse

Ked af at høre om din uheldige oplevelse, vi ønsker naturligvis at give en god service og finde en løsning hurtigst muligt! Hvis du har spørgsmål eller noget du gerne vil have kigget nærmere på, er du velkommen til, at sende en mail til socialemedier@telenor.dk.

Venlig Hilsen
Sille, Telenor