Anmeldelse af Dansk Tonerservice

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

INGEN stjerner - Ukompetent fup firma

Jeg har købt en tonerpatron til min HP.
Da jeg fik patronen lignede den ikke den originale tonerpatron. Jeg fik den sat i printeren, men nej, printeren kunne ikke "læse" den og sagde den manglede. Så min mistanke om det var en fup-patron var rigtig.
Jeg har prøvet at ringe til firmaet og inden kl. 10.00 er der en tlf. svarer på, at telefontiden er fra kl. 10.00. Efter kl. 10.00 bliver telefonen ikke taget eller også bliver jeg "trykket ud".
Jeg har prøvet at sende en mail om at det ikke er en original farvepatron og min printer ikke kan læse den, men heller ikke her kommer der noget svar.
Så mine penge må jo være mistet, men man må da håbe, personen i firmaet har en dårlig smag i munden, over alle de personer der bliver fuppet, for han kan få lidt nemme penge!!!
Så hold jer væk fra dette firma!!

LIDT OPDATERING!!
Jeg fik et svar på min mail, hvori han skrev jeg kunne sende patronen tilbage og få mine penge refunderet - og glad var jeg.
Men nej, det viser sig, det stadig er et fup firma!!
Jeg pakkede patronen ind i en køkkenrulle og i samme pose (der var ikke andet end posen om da jeg fik den, ingen sikkerhedstape el. lign., og der var smurt toner ud over patronen) og sendte den tilbage.
Næste dag regnede jeg så med, at pengene var kommet ind på min konto, men nej - jeg fik en mail om, at han havde modtaget en patron, der var smurt ind i blæk og han ikke kunne betale pengene tilbage.
Jeg skrev den også var smurt ind i blæk, da jeg fik den og at den var uoriginal, og jeg havde sendt den tilbage, med samme enbalage som da jeg fik den og at jeg imødeså mine penge tilbage.
Fik igen en mail tilbage om, at jeg ikke kunne få mine penge tilbage, da blækket var flydt ud, men at de kunne returnere patronen til mig (og hvad skal jeg bruge en uoriginal patron til, der er uoriginal og hvor blækket er flydt ud - af flere omgange.....)?
Nu har jeg skrevet endnu en mail, hvori jeg skriver, jeg vil have mine penge tilbage, idet den var pakket ind - dog lidt bedre - som da jeg modtog den, og det ikke er rimeligt, han har en virksomhed, der lever af at fuppe fok med uoriginale printerpatroner.
Køb IKKE NOGET hos Dansk Tonerservice.

13. januar 2014
Uopfordret anmeldelse