Mooie kleding ontvangen. Echter de dag na mijn ontvangst was het halve prijs. Toen ik vroeg of de korting verrekend kon worden, ipv terug sturen en opnieuw bestellen, om zo voor beide partijen verzend... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik ben weer zo blij met alle ontvangen producten, gekocht in de 1ste sample sale. Een win-win kans. Zelfs al voorbereid op de winter met jassen, een long en een short versie. Keurig verpakt en met... Se mere
Leuke kleding, geregeld mooie assesoires. Prettige communicatie. Hulpvaardig. Jammer dat bezorgen op een verzamelpunt, zoals bij een winkel meer kost, qua bezorgkosten. Lijkt mij juist handiger om... Se mere
Pas een wat grotere bestelling gedaan met servies (glazen en mokken). Dit kwam perfect en helemaal intact binnen! En jullie hebben echt de leukste spullen voor in huis! Alleen de kleding pas i... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Shop jouw nieuwe, favoriete outfit en woonaccessoires voor in huis bij Zusss! Zusss: basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Binnen 1-3 werkdagen verzonden.
Kontaktoplysninger
Klompenmakerstraat 11, 2984 BB, Ridderkerk, Holland
- 0786459138
- info@zusss.nl
- zusss.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 82 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kwaliteitsvol
Producten zijn in de staat zoals je op de website ziet. De informatie over duur van de verzending zou iets beter kunnen.

Besvarelse fra Zusss
mijn bestelling was vlot binnen
mijn bestelling was vlot binnen, blij mee!
Snel antwoord via de mail.

Besvarelse fra Zusss
Leuke collectie van goede kwaliteit…
Leuke collectie van goede kwaliteit altijd verrassende nieuwe dingen. Zo blij met dit merk.

Agendavulling gekocht
Agendavulling gekocht, volgende dag was hij afgeprijsd. Ik voelde me bij mijn eerste aankoop al in de zak gezet. Jammer, mooi gerief ...

Snelle service
Snelle service, Na op de overduidelijk website de producten te hebben geplaatst in het winkelmandje. Kan je snel betalen, je wordt goed meegenomen in het bezorg proces. De producten zitten netjes en goed verpakt.
Hele leuke artikelen en kleding
Hele leuke artikelen en kleding, ook zo verzorgd verpakt. Wij zijn er blij erg mee.
Slechte manier van werken en verwerken
Ik had online twee kledingartikelen besteld en redelijk snel ontvangen. Echter zat er een papieren factuurbon bij waarop het ordernummer (en meerdere dingen) niet leesbaar was, omdat de inkt nagenoeg op leek. Hiervoor een mail gestuurd, omdat de kleding te groot was en ik dit wilde retourneren. Ik kreeg in mijn inbox een nieuwe factuur die ik zelf moest uitprinten. Vervolgens mocht ik nog een flink bedrag zelf betalen voor de retourzending van deze twee kledingartikelen. Waarop het geld van één van de twee kledingstukken vergoed werd. Terwijl het gewoon één totaalorder was. Hierop uíteraard opnieuw weer een mail gestuurd, met de vraag om uitleg, die niet gekregen, geen enkele reactie trouwens en het geld van het tweede kledingartikel werd daarna meteen ook overgemaakt.
Ik vind het ongelooflijk slordig dat Zusss zo werkt!
Voor mij betekend dit in elk geval nóóit meer een bestelling bij Zusss! En dat hebben ze aan zichzelf te danken!
Een excuus had zeker niet misstaan! Of een tegemoetkoming voor de gemaakte retourkosten in dit geval…
Op deze manier verlies je ábsoluut klanten!
Helaas….

Besvarelse fra Zusss
Goede kwaliteit van producten, communicatie en service!
De producten en kleding van Zusss zijn van goede kwaliteit.
Wellicht nog belangrijker is de service die Zusss verleent. De klantenservice reageert zoals beloofd binnen drie dagen en de medewerker(s) doen er echt alles aan om alle vragen/klachten goed te beantwoorden en op te lossen.
Zusss onderscheidt zich van andere merken /bedrijven door de zorg waarmee de producten geleverd worden, de communicatie en de service die gegeven wordt!
Meedenken en klantvriendelijk is dit…
Meedenken en klantvriendelijk is dit bedrijf niet. Het pakket wat ik binnen kreeg was open, dit kwam omdat alles in een plastic zak gedrukt was Deze zak was zo vol dat de verpakking open is gegaan. Gelukkig zat wel alles erin. De kleding en kwaliteit zijn goed

Besvarelse fra Zusss
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.