Ik had een niet zo'n goede aankoop gedaan en Zoomalia heeft me de kans gegeven een nieuw product uit te kiezen. Ik heb nu sinds kort wat nieuwe voederbakjes en een waterfontein voor mijn kat en ik b... Se mere
Ik had een aquarium gekocht en het kwam in een hele grote doos, maar er stond nergens aangegeven dat het breekbaar was. Het aquarium is daardoor kapot aangekomen. Gelukkig had ik extra betaald voor d... Se mere
Sneller geleverd dan verwacht. Was netjes mee omgegaan want de buitendoos was niet sterk maar alles was keurig. Hokken tijdens opbouwen wat slap ogend maar eenmaal in elkaar prima en een stuk stevig... Se mere
Ik was enorm verrast door grote prijsverschillen en daarom bij Zoomalia besteld. Pakket is sneller dan verwacht geleverd en zonder enige problemen. Hier een blije koper, bedankt
Goede kwaliteit-prijsverhouding
Producten zijn van goede kwaliteit en goedkoper dan ergens anders. Goede verpakking en levering. Levering kun je volgen.
Zoals altijd snel geleverd en goed…
Zoals altijd snel geleverd en goed verpakt
Snelle verzending
Snelle verzending, product perfect, leuk cadeautje erbij😊
Uitstekende kwaliteit voer voor een…
Uitstekende kwaliteit voer voor een goede prijs. Goede informatie ingredienten. Altijd sneller ontvangen dan aangegeven. Hoe de bestelbevestiging is geformuleerd spreekt mij erg aan. Top bedrijf. Top voer.
1e bestelling was fout gelopen
1e bestelling was fout gelopen. Ik heb mijn pakket nooit mogen ontvangen. Wel netjes mijn geld terug gekregen. Dacht ga het nogmaals proberen. Nu ging het perfect! Bestelling binnen paar dagen geleverd zonder opmerkingen.
3maanden geleden producten besteld
3maanden geleden producten besteld. Al 5keer met klantenservice gemaild, geen enkele reactie gehad. Volgens track en trace liggen de producten al 3 mnd.bij een afhaalpunt wat veels te ver is wat echt niet te doen is en ik heb ook geen vevoer! Ik heb al verschillende malen gevraagd om alles terug te betalen . Het blijkt ook via Frankrijk te zijn,ik ken de taal niet eens terwijl ik via zoomalia.nl bestelde en contact zocht.Niets dus..
Sneller geleverd dan eerst was…
Sneller geleverd dan eerst was aangegeven, netjes verpakt
Keurig
Keurig, correct en op tijd geleverd. Wellicht de verpakkingen eens onder de loep nemen zodat er minder lucht vervoerd wordt.
Beste prijsaanbod voor het gezochte…
Beste prijsaanbod voor het gezochte product.
Duidelijke orderprocedure.
Keuze uit betaalopties
Correcte opvolging van de order.
Goede keuze logistieke partner.
Prijs en kwaliteit zijn goed!
Goed artikel
Ruime keuze, makkelijk bestelproces, goed artikel, snelle verzending.
Super !
Super !! Geïsoleerd kattenhuisje besteld. Heel mooi en goed hok. Met mijn nul technische vermogen was het zelfs eenvoudig in elkaar te zetten 💪☺️
Een week eerder gebracht dan wat bij bestellen aangaf.
Ook heel blij mee.
Huisje in goede orde geleverd. 👌🏻
Huisje ook echt een aanrader voor katten en honden.
Voor mijn kat maat S besteld en de maat is perfect
Scherpe prijzen en snel geleverd…
Scherpe prijzen en snel geleverd (Frankrijk-Nederland)
het product was netjes verpakt en…
het product was netjes verpakt en kregen het ruim voor de eventuele bezorgdatum. , en de site was zeer overzichtelijk
Bestellen is makkelijk en snel
Bestellen is makkelijk en snel. Het product wat ik koop wordt wel steeds wat duurder, vandaar maar 4 sterren.
Keurig met tijd geleverd.
Het hondenvoer is snel en goed verpakt geleverd. Wij hebben alleen maar goede ervaring met Zoomalia.
Bedrijf onbereikbaar, geen contact gegevens
Reeds betaalde order werd door mij geannuleerd. Ik ontvang geen mail, maar zie op de website dat order is geannuleerd. Maar geen informatie over de terugbetaling. Probeer contact te krijgen met de klantenservice, maar dat blijkt onmogelijk. Gezocht naar een telefoonnummer maar dat is er niet. Echt slecht geregeld.
UPDATE: heb ze niet meer kunnen bereiken, maar het geld werd keurig teruggestort. Dus eind goed al goed, alhoewel het niet bereikbaar zijn en het ontbreken van een telefoonnummer, e-mailadres en vestigingsadres op de website reden blijft voor een gele kaart.
I order regularly from Zoomalia
I order regularly from Zoomalia - they have good prices, especially if you buy in bulk. Delivery is quick