Zoomalia Anmeldelser 586

4,3

Sneller geleverd dan verwacht. Was netjes mee omgegaan want de buitendoos was niet sterk maar alles was keurig. Hokken tijdens opbouwen wat slap ogend maar eenmaal in elkaar prima en een stuk stevig... Se mere

Ik was enorm verrast door grote prijsverschillen en daarom bij Zoomalia besteld. Pakket is sneller dan verwacht geleverd en zonder enige problemen. Hier een blije koper, bedankt

4,3

Waar blijft mijn geld!

Tot nu toe had ik goede ervaringen met Zoomalia maar nu heb ik twee zakken hondenvoer besteld en betaald t.w.v. €133,98 op 12 april. Ongeveer anderhalve week later krijg ik bericht dat mijn bestelling geannuleerd is, omdat het niet leverbaar is volgens mij.
Nu heb ik in mijn klantaccount al een paar keer gevraagd wanneer ik mijn geld terug kan verwachten maar ik krijg helemaal geen reactie. Het telefoonnummer wat ik online kan vinden bestaat niet dus ik zie geen andere mogelijkheid dan het op deze manier te vragen. Het gaat om bestelling nr. AP2645788751 Graag een reactie!!

24. april 2026

Goed!

Goede prijzen, duidelijke communicatie en precies bezorgd wanneer afgesproken. Soms kan je ook een goedkoper product krijgen dat dicht tegen de datum aanzit.

23. april 2026

Super!!

Super veel goede merken voor mijn katten. Alles redelijk geprijsd en hele leuke site en een leuk team zo te zien!
Ga zo door, ben heel tevreden!

22. april 2026

Ik had een niet zo'n goede aankoop…

Ik had een niet zo'n goede aankoop gedaan en Zoomalia heeft me de kans gegeven een nieuw product uit te kiezen. Ik heb nu sinds kort wat nieuwe voederbakjes en een waterfontein voor mijn kat en ik ben heel blij met deze producten! De waterfontein is de Pixi met roestvrij stalen drinkbak. Echt een heel leuk ding, gemakkelijk in elkaar te zetten en maakt absoluut geen geluid.

Met dank aan de aandacht die Zoomalia heeft besteed aan mijn feedback, dat waardeer ik zeer!

22. april 2026

Na 4 maanden nog steeds onze kooi niet compleet

Ik had in januari een konijnenkooi besteld, deze was duidelijk al eens verkocht geweest. Op zich niet erg, maar er ontbraken onderdelen. Direct een melding gedaan met fotos erbij. Binnen 2 weken zou ik de ontbrekende onderdelen krijgen. In februari kreeg ik een mail dat ik niet had gereageerd op een oplossing die ze hadden aangeboden. Ik heb nooit bericht gehad behalve dat ik de ontbrekende onderdelen opgestuurd zou krijgen. Ik heb dit dus weer gemaild waarna er geen enkele reactie is gekomen.
Nogmaals gemaild wanneer ik de onderdelen zou ontvangen maar geen reactie.
Aangezien de andere kooi kapot was dus toch maar de nieuwe kooi in gebruik genomen en tiewraps gebruikt om de ontbrekende onderdelen tijdelijk te vervangen.
Nooit de ontbrekende onderdelen ontvangen en nooit meer reactie gekregen.
Zonde van het geld......en waardeloos dat ze een een klacht niet netjes afhandelen.

9. januar 2026

Ik had een aquarium gekocht en het kwam…

Ik had een aquarium gekocht en het kwam in een hele grote doos, maar er stond nergens aangegeven dat het breekbaar was. Het aquarium is daardoor kapot aangekomen. Gelukkig had ik extra betaald voor de verzekering. Ik heb meteen een foto gestuurd en ze hebben mijn bestelling heel snel opnieuw verzonden. Het duurt wel een week, maar deze keer is alles gelukkig in orde aangekomen. Ik ben tevreden.
Als ik een tip mag geven: ze kunnen de bestelling beter verpakken, vooral in een stevige doos en met extra bescherming voor breekbare onderdelen, om de kans op schade tijdens het transport te verkleinen.

7. april 2026

Er dette din virksomhed?