Zoomalia Anmeldelser 586

4,3

Ik had een niet zo'n goede aankoop gedaan en Zoomalia heeft me de kans gegeven een nieuw product uit te kiezen. Ik heb nu sinds kort wat nieuwe voederbakjes en een waterfontein voor mijn kat en ik b... Se mere

Ik had een aquarium gekocht en het kwam in een hele grote doos, maar er stond nergens aangegeven dat het breekbaar was. Het aquarium is daardoor kapot aangekomen. Gelukkig had ik extra betaald voor d... Se mere

Sneller geleverd dan verwacht. Was netjes mee omgegaan want de buitendoos was niet sterk maar alles was keurig. Hokken tijdens opbouwen wat slap ogend maar eenmaal in elkaar prima en een stuk stevig... Se mere

Ik was enorm verrast door grote prijsverschillen en daarom bij Zoomalia besteld. Pakket is sneller dan verwacht geleverd en zonder enige problemen. Hier een blije koper, bedankt

4,3

Ik dacht een mooie muizenkooi in elkaar…

Ik dacht een mooie muizenkooi in elkaar te zetten (Rodi) maar och het materiaal is van een dun hard plastic, als ik mijn muis hierin zet valt het onder zijn voeten uit elkaar..
Ik hoop dat u als bedrijf toch gaat kijken wat u verkoopt, dit is ronduit troep.

12. september 2025

Slechte communicatie

De website is al niet best. In de categorie kattenluiken stonden niet alle kattenluiken. Via gerelateerde producten kwam ik uit bij kattenluiken die dus niet in het overzicht stonden. Verder 'bliksemaanbiedingen' zijn nep, want de volgende dag is het nog in de aanbieding. Ik heb uiteindelijk drie dingen besteld, maar een week later is het blijkbaar geannuleerd. Wel meteen geld teruggekregen. Maar geen idee wat er aan de hand is. Ik zie alleen een Franstalig automatisch berichtje 'Retour de votre colis'. Bestelling dan maar bij een andere winkel gedaan. Intussen staat bij Zoomalia nog steeds dat m'n pakket er bijna is, maar die zal wel niet meer komen. Waardeloos.

30. august 2025

Schandalig hoge administratiekosten

Bij een eerste bestelling zou ik € 5,- korting krijgen, deze werd echter niet verrekend. Omdat mijn bestelling uit 2 pakketten bestond moest ik voor het 2e pakket € 3,99 verzendkosten betalen en daarbovenop nog eens ruim € 8,- aan administratiekosten welke niet in het winkelmandje werden aangegeven, pas bij betaling zag ik dit aan het te betalen bedrag. Alles bij elkaar niets goedkoper dan op andere websites die overigens ook nog een sneller kunnen leveren. Bestelling geannuleerd

4. september 2025

disappointed

I was happy with Zoomalia, but I placed an order for my dog's food on August 9th and haven't received anything. It's impossible to contact them. I've left several messages and emails, including on Facebook, and no one has responded. There's no phone number to call. I'm totally disappointed. On the Zoomalia website, my order appears as being processed, but it hasn't even been shipped. My dog ​​has no food left. I'm very disappointed this time.

25. august 2025

Misleidende website

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan maar niet betaald en ook niet afgemaakt.
Er staat op de website: Gratis bezorging vanaf €49 *
Ik had een bestelling voor in totaal 53,97 maar als ik wil betalen is het €64.95.
Hoezo gratis bezorging vanaf 49 euro?

23. august 2025

Helemaal uit Frankrijk

Helemaal uit Frankrijk, is deze bezorging goed, snel en duidelijk gegaan. Meteen mails gekregen over de stand van zaken. Prima.

2. august 2025

Veel te snel geleverd

Zou tussen 4 augustus en 11 augustus geleverd worden. Zou mooi uitkomen was dan terug van vakantie. Werd 30 juli geleverd. Moest dus aan de buurvrouw vragen of ze het hondenvoer in ontvangst wilde nemen. Ook beetje vreemd 30 kilo hondenvoer in een doos. Andere doos 2 blikjes en vlooien druppels ( die doos was dus ook helemaal stuk )

31. juli 2025

Goede prijzen

Goede prijzen en binnen een week had ik het binnen. Mijn enige aandachtspunt is dat ze een enorm grote doos hebben gebruikt om het te versturen. Dat is het, voor de rest zou ik hier zeker nog een keer bestellen.

20. juli 2025

Er dette din virksomhed?