Ik had een niet zo'n goede aankoop gedaan en Zoomalia heeft me de kans gegeven een nieuw product uit te kiezen. Ik heb nu sinds kort wat nieuwe voederbakjes en een waterfontein voor mijn kat en ik b... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik had een aquarium gekocht en het kwam in een hele grote doos, maar er stond nergens aangegeven dat het breekbaar was. Het aquarium is daardoor kapot aangekomen. Gelukkig had ik extra betaald voor d... Se mere
Sneller geleverd dan verwacht. Was netjes mee omgegaan want de buitendoos was niet sterk maar alles was keurig. Hokken tijdens opbouwen wat slap ogend maar eenmaal in elkaar prima en een stuk stevig... Se mere
Ik was enorm verrast door grote prijsverschillen en daarom bij Zoomalia besteld. Pakket is sneller dan verwacht geleverd en zonder enige problemen. Hier een blije koper, bedankt
Snel geleverd en weer artikelen voor…
Snel geleverd en weer artikelen voor een mooie prijs
Product wordt altijd netjes op tijd…
Product wordt altijd netjes op tijd geleverd.
Slechte kwaliteit transportkooi vogel
Deze review gaat over een transportkooi voor vogels van hun eigen merk. Slechte kwaliteit. De draad moest opgesneden worden om de boutjes te kunnen bevestigen. Niet iedereen heeft hier het gereedschap voor. De dikte van het plaatje waar de boutjes ingedraaid worden zijn zo dun dat bij iets te vast aandraaien van de boutjes, de draad uit het gat getrokken wordt
Deze site kan ik aanraden.
Ik heb meerdere bestelling geplaatst bij Zoomalia en deze komen altijd op tijd en in order aan. Nooit problemen.
Snel en netjes geleverd
Ik heb mijn bestelling heel snel en in…
Ik heb mijn bestelling heel snel en in goede kwaliteit ontvangen, door een vriendelijke en beleefde koerier. Het pakket woog 10 kilo en de jongen had het in huis achtergelaten en niet voor de deur. Dit is de tweede keer dat ik korrels voor mijn katten heb besteld. De kwaliteit is erg goed, de prijs is redelijk en mijn katten eten ze met plezier.
Het bestellen ging gemakkelijk
Het bestellen ging gemakkelijk, na vijf dagen bezorgd en voor een goedkopere prijs dan andere winkels.
Eén verbeterpunt
Het enige echte verbeterpunt is dat je moet betalen voor een tracking code en die vervolgens nooit krijgt, waardoor je pakket onaangekondigd voor de deur staat. Prima maar reken er dan geen euro extra voor. Voor de rest was het er snel, de kwaliteit van de krabpaal moet ik nog afwachten.
Bezorging met Franse slag
De bezorger heeft de doos die open was gescheurd/ beschadigd gewoon voor de voordeur neergezet zonder aan te bellen. Verder bleken beide geleverde producten en alle papieren Franstalig te zijn. Producten nog niet kunnen testen.
Na dat ik een mail heb gestuurd !
Na dat ik een mail heb gestuurd , om te vragen wanneer ik mijn bestelling kan verwachten ? Had ik een paar dagen later alles in huis.
Erg betrouwbare webshop!
Duidelijke site, makkelijk om online bestelling te plaatsen en snelle levering. Kortom: top!
Gedeelte van mijn bestelling (kattenbak…
Gedeelte van mijn bestelling (kattenbak met zeef) zat er niet bij, namelijk de onderste opvangbak, waardoor ik nog niets aan de kattenbak heb, vervelend om er weer achteraan te moeten en er uitstel van het gebruik van het artikel is.
Sneller ontvangen dan verwacht
Sneller ontvangen dan verwacht. Heel goed op de hoogte gehouden en zeer goed verpakt!
Blij met het product
Blij met het product, maar waarom 20% duurder? Zeer tevreden over snelle bezorging.
Doet wat ze beloven
Sheba kattenvlees
Pakket werd veel sneller bezorgd dan dat aangegeven was op de website
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.