1. Børnebutik

Design for kids, combined with functionality and quality Spoken about as been "the best bibs in the world" super bedding, beautilful little dresses, funny baggy trousers. All our fabrics have print of animails.

4,5

De bedste suttesnore

De bedste suttesnore! Super søde og simpenthen så flot syet. Og så kan de vaskes! Og hvis du er så uheldig st den går i stykker eller på anden vis bliver defekt, så er Mie utroligt hurtig til at svare og hjælpe. Varmeste anbefalinger herfra.

23. juni 2025

Genial savlesmæk

Genial savlesmæk! Min søn savler meget og synes ikke at jeg rigtig kunne holde ham tør. Fik anbefalet zoo design og er ikke blevet skuffet. Altid tør på bagsiden 💪🏽

Jeg synes måske ikke at print er “topmoderne”, men der er masser af farver som vi elsker 😍

26. juni 2023

Besvarelse fra ZOO-design

Tusind tak Mette for din fine anbefaling, den bliver påskønnet 👍. Mht print jeg har en baggrund i daginstitution og har tænkt “børnehøjde” ind i mine designs, børn elsker dyr og farver (og farverne stimulerer samtidig) , så er det måske sjovere st få en savlesmæk på ❤️. Mvh Mie / ZOO-design

Kvalitet og virkelig fint design

Vi købte babydynebetræk på Roskilde dyrskue til vores meget snarlige tvillinger og må bare sige at det er det lækreste sengetøj vi har haft. Efter en indlæggelse på neonental med mange dage i sengen var de guld værd og alle kommenterede på hvor lækkert det var! Så bare tusinde tak fra tilfredse kunder store og små.

Den eneste ulempe ved sengetøjet var at jeg ikke med det samme købte 2 sæt hver til mine babyer.
Jeg glæder mig til at dykke ned i de andre produkter som jeg er sikker på er samme høje kvalitet.

26. juni 2023

Besvarelse fra ZOO-design

Kære Christina. Tusind tak for din fine og dejlige anbefaling. ZOO-design ønsker at kendes for kvalitet og funktionalitet 😉
Vi har masser af varer på lager, så du er altid velkommen🤣
Mvh Mie / ZOO-design

Bedste sengetøj ever!

Jeg har sovet med Ko sengetøjet i 4 år og isbjørnene i 2 år.
Jeg sover pragtfuld!
Sengetøjet er yderst behageligt at ligge med. Begge sæt ser stadig helt nye ud.
Mine bedste anbefalinger herfra.

9. marts 2023

Besvarelse fra ZOO-design

Tusind Tak Heidi for din dejlige tilbagemelding og fine anbefaling. Bedste hilsner fra Mie / ZOO-design 🐾

Bedste savlesmække på markedet🤩

Bedste savlesmække på markedet🤩 Bruger en om dagen til vores datter af zoo-design, hvorimod vi førhen har brugt 3-4 om dagen af andre mærker. Zoo-designs savlesmække kan være fuldstændig gennemblødte på forsiden, men helt tørre på bagsiden. Udover det er det nogle rigtig søde motiver man kan få på.
De bedste anbefalelser her fra😊

10. december 2021

ZOO ABONNEMENT

Har forsøgt siden februar at få ZOO til at trække abonnement beløbet på min konto, så det blev fornyet. Har bl.a. i mail vedlagt BS status, som viser at det er ZOO som mangler at trække beløbet.
Deres svar på mine henvendelser viser klar mangel på forståelse, eller almindelig ligegyldighed.

31. august 2021

Min mormor tør ikke handle på nettet…

Min mormor tør ikke handle på nettet det er svindel alt sammen mener hun. Jeg fik hende overtalt hende da det kattemad hun bruger er meget billigere hos zoo. Det forkerte ankom så åh nej. Jeg ringede og uden og blinke sender de pengene retur siger min mormor bare kan give det til kattens værn og bestille det rigtige. Damm god service

27. januar 2021

Bestilte 4 mundbind

Bestilte 4 mundbind, der var nogle der var udsolgt, men fandt en anden løsning med Mie, da jeg modtog pakke, var posen Tom, men kontakter Mie som sender en ny sending, med en lille hilsen og bolcher til min datter, jeg er fuldt ud tilfreds med servicen og produkt 😃

3. december 2020

Elendige mundbind

Købte to mundbind. Passer elendigt, designet af formen virker uhensigtsmæssig. Mundbindende er lige til at smide ud. Gider ikke returnere da fragt og retur i alt ville løbe op i 70kr.

13. november 2020

Radiotavshed

Jeg købte et mundbind, som jeg valgte at varmebehandle i mikroovnen inden brug. Jeg fulgte vejledningen - men elastikken sprang under behandlingen. Jeg tænkte, at det nok var en fejl og skrev... og skrev til zoo-design... Jeg har intet hørt - og ja, jeg ved godt, at det bare er 60 kroner, men det er sgu dårlig service, at man ikke gider svare en kunde. Så har man jo ikke lyst til at handle der mere...

5. november 2020

Kvalitet og pris hænger sammen - verdens bedste savlesmække

Jeg har kun ros til Zoo-design og deres produkter. Deres sengetøj er lækkert og farveægte selv efter mange vaske. Det samme gælder deres savlesmække, som samtidig gode til at holde på savlen, så børnene aldrig bliver våde igennem, dvs. at de er altid tørre på side der vender ind imod brystet på barnet. Prisen er lidt højere end på andre savlesmække, men det betaler sig for man behøver ikke så mange.

16. september 2016

KANON GODE produkter

Super gode produkter hos zoo-design.dk, de er alle pengene værd. KANON service og hurtig levering. Kan varmt anbefale zoo-design.dk.
Vi har en datter som savle helt vildt og zoo-designs savlesmækker klare opgaven uden at savlet går igennem, hagesmækkerne, sengetøj og sengerand er vi også yderst tilfreds med!

18. april 2015