Zonnepaneel Gelderland Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top ervaring met de airco platen! Vanaf het eerste contact tot de installatie alles netjes geregeld. De monteurs werkten schoon en precies. De airco plafondplaten zijn mooi weggewerkt en koelen de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben geholpen door Jorg en dat was een hele prettige ervaring. Hij dacht goed met mij mee, gaf duidelijke en eerlijke uitleg en luisterde echt naar mijn wensen en financiële mogelijkheden. Geen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijke en nette mensen, we zijn erg goed geholpen. Kantoor dacht mee met oplossingen/ideeën. Vlotte afspraken kunnen maken. Goed bereikbaar. Dus hetgeen waar ik ze voor heb ingehuurd... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Weinig overleg over installatie gehad .Zomaar dingen verplaats zonder overleg .Ook extra kosten voor mij tot het gevolg. Ook de service monteurs kan beter worden . Weinig ervaring over de systemen di... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Solenergiselskab

Skrevet af virksomheden

Zonnepaneel Gelderland is een uiterst professionele en betrouwbare aanbieder van zonnepanelen. Wij zijn compleet onafhankelijk van andere aanbieders en tussenpersonen. Alle panelen en omvormers worden direct geleverd vanuit onze eigen voorraad. Wij hebben onze eigen installateurs in dienst, zo voorkomen we vertragingen gedurende het installatie proces.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De installateurs waren zeer…

De installateurs waren zeer professionele bekwaam en vriendelijk. Eigenlijk liep het geheel proces soepel en perfect. Van telefonisch contact tot het installeren van de panelen. Zonnepanelen Gelderland Chapeau en bedankt.
Familie Serrai te Almere

1. juni 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Al onze monteurs, schouwers en elektriciens zijn gecertificeerd en staan altijd voor onze klanten klaar.
Veel plezier met uw geslaagde installatie.

Zonnige groet,

very good job!

I visited office " Zonnepaneel Gelderland" on 15th of May 2023. The same day i have got the proposal from Amir Ghorbany.
And till 31st of May 2023
- 9 x panels "Jinko 430 Wp Tiger Neo N-Type Full Black" were installed on 30th of May
- all my questions regarding SOLPLANET App on mobile phone and SOLPLANET monitoring on WEB site were answered ASAP
Bemmel, Gelderland

31. maj 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

We are pleased to read the review and are happy to hear that you are happy about our service. Everyone is welcome at our office never doubt dropping us a visit.

Let the sun start shining!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel net bedrijf ,vriendelijk personeel, werken netjes

Snelle en zeer goede service we hadden binnen 3 weken de panelen op het dak liggen zeer vriendelijk personeel werken zeer netjes en snel.

17. maj 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wij staan voor onze snelle en goede service, goed om te horen, dat u dit ook zo ervaren heeft. Zonnige groet Zonnepaneel Gelderland.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een betrouwbare firma die doet wat ze beloven

Vanaf het eerste contact met Jorg tot en met de uiteindelijke plaatsing van onze 8 panelen is er over en weer contact geweest en konden de panelen, zoals toegezegd binnen een aantal weken geplaatst worden, daar waar andere firma’s in de regel met (vele) maanden komen.
Er werd goed geluisterd naar onze wensen en het installatieteam werkte keurig en snel. Alles werd prima uitgelegd en momenteel draaien de panelen als een zonnetje.
Zeer tevreden over onze uiteindelijke keuze voor Zonnepaneel Gelderland, die ook nog eens alles voor een concurrerende prijs verzorgd hebben. Hulde!

17. maj 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Fijn dat u tevrede bent over onze service, wij wensen u zeer veel zon uren toe, bedankt voor de leuke review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb alleen maar goede ervaring met…

Ik heb alleen maar goede ervaring met dit bedrijf ,het eerste contact was met Jorg deze was zeer vriendelijk en professioneel en heeft de offerte gemaakt. Hij zij dat het ongeveer 4 weken zou duren dat de zonnepanelen geplaatst werden. Na ongeveer 3 weken werd er een datum geprikt. De nette monteurs waren er op de afgesproken tijd en hebben alles netjes geplaatst en afgewerkt. Gr André Dorenbusch

1. maj 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wat leuk om te lezen dat u te vrede bent.
Wij zetten ons altijd 100% in voor de klant, en dit lukt ook altijd, bedankt voor het vertrouwen in ons

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedrijf komt afspraken na..

Eerste contact was met jorg,goedgesprek mee gehad vertelde over de mogelijkheden met zonnepanelen.......binnen de 4 weken waren de zonnepanelen geplaatst.(top).....monteurs vakkundig en werkten netjes......zeer tevreden over dit bedrijf.

5. april 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wij vinden het centraal stellen van de behoeftes en wensen onze klanten erg belangrijk. Ook erg fijn dat het opgemerkt wordt. Dank voor de reactie.

Vriendelijk,snel en bekwaam

Na een aanvraag om informatie werd ik snel gebeld. Binnen een week kwamen monteurs voor een inspectie Dit waren mensen die veel ervaring hadden want binnen de kortste keren was duidelijk hoe de kabels, panelen etc. gemonteerd moesten worden. Al 3 weken na de inspectie volgde de montering Die verliep vlekkeloos. Binnen een paar uur was alles geregeld en een app op mijn computer geïnstalleerd. Een aanrader en laat de zon nu maar schijnen!

1. april 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wij hebben alles in eigen beheer vandaar dat we zo snel en kort kunnen schakelen.
Super leuk om te lezen dat alles het goed doet.

Bedankt voor de positieve reactie, laat de zon maar schijnen nu jaa!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf beveel ik aan

Op 2 februari 2023 heb ik een aanvraag gedaan via het aanvraagformulier op de website van zonnepaneel Gelderland, voor 12 zonnepanelen 405Wp. Nadat ik de aanvraag had verzonden werd ik bijna onmiddellijk teruggebeld om e.e.a. verder te bespreken. Nog dezelfde dag had ik een offerte. Er was nog een kleine wijziging nodig. De uiteindelijke offerte wilde ik eerst even overdenken. Op 7 februari heb ik akkoord hier op gegeven. Er zou binnen 3 weken een schouw plaats vinden en geïnstalleerd worden.
Omdat mijn agenda vrij vol zit heb ik kort na ondertekening van de offerte even gebeld of er al een schouwdatum bekend was. Die was nog niet bekend, maar er kon wel meteen een afspraak worden gemaakt voor een schouw, in nog dezelfde week.
De technicus die de schouw deed, deed dat vrij grondig en ik kon mijn wensen t.a.v. route voor de kabels en plaatsing van de omvormer goed doorspreken.
De installatie zou, zoals afgesproken, binnen 3 weken plaats vinden na ondertekening van de offerte.
Groot was mijn verbazing dat ik werd opgebeld of de installatie al over een week (23 februari) kon plaats vinden. Hierop heb ik verheugd positief gereageerd.
De installatieploeg, 2 man voor plaatsen van de panelen en een elektricien, kwamen keurig op tijd aan. Helaas was er door de verandering in de offerte een onderdeel niet meegekomen in de levering.
Ik maakte mij al zorgen, maar na wat heen en weer gebel werd de levering van de missende onderdelen adequaat opgelost. Er kwamen zelfs 2 busjes, om van verschillende locaties de missende onderdelen af te leveren. Chapeau!
Met de 2 man van de installatie ploeg kon goed overlegd worden hoe de panelen exact geplaatst moesten worden en ze kwamen met heel goede voorstellen om de kabels zo netjes mogelijk uit het zicht te installeren. Dat is keurig gelukt. De elektricien heeft in overleg met mij de aardlekautomaat op de door mij gewenste plaats in de groepenkast gemonteerd en de kabels in de meterkast en bij de omvormer keurig geplaatst.
Na de installatie werd de app om te bekijken hoeveel energie wordt opgewekt geïnstalleerd op de mobiele telefoons en we konden de zelfde dag nog de eerste opgewekte kWh’s bijschrijven.
Kortom. Ik kan u dit bedrijf aanbevelen en ik heb echt geen financieel belang hierbij.

23. februar 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

we zijn altijd opzoek naar een oplossing om zo snel mogelijk en deskundig mogelijk de zonnepanelen te kunnen plaatsen voor u, bedankt voor de leuke en eerlijke reactie.

zakendeskundig

na een telefonische uitleg die heel duidelijk was afspraak gemaakt met iemand die kwam schouwen.
Zeer vriendelijk meneer en zaken deskundig.
Offerte gemaakt was ook duidelijk n.a.v. een afspraak gemaakt.
Pluspunt voor ons was de snelle levering.
Binnen 3 / 4 weken.
De heren die de panelen en de elektrische bedrading hebben aangelegd hebben keurig werk geleverd.

10. marts 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

We doen altijd ons uiterste best om de klant te vrede te stellen, bedankt voor uw vertrouwen.

zeer goed bedrijf

zeer goed bedrijf
ik heb met verschillende installateurs contact gehad
maar toen ik zij dat de zonnepanelen op de garage moesten komen met een bitumen dak haakten ze af dat konden niet ze hadden daar het materiaal niet voor omdat ze de beugels op het dak moesten boren en daar na afbranden bij zonnepaneel Gelderland was dat geen probleem beugels er vakkundig op geboord en daarna af gebrand zeer vakkundig en vriendelijk personeel snelle levertijd zeer tevreden met het resultaat een aan rader

17. februar 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

je mag inderdaad zonder certificaat niet aan iets beginnen waar je geen ervaring en/of certificaat voor hebt .

bedankt voor uw reactie.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Service die vroeger zo gewoon was

Ben zeer tevreden niet perse de goed koopste maar wel snel en vakkundig geïnstalleerd.
Waar je bij een ander een half jaar moet wachten was het hier met 4 weken geregeld.

22. februar 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wij doen ons best om inderdaad zo snel mogelijk te installeren.

leuk dat u een review schrijft bedankt.

toppertje

wij hebben eind december de offerte opgevraagd,
12 januari deze ontvangen. In vergelijking met andere aanbieders wel iets duurder, maar de begeleiding zowel telefonisch als de inspectie en tevens de monteurs was uitstekend. Nadien is de BTW teruggave uitstekend geregeld waarvoor mijn dank.
Kortom prima bedrijf en goed voor een 10.

11. januar 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

bedankt voor uw reactie, leuk om te zien dat u blij bent met ons.

Zonnige groet,
Zonnepaneel Gelderland

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Offerte aangevraagd en netjes alles…

Offerte aangevraagd en netjes alles telefonisch doorgenomen en gelijk opdracht gegeven
Volgende dag al de schouw en dag later alles aangesloten en gemonteerd door een zeer goed en vriendelijk team met deskundig inzicht. App geïnstalleerd enzovoort. Compleet plaatje van A tot Z
Ik ben er blij mee en dat binnen 3 dagen! Alles op voorraad en een Nederlands product, toppie!
Nogmaals Bedankt jongens!

13. januar 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Fijn om te horen dat alles naar wens is gelopen.
Bedankt voor het vertrouwen Jordy.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldig goed zonnepanelen installatie team. Echt een topper!

Het installatie team arriveerde een uur eerder ivm de verwachte slechte weer condities. Ze zijn onmiddellijk aan de slag gegaan en hielden niet op met werken, totdat ik ze van het werk afhaalde voor n kop koffie. Daarna zijn ze gelijk verder gegaan met installeren..totdat het helemaal af was. De monteurs waren heel vriendelijk, vakkundig en erg beleefd. Ze hebben alle rommel netjes opgeruimd en meegenomen. Monteur Atal heeft alles met mij doorgesproken..de energie app op mijn telefoon geïnstalleerd en alles werkende gemaakt. Deze monteurs zijn echt geweldig. Het team werkte onderling ook erg goed samen. Ik kan iedereen Zonnepaneel Gelderland ten zeerste aanbevelen om zonnepanelen te laten installeren. Ik ben erg onder de indruk van zulk goede installateurs/ monteurs. Ze hebben fantastisch gewerkt..petje af. Zelden zo'n goed werkend team meegemaakt. En het ziet er perfect uit..heel erg netjes afgewerkt. Zoals afgesproken kwamen ze binnen 6 weken na schouw van het dak. Bij mij kwamen ze al binnen 5 weken! Top...

5. januar 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wij doen onze uiterste best om de beste service en kwaliteit te bieden. Het is altijd leuk om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Top bedrijf!

Nette duidelijke afspraken. Erg professioneel. En een goed product geleverd. Klasse!

10. november 2022

Bedankt voor de review.

Zo snel en fijn!

We hebben een aanvraag ingediend via de website en werden al binnen 3 uurtjes gebeld, na de fijne uitleg en behulpzaamheid van de adviseur hebben wij heel snel getekend ook door de lage prijzen maar ook dat we schrokken hoe kort de levertijd was vandaag geïnstalleerd op het dak en het hele systeem werkt.

Dankjewel zonnepaneel Gelderland zal jullie zeker nog vaak aanraden.

22. november 2022

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.