Zonnepaneel Gelderland Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top ervaring met de airco platen! Vanaf het eerste contact tot de installatie alles netjes geregeld. De monteurs werkten schoon en precies. De airco plafondplaten zijn mooi weggewerkt en koelen de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben geholpen door Jorg en dat was een hele prettige ervaring. Hij dacht goed met mij mee, gaf duidelijke en eerlijke uitleg en luisterde echt naar mijn wensen en financiële mogelijkheden. Geen... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijke en nette mensen, we zijn erg goed geholpen. Kantoor dacht mee met oplossingen/ideeën. Vlotte afspraken kunnen maken. Goed bereikbaar. Dus hetgeen waar ik ze voor heb ingehuurd... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Weinig overleg over installatie gehad .Zomaar dingen verplaats zonder overleg .Ook extra kosten voor mij tot het gevolg. Ook de service monteurs kan beter worden . Weinig ervaring over de systemen di... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Solenergiselskab

Skrevet af virksomheden

Zonnepaneel Gelderland is een uiterst professionele en betrouwbare aanbieder van zonnepanelen. Wij zijn compleet onafhankelijk van andere aanbieders en tussenpersonen. Alle panelen en omvormers worden direct geleverd vanuit onze eigen voorraad. Wij hebben onze eigen installateurs in dienst, zo voorkomen we vertragingen gedurende het installatie proces.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

18 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Beste mensen

Beste mensen. Wij hebben hele goede ervaring bij Zonnepaneel Gelderland. Wij hebben een zadeldak en had zelf de bekabeling in huis al gemaakt tot en met de elektra doos op dak. De panelen liggen er netjes op en heeft al een paar stormen doorstaan. De elektra monteur heeft het in de meterkast echt voorbeeldig gedaan. Ben zelf een pietje precies. Wacht al vier weken op de factuur. Hoop dat deze net zo goed klopt. R.Langevoort

10. november 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Bedankt voor je positieve feedback over Zonnepaneel Gelderland. Wij vinden het erg leuk te horen dat de installatie en elektrawerkzaamheden naar tevredenheid zijn verlopen. We begrijpen dat je in afwachting bent van de factuur en verzekeren je dat we dit zo snel mogelijk voor je zullen regelen. Bedankt voor je vertrouwen en we hopen dat je nog lang zult genieten van je zonnepanelen.

Alles goed ervaren

Goede communicatie, goede installateurs. Kan een lang verhaal neer zetten maar alles voldoet gewoon prima.

11. oktober 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Dank u voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening en blijven ons inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totaal oordeel: ver benedenmaats

Tijdens het 3e bezoek van de monteurs is de installatie begin september dan eindelijk gereed gekomen. Afspraken slecht nagekomen: installatie in 2 dagen i.p.v. in 1 dag, slechts 1 keer zijn ze op tijd gekomen (terwijl ons adres op slechts 5 minuten rijden van het bedrijf is). Installatie door gemiddeld 2 monteurs in 2 dagen i.p.v. 3 monteurs in 1 dag. Dan kwam er ineens weer even een monteur bij en die was zonder enige communicatie ook ineens weer weg. Echt waardeloos. Onderling werd een paar keer in een voor mij niet te begrijpen taal (Arabisch volgens mij) gesproken en dat hoor je niet te doen in het bijzijn van de klant. Dat wekt bij mij naast irritatie ook argwaan op.

In mijn beleving is er structureel sprake van zeer slechte interne en externe communicatie. Verder is er sprake geweest van een uitermate slecht uitgevoerde schouw. Vooraf zeer duidelijk aangegeven dat het geen standaard installatie zou worden bij ons huis en dat een zorgvuldige schouw en een stuk maatwerk nodig was.

Zeer veel ongemak ervaren, ontelbaar aantal malen gebeld, echt vreselijk. Zelfs zo erg dat ik de eigenaar van het bedrijf wilde spreken, maar dat was niet mogelijk. Pas na zeer aangedrongen te hebben, heb ik een manager gesproken die zei dat hij de eigenaar was (ik vraag me nog steeds af of hij ook echt de eigenaar was; net zo onprofessioneel als het complete verhaal verliep).

Gelukkig was er 1 monteur van begin tot eind die wel zijn best deed en die beste man verdient een standbeeld.

Voor zover ik het kan beoordelen, draait de installatie tot nu toe wel prima. Ik kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring in alle eerlijkheid niet aanraden. Achteraf heb ik ook spijt dat ik het door hen heb laten installeren, maar dat kan ik alleen mezelf verwijten natuurlijk. Ik had eigenlijk gewoon de stekker eruit moeten trekken tijdens de installatie.

Wanneer ze een meer klantgerichte communicatie hanteren en niet alleen zeggen wat ze doen maar ook gaan doen wat ze zeggen, dan zou het naar mijn inzicht en oordeel een prima bedrijf kunnen zijn. Een trainingsbureau zou hier een mooie uitdaging aan hebben en een prima omzet kunnen scoren...

2. september 2023

Beste,

Spijtig om te horen dat u een vervelende ervaring heeft gehad bij een installatie bij ons. Tijdens het proces van oplevering zijn er een aantal complexe situaties voorgekomen. Wij als bedrijf hebben met alle kunde die wij dragen dit kunnen oplossen en ervoor kunnen zorgen dat u binnen zeer korte termijn een functionerende zonnestroom installatie op uw dak heeft. Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en willen u bedanken voor de review en feedback.

top bedrijf

Dit bedrijf heeft 4 zonnepanelen geplaats bij mij.
Ze doen wat ze zeggen leveren netjes en professioneel
Reageren snel en adequaat op mails
en lossen problemen snel op
top bedrijf

4. oktober 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Dank u wel voor uw vriendelijke woorden en uw positieve beoordeling van ons bedrijf. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de installatie van de 4 zonnepanelen en onze professionele dienstverlening.

Bij Zonnepaneel Gelderland streven we er altijd naar om onze beloften na te komen en klanten zoals u te voorzien van een snelle en adequate service. Het doet ons goed te horen dat we eventuele problemen snel hebben kunnen oplossen.

Als u in de toekomst nog verdere vragen of behoeften heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback, we waarderen uw steun.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik vind zonnepaneel Gelderland een goed…

Ik vind zonnepaneel Gelderland een goed bedrijf die bij ons zonnepanelen geplaatst heeft in de tuin waar andere bedrijven geen trek in hadden. Het resultaat is prima. Alle mensen van het bedrijf waar ik contact mee gehad heb waren vriendelijk, kundig en behulpzaam. Wat niet zo lekker liep is dat afspraken verzet werden, de offerte naar iemand anders gestuurd werd en dat een factuur om onduidelijke reden niet aankwam. Ik dat Zonnepaneel Gelderland een goed bedrijf is die naar ik vermoed nog niet zo groot is en wat last heeft van groeistuipen, ik zou ze wel aanraden.

12. oktober 2023

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw positieve feedback over Zonnepaneel Gelderland. We waarderen uw tevredenheid en zullen uw opmerkingen gebruiken om onze service verder te verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf die zich aan hun afspraken houd.

We hebben gekozen voor zonnepaneel Gelderland omdat ze meedachten met de wensen die wij hadden. na de schouwing die wat stroef liep ivm wat zieke personeelsleden waarvan we goed op de hoogte gehouden werden overigens is de afspraak voor montage heel snel gegaan. de monteurs waren heel vriendelijk en werken heel netjes. we hadden net een nieuw dak en daar waren ze heel voorzichtig mee. alles super verlopen en netjes achter gelaten.

22. september 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wij waarderen uw positieve feedback over onze dienstverlening aan Zonnepaneel Gelderland ten zeerste. Het verheugt ons om te horen dat u tevreden bent met uw keuze en de ervaring met ons bedrijf.

Zonnige Groet,
Zonnepaneel Gelderland

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

top contact en confom afspraak

Vriendelijke mensen, leveren goed werk conform afspraken en duidelijke uitleg over waarom er wat wordt gedaan.

21. september 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Onze teamleden staan bekend om hun vriendelijke houding en leveren consequent hoogwaardig werk volgens de gemaakte afspraken. Ze verschaffen tevens duidelijke toelichting op de redenen achter hun acties.

heel erg bedankt voor uw positieve review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn in zee gegaan met Zonnepaneel…

We zijn in zee gegaan met Zonnepaneel Gelderland en hebben subsidie aangevraagd via het warmte fonds.
Contact persoon was Jorg. Naast een goede offerte een prima begeleiding gehad door het woud van regeltjes, haken en ogen. Eenmaal de subsidie gekregen is onze verwachting overtroffen. Nog dezelfde week zijn de panelen geplaatst door vakkundige vriendelijke mensen. Ook de nazorg was prima, ik kon met al mijn vragen terecht bij Jorg, hij dacht goed mee.
Eindelijk eens een super positieve ervaring meegemaakt. Nogmaals dank.

9. september 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

"Dank je wel voor het delen van jullie positieve ervaring met Zonnepaneel Gelderland en Jorg. Het is geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de offerte, begeleiding, installatie en nazorg. Als jullie nog meer vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geniet van jullie nieuwe zonnepanelen en de voordelen ervan!"

In een woord perfect

Nadat wij bij een paar andere aanbieders voor zonnepanelen een vrijblijvende offerte hadden aangevraagd, reageerde ook Zonnepaneel Gelderland.
Na het eerste telefonisch contact werden wij uitvoerig en deskundig geadviseerd en werden onze vragen, wensen en mogelijkheden zeer deskundig in kaart gebracht.
De offerte volgde snel, waarbij er 'top of the bill' panelen, etc. geplaatst zouden worden en ook de prijs kwaliteit was prima in orde. De keuze voor dit bedrijf was gezien het totaalplaatje dan ook snel gemaakt.
Nadat wij de offerte geaccordeerd hadden, werd diezelfde dag nog contact met ons opgenomen en een datum geprikt.
Slechts acht dagen daarna zouden de installateurs al komen. Er kwamen drie uiterst sympathieke en deskundige installateurs de panelen plaatsen.
Ook de verdere afhandeling, zoals bijv. bij de uitleg van de app werd gewoon perfect uitgevoerd.
Van ons dus een dikke verdiende 10

22. august 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met Zonnepaneel Gelderland te delen. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden, en het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een geduld en ervaren bedrijf

Ondanks dat ik elke week weer nieuwe vragen had, bleef Levi van zonnepaneel Gelderland mij keurig opnieuw informeren. Toen ik eindelijk de keuze gemaakt had, lagen er binnen 3 weken keurig zonnepanelen op het dak. Romano heeft keurig uitleg gegeven en zonnepanelen opgeleverd. Amir jij ook bedankt voor het plannen.

31. juli 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wij zullen altijd alle vragen zsm beantwoorden, ook al zijn er dat elke keer meer een meer. De installatie is een investering voor het leven, daarom hebben wij alles tot in de puntjes goed geregeld voor u.

very customer orientated company

Quote came fast. First visit was within a week, so very quick also. Appointment to install the solar panels was within 2 weeks so also this very quick!
Workers very friendly and customer orientated, they made adjustments to what was agreed at the first visit to look it more nicer.
Also aftercare when we had question got handled quick!

17. juli 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

We are very happy to see this review and are very glad that you have been satisfied with our services. We want to thank you for the chance to fulfill your wishes.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf met aandacht voor de klant.

Na mijn gegevens te hebben ingevuld op zonnepanelenvergelijker.net werd ik al snel benaderd door vier bedrijven, waarvan alleen Amir van Zonnepaneel Gelderland de moeite wilde nemen om op locatie te komen kijken. Kortom Een goed en duidelijk advies, duidelijke uitleg en snelle levering en installatie.
Top. Eén kleine tip: neem nog even een stofzuiger mee om het gruis van het boren op te ruimen.
Laat de zon nu maar schijnen.

3. juli 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Erg fijn om te horen dat u de samenwerking als prettig heeft ervaren. Wij willen u bedanken voor de opdracht en het vertrouwen in ons.

Zeer professioneel

Zeer professioneel, snelle service en plaatsing. vriendelijk personeel en zal Zonnepaneel Gelderland zeker aanbevelen.

28. juni 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wat leuk dat u ons aanbeveelt, Wij werken elke dag aan onze professionaliteit en service, fijn dat u het goed ervaren heeft
En omdat wij alles in eigen beheer hebben kunnen we ook snel plaatsen.

Zonnige groet, Zonnepaneel Gelderland

Goede prijs
Goede installateurs
Snelle plaatsing

26. juni 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Fijn om te lezen dat alles goed is.
Wij werken constant om alles perfect te laten verlopen, fijn dat u dat ook zo ondervindt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na aanvraag offerte werden we meteen de…

Na aanvraag offerte werden we meteen de andere dag terug gebeld. Het was een goed en gezellig telefoongesprek met uitstekende uitleg. Na enkele dagen kwam de schouwer al kijken en na 14 dagen lagen de panelen al op ons dak. Waren ook vriendelijke monteurs en alles ging netjes in overleg. Dus ik kan zonnepaneelgelderland echt aanraden. Groetjes Wil van Hunen en bedankt voor de snelle service en uitleg

27. juni 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen in Zonnepaneel Gelderland.

Zonnige Groet.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, aardige monteurs. Vrijdag opdracht geplaats en de week erop al op ons huis!

26. maj 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

we hebben alles in eigen beheer, daarom kunnen we zo kort schakelen.
En we doen er hier alles aan om dit zo snel mogelijk te realiseren.
Leuk om te horen dat u zo blij bent met ons.

Professioneel bedrijf

Er was vanaf het begin een correct en plezierig contact en Zonnepaneel Gelderland bracht een prima offerte uit. De plaatsing van de installatie verliep professioneel. Zeer tevreden!

8. juni 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wij proberen het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en streven naar een professionele en duidelijk samenwerking.

Fijn dat u dit zo heeft mogen ervaren!

Top bedrijf!

Wat een fijn bedrijf! Duidelijke communicatie, goed telefonisch bereikbaar. Offerte werd netjes doorgenomen.
We hebben niet het makkelijkste dak voor zonnepanelen. Maar ze namen alle tijd om het allemaal op te lossen.
Alles werd netjes uitgelegd en besproken. Nu super blij met de panelen en met de duidelijke app ook te zien hoe goed de panelen het doen!
Ik raad zonnepaneel gelderland echt aan!

23. maj 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Geen een constructie is onmogelijk bij Zonnepaneel Gelderland.
Fijn dat u onze service en dienstverlening als prettig heeft ervaren.

Laat de zon betalen.

Professioneel, snel en vriendelijk

Vriendelijk en goed initieel contact & advies. Na het bekijken van de woning en het bekijken van de mogelijkheden, enkele weken later een snelle en probleemloze installatie.

3. maj 2023

Besvarelse fra Zonnepaneel Gelderland

Wij doen ons uiterste best om alle mogelijkheden en oplossingen te bekijken. Prettig om te horen dat u installatie geslaagd is.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.