Zonnebrillen op Sterkte Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik navolging op mijn succesvolle aankoop van een Ray Ban zonnebril (superblij mee) heb ik mij laten overhalen om tegen 35% ook nog een gewone bril van Ray Ban aan te schaffen. Ook weer superblij met d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het team van Zonnebrillen op sterkte is meer dan in staat om de aanschaf van iets persoonlijks als een sportbril op sterkte soepel te laten verlopen. Vragen worden direct beantwoord en het advies... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als je alle gegevens hebt is het geweldig gemakkelijk en heb je idd ray-ban glazen op sterkte aan de prijs van goedkope glazen die je in de brillen-ketens betaalt. De Ray-Ban glazen geven echt een HD... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De eerste zonnebril op sterkte die ik bestelde ging niet. Mijn brillenglazen icm het gekozen modelbpaste niet. Meteen de volgende dag werd dat medegedeeld en een dag later had ik mijn geld terug. Er w... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Optiker
  2. Optometrist
  3. Solbrillebutik

Skrevet af virksomheden

Wij zijn jouw online opticien! Bij ons kan je gemakkelijk jouw zonnebril op sterkte online bestellen. Met slechts jouw brilrecept maken onze opticiens hem op maat! Wij bieden een ruim assortiment merkzonnebrillen voor heren en dames.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfecte zonnebril op sterkte met…

Perfecte zonnebril op sterkte met orginele Rayban glazen. Voor een geweldige prijs als je het vergelijkt met bv een opticien.

9. juli 2025

Besvarelse fra Zonnebrillen op Sterkte

Hoi Miche, bedankt voor jouw mooie review. Veel plezier van jouw Ray-Ban op sterkte met origineel merkglas! :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zonnebrillen op Sterkte, een scherpe blik op kwalitatieve dienstverlening.

Wat geeft Zonnebrillen op Sterkte een geweldige invulling aan het gebied tussen het gemak van Online en de kwalitatieve 'touch' van persoonlijk contact. Ik heb inmiddels meerdere ervaringen met ze en word iedere keer weer enorm goed, professioneel en met persoonlijke aandacht geholpen.

14. juli 2025

Besvarelse fra Zonnebrillen op Sterkte

Hoi Mark, bedankt voor je mooie review. Fijn dat je zulke goede ervaringen hebt gehad. Wij wensen je heel veel plezier van jouw zonnebrillen!

Aanschaf zinnebril

Vlotte en goede communicatie
Mooie producten

3. juli 2025

Hoi Erik,
Bedankt voor jouw review. Veel plezier van je bestelling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een on-line retailer die het snapt!

Prijs, communicatie en levering perfect. Feedback bij een vraag adequaat en persoonlijk.

3. juli 2025

Hi Fj Swinkels!
Wat een mooi compliment, dankjewel. :-) Daar doen we het voor!
Heel veel plezier van je bestelling.

Erg mooie Julbo op sterkte

Erg mooie Julbo op sterkte. Zeer tevreden mee. Multifocaal, dat had ik vijf jaar eerder moeten doen.

2. juli 2025

Hoi Hans,
Wat een mooie review! Fijn dat je tevreden bent. Heel veel plezier van jouw Julbo gewenst. :-)

Altijd een snelle levering

Altijd een snelle levering, nooit vertraagd gewoon direct de deur uit. Verder is het bestellen ontzettend makelijk en ben ik helemaal tevreden.

26. juni 2025

Hoi Bram,
Bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat je helemaal tevreden bent! :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn geholpen en super kwaliteit!

Een tijdje terug m’n eerste zonnebril op sterkte gekocht en geen moment spijt. Het was ook nog gelijk de eerste keer dat ik een bril op sterkte online bestelde dus wel even wennen om dit compleet online uit te besteden. Ik moet zeggen door de fijne hulp en gebruiksgemak van de website ging alles ook perfect. Een aanrader!

22. maj 2025

Hoi Martin,
Bedankt voor jouw mooie review.
Fijn dat je ons kan aanraden, en heel veel plezier van jouw zonnebril op sterkte gewenst!

Aanrader!

Fijn en vriendelijk contact, waarbij ik goed werd geholpen. Deskundig en professioneel. Heel blij met m'n Ray Ban, die met zorg werd geleverd in een mooie kado verpakking.

Hoi Anne Constance,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je tevreden bent, en nog heel veel plezier van jouw Ray-Ban gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

sportzonnebril op sterkte nodig kijk dan niet verder

Als je een sportzonnebril op sterkte zoekt kijk dan niet verder. Krijgt ondanks dat het een online verkoop is duidelijk en snel advies en super goede service. Heb een (sport) zonnebril voor mijzelf en mijn echtgenote gekocht en nog nooit zo’n goede (sport)zonnebril gehad. Mijn echtgenote kon nooit een zonnebril op met golf vanwege vario focus maar draagt hem nu eigenlijk altijd als er iets van zon is. Dus zowel buiten de baan als op de baan. Ik heb zelf een zonnebril gekocht voor wielrennen/gravelbiken/MTB en bril sluit goed af voor de wind, vario focus werkt super en het meekleuren van de glazen is bij wisselende weersomstandigheden (van weg naar bos) echt top.

Hoi Raymond,
Wat een mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent, en nog heel veel plezier gewenst van je fietsbril op sterkte! :)

Vriendelijk contact

Vriendelijk contact, werd goed geholpen. Fijne bril

Besvarelse fra Zonnebrillen op Sterkte

Hi, bedankt voor je mooie review! Veel plezier van je bril. :-)

Superbril voor hardlopen met topglas

Superbril voor hardlopen met topglas
Mijn Oakley sportbril op sterkte is een gamechanger. Dankzij het glas met de juiste filter loop ik scherper, rustiger en zonder last van licht of schittering. Mijn prestaties zijn echt verbeterd sinds ik deze bril draag. Je ziet het gewoon terug in mijn tempo en focus. Floris bedankt voor het perfecte advies

6. juni 2025

Hi Elien,
bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Oakley bril op sterkte. Nog heel veel plezier van je sportbril! :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I got my glasses as a gift and very…

I got my glasses as a gift and very happy with the product. Professional, reliable and good customer service! Would come again!

6. juni 2025

Besvarelse fra Zonnebrillen op Sterkte

Hi Joshua, thanks for your review. We would like to see you again! :-)

Super bril

Bril besteld na 10 dagen ontvangen
Ik had dit niet verwacht wat een mooi exemplaar en snel geleverd heel erg blij mee
Nu kan ik op de mtb gaan fietsen

21. maj 2025

Besvarelse fra Zonnebrillen op Sterkte

Hoi, bedank voor jouw mooie review.
Heel veel plezier van jouw zonnebril op sterkte en succes met mountainbiken! :-)

Zeer goede ervaring gehad

Zeer goede ervaring gehad. Je krijgt nog dezelfde dag antwoord op al jouw vragen. Ik heb mijn bril retour gestuurd om een reden die niets met de afwerking of kwaliteit te zien had en ook dat is snel en correct verlopen. Bedankt aan het team!

24. april 2025

Hi Hilde,
Bedankt voor jouw mooie review! Fijn dat je een zeer goede ervaring hebt gehad. En wie weet tot de volgende keer!

Fijne en vriendelijke communicatie

Fijne en vriendelijke communicatie . Ik ben goed geholpen ,de bril moest retour en dat is heel fijn opgelost. Ik raad dit bedrijf absoluut aan!
Bij een volgende zonnebril kom ik zeker terug🙂

8. april 2025

Hi M.P,
Bedankt voor jouw mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Bij een volgende zonnebril op sterkte zien we je zeker graag terug! :)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Happy klant

Bestelling voldeed volledig aan de verwachting. Goede communicatie via de mail om te zorgen dat er geen details over het hoofd worden gezien. Tevens vlotte levering. Dus ben ik happy klant en kan ik deze leverancier van harte aanbevelen.
Natuurlijk is het lastig bij een internet aankoop van een bril om bij levering nog even de steeltjes goed om de oren te laten passen. Daar moet ik dan toch even voor naar de lokale opticien.

5. april 2025

Hoi Adri,
Bedankt voor jouw mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling en de communicatie.

Ik hoop dat het lukt met het afstellen van je bril! :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veel gemak, grote keuze en prima service voor een scherpe prijs bij zonnebrillenopsterkte.nl

Via zonnebrillenopsterkte.nl de bril aangeschaft die al een hele tijd op mijn verlanglijstje stond: Een goudkleurige Ray-Ban Aviator-zonnebril met groene glazen op sterkte (mét logo!). Omdat ik al een tijdje geen oogmeting uit had laten voeren een afspraak gemaakt bij de partner van zonnebrilopsterkte.nl, dat ging prima. Ik werd hartstikke aardig ontvangen in de prachtige zaak in Duiven - v/d Wetering Optiek - en geholpen door een vakkundige opticien. Omdat ik niet helemaal zeker was van de maat waarin ik de bril moest kiezen (de Aviator is beschikbaar in verschillende breedtes) was het fijn dat ze die maten allebei in huis hadden en ik dus even kon proberen. Verder bleek het goed dat ik een oogmeting had ingepland, er was een nieuw recept nodig. Deze service is de extra kosten zeker waard. Met alle info was de bestelling bij zonnebrillenopsterkte.nl snel gedaan. Ik ben zeer te spreken over het gemak waarmee je tot een keuze komt op de website, vragen stellen via het contactformulier levert snel een antwoord op, telefonisch contact is ook mogelijk, de keuze is reuze en de prijzen zijn scherp. Aanrader!

3. april 2025

Hoi Michel,
Bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat je zo te spreken bent over ons.
Veel plezier van jouw zonnebril op sterkte gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veel ervaring en kennis tijdens goed advies!

Erg blij met mijn Oakley! Ik werd vriendelijk en snel geholpen. Door mijn afwijkende oogsterkte werd ik goed geadviseerd door Floris. Je merkt dat er ervaring en kennis aanwezig is, fijn! Ik heb het zeker bij mijn vrienden aangeraden. Tot snel.

14. februar 2025

Hi Rutger,
Bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier van jouw Oakley!

Gebruiksvriendelijk

Mooie en gebruiksvriendelijke website. Erg veel informatie per bril en je brilrecept uploaden werkt goed. Zou hier zeker vaker een zonnebril bestellen!

5. marts 2025

Hoi Dave,
Bedankt voor jouw review. Fijn dat je het als prettig hebt ervaren!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deskundig en zeer prettig contact

Deskundig en zeer prettig contact. Prima prijs. Ik kom hier zeker terug.

14. februar 2025

Hoi Michiel,
Bedankt voor je mooie review. We zien je graag snel weer! :-)