Zonnebrillen op Sterkte Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik navolging op mijn succesvolle aankoop van een Ray Ban zonnebril (superblij mee) heb ik mij laten overhalen om tegen 35% ook nog een gewone bril van Ray Ban aan te schaffen. Ook weer superblij met d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het team van Zonnebrillen op sterkte is meer dan in staat om de aanschaf van iets persoonlijks als een sportbril op sterkte soepel te laten verlopen. Vragen worden direct beantwoord en het advies... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als je alle gegevens hebt is het geweldig gemakkelijk en heb je idd ray-ban glazen op sterkte aan de prijs van goedkope glazen die je in de brillen-ketens betaalt. De Ray-Ban glazen geven echt een HD... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De eerste zonnebril op sterkte die ik bestelde ging niet. Mijn brillenglazen icm het gekozen modelbpaste niet. Meteen de volgende dag werd dat medegedeeld en een dag later had ik mijn geld terug. Er w... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Optiker
  2. Optometrist
  3. Solbrillebutik

Skrevet af virksomheden

Wij zijn jouw online opticien! Bij ons kan je gemakkelijk jouw zonnebril op sterkte online bestellen. Met slechts jouw brilrecept maken onze opticiens hem op maat! Wij bieden een ruim assortiment merkzonnebrillen voor heren en dames.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Aanrader

Aanrader, nog even snel een zonnebril op sterkte besteld voor de komende skivakantie. Gebeld en gevraagd of de levering kon worden bespoedigd. Waar mogelijk zou het bedrijf hier rekening mee houden. De snelle levering is waargemaakt en ik heb de zonnebril keurig op tijd ontvangen. Chapeau!!

20. februar 2026

Hoi Henk,
Bedankt voor jouw review!

Veel plezier van jouw zonnebril op sterkte. En een fijne skivakantie gewenst! :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed en snel geholpen, persoonlijk advies op maat. Heel tevreden

20. februar 2026

Hoi Rosa,
Bedankt voor jouw review. Fijn dat je zo tevreden was over de service! :-)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos…

Ik heb een zonnebril op sterkte besteld omdat ik de oogziekte van Grave heb en ik ga 4 maanden naar zuid Afrika en daar zag ik erg tegenop. Dusnik denk ik investeer in een echt Serengeti voor een paar honderd euro Het is nu een zonnige dag in Nederland een week voor vertrek en hij doet helemaal niks noppes tegen zon bescherming. Ik heb net zoveel last van de zon met als zonder bril. Dat wordt een leuke vakantie voor mij 🥴ik heb geen tijd om een nieuwe te bestellen echt waardeloos

17. januar 2026

Goedemorgen Janneke,
Bedankt voor jouw review.
Wat jammer dat de zonnebril niet is zoals je had verwacht. Momenteel zijn we in contact via de mail. We gaan jouw klacht samen oppakken!
Als wij iets niet correct hebben geleverd, dan zullen wij dit altijd herstellen! Laten we het contact via de mail voortzetten, dan gaan we kijken naar een passende oplossing. :-)

Zonnebrillenopsterkte.nl,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn fiets zonnebril was voor de tweede…

Mijn fiets zonnebril was voor de tweede keer stuk gegaan. Floris heeft mijn belangen behartigd richting leverancier. Helaas niet geheel met succes maar kwam ter compensatie met een mooi aanbod voor een ander paar.
Daar maar gebruik van gemaakt.

Gert

29. november 2025

Hoi Gert,
Bedankt voor jouw mooie review!
Ik denk dat het goed is dat we naar een ander montuur zijn gegaan. Veel plezier van je nieuwe fietsbril op sterkte

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service. De zonnebril die ik had besteld met leesgedeelte onderin was initieel niet fijn omdat het leesgedeelte te hoog zat. Teruggestuurd en vervangen door eentje die wel goed is. Tweede bril voor dagelijks gebruik gekocht met 35% korting. Goede deal.

9. november 2025

Hallo Johannes,
Bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat het leesgedeelte nu wel helemaal naar wens is. :-)
Veel plezier va jouw brillen.

Snelle reacties op vragen

Snelle reacties op vragen.
Mooie Rayban zonnebril op sterkte gescoord voor goede prijs en Rayban logo.

1. oktober 2025

Hi Laurent,
Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat blij bent. Heel veel plezier van jouw Ray-Ban op sterkte!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle reactie en antwoorden op mijn…

Snelle reactie en antwoorden op mijn vragen, zelfs op zondag. Mooie bril en met de juiste sterkte.

12. oktober 2025

Hi Robert,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier van jouw bril op sterkte :)

Oakley Radar EV Pitch OO9211-22 Glanzend Zwart

Alvorens ik overging tot aankoop van een sportzonnebril op sterkte, heb ik het team via mail gecontacteerd met mijn vraag. Al een uur later kreeg ik een antwoord terug – TOP!
Het gemak waarmee je op de site een sportzonnebril op sterkte kan kiezen én onmiddellijk de prijs te zien krijgt, is geweldig. Op geen enkele Belgische site ben ik deze werkwijze al tegengekomen.
De levering verliep vlot en netjes. Kortom: een zeer positieve ervaring!

25. august 2025

Hi Dippe Aerts,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van jouw Oakley op sterkte gewenst! :-)

Super!

Prachtig, mijn julbo fietsbril met alle denkbare opties is binnen. Kost een paar duiten maar dan heb je wel een topper in huis (of op je neus)! Luxe verpakking van zonnebrillenopsterkte.nl met poetsdoekjes en cleaner! 1 klein minpuntje: de bril past niet in de bijgevoegde brillenkoker. Erg? Nee, maar met een waarde van bijna €600,- zou ik mijn prachtige bril toch graag veilig opbergen…verder echt top! Absoluut geen spijt hoor.

2. september 2025

Hoi Ronald en Sylvia,
Bedankt voor jouw super mooie review! Fijn dat je er zo tevreden mee bent.

Betreft de koker: de Julbo fietsbril zou geleverd moeten worden met de originele (passende) brillenkoker. Laat het ons graag even per mail weten als je die niet hebt ontvangen, dan sturen we je er nog één na! :-)

Perfecte Zonnebril

Voor het eerste een zonnebril online gekocht ( op sterkte)
Bril ontvangen perfect

21. august 2025

Hi Bianco,
Bedankt voor jouw mooie woorden! Heel veel plezier ervan!

Ray-Ban op hoge sterkte!

Ik moest een nieuwe zonnebril op sterkte maar met mijn hoge cilinder (-5) en mijn wens voor een bepaald model rayban met gepolariseerde glazen liep ik overal tegen een muur aan, behalve hier! Het telefonische contact wat ik had om zeker te weten dat het mogelijk was verliep helemaal perfect. Floris weet precies waar hij het over heeft en zo niet vraagt hij het na en koppelt het mega snel terug. Ik voelde me echt een kant die gewaardeerd werd! De levering is om door een lintje te halen. Mooie brillenkoker, de originele rayban koker zat er ook bij, diverse doekjes, schoonmaak spray, helemaal top.

Ik weet waar ik een volgende bril bestel en zal iedereen om mij heen ook echt aanraden om hier te bestellen!

28. august 2025

Hi Olaf,
Bedankt voor jouw mooie review! Fijn dat je zo blij bent met de zonnebril. Wij zijn ook blij dat we een mooie kijkoplossing konden verzorgen! :-)
Veel plezier ervan gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar en behuldzaam bedrijf.

Ten eerste bijzonder vriendelijk en behulpzaam, goed bereikbaar en neemt de tijd te luisteren en te helpen. Floris hartstikke bedankt dat je de bestelling zo snel hebt kunnen regelen. Ben er super blij mee, tot snel

16. august 2025

Hoi Lowie,
Bedankt voor jouw mooie review! We vinden het heel leuk om dit terug te lezen! :-) Veel plezier van je bestelling.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag mijn oakley flak 2.0 xl prizm…

Vandaag mijn oakley flak 2.0 xl prizm trail op sterkte ontvangen , bril is perfect ! Juiste sterkte , kan ook goed lezen zo en aflevering in een zeer nette brilkoffer met brilkoker en schoonmaakspray van Zonnebrillen op Sterkte !
Orginele oakley brilkoker zit er ook bij .
Ik ben er zeer tevreden over !

14. august 2025

Hoi,
Bedankt voor jouw mooie review! Wij worden er heel blij van om dit soort mooie reviews terug te lezen. :-)

top service

Toen ik mijn zonnebril de eerste keer binnen kreeg was het leesgedeelte van 1 glas niet ok. na contact gratis terug gestuurd en dit was binnen no time weer hersteld met een nieuw glas. top service heel blij mee.

27. juli 2025

Hoi Paul,
Bedankt voor jouw review. Fijn dat je tevreden bent met de service. Heel veel plezier van je zonnebril!

Goede kwaliteit

Mooi verpakt. Uitstekende kwaliteit glazen. Perfecte sterkte van de glazen.

26. juli 2025

Hi Bart,
Wat een mooie review. Kort & bondig. Wij zijn heel blij met deze woorden! :-)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zonnebril op sterkte: niet twijfelen, doen!!!!

Tijd zitten twijfelen of ik het zou doen, een zonnebril op sterkte. Ik heb een wielerzonnebril met inzet-glazen van Julbo maar die is niet echt geschikt voor 'gewoon' dagelijks gebruik. Beetje onhandig ook met de inzetglazen. Maar de knoop doorgehakt en bij Zonnebrillenopsterkte via de online opties een mooie bril samengesteld. Na een probleemloos bestelproces, werd ik een dag later geattendeerd op mijn min-sterkte die net te sterk was voor de bestelling die ik had doorgegeven. Floris adviseerde mij andere glazen. Heel fijn om hierop geattendeerd te worden, want het zijn per slot van rekening je ogen!

Levering liep wat jammerlijke vertraging op, omdat Oakley laat was met de levering van het montuur terwijl de glazen allang klaar waren. Beetje overmacht, waardoor ik de bril op mijn vakantie adres moest laten bezorgen maar dat verliep gelukkig probleemloos.

De bril is perfect, is licht en comfortabel, zit stevig op zijn plek op mijn hoofd en het zicht is super. Mooi verpakt in een doos, met reinigingsspray en een brillenkoker.

Goede service, top bril en fijn bedrijf!

24. juli 2025

Hoi Jurgen,
Wat een super mooie review! Dankjewel :-)
Wij wensen jou heel veel plezier van jouw Oakley bril op sterkte!

Zeer adequaat en correct

Mijn zonnebril had een iets te groot leesgedeelte vond ik. Na contact teruggestuurd en dit werd kostenloos aangepast. Is nu perfect! Zeer correct en adequaat! Chapeau

24. juli 2025

Hoi Menno,

Bedankt voor jouw review. Super fijn dat je zonnebril op sterkte weer helemaal goed is. Heel veel plezier ervan gewenst!

Wat een mooi concept

Wat een mooi concept. Ik ben erg tevreden met hele gehele aankoopproces, het aanbod, de prijskwaliteitsverhouding en de snelle levering van een mooi pakket

3. juli 2025

Hoi Willem,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over het gehele aankoopproces! Super mooie woorden. :-)
Heel veel plezier van je bestelling.

Snel en goed!

Kort voor mijn vakantie (7 dagen geleden) bril besteld. Levertijd is 5-12 dagen dus even een mailtje erachteraan gedaan dat het wel heel fijn zou zijn als mijn zonnebril op sterkte voor die tijd binnen zou zijn : - )

Zojuist geleverd binnen 7 dagen en heel netjes verpakt!

17. juli 2025

Hoi Nick,
Bedankt voor je mooie review. Wat fijn dat hij nog voor je vakantie is binnen gekomen. Heel veel plezier van jouw zonnebril op sterkte!

Zeer fijne service

Zeer fijne service. Staan je goed te woord en denken mee in de juiste oplossing die bij jouw situatie past. Daarnaast had ik echt het gevoel dat het specialisten zijn en weten waarover ze het hebben, top!

17. juli 2025

Hoi Karsten,
Bedankt voor jouw review. Fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad! Veel plezier van je bestelling.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.