Alles telefonisch besproken, een afspraak voor inmeten gemaak (de monteur zou ons bellen voor precieze datum en tijd). Vervolgens nooit meer wat gehoord en geen enkele reactie of uitleg n.a.v. onze ma... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zondeco heeft een heel ruim aanbod. Wij waren positief verrast dat er zelfs verschillende opties zijn om gekleurde banden toe te voegen aan de jaloezieen, waardoor je ze helemaal naar wens kan ontwerp... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn ervaring met Zondeco.nl was ontzettend positief! Het was heel fijn dat er iemand langskwam om de maten bij mij thuis op te nemen, zodat alles perfect zou passen. De houten jaloezieën zien er prac... Se mere
Virksomheden har svaret
Ontzettend prettige koop ervaring beleefd met Zondeco. Na mijn online bestelling werd ik gebeld of mijn bestelling soepel was verlopen en of ik daar nog vragen over had. Gisteren onze raamdecoratie... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Zondeco - Raamdecoratie op maat. De online winkel voor raamdecoratie. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardig op maat gemaakte raamdecoratie. Onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, dus je koopt direct bij de fabrikant. Dat betekent voordelige prijzen en snelle leveringen! Je kan bij ons gratis kleurstalen aanvragen en bieden handige inmeet- en montageinstructies voor degene die het in eigen hand willen hebben. Voor klanten die dit liever uitbesteden bieden wij een inmeet- en montageservice aan. Dat weet je zeker dat alles goed wordt opgemeten en geinstalleerd! Kies voor Zondeco en ga voor kwaliteit.
Kontaktoplysninger
Huizen, Holland
- info@zondeco.nl
- zondeco.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De jaloezie is boven verwachting mooi
De jaloezie is boven verwachting mooi. na een klein mankement met de optrekkoorden , was dit na 1 berichtje ook vlekkeloos verholpen.
zondeco zal ik zeer zeker aanbevelen.
rene riesmeijer

Goede service vriendelijk
Goede service vriendelijk, behulpzaam personeel

Aanrader! Alles is perfect verlopen
Alles is perfect verlopen. Van t moment van bestellen tot het afleveren thuis. Erik heeft zelfs persoonlijk contact met ons opgenomen of alles naar wens is.
De luxaflex zijn prachtig gemaakt en perfect verpakt verzonden.
Als je luxaflex zoekt, ben je hier bij een goed en betrouwbaar adres!

Zondeco is superdeco!
Zondeco is super snel met het maken van een afspraak. Ik ben echt direct gebeld om een inmeet afspraak kosteloos te laten uitvoeren! Ik heb meerdere websites gezien en de levertijd daarvan is echt super lang. Ik heb binnen drie weken mijn pvc jaloezieën binnen gekregen. Het was heel eenvoudig om ze te monteren we zijn er helemaal blij mee. En de aller belangrijkste is: als je vragen hebt kun je altijd bellen!

Mooie jaloezieën, goede service
Meer dan tevreden over de jaloezieën en de service van Zondeco. Voor de aankoop hebben we eerst een aantal gratis stalen ontvangen. We hebben ook gebruik gemaakt van de inmeet- en montageservice.

Besvarelse fra Zondeco
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.