Zondeco Anmeldelser 87

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Supergoed geholpen. Het leek mij eng om zelf jaloezien te bestellen op internet, maar ik raad iedereen aan om het bij Zondeco te doen. Het scheelt je zoveel geld met een fysieke winkel en met de duide... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zondeco heeft een heel ruim aanbod. Wij waren positief verrast dat er zelfs verschillende opties zijn om gekleurde banden toe te voegen aan de jaloezieen, waardoor je ze helemaal naar wens kan ontwerp... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met Zondeco.nl was ontzettend positief! Het was heel fijn dat er iemand langskwam om de maten bij mij thuis op te nemen, zodat alles perfect zou passen. De houten jaloezieën zien er prac... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til vinduesbehandling

Skrevet af virksomheden

Zondeco - Raamdecoratie op maat. De online winkel voor raamdecoratie. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardig op maat gemaakte raamdecoratie. Onze producten worden in onze eigen fabriek geproduceerd, dus je koopt direct bij de fabrikant. Dat betekent voordelige prijzen en snelle leveringen! Je kan bij ons gratis kleurstalen aanvragen en bieden handige inmeet- en montageinstructies voor degene die het in eigen hand willen hebben. Voor klanten die dit liever uitbesteden bieden wij een inmeet- en montageservice aan. Dat weet je zeker dat alles goed wordt opgemeten en geinstalleerd! Kies voor Zondeco en ga voor kwaliteit.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snelle service

Vriendelijke, behulpzame mensen en hele snelle service. Er was een onderdeeltje verkeerd geleverd en dat werd meteen opgelost, een dag later had ik al het juiste in huis.
Jaloezieën zien er top uit!

6. maj 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lange levertijd - Alsnog goed opgelost!

Op 3 april bestelling gedaan (wat overigens gemakkelijk gaat). Ná 19 dagen nog niets geleverd. Ná contact opnemen, bleek er toch wat fout gegaan zijn. Lijkt net alsof bestelling vergeten was. Als levertijd langer duurt, zou contact initiatief niet van klant hoeven te komen. Daarna was contact overigens prima waardoor alsnog een tevreden klant. Lamellen en materiaal is prima, en ophangen is heel makkelijk. Zal dus Zondeco zeker adviseren bij kennissen die ook lamellen of jaloezieën nodig hebben. Wel met bovenstaand aandachtpunt...

22. april 2025

In 1 woord Top!

In 1 woord Top!
Zowel de grote stalen die je thuis gestuurd krijgt het inmeten, levering en montage.
Ik raad iedereen Zondeco aan.
Ook telefonisch en via mail goed bereikbaar.

11. april 2025

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor jullie feedback. Fijn dat jullie onze extra grote kleurstalen en service als fijn hebben ervaren. Hopelijk tot ziens! Team Zondeco

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bestellen ging redelijk simpel via de…

Bestellen ging redelijk simpel via de site, misschien wel iets teveel keus/ mogelijkheden. Nadat ik 3 weken na bestelling eens mailde hoe t ervoor stond ging een dag later de bestelling de deur uit. Lijkt net alsof je me vergeten was. Als je spreekt over 9 tot 12 dagen laat dan even wat weten als t langer duurt. Dat berichtje moet niet van de klant komen over hoe of wat. De lamellen zijn me qua kleur uitstekend bevallen,ophangen was zo gepiept dus al met al een tevreden klant.
Ben gebeld door Zondeco ivm mijn opmerking en ze waren t er over eens dat t leveren iets te lang had geduurd. Netjes om je fout toe te geven en een kleine financiële compensatie toe te kennen. Petje af voor de aftersales, zo hou je een klant tevreden. Zal dus Zondeco zeker adviseren bij kennissen die ook lamellen of jaloezieën nodig hebben . En een extra ster erbij !!!

4. april 2025

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor je review en fijn dat we even telefonisch contact hadden. Je hebt helemaal gelijk: als iets langer duurt dan verwacht, hoor je dat van ons te horen – niet andersom. We nemen je feedback serieus en gaan kijken hoe we dit beter kunnen aanpakken. Fijn dat je blij bent met de lamellen! Team Zondeco

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Aanrader! Betaalbare webshop en hoge kwaliteit producten

Fijne webshop, zeer duidelijk. Bestellen ging gemakkelijk, en binnen twee weken heb je kwalitatief goede op maat gemaakte jaloezieën in huis. Heel fijn! Enige puntje: je weet dat het even duurt omdat het maatwerk is, maar 9 dagen radiostilte over je bestelling voelt een beetje oncomfortabel. Zeker als het de eerste keer is dat je er bestelt

26. marts 2025

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor jullie feedback. We zullen dit meenemen en kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Fijn te horen dat jullie de website duidelijk vonden en bestellen gemakkelijk verliep. Wij wensen jullie veel woonplezier met jullie nieuwe raamdecoratie. Team Zondeco

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles goed aangekomen goed verpakt en…

Alles goed aangekomen goed verpakt en goed op maat besteld volgens de opgegeven maten top👍🏾

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat de levering en producten goed bevallen. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie, team Zondeco

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle levering, vriendelijk en accuraat. Tevens een scherpe prijs - kwaliteit verhouding. Makkelijk te monteren ….laat tevens opmeten door Zondeco.
Aanrader.

Besvarelse fra Zondeco

Wat fijn dat jullie tevreden zijn met de producten en geleverde service! Wij wens je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie. Team Zondeco

Prachtig kwaliteit materiaal

Prachtig kwaliteit materiaal, en afspraken nagekomen . Snelle levering.

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de kwaliteit en de goede service! Graag tot ziens, team Zondeco.

snelle levering

snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

5. marts 2025

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor je review. Heel veel woonplezier met je nieuwe raamdecoratie. Team Zondeco

Goede duidelijke website

Goede duidelijke website , s.nelle en nette levering

5. marts 2025

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor jullie review. Fijn dat de website duidelijk is en de levering goed is verlopen. Team Zondeco

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eerste bestelling was niet helemaal…

Eerste bestelling was niet helemaal goed gegaan maar is uitstekend opgelost. Zeer tevreden, wij bestellen zeker opnieuw!

4. februar 2025

Besvarelse fra Zondeco

Hartelijk dank voor de positieve review en fijn om te horen dat het goed is opgelost. Hopelijk snel tot ziens. Team Zondeco

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettige ervaring vanwege persoonlijke…

Prettige ervaring vanwege persoonlijke benadering en correcte levering.

19. februar 2025

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij om te horen dat je de persoonlijke benadering als prettig hebt ervaren. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe houten jaloezie. Team Zondeco

Hele fijne ervaring

Ruime keuze. Duidelijke communicatie. Goede prijs. Snelle opvolging. Vriendelijke inmeters/ monteur….

4. februar 2025

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Team Zondeco

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bamboe jaloezieën zien er prachtig uit.

Bamboe jaloezieën zien er prachtig uit.
Had twijfels of het allemaal wel goed zou gaan maar, heb me voor niks zorgen gemaakt.

7. februar 2025

Besvarelse fra Zondeco

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bamboe jaloezieën prachtig zijn en dat alles goed is verlopen. Veel plezier ermee! Team Zondeco

Læs mere om andre typer anmeldelser.