ZoMa Opleidingen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben bij Zoma opleidingen de spiritueel Coach opleiding gaan doen per eind april 2026 . Helaas kreeg ik veel last van een entiteit in mij, hij deed zich voor als mijn gids. Zeer zware negatieve ener... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bijzondere masterclass, met als thema ZIJNs oriëntatie. Wow wat mocht een ieder ervaren, voelen en beleven. Zeer waardevol om bij aanwezig te zijn. Fijne sfeer en een goede eerlijke, warme, presentati... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met recht het grootste opleidingsinstituut op het gebied van holisme in Nederland en daar buiten! Groot, maar juist ook klein gebleven, wat voelt als thuiskomen! Hierdoor erg warm en persoonlijk, qu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze opleiding heeft mij enorm veel steun gegeven in zware emotionele tijden. Het is heel breed waardoor je toegang krijgt tot simpele tools om elke situatie dan ook aan te pakken. Ik heb geen enkele... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Erhvervsskoler
  2. Coachingcenter
  3. Meditationscenter
  4. Psykiatrisk behandling

Skrevet af virksomheden

ZoMa Opleidingen biedt opleidingen aan op twee locaties; Westervoort en Moerkapelle * 2-jarige Opleiding tot Holistisch Therapeut * 1-jarige Opleiding tot Reiki Trainer * 1-jarige Opleiding Holistisch Energetisch Therapeut * 1- jarige opleiding Holistisch Coach * Reiki cursussen: om jezelf en anderen te helen, bewustwordingsgroei * diverse online cursussen: oa hoogsensitief als kracht, spiritueel ontwaken, leven vanuit je ware essentie, van burn-out naar balans, holistisch voeden, rust in je hoofd, holistisch opvoeden en holistisch leven in de praktijk.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Wat een warm bad

Wat een warm bad! Ik kan zeggen dat zo’n college echt fijn is om daadwerkelijk de persoon te zien en te voelen, die ZoMa heeft opgericht. Het bezoek was verruimend voor het bewustzijn, en steek je elke keer wat op. In mijn geval was het duidelijk, dat ik dankbaar ben voor wat ik heb en wat er komen gaat.

25. juni 2024

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je woorden Edwin, fijn dat je de ochtend als bewustzijnsverruimend hebt ervaren.

Je bent van harte welkom bij het volgende ZoMi College en we wensen je nog veel moois toe met jouw verdere pad en al wat moois wat je nog mag verwelkomen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In verbinding met je eigen essentie

Wat een mooie ochtend van verbinding. Mooie tool (oefening) om bij je eigen essentie te blijven. En te voelen wat er gebeurd als je niet bij jezelf blijft, en dat alles in een veilige setting.

25. juni 2024

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je aanwezigheid bij het ZoMi College, Lia! Fijn dat je erbij was! Je bent van harte welkom bij de volgende ZoMi College en we wensen je nog veel moois toe met je verdere opleiding bij ZoMa.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Marjolein is een hele fijne collega in…

Marjolein is een hele fijne collega in de wereld van spirituele coaching en geeft daarmee een hele fijne plek aan mensen om zichzelf te ontwikkelen als spiriuteel coach. Marjolein heeft het hart op de juiste plaats en is heel goed in haar mooie boodschap de wereld in te brengen

19. juni 2024

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je mooie woorden Tonnie! Samen maken we de wereld een stukje mooier en bewuster.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Balans mag erzijn

Interessante training maar soms ook vaker te spiritueel.

18. juni 2023

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je feedback Dries! We wensen je veel moois toe met jouw bewustzijnsreis en dat je goed mag voelen wat wel en niet aansluit op jouw proces.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De opleiding tot Holistisch Therapeut…

De opleiding tot Holistisch Therapeut heeft mij ontwikkeld precies op de gebieden waar nodig was. Voor mij was het leren vertrouwen op mijn intuïtie een hele belangrijke. Het zorgde voor een mooie integratie van opgedane kennis in de opleiding en eerdere opgedane ervaringen. Het is tevens een persoonlijk helings traject.

17. juni 2024

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je mooie woorden William! Fijn om te horen dat de opleiding tot Holistisch Therapeut je precies gebracht heeft wat je nodig had.

We wensen je veel moois toe met de verdere stappen op jouw bewustwordingsreis.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Thuiskomen vanaf de eerste dag.

Thuiskomen vanaf de eerste dag.
Bevlogen en kundige docenten.
En aandacht voor de student.

24. maj 2024

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je mooie woorden Margot! Je bent altijd van harte welkom, en we wensen je veel moois toe op jouw bewustwordingsreis.

Thuiskomen bij Zoma-opleidingen

Bij Zoma-opleidingen voelt het echt als thuiskomen. Niet alleen door de rustgevende locaties, de lieve aanwezigen, maar ook doordat je zoveel leert over jezelf.
Ik heb zoiets waardevols gevonden in mezelf dat ik dit een ieder ander gun.

31. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1(!) Hele ster te veel!!!

1(!) Hele ster te veel! Mensen trap hier niet in! ZoMa mag alles maar pas op, voor je het weet ben jij al je geld kwijt -aan niets! Sonia Bakker is er niets bij...
Mooie reacties hieronder van ZoMa maar zodra je 'privé' met ze in contact komt is het de leugen die regeert en wordt er niets, maar dan ook niets, opgelost en krijg je een kei harde deksel tegen je neus! Trap hier niet in mensen. Het zijn vleiende woorden zonder inhoud. De energie van ZoMa is alles behalve zuiver. Geef je geld alsjeblieft aan wat anders uit. Bespaar jezelf een hoop verdriet.

29. maj 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Met twee benen op de grond het leven op…

Met twee benen op de grond het leven op aarde aanschouwen. begrijpen wat energie voor ons betekent. Leven met je hart en je brein. zonder ongelukkig te zijn. Bewust worden en voelen pittige thema's. We gaan het zien.

24. maj 2024

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je woorden Enrico, en veel liefde en succes gewenst op jouw bewustwordingsreis!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel tevreden over de waardevolle online cursus…

Heel tevreden over de online cursus die ik hier volg. Helder uitgelegd, goede communicatie en heel leerzaam. Waardevol!

23. maj 2024

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je mooie woorden Jose, fijn dat je de online cursus als waardevol ervaart!

We wensen je veel mooie inzichten toe op jouw bewustzijnsreis.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik begon als nuchtere Hollander…

Ik begon als nuchtere Hollander aan de cursus Reiki 1. Maar nu bijna 2 jaar ná het doorlopen van Reiki 2 wordt het gevoels- en zichtveld steeds helderder binnen.

De organisatie is erg stimulerend. Ik heb van mooie, vriendelijke leraressen mogen leren, welke zorgen dat er nog meer mooie bewuste en vriendelijke mensen bijkomen.

23. maj 2023

Beste Brouwerpower,

Dankjewel voor je mooie woorden, en wat mooi dat Reiki je zoveel heeft gebracht en jouw gevoels- en zichtveld steeds helderder mag worden.

We kijken er naar uit je snel weer te mogen verwelkomen op een van onze locaties!

Het voelt als thuis

Het voelt als thuis, goede lessen en eventuele problemen worden opgelost.

22. maj 2024

Beste Marcel,

Dankjewel voor je mooie woorden, fijn dat ZoMa als thuiskomen voelt.

Je bent altijd van harte welkom!

Heel fijn spiritueel opleidingscentrum

Heel fijn spiritueel opleidingscentrum. Kleine groepen voor Reiki 1. Duidelijk lesmateriaal.
Met een hee fijn huis de opleiding afgesloten.

17. juni 2023

Beste Francisca,

Dankjewel voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je de opleiding goed hebt afgerond en het lesmateriaal als waardevol hebt ervaren.

We wensen je veel moois toe op jouw pad!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gedegen en verdiepende opleiding met…

Gedegen en verdiepende opleiding met een grote variëteit aan tools om in te kunnen zetten als coach maar ook voor persoonlijke ontwikkeling

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je review Arjan!

Fijn om te horen dat je de opleidingen als waardevol hebt ervaren voor je persoonlijke ontwikkeling en als coach.

We wensen je veel moois toe op jouw pad!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ZoMa is een uniek opleidingscentrum

ZoMa is een uniek opleidingscentrum met veel aandacht voor de cursisten.
Je krijgt er veel persoonlijke aandacht en het voelt er altijd als thuiskomen.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je mooie woorden Caroline, fijn om te horen dat het als thuiskomen voelt bij ZoMa.

Je bent altijd van harte welkom!

Chapeau ZoMa

Ik ben fan van ZoMa opleidingen omdat ze een brede opleiding inzetten en vooraf de mogelijkheid bieden om aan alle items te proeven. Deze masterclasses/workshops worden door professionals gegeven met veel diepgang en hart voor hetgeen ze staan. Marjolein bied iedere maand een healing workshop aan met steeds weer andere onderwerpen, iets om steeds weer naar uit te kijken.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je mooie woorden Myriam, fijn om te horen dat je ons aanbod als waardevol ervaart.

Je bent altijd van harte welkom, en we zien je graag weer bij de volgende Healing Webinar van Marjolein.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ziet er heel proffesioneel uit.

Ziet er heel proffesioneel uit.
Ik vind sommige opleidingen wel flink prijzig waardoor niet elk persoon dit kan doen en dat is jammer.

20. maj 2024

Beste mevrouw mom,

De opleidingen zijn inderdaad een financiële investering, die in lijn liggen met de waarde om als therapeut of coach te werken.

Wel bieden werkgevers soms een mogelijkheid aan om de opleidingen te volgen voor je persoonlijke ontwikkeling en vanuit daar te declareren.

Wellicht mogen we je verwelkomen bij één van onze dagcursussen of online cursussen. Je bent van harte welkom!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoma, echt de moeite waard!

Ik heb meerdere online cursussen bij Zoma gevolgd, ze zitten goed in elkaar. Mooie afwisseling tussen theorie, filmpjes en opdrachten. Ik ben nu gestart met de opleiding tot Holistisch therapeut. De lessen worden gegeven in een mooi lokaal door een enthousiaste en kundige trainer, eten en drinken wordt de hele dag verzorgd. De sfeer is open en fijn. De online leeromgeving werkt prima en is overzichtelijk. De online proeflessen die je zeer regelmatig kunt bijwonen en de maandelijkse healing en Q&A van Marjolein zijn top!

19. maj 2024

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je mooie woorden Jeannet!

Fijn dat je de cursussen en de opleiding tot Holistisch Therapeut als waardevol ervaart, net als de proeflessen en de webinars van Marjolein.

We wensen je veel moois toe op jouw pad, en geniet van jouw opleiding!

ZoMa Opleidingen

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.