Ik ben bij Zoma opleidingen de spiritueel Coach opleiding gaan doen per eind april 2026 . Helaas kreeg ik veel last van een entiteit in mij, hij deed zich voor als mijn gids. Zeer zware negatieve ener... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bijzondere masterclass, met als thema ZIJNs oriëntatie. Wow wat mocht een ieder ervaren, voelen en beleven. Zeer waardevol om bij aanwezig te zijn. Fijne sfeer en een goede eerlijke, warme, presentati... Se mere
Virksomheden har svaret
Met recht het grootste opleidingsinstituut op het gebied van holisme in Nederland en daar buiten! Groot, maar juist ook klein gebleven, wat voelt als thuiskomen! Hierdoor erg warm en persoonlijk, qu... Se mere
Virksomheden har svaret
Deze opleiding heeft mij enorm veel steun gegeven in zware emotionele tijden. Het is heel breed waardoor je toegang krijgt tot simpele tools om elke situatie dan ook aan te pakken. Ik heb geen enkele... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
ZoMa Opleidingen biedt opleidingen aan op twee locaties; Westervoort en Moerkapelle * 2-jarige Opleiding tot Holistisch Therapeut * 1-jarige Opleiding tot Reiki Trainer * 1-jarige Opleiding Holistisch Energetisch Therapeut * 1- jarige opleiding Holistisch Coach * Reiki cursussen: om jezelf en anderen te helen, bewustwordingsgroei * diverse online cursussen: oa hoogsensitief als kracht, spiritueel ontwaken, leven vanuit je ware essentie, van burn-out naar balans, holistisch voeden, rust in je hoofd, holistisch opvoeden en holistisch leven in de praktijk.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een warm bad
Wat een warm bad! Ik kan zeggen dat zo’n college echt fijn is om daadwerkelijk de persoon te zien en te voelen, die ZoMa heeft opgericht. Het bezoek was verruimend voor het bewustzijn, en steek je elke keer wat op. In mijn geval was het duidelijk, dat ik dankbaar ben voor wat ik heb en wat er komen gaat.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Het was een mooie college
Het was een mooie college; als een warm bad werden we al ontvangen. Mooie inzichten gekregen ook door een hele mooie oefening❤️.
Dankjewel Marjolein😘.
In verbinding met je eigen essentie
Wat een mooie ochtend van verbinding. Mooie tool (oefening) om bij je eigen essentie te blijven. En te voelen wat er gebeurd als je niet bij jezelf blijft, en dat alles in een veilige setting.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Marjolein is een hele fijne collega in…
Marjolein is een hele fijne collega in de wereld van spirituele coaching en geeft daarmee een hele fijne plek aan mensen om zichzelf te ontwikkelen als spiriuteel coach. Marjolein heeft het hart op de juiste plaats en is heel goed in haar mooie boodschap de wereld in te brengen

Balans mag erzijn
Interessante training maar soms ook vaker te spiritueel.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
De opleiding tot Holistisch Therapeut…
De opleiding tot Holistisch Therapeut heeft mij ontwikkeld precies op de gebieden waar nodig was. Voor mij was het leren vertrouwen op mijn intuïtie een hele belangrijke. Het zorgde voor een mooie integratie van opgedane kennis in de opleiding en eerdere opgedane ervaringen. Het is tevens een persoonlijk helings traject.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Thuiskomen vanaf de eerste dag.
Thuiskomen vanaf de eerste dag.
Bevlogen en kundige docenten.
En aandacht voor de student.

Thuiskomen bij Zoma-opleidingen
Bij Zoma-opleidingen voelt het echt als thuiskomen. Niet alleen door de rustgevende locaties, de lieve aanwezigen, maar ook doordat je zoveel leert over jezelf.
Ik heb zoiets waardevols gevonden in mezelf dat ik dit een ieder ander gun.
1(!) Hele ster te veel!!!
1(!) Hele ster te veel! Mensen trap hier niet in! ZoMa mag alles maar pas op, voor je het weet ben jij al je geld kwijt -aan niets! Sonia Bakker is er niets bij...
Mooie reacties hieronder van ZoMa maar zodra je 'privé' met ze in contact komt is het de leugen die regeert en wordt er niets, maar dan ook niets, opgelost en krijg je een kei harde deksel tegen je neus! Trap hier niet in mensen. Het zijn vleiende woorden zonder inhoud. De energie van ZoMa is alles behalve zuiver. Geef je geld alsjeblieft aan wat anders uit. Bespaar jezelf een hoop verdriet.
Met twee benen op de grond het leven op…
Met twee benen op de grond het leven op aarde aanschouwen. begrijpen wat energie voor ons betekent. Leven met je hart en je brein. zonder ongelukkig te zijn. Bewust worden en voelen pittige thema's. We gaan het zien.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Heel tevreden over de waardevolle online cursus…
Heel tevreden over de online cursus die ik hier volg. Helder uitgelegd, goede communicatie en heel leerzaam. Waardevol!

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Ik begon als nuchtere Hollander…
Ik begon als nuchtere Hollander aan de cursus Reiki 1. Maar nu bijna 2 jaar ná het doorlopen van Reiki 2 wordt het gevoels- en zichtveld steeds helderder binnen.
De organisatie is erg stimulerend. Ik heb van mooie, vriendelijke leraressen mogen leren, welke zorgen dat er nog meer mooie bewuste en vriendelijke mensen bijkomen.

Het voelt als thuis
Het voelt als thuis, goede lessen en eventuele problemen worden opgelost.

Heel fijn spiritueel opleidingscentrum
Heel fijn spiritueel opleidingscentrum. Kleine groepen voor Reiki 1. Duidelijk lesmateriaal.
Met een hee fijn huis de opleiding afgesloten.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Gedegen en verdiepende opleiding met…
Gedegen en verdiepende opleiding met een grote variëteit aan tools om in te kunnen zetten als coach maar ook voor persoonlijke ontwikkeling

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
ZoMa is een uniek opleidingscentrum
ZoMa is een uniek opleidingscentrum met veel aandacht voor de cursisten.
Je krijgt er veel persoonlijke aandacht en het voelt er altijd als thuiskomen.

Chapeau ZoMa
Ik ben fan van ZoMa opleidingen omdat ze een brede opleiding inzetten en vooraf de mogelijkheid bieden om aan alle items te proeven. Deze masterclasses/workshops worden door professionals gegeven met veel diepgang en hart voor hetgeen ze staan. Marjolein bied iedere maand een healing workshop aan met steeds weer andere onderwerpen, iets om steeds weer naar uit te kijken.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Ziet er heel proffesioneel uit.
Ziet er heel proffesioneel uit.
Ik vind sommige opleidingen wel flink prijzig waardoor niet elk persoon dit kan doen en dat is jammer.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Zoma, echt de moeite waard!
Ik heb meerdere online cursussen bij Zoma gevolgd, ze zitten goed in elkaar. Mooie afwisseling tussen theorie, filmpjes en opdrachten. Ik ben nu gestart met de opleiding tot Holistisch therapeut. De lessen worden gegeven in een mooi lokaal door een enthousiaste en kundige trainer, eten en drinken wordt de hele dag verzorgd. De sfeer is open en fijn. De online leeromgeving werkt prima en is overzichtelijk. De online proeflessen die je zeer regelmatig kunt bijwonen en de maandelijkse healing en Q&A van Marjolein zijn top!

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Lots of attention to their students. Definitely recommend.
Great school with lots of attention to their students. Feels like coming home and being understood. Definitely recommend.

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.