ZoMa Opleidingen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben bij Zoma opleidingen de spiritueel Coach opleiding gaan doen per eind april 2026 . Helaas kreeg ik veel last van een entiteit in mij, hij deed zich voor als mijn gids. Zeer zware negatieve ener... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bijzondere masterclass, met als thema ZIJNs oriëntatie. Wow wat mocht een ieder ervaren, voelen en beleven. Zeer waardevol om bij aanwezig te zijn. Fijne sfeer en een goede eerlijke, warme, presentati... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met recht het grootste opleidingsinstituut op het gebied van holisme in Nederland en daar buiten! Groot, maar juist ook klein gebleven, wat voelt als thuiskomen! Hierdoor erg warm en persoonlijk, qu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Deze opleiding heeft mij enorm veel steun gegeven in zware emotionele tijden. Het is heel breed waardoor je toegang krijgt tot simpele tools om elke situatie dan ook aan te pakken. Ik heb geen enkele... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Erhvervsskoler
  2. Coachingcenter
  3. Meditationscenter
  4. Psykiatrisk behandling

Skrevet af virksomheden

ZoMa Opleidingen biedt opleidingen aan op twee locaties; Westervoort en Moerkapelle * 2-jarige Opleiding tot Holistisch Therapeut * 1-jarige Opleiding tot Reiki Trainer * 1-jarige Opleiding Holistisch Energetisch Therapeut * 1- jarige opleiding Holistisch Coach * Reiki cursussen: om jezelf en anderen te helen, bewustwordingsgroei * diverse online cursussen: oa hoogsensitief als kracht, spiritueel ontwaken, leven vanuit je ware essentie, van burn-out naar balans, holistisch voeden, rust in je hoofd, holistisch opvoeden en holistisch leven in de praktijk.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Oprechte hartelijke authentieke coaching+

Ik ben zelf hoogsensitief en heb wat ervaringen met "helers and co.", waardoor ik nu heel achtzaam ben wie ik mijn vertrouwen schenk. En hier kan en durf ik me volledig de licht-, liefdevolle en leerzame inspiratieve impulsen overgeven.

Lieve Jolanda,

Dank je wel voor je mooie woorden en vertrouwen. Het raakt ons dat je je bij ons veilig en gedragen voelt om je over te geven aan licht, liefde en inspiratie.

Juist voor mensen zoals jij, met zoveel bewustzijn en gevoeligheid, willen we die ruimte bieden. We wensen je veel moois toe met het vervolg van jouw bewustzijnsreis.

Dankbaar

Dankbaar 🙏 voor de challenge alle puzzelstukjes 🧩 vallen op zijn plek. Je bent een prachtig mens en een voorbeeld voor mij

22. november 2024

Besvarelse fra ZoMa Opleidingen

Dankjewel voor je warme woorden, en wat fijn om te horen Marcha! Namens Marjolein, ook heel erg bedankt voor jouw openheid en vertrouwen. We wensen je veel moois toe met jouw bewustzijnsreis 🤍🙏

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend bedankt voor de mooie…

Ontzettend bedankt voor de mooie challenge.
Wat een mooie inzichten en sprankelende energie die je uitstraalt, doorgeeft en overdraagt..

Dankjewel Dankjewel!!♡

Lieve Liselotte,

Wat een prachtige woorden, dankjewel daarvoor!

Het is zo mooi om te horen dat de High Frequency Challenge je zoveel inzichten heeft gebracht en dat de energie voelbaar was. Dat raakt ons enorm.

Dankjewel dat je zo open hebt meegedaan en dat je jouw ervaring met ons deelt. We wensen je nog meer fijne energie toe op jouw bewustzijnsreis.

Liefdevolle morgen

Het was een geweldige morgen lieve Marjolein. Zo fijn dat je zoveel over jezelf deelt zodat het laat zien dat we allemaal winter in ons leven tegenkomen. Goed ook dat je zo duidelijk bent over goed of fout is niet belangrijk. Alles begint bij bewustzijn. We mogen met liefde naar onszelf kijken . Veel liefde stuur ik jou 🙏🥰❤️

Lieve Christa,

Wat een prachtige reactie, dankjewel voor je lieve woorden. Het is zo bijzonder om te horen dat de ochtend je zoveel heeft gebracht.

Je verwoordt het precies: alles begint bij bewustzijn, en het omarmen van alle seizoenen die in ons leven.

Dankjewel voor de liefde die je deelt. We sturen jou ook heel veel licht en warmte terug. Samen mogen we blijven groeien en stralen en de wereld een stukje liefdevoller maken.

Marjolein & het team van ZoMa Opleidingen

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De ZoMi college was gister heerlijk

De ZoMi college was gister heerlijk! Echt genoten, fijn om te verbinden met onze 2e familie!

Lieve Sandra,

Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van het ZoMi-College! Het voelt voor ons ook altijd bijzonder om samen die verbinding te ervaren.

Dankjewel voor je mooie woorden, en we kijken ernaar uit om je weer te zien bij een volgend moment van samenzijn.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koekebakkers!

Wat toevallig dat er telkens bij een negatieve recensie, er een supergoede recensie wordt geplaatst. En dat achter elkaar. Hmz hier klopt er iets niet.

Beste Shari,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring.

We vinden het vervelend om te horen dat je twijfelt aan de authenticiteit van onze recensies. In jouw review wordt niet vermeld dat je student bent of dat je op basis van een eerste indruk schrijft.

Recent hebben we twee grote evenementen georganiseerd die hebben geleid tot veel positieve feedback.

Afgelopen dinsdag hadden we het ZoMi College met Marjolein, waar meer dan 120 studenten en alumni aanwezig waren, en de week ervoor hebben we de gratis online High Frequency Challenge gehouden, waaraan maar liefst 7000 enthousiaste deelnemers hebben deelgenomen.

Zo kun je in de reacties op social media ook lezen hoe enthousiast iedereen was.

Daarnaast hebben we bijna 400 reviews op Google die achtergelaten zijn door onze studenten die een cursus of opleiding hebben gevolgd die je rustig kunt teruglezen.

Daarnaast staan wij altijd open voor inhoudelijke feedback van onze studenten om ons aanbod te verbeteren.

We nodigen je van harte uit om een keer een Reiki 1 cursus of een van onze gratis events bij te wonen om zelf te ervaren hoe ZoMa Opleidingen werkt.

Mocht ZoMa toch niet helemaal bij je passen, dan begrijpen we dat en wensen we je veel succes met een opleiding of organisatie die beter aansluit bij jouw wensen.

Mocht je verder willen praten, neem dan gerust contact met ons op via info@zoma-opleidingen.nl of telefonisch op 085-4000020, zodat we je feedback verder kunnen bespreken en eventuele ongemakken kunnen oplossen.

High Frequency Challenge

ZoMa is, wanneer je daar klaar voor bent en voor open staat, dè plek om te groeien in bewustzijn, te groeien naar wie jij in essentie bent: de lichtleider die we uiteindelijk allemaal zijn! Marjolein, alleen al de energie die jij tijdens de sessies uitstraalt, tovert een grote glimlach op mijn gezicht!

Een warm opleidingsthuis

Ik heb bij Zoma een reiki 1 & 2 cursus gevolgd. Ook heb ik deelgenomen aan een retreat dag die in het teken stond van holisme. En volg ik regelmatig de gratis online healing webinars, masterclasses, proeflessen en meest recent de 4daagse challenge. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik onder de indruk ben van de bezieling van de groep mensen die dit elke keer weer mogelijk maakt, in het bijzonder Marjolein Berendsen. Op een toegankelijke manier word ik ondersteund bij het spiritueel ontwaken, een mooie reis naar het ontdekken van de lichtleider in mijzelf. Dit overigens niet zonder het aardse te vergeten. Mijn wens is om ooit nog eens een opleiding te volgen, hopelijk in de toekomst.

de 4 dagen challenge

de 4 dagen challenge gedaan, echt heel fijn om te doen en gratis, en ik heb haar n mail gestuurd met n vraag, ook daar neemt ze de tijd voor,
hele fijne enthousiaste benadering, duidelijke uitleg en leren voelen wat erbij jou speelt
dank dank dank

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ZoMa is bezieling in liefde, licht en vertrouwen.

The High Frequency Challenge (gratis en online) van Marjolein Berendsen, founder van ZoMa opleidingen, kwam op mijn pad. Vier dagen, anderhalf uur per dag, ik keek steeds uit naar de volgende keer. Ik heb Reiki 1 en 2 en mediteer regelmatig. Hoe Marjolein mij wist te laten landen in mijzelf, in mijn ziel. Zo’n warme gloed van licht, liefde en vertrouwen, alsof ze bij mij was. Echt fantastisch. Ik heb haar boek gekocht in Westervoort, er hing een serene sfeer in het opleidingscentrum, terwijl examen in volle gang was. Chapeau. Ik ga mij verder verdiepen in het aanbod van ZoMa. Echt een aanrader, kijk maar eens online. Ik ben dankbaar voor zoveel vertrouwen wat jij mij gaf Marjolein. ❤️🙏

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

"Vertrouw op het proces dat precies…

"Vertrouw op het proces dat precies gebeurt wat voor jou belangrijk is, en volg daarin je hart......"

Dat waren de woorden van Marjolein op dag 3 van de High Frequency Challenge die gelijk zoooooo bevestigd werden na de challenge.

Ik had behoefte aan meer tijd om de challenge echt volledig in me op te nemen, en binnen te laten komen.

Zondag had ik daar nog voor gereserveerd, (want dat was de laatste dag dat hij nog online beschikbaar was) maar.....ik was ergens anders nodig.
Zondagavond heb ik voor het slapen nog een sessie geluisterd, en dacht.....jammer dat ik er niet uit heb kunnen halen wat ik zo graag had gewild....
Maar....de challenge was open blijven staan op mijn telefoon.
En daar kon ik maandagmorgen "gewoon" zo weer in, en heb ik alsnog dag 3 en dag 4 volledig kunnen luisteren en mee kunnen schrijven, en zo in kunnen laten dalen, of in klikken zoals Marjolein het zo mooi zegt.

Op mijn I pad zag ik dat de sessies niet meer beschikbaar waren, zoals ook was aangegeven dat ze dat tot zondagavond waren....

Dus ik denk alleen maar.....hoe mooi!!!!
Zooooo bijzonder hoe het werkt.

Deze 4 dagen zijn een enorm groot geschenk.
Ik voelde zoveel dingen op hun plek vallen, en ik voel aan alles hoeveel me dit brengt en geeft.

Ik ben inmiddels ook gestart met de opleiding Holistisch therapeut, en elke les is ook zo intens en zo waardevol.
Ik leer zo ontzettend veel, en ik voel zo aan alles dat het klopt. Ik word zo bevestigd in mijn waarheid.
Dus nogmaals een diep DANKJEWEL Marjolein voor het pad wat jij gegaan bent, met alles wat jij daarop tegenkwam, en bent aangegaan, waardoor al dit moois mocht ontstaan, en dat je dat zo onbevangen en in alle open en kwetsbaarheid weer door geeft aan zo velen.

Ik voel oprecht een hele diepe dankbaarheid, en.....blijf jou licht maar volop stralen en verspreiden met jou prachtige community.

Alie

High Frequency Challenge

High Frequency Challenge, 4 sessies in 4 dagen (gratis), wow wat een cadeau. Marjolein is echt en zo lief, ze geeft zoveel aandacht en energie aan iedereen. Het was echt magisch. Ik voelde zoveel warmte en energie, ook bij terugkijken. Ze legt alles heel duidelijk uit, to the point. Wat een fijne ervaring, hartverwarmend. Zo herkenbaar ook wat ze verteld.

Geweldig!

Geweldig!! Super bedankt Marjolein, mooi lief mens . Ga zo door. Ik heb genoten van de online masterclasses, echt een kado dat je dit zo gratis doet. Mooie leermomenten en inzichten. Eerlijk en duidelijke uitleg. Ook live workshops gehad en elke keer weer onder de indruk van de uitwerking. Super fijne sfeer!

Liefde & Licht

Marjolein geeft zoveel liefde en licht!🩷
Elke live is een cadeautje!
Vooral de laatste: High Frequency Challenge, 4 dagen lang, gaf mij zoveel rust, liefde en nieuwe inzichten. Met nieuwe intenties kan ik weer verder! 🫶🏻🩷
Ga zo door lieve Marjolein!
Liefs 🩷

22. november 2024

Ontwikkeling en groei

Geweldig leerzaam je groeit en ontwikkelt goed en je leer je emoties loslaten om vrij te komen je kom dicht bij jezelf wat ik gemist hebt en je ben je meer bewust geworden ik ben je heel dankbaar voor alles

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Op geld beluste mensen

Geen goede ervaring gehad. vooral basisinformatie en geen goede achtergrondkennis van trauma.
Ook de afhandeling zijn ze alleen op geld uit, dus zou je geld beter aan iets anders besteden.
Ik kreeg 1,5 jaar na het stoppen van de opleiding, die ik in goede overweging heb gedaan een factuur van bijna 900 euro. Hierover ben ik in toen in gesprek gegaan maar men wilde niet over gaan tot een vergoeding.

Na het plaatsen van de laatste review. (24/11/2024) is er opnieuw telefonisch contact geweest en hebben ze geluisterd naar het verhaal om er ook iets van te leren. Tegelijkertijd is mij een vergoeding van 500 euro aangeboden.

Lieve Marjolein,

Lieve Marjolein,

Soms voel je dat er net iets extra´s nodig is om je helemaal in je kracht te zetten...De 4daagse High Freq Challenge heeft daar helemaal aan bijgedragen! Nog nooit heb ik mijn energie zo duidelijk en sterk gevoeld en dat van jullie allemaal om mij heen. Ik ben er (letterlijk) nog duizelig van! Fijn dat onze wegen mochten kruisen! Dank je wel! Liefs Elles

Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.