Er was vertraging opgelopen doordat een paar onderdelen niet voorradig waren. De telefoniste was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik heb nu alles ontvangen en het was allemaal heel mooi en degelijk ver... Se mere
Virksomheden har svaret
Onlangs plaatste deze firma mijn lucht/lucht warmtepomp. Bij de keuze van het toestel werd ik op een vriendelijke, bereidwillige en professionele wijze geholpen. Er werd een offerte opgemaakt met ee... Se mere
Virksomheden har svaret
Aan de telefoon zei men me alle materialen in voorraad te hebben dus bestelling geplaatst. Na 2 dagen kreeg ik de melding dat er een stuk van mijn bestelling toch niet in voorraad was, de leveringster... Se mere
Virksomheden har svaret
All good, nothing to complain about, the airco is better than I thought. Suggestions: 1. Do not include anymore the sign to put in front of the house, i find it a waste of resources 2. The a... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij begeleiden u van A tot Z. De webshop mét Service, Onderhoud en Herstellingsdienst Waarom klant worden bij ZET-SHOP.BE? Wij begeleiden u van A tot ZET. Wij hebben ook installateurs en een technische dienst om bij te springen indien u bijkomende vragen hebt of moeilijkheden ervaart tijdens de installatie. U kunt op beide oren slapen met onze opstart begeleiding. We verzorgen naast opstartbegeleiding ook uw jaarlijks onderhoud en indien nodig is onze herstellingsdienst spoedig ter plaatse. ZET-Shop medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0496/ 66 11 04 of info@zet-shop.be.
Skrevet af virksomheden

Nieuwstraat 152, 3590, Diepenbeek, Belgien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het toestel voldeed en de levering was correct

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Après avoir réponse des mails qui a pris un peu plus de temps que prévu.
Réponse très positive, avec excuse pour le retard des réponses au mail, très sérieux.
Je recommande

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
ik kreeg snel fijnfilter ( witte en zwartte) toegestuurd van Braukmann FF20-DMF AX in de plaats van FF40/FF20.
gelukkig werkt die nieuwe type ook. Ik weet echter niet wat het verschil is tussen beide types. graag info hierover indien mogelijk.

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Goede service! Bij twijfel of ik het juiste filter had besteld, kan je gewoon telefonisch contact opnemen met hen en je word heel goed geholpen.

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
De dienst na verkoop is traag; We wachten nu al verschillende dagen ( na het bouwverlof ) om een wissel van onderdeel van de installatie. Ze beloven terug te bellen, maar doen het nog niet.
We hebben er wel vertrouwen in dat het in orde zal komen.

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Prima producten en zeer bekwame techniekers, slechte communicatie
We zijn al meer dan 30 jaar klant bij ZET-Shop (vroeger Smolders Zepperen)... We hebben er 2 airco's en meerdere verwarmingsketels gekocht in al die jaren.. Maar de laatste jaren is de service er veel op achteruit gegaan - dan bedoel ik niet de techniekers, want die mensen kennen zeer goed hun job. Maar de klantendienst is een ramp. Je wordt van niets op de hoogte gehouden, geen stand van zaken, je moet meerdere keren terugbellen om te vragen hoe het zit.
Onlangs was onze airco defect, ik contacteer de servicedesk, ze vragen me om een foto te nemen met de productgegevens, want ons toestel zit blijkbaar niet in hun systeem (de andere toestellen wel). Ze gingen me iets laten weten ... Ik stuur dadelijk een email met de foto's door. Na 3 dagen neem ik terug contact om te vragen of ze met die gegevens verder kunnen en wanneer we iemand mogen verwachten. Eerst na een half uur proberen via de telefoon neemt er toch uiteindelijk iemand op. De persoon die dit regelt is 'met verlof'... en blijkbaar kan er niemand de stand van zaken meedelen. De week nadien is het bedrijf gesloten voor verlof, dus we zullen dan gewoonweg moeten wachten tot die persoon terug is... Een klein emailtje met 'we hebben je gegevens goed ontvangen en we plannen de herstelling in week 'x' zou veel furstratie voorkomen!
Een ander feit : wanneer je zelf een airco installeert van ZET-shop en je paatst hun affice in je voortuin, waarvan je een foto neemt en deze naar hen doorstuurt, krijg je een gratis onderhoud cadeau. Alles staat mooi uitgelegd in hun installatieprocedure. Dit allemaal gedaan, maar ook daar krijg je 0 reactie op. Je zou verwachten dat je een voucher krijgt of dat ze je hiervoor na 1 jaar zouden contacteren... niets. Dus dat reclamepaneel plaatsen, that's a joke, bespaar je die moeite. Maar eens een technieker je bezoekt ben je wel goed geholpen.
COMMUNICATIE met je klanten, doe er iets aan !

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Gekochte artikel na week nog niet ontvangen en stuur je een mail geen antwoord .....

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
27/07 had ik een bestelling gedaan tot op heden nog niets ontvangen. 1a 3 werkdagen normaal..

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Commande bien reçu et dans les délais.

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Prima productkwaliteit en duidelijk gecommuniceerd over de levering

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Levering zoals het moet en je wordt telkens via mail op de hoogte gehouden van de status.

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Bestelling correct afgehandeld na enkele dagen, 1 product was niet onmiddellijk voorradig

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Mijn bestelling nog niet ontvangen door niet op voorraad

Besvarelse fra ZET-SHOP.BE
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.