Zavindo Beauty Anmeldelser

4,3

Mijn naam is Zavindo en al jaren ben ik werkzaam in de massage- en hersteltherapie. In die tijd ontdekte ik iets bijzonders: dezelfde principes die het lichaam helpen herstellen — doordachte aanraking, gerichte technologie en consistentie — werken net zo goed voor de huid.Professionele beauty-tech is meestal voorbehouden aan dure salons en specialisten. Daar wilde ik verandering in brengen. Zavindo Beauty is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen toegang verdient tot apparaten die écht resultaat opleveren, zonder de salon-prijzen.Elk product in mijn webshop is door mij persoonlijk getest. Geen pushy verkooppraatjes, geen overbodige producten — alleen apparaten waar ik volledig achter sta.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,3

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Mijn huid kan er na drukke werkdagen…

Mijn huid kan er na drukke werkdagen wat vermoeid uitzien dus het collageenmasker sprak me meteen aan. Het aanbrengen was minder rommelig dan ik had verwacht en ik kon gewoon door het huis lopen terwijl ik het droeg. Na het verwijderen voelde mijn gezicht zacht aan en zag mijn huid er frisser uit. Ik bewaar ze graag voor avonden waarop ik mijn huid wat extra aandacht wil geven voor een feestje of een weekendje weg.

3. august 2026

De hele bestelervaring gaf een…

De hele bestelervaring gaf een betrouwbaar gevoel. Betalen ging makkelijk en de verwachte levertijd bleef hetzelfde. Het pakket kwam netjes en professioneel verpakt aan. Ik vond het ook prettig dat de producten overeenkwamen met de foto's en beschrijvingen op de website. Daardoor kijk ik ernaar uit om nog eens iets anders uit de collectie te proberen.

13. juli 2026

Het is een heerlijk masker

Het is een heerlijk masker, makkelijk aan te brengen. Ik heb de Collagen Mask niet te dik aangebracht. Ik heb het 's nachts op laten zitten en met lauw water verwijderd. Het werkt wel, bij mij.

28. juli 2026