Fair pris. Ringe installation, herunder også opfølgende besøg af chef fra Dansk Klima Service. Lovet opfølgning skete aldrig. De formåede aldrig at svare på tekniske spørgsmål om luft-til-luft varmep... Se mere
Vi har købt og fået monteret en varmepumpe gennem Zave og deres samarbejdspartner Dansk klima service. Købet forløber fint. Monteringen er lidt mere tvivlsom. Det tager utrolig lang tid og vedkommende... Se mere
Varmepumpen ankom i sikker indpakning. Der følger intet brugbart med mht installering og der skal også installeres en udekontakt. Dvs trækkes et nyt kabel fra sikringsboks/ relæ. Virkelig grimt.... Se mere
Havde fået mine forældre til at bestille sådan en varmepumpe og hun blev ringet op der var sket fejl i betalingen, så hun lavede en (BANKOVERFØRSEL?!?) Høre efter om fejlen og går lidt i panik pga... Se mere
Zavevarme har erfaring med varmepumper i hele skandinavien siden 1988. Vi ved hvad vi gør, og vi vil være der for dig i de kommende årtier!
Kalvebod Brygge 39, 5, 1560, København V, Danmark
- +4527147046
- kontakt@zavevarme.dk
- zavevarme.dk
Andre kiggede også på
Elendig installation
Elendig installation. Produkter og priser er rimelige, men tilkøb IKKE installation, da de ikke kender til luft/vand varmesystemer. Jeg fik mit anlæg installeret i november. Hele installationen er lavet forkert og skal laves om. Det er stadig ikke sket, trods at det er blevet lovet flere gange.
Meget tæt på fremragende men må dog…
Meget tæt på fremragende men må dog nøjes med en stjerne mindre, da der mangler en lille smule teknisk kompetence hos deres sælgere specielt hvis man gerne vil installere selv og stiller tekniske spørgsmål. I mit køb var 12kw panasonic T-Cap split, udvidelses modul, buffertank, tank føler, solcelle føler, 3 vejs ventil, samt stativ, blev dog anbefalet senere at vælge de store gummi klodser (fed beslutning). Selve salget og hjælp til dette var super og fantastisk service, dog lidt forsinkelser på selve leveringen som IKKE kan placeres hos Zave da der jo pludselig opstod leverance problemer fra leverandører. Selve tilkoblingen af køle delen gik også helt efter planen. Så alt i alt en tilfreds kunde der bare lige mangler de sidste part stumper for at få det hele til at køre optimalt (Ventil til varmtvand og et par følere og ventiler så der kan køres med zoner)
Varm anbefales.
Varm anbefales.
Jeg har købt 2 stykke varme pumpe hos Zave Aps som har været maget behagelig og hjælpsom med informere hvilken varme pumpe jeg burde vælge.
Alt i alt godt handel med god kundeservice og ikke mindst køb til en god pris.

Besvarelse fra Zavevarme
Perfekt trods alarmklokkerne ringede
Høre efter om fejlen og går lidt i panik pga metoden.
Undersøger CVR-nummer og alt dertil.. hvad jeg kunne finde var et temmelig nyt firma (2018) som havde kontor på 5. Sal i en bygning der ikke var indrettet til lager.
Idag er varene ankommet med fragtmand og ville give sælgeren August en 5☆ anbefaling 😊

Besvarelse fra Zavevarme
Super tjekket service
Super tjekket service - August hjalp hurtigt og forstod Mik forespørgsel med det samme. Manglede aircondition i musikstudier - bliver monteret allerede næste uge. Super tjekket.
Hurtig levering og perfekt montering
Hurtig levering og perfekt montering. Support er også iorden, tager de ikke telefonen med det samme ringer de tilbage. Kan klart anbefale Zavevarme
Jeg kan kun anbefale at bruge Zavevarme…
Jeg kan kun anbefale at bruge Zavevarme de giver altid en god pris, jeg har i dag bestil 3 stk. HZ25WKE og håber at alt forløber som det skal.
Konge service af August
Konge service af August; kompetent, effektiv og så har firmaet en suveræn prisgaranti.
Det virker som om at Zave går op i at…
Det virker som om at Zave går op i at betjene deres kunder rigtigt godt kan virkelig anbefales
Super og hurtig vejledning på chat…
Super og hurtig vejledning på chat samtidig med købet. Og så fik jeg oven i købet en ekstra rabat, der ikke var tilgængelig på webshoppen