Varmepumpen ankom i sikker indpakning. Der følger intet brugbart med mht installering og der skal også installeres en udekontakt. Dvs trækkes et nyt kabel fra sikringsboks/ relæ. Virkelig grimt.... Se mere
Havde fået mine forældre til at bestille sådan en varmepumpe og hun blev ringet op der var sket fejl i betalingen, så hun lavede en (BANKOVERFØRSEL?!?) Høre efter om fejlen og går lidt i panik pga... Se mere
Zavevarme har erfaring med varmepumper i hele skandinavien siden 1988. Vi ved hvad vi gør, og vi vil være der for dig i de kommende årtier!
Kalvebod Brygge 39, 5, 1560, København V, Danmark
- +4527147046
- kontakt@zavevarme.dk
- zavevarme.dk
Andre kiggede også på
Heltigennem utilfredsstillende support
Heltigennem utilfredsstillende support. Jeg har fejlmeldt vores Panasonic varmepumpes wifi-modul, men der tages ikke handling på mit problem.
Jeg har en garantisag med zave
Jeg har en garantisag med zave, da vore varmekilde er defekt. Zave har desværre lukket deres forretning i Danmark. Nu har jeg været i gang med moderselskabet i Norge. De svarer mig ikke, her godt en måned efter fejlen er meldt.
Ikke anbefalelsesværdig
Fair pris. Ringe installation, herunder også opfølgende besøg af chef fra Dansk Klima Service. Lovet opfølgning skete aldrig. De formåede aldrig at svare på tekniske spørgsmål om luft-til-luft varmepumpen fra Mitsubishi.
Deres website angiver at de trækker sig fra det danske marked. Jeg krydser fingre for at jeg aldrig får brug for garantien.
Zave afvikler deres forretning i DK
Og derfor er de fløjtende ligeglade med de ordrer de allerede har i gang, har en garantisag på anden måned, hvor de nægter at tage kontakt til mig, så mit råd, hvis de kommer tilbage til det danske marked på et tidspunkt, så undgå dem.
Vi har overhovedet ikke fået udført…
Vi har overhovedet ikke fået udført noget service.
Hvad går det ud på?
Super professionel rådgivning
Super professionel rådgivning, der var ikke et øje tørt!
både levering og installation var præcis som det skulle være.
Vi har købt og fået monteret en…
Vi har købt og fået monteret en varmepumpe gennem Zave og deres samarbejdspartner Dansk klima service. Købet forløber fint. Monteringen er lidt mere tvivlsom. Det tager utrolig lang tid og vedkommende har aldrig monteret den slags varmepumpe før. Han efterlader desuden afløbsrøret, uden at klippe det af, så der er flere meter, der snor sig, hvilket ikke er særlig smart, når det er frostvejr ude og vand ophober sig i røret. Efterfølgende opdager vi derudover, at montøren ikke har lukket hullet til slanger udenfor sommerhuset. Dvs. At eventuelle skadedyr potentielt har haft fri adgang til huset. Det er en ret stor fejl at begå!

AFVARSEL
AFVARSEL
Jeg har skrevet forespørgsel 2 gange på deres kunder-mail, 1 gang på deres hjemmeside og 1 gang her på Facebook alle gange uden at få svar, de har ikke for gode bedømmelser på Trustpilot, tror det er et skodfirma😡

Produkt info snyd
Varmepumpen ankom i sikker indpakning.
Min tidligere varmepumpe havde et kliklåse system med integreret væske i kablerne og skalle tilsluttes eksisterende indvendigt stik.
På hjemmesiden var der en ikke opdateret produkt oplysning og scoop var højere end på det leverede produkt. Fra 5.1 til 4.6.
En sælger ringer mig op og vi opklarer sagen sammen og jeg bliver lovet en kasse vin. Ingen har set ham eller vi en siden.
Kundeservice vil ikke hjælpe.

Besvarelse fra Zavevarme
Jeg har lige fået monteret en luft til…
Jeg har lige fået monteret en luft til luft varmepumpe. Jeg fik tilsendt hele udstyret indenfor 5 dage. Der var lidt ventetid for monteringen, men det blev klaret fint på 4 timer og alt virker som det skal. Hilsen Pedersen 🤗
Tak for et godt samarbejde
Tak for et godt samarbejde, og en god handel.
Fik vurderet en størrelse, som Zave's installatør mente var for lille, og Zave fik det byttet og fik styr på installation.
Enkel hjemmeside og god vejledning. Kan anbefales og ved spørgsmål blev vi henvist til kompetent support.
Gode tilbud - dårlig service
Gode tilbud på varmepumper, men en total mangel på sammenhæng mellem køb-salg, levering og montering.
Leveringsomkostninger stiger uforudset og montering sker langt ude i fremtiden. Man må forvente samme mangel på sammenhæng mellem service og garanti, hvis noget skulle ske.

Bedste service og pris
Overskuelig hjemmeside og bedste priser. Trods mindst 10 ugers ventetid andre steder, så fik jeg leveret en varmepumpe på 3 uger fint koordineret med installation et par dage efter.
Professionel installation af Dansk Klimaservice - de kunne vejlede perfekt om placering, gav super service og endte med et bedre resultat, end jeg havde turde håbe på.
Super god service i forhold til hvilken…
Super god service i forhold til hvilken luft til vandpumpe vi skulle bruge! Det er ikke lige til at komme igennem via telefonen da de har travlt men når man først er igennem så er man sikker på at få den helt rigtigt rådgivning!
Fantastisk oplevelse 😁👍
Fantastisk oplevelse 😁👍
Først læste jeg andres anmeldelser her på trustpilot. Jeg må jo erkende, at jeg blev noget skeptisk. Jeg fortalte Lars, fra Zavevarme, om min bekymring om, at handle hos dem. Jeg fik besked om, at der er valgt nye installatører til deres aftaler. Jeg fik besked om hvilket firma, der skulle stå for vores installation og fik et besøg af dem først, til nærmere gennemgang af den faktiske installation. Zavevarme leverede deres anlæg 4 uger før installationen, og de få mangler som viste sig at være klarede installationsfirmaet.👌
Jeg har på intet tidspunkt set anmeldelser som kritiserede Zavevarme for ikke, at levere varerne, men alene for at have for dårlige installatører. Jeg fik installeret via Zavevarmes samarbejdspartner (Smederupgaard), som jeg kun kan give min varmeste anbefaling. Deres medarbejdere har været utrolig søde, høflige og ordentlige. De har været så pligtopfyldende, at hvis der er en aftale de ikke har kunnet overholde, så har de ringet og ændret tidspunktet og informeret. Det er sjældent at finde så ordentlige håndværkere 👏
Jeg må erkende, at på trods af en hvis skepsis før købet, så er jeg i dag, utrolig glad og tilfreds med hele forløbet og kan kun anbefale Zavevarme til andre.

Besvarelse fra Zavevarme
God service, hurtig levering. 9Kw Panasonic luft/vand kører som en drøm.

Hvorfor er der ikke 0 stjerner
Hvorfor er der ikke 0 stjerner? Zave er totalt useriøst og super dårlig "service". Har lige købt en Panasonic luft til luft. Virker ikke korrekt men det har zave ikke tænkt sig at gøre noget ved... har bare henvist til diverse klagenævn 🤢 hold dig langt væk medmindre du har masser af tid og overskud. Dialogen er lukket fra deres side, men det sidste ord er ikke sagt. Selv de 5 års garanti ser de bort fra?

Besvarelse fra Zavevarme
Hold jer langt væk fra dette firma
Hold jer langt væk fra dette firma. Det kan ikke betale sig. Vi fik luft-vand i december og anlægget er først kommet til at fungere her i maj. De fleste af de ansatte sidder i østeuropa og er meget svære at få fat på. De prøver at slippe uden om stort set alt. Det har været en lang kamp over ca seks måneder. Til sidst lykkedes det at få en anden installatør på opgaven, som i første omgang ikke ønskede at udbedre deres fejl, da Zave ikke kunne betale. Så anlægget virker billigt, men kræver ualmindelig mange timer med opfølgning og skæld ud. Det er et meget useriøst firma. De har prøvet at kompensere minimalt for ikke at kunne få anlægget til at fungere i seks måneder henover vinteren.

Varmepumpen Panasonic fejlede kun efter 2 uger
Varmepumpen Panasonic fejlede kun efter 2 uger. Efter 3 måneders diskussioner og dårlig opfølgning, endelig repareret. Eftersalgsservice er ikke seriøs.