ZARC Hair ClinicAnmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk personal, fantastiska människors. En vad den bästa servicen jag varit med om. Jätte tacksam för att jag valde dom. Finns absolut inget jag kan klaga på. Fräscht, super fin klinik. Starkt re... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kan varmt rekommendera Zarc Hair Clinic. Ett mycket professionellt bemötande och samtidigt avslappnat. Man känner sig väl omhändertagen direkt från start och alla steg i behandlingen gås igenom nogg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag (man) gjorde en PRP-behandling 3 st, och var kanske lite skeptiskt till en början. De sa att 8 av 10 svarar på behandlingen bra. Jag började få kalare fläck kring virveln, trots Finasteride och... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag kan inte beskriva hur enkelt och smidigt allting gick med min hårtransplantation. Från konsultation till behandlingen! Tryggheten är definitivt känslan man får från alla på Zarc. Alla är... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hårtransplantationsklinik

Skrevet af virksomheden

Hårtransplantationer & PRP-behandlingar i Malmö - Med lång erfarenhet i branschen och en passion för att bekämpa alla typer av håravfall har vi sett möjligheter att förbättra både resultat och upplevelse för dig som kund. ZARC Hair Clinic är en plats där trygghet, kvalitet och precision alltid står i fokus. I våra ljusa och rymliga lokaler i Varvsstaden, Malmö, erbjuder vi skräddarsydda behandlingar med absolut högsta kvalitet och professionalism – från första konsultation till färdigt resultat. Hela vårt team arbetar utifrån våra starka värdegrunder för att säkerställa att du inte bara får marknadens bästa behandling, utan också en upplevelse där du känner dig sedd, trygg och väl omhändertagen. Varmt välkommen till ZARC Hair Clinic!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

80 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Era bemötande är det bästa ingen blir…

Era bemötande är det bästa ingen blir skickad bort, alla får den samma känsla av kärlek.
Viljan till att hjälpa, viljan till att lyssna och tillsammans skapa en förståelse som blir levererad professionellt.
Stort tack till er alla

18. marts 2025

Hej Christian,

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen och att vårt engagemang för varje kund lyser igenom. Vi strävar alltid efter att skapa en varm och professionell upplevelse.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse…

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Zarc Hair Clinic!
Från första kontakten med Rita kände jag mig helt trygg - hennes professionalism och engagemang fick mig att lita på kliniken direkt. Jag har genomgått tre PRP-behandlingar efter min hårtransplatation och ser tydliga resultat - mitt hår växer bättre och känns starkare. Hela processen har varit smidig, och bemötande från personalen har varit fantastiskt. Rekommenderar varmt Zarc Hair Clinic till alla som vill ha professionell och personlig hjälp med sitt hår!

18. marts 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Stort tack för din fantastiska recension Muhedin! Det gör oss både stolta och glada att du känt dig så trygg och väl omhändertagen hos oss. Så kul att du ser tydliga resultat efter dina PRP-behandlingar – det är precis det vi strävar efter ☺️

Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss!

Helnöjd

Precis avslutat ett set med tre PRP-behandlingar och märker redan resultat. Professionell och supertrevlig personal. Helt igenom positiv upplevelse

17. marts 2025

Hej Mateja,

Tusen tack för din fina recension! Det är fantastiskt att höra att du redan ser resultat efter dina PRP-behandlingar. Vi uppskattar verkligen dina ord om vårt team och att du haft en positiv upplevelse hos oss.

Tack för ditt förtroende!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är otroligt nöjd med min…

Jag är otroligt nöjd med min hårtransplantation! Från första kontakten till eftervården har allt känts professionellt och tryggt. Andreas och Rita driver verkligen kliniken med omsorg och expertis, och Rita som utförde själva ingreppet var både noggrann och otroligt skicklig.

Resultatet ser redan fantastiskt ut, och hela upplevelsen överträffade mina förväntningar. Jag kände mig väl omhändertagen under hela processen, och teamet var alltid tillgängligt för att svara på mina frågor. Kan varmt rekommendera detta ställe till alla som funderar på en hårtransplantation!

Stort tack till Rita och Andreas!

23. februar 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Hej Filip, tack för din recension! Det gläder oss att du kände dig trygg och uppskattade både vår professionalitet och Ritas skicklighet :) Din rekommendation betyder verkligen mycket för oss!

Supernöjd med resultaten

Supernöjd med resultaten, rekommenderar den här kliniken starkt!!

1. marts 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Tack så mycket, Victoria! Det betyder mycket för oss att du är så nöjd med resultaten. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ser fram emot att få välkomna dig igen!

Grymma behandlingar!

Jag har gjort tre stycken PRP-behandlingar. Jag är väldigt nöjd med behandlingarna. Har även fått mycket råd och ett grymt bemötande! Schysst ställe.

1. marts 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Stort tack, Elias! Det gläder oss att du är nöjd både med behandlingarna och vårt bemötande 🙏 Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Från det att jag klev in på kliniken…

Från det att jag klev in på kliniken kändes allt rätt. Rita och Andreas var så välkomnande och fick mig att känna mig trygg direkt. Jag testade PRP för första gången och det var en riktigt bra upplevelse! De tog sig tid att förklara allt på ett lugnt och tydligt sätt, det märktes att de verkligen bryr sig om sina kunder; proffsiga, engagerade och supertrevliga. Jag ser verkligen fram emot min nästa behandling!!

14. februar 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Stort tack, Nina! Det betyder jättemycket för oss att du kände dig trygg och väl omhändertagen hos oss. Vi brinner verkligen för att ge varje kund en så bra upplevelse som möjligt, så det är fantastiskt att höra att du uppskattade vårt engagemang. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen vid nästa behandling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt kunnig och omhändertagande…

Väldigt kunnig och omhändertagande personal!

25. februar 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Tack så mycket, Lex! 🙌 Det gläder oss att du uppskattade vårt omhändertagande och kunniga team. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Efter två PRP-behandlingar hos ZARC…

Efter två PRP-behandlingar hos ZARC Hair Clinic märker jag redan en tydlig förbättring, och jag kunde inte vara mer nöjd! Från första besöket har jag känt mig väl omhändertagen av den professionella och kunniga personalen. De är noggranna, lyhörda och förklarar varje steg i behandlingen på ett tryggt och förståeligt sätt.

Lokalen är stilren, fräsch och skapar en lugn atmosfär, vilket gör hela upplevelsen ännu bättre. Att kombinera expertis med ett så trevligt bemötande är verkligen unikt. Rekommenderas varmt till alla som vill ha kvalitetsbehandlingar med verkliga resultat!

14. februar 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Tack, Danyal! Det betyder mycket för oss att höra att du är så nöjd med både resultatet och upplevelsen hos oss. Vi lägger stor vikt vid att skapa en trygg och professionell miljö, så din feedback värmer verkligen. Vi ser fram emot att följa dina fortsatta resultat! ☺️

Bästa valet för hårtransplantation

Jag gjorde en hårtransplantation hos ZARC för bara 2 veckor sedan och är SÅÅ nöjd!😍 Alla i teamet var proffsiga, trevliga och fick mig att känna mig trygg. Ingreppet gick smidigt och var i stort sett smärtfritt. Funderar man på en hårtransplantation så tycker jag att man ska välja ZARC!!!

30. januar 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Tack så mycket, Isabella! Det betyder verkligen mycket för oss att höra. Vi lägger stor vikt vid att varje kund ska känna sig trygg och väl omhändertagen, så det är fantastiskt att höra att du är så nöjd. Nu är det bara att se fram emot resan mot ditt slutresultat, din nya hårlinje kommer att bli fantastiskt fin! ☺️

Jättenöjd med min behandling

Jättenöjd med min behandling. Rekommenderar starkt!

12. februar 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Vad kul att höra, Noel! Du är alltid varmt välkommen hos oss, och vi ser fram emot att ses igen för din nästa PRP-behandling! 🙂

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har gjort två PRP-behandling och är…

Jag har gjort två PRP-behandling och är verkligen glad att jag kommit igång :) Har fått ett sånt härligt bemötande ända sen första konsultationen, supertrevliga människor och en fantastiskt fin klinik. Behandlingen var lättare än jag trodde och det är verkligen supertrevligt att komma till Zarc, rekommenderar varmt! //Henrik

8. februar 2025

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic

Stort tack för dina fina ord och din rekommendation, Henrik! Så kul att höra att du trivs hos oss och att allt känns så bra! Vi finns här om du har några frågor längs vägen och ser fram emot att följa din resa! ☺️

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.