Fantastisk personal, fantastiska människors. En vad den bästa servicen jag varit med om. Jätte tacksam för att jag valde dom. Finns absolut inget jag kan klaga på. Fräscht, super fin klinik. Starkt re... Se mere
Virksomheden har svaret
Kan varmt rekommendera Zarc Hair Clinic. Ett mycket professionellt bemötande och samtidigt avslappnat. Man känner sig väl omhändertagen direkt från start och alla steg i behandlingen gås igenom nogg... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag (man) gjorde en PRP-behandling 3 st, och var kanske lite skeptiskt till en början. De sa att 8 av 10 svarar på behandlingen bra. Jag började få kalare fläck kring virveln, trots Finasteride och... Se mere
Virksomheden har svaret
Jag kan inte beskriva hur enkelt och smidigt allting gick med min hårtransplantation. Från konsultation till behandlingen! Tryggheten är definitivt känslan man får från alla på Zarc. Alla är... Se mere
Virksomheden har svaret
Hårtransplantationer & PRP-behandlingar i Malmö - Med lång erfarenhet i branschen och en passion för att bekämpa alla typer av håravfall har vi sett möjligheter att förbättra både resultat och upplevelse för dig som kund. ZARC Hair Clinic är en plats där trygghet, kvalitet och precision alltid står i fokus. I våra ljusa och rymliga lokaler i Varvsstaden, Malmö, erbjuder vi skräddarsydda behandlingar med absolut högsta kvalitet och professionalism – från första konsultation till färdigt resultat. Hela vårt team arbetar utifrån våra starka värdegrunder för att säkerställa att du inte bara får marknadens bästa behandling, utan också en upplevelse där du känner dig sedd, trygg och väl omhändertagen. Varmt välkommen till ZARC Hair Clinic!
Solhöjdsgatan 11, 211 09, Malmö, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Blivit väldigt väl omhändertagen på kliniken, över mina förväntningar. Har känt mig oerhört trygg sedan första konsultationen. Har fått ordentligt med information och svar på alla min frågor. Gjorde min hårtransplantation idag och är redan supernöjd med min nya hårlinje.
Stort tack till Andreas, Rita och övriga på kliniken.
Rekommenderas starkt!!

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Jag har precis gjort min hårtransplantation och är otroligt nöjd med hela upplevelsen! Från första konsultationen till själva ingreppet blev jag bemött med värme, professionalism och omtanke. Alla i teamet var otroligt snälla, kunniga och fick mig att känna mig trygg under hela processen, det kändes som att man var hemma med vänner.
Ingreppet gick smidigt och smärtfritt, och jag kände verkligen att jag var i goda händer hela tiden.
Kliniken är fräsch, välorganiserad och man märker att de lägger stor vikt vid både resultat och kundens välmående.
Jag kan varmt rekommendera denna klinik till alla som funderar på en hårtransplantation.
Tack Andreas och Rita för ett fantastisk jobb!

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Zarc hair clinic ger förstklassiga behandlingar som ger dig de absolut bästa förutsättningarna för att återuppliva trött och skadat hår. Efter 3 PRP behandlingar har jag fått helt fantastiska resultat som jag aldrig trott skulle vara möjligt. Jag började tappa så mycket hår efter en period med stress och dåliga vanor men det va inget som inte kunde räddas upp med hjälp av Zarc. Jag är otroligt tacksam för att ni hjälpt mitt hår få tillbaka ”livsgnistan” och minskat mitt håravfall avsevärt samt fått mitt hår att växa tillbaka på ställen jag trodde gått förlorat. Tack Zarc för all hjälp!

Super nöjd!
Jag har varit på prp behandling på zarc och ser stor skillnad. Dem gör verkligen det lilla extra för kunden.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Professionell personal som hjälper dig att återfå kontrollen över ditt hår! Rekommenderar denna klinik till alla som behöver hjälp på vägen.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Väldigt bra stöttning och hörsamhet från första kontakt. Allt känns proffsigt och lyhört. Stmningen väl på plats gav trygghet och miljön/atmosfären väldigt trevlig. Själva operationen gick bra och det kändes hela tiden tryggt och kontrollerat, med återkommande frågor/kontroll att jag hade det bra.
Väntar ivrigt på slutresultatet men så här långt i processesn så är det stark rekommendation från min sida

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Jag är jättenöjd med bemötande, information och genomförande både för, under och efter mina kontakter med Zarc.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Jag fick ett personligt bemötande för att prata om just mina möjligheter. Hade tidigare varit på en annan klinik där jag fått ett mer stressat bemötande i konsultationen, men här pratade vi om just mina förutsättningar och vad som var viktigt för mig.
Transplantationsdagen gick mkt bra. Efter inledande samtal då jag fick en utförlig beskrivning på hur ingreppet skulle gå till så började ingreppet.
Det är en liten pärs att ligga stilla i något obekväma ställningar i många timmar medan transplantationen sker, men de var måna om att se till att jag hade det bra och jag kände mig helt trygg.
Det såg mkt bra ut när jag lämnade kliniken och såhär ett par dagar senare har jag inga komplikationer utan ser fram emot att det fortsätter läka bra och så småningom växer nytt hår på det transplanterade området.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Min upplevelse hos ZARC Hairklinik har varit exceptionellt positiv och överträffade mina förväntningar på flera plan. Redan från första konsultationen märktes det att personalen var engagerad, professionell och genuint mån om patientens välmående. Man känner sig varmt välkommen från första stund och bemötandet präglas av både kompetens och empati.
Anderas tog sig tid att förklara varje steg i processen, anpassat efter mina individuella förutsättningar, vilket skapade en stark känsla av trygghet och förtroende. På operationsdagen visade Rita och teamet sin expertis, flexibilitet och engagemang för bästa möjliga resultat.
Eftervården har varit förstklassig med tydliga instruktioner och snabb tillgång till svar vid frågor. Lokalerna är dessutom moderna, rena och inbjudande – vilket bidrar ytterligare till det proffsiga intrycket.
Sammanfattningsvis är ZARC en klinik som kombinerar hög medicinsk kompetens med värme och personligt engagemang. Jag kan varmt rekommendera dem till alla som funderar på hårtransplantation – här är du i trygga händer från början till slut.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Gjorde precis en transplantation. Kan inte ge en bedömning av resultaten än då det tar 3 månader för håret att växa ut, men har inget annat än gott att säga om processen så här långt. Blev väl mottagen och ingreppet kändes som att de arbetade noggrant för att få ett bra resultat. Tog därför lite längre tid än vad som först antogs att det skulle ta, men hellre någon timme längre om det blir ett mer noggrant jobb. Fick dessutom fler grafts transplanterade än vad som först utlovades, vilket är bara att tacka och ta emot. Ett extra plus för den noggranna genomgången och check ups för att förbättra läkningsprocessen efteråt.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Väldigt nöjd från konsultation till den faktiska hårtransplantationen. Kändes tryggt och tydligt med info kring varje steg. Rekommenderas.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Supernöjd med utförandet och personalen är helt fantastisk! Har känt mig trygg från start till slut med omhändertagande personal som följer upp under hela läkningsprocessen. Trygga, inlyssnande och kompetenta. ✨

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Jag kan varmt rekommendera ZARC till alla som gått i tankarna att göra en hårtransplantation. Jag tog flyget från Sundsvall till Malmö bara för att göra min transplantation på just ZARC då jag hade hört så gott om Andreas, Rita och all underbar personal. Med ett genuint, proffsigt och varmt mottagande gick allt hur smidigt som helst och inget kändes konstigt eller obekvämt. Man känner sig omhändertagen från start till mål. Jag är supernöjd över mitt resultat och hoppas jag kan komma tillbaka inom kort och göra min andra transplantation.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
The clinic is modern, clean, and well-organized. During the procedure, the doctors and staff were very gentle and explained every step. I felt safe and cared for throughout the day.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Genuint företag som omhändertar en från start till slut. Man känner verkligen värmen från personalen. Skulle rekommendera dom alla dagar i veckan!

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Rekommenderar starkt Zarc hairclinic. Både Andreas och Rita var väldigt kunniga och stötande genom hela processen. Ska du utföra en hårtransplantation så är de hit du ska komma till.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Jag kände mig oerhört trygg med personalen och stället. Är jätte nöjd att jag tog beslutet och gjorde hårtransplantation resan med er.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Jag har nyligen gjort PRP-behandling hos ZARC Hair Clinic och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Från första besöket blev jag bemött av trevlig och professionell personal som verkligen tog sig tid att förklara processen och svara på mina frågor. Kliniken är fräsch och känns trygg att vara i. Behandlingen gick smidigt och jag kände mig väl omhändertagen under hela tiden. Kan varmt rekommendera ZARC till alla som funderar på hårbehandling – jag kommer definitivt tillbaka!

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
incredible great consultancy! such a warm welcoming. Very supportive and understanding. Next level in quality and service. They find a fantastic balance in giving advice and selling their treatment. Never felt like they wanted to talk me into sth. Recommended it to several friends already.

Besvarelse fra ZARC Hair Clinic
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.