Wat een geweldige dienstverlening. Online aangekocht via de site, verzonden de eerst volgende werkdag van de winkel dag later ontvangen in geweldige staat en super verpakt. Dit is dienstverlening d... Se mere
Afgelopen zondag voor het eerst in de winkel geweest met mijn kinderen. Wij zijn nog leek op het gebied vaan Pokemon. De mevrouw van de winkel nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen, zodat zelf... Se mere
Echt super! Prima prijzen voor de Chinese pokemon kaartjes. Ik had besteld en werd de volgende dag gebeld dat ze een los Japans pakje niet meer hadden en of ze die dus konden crediteren. Ik heb voor h... Se mere
I was ordered 2 ETB, came perfect quality and 1-3 days like they said, i was there in person, so much stuff on load, most important, they have english/japanes cards, Soo i highly recomended this p... Se mere
Zaptoys gespecialiseerd in LEGO, Pokémon en Funko Pop!
Maxwellstraat 14, 1446TA, Purmerend, Holland
- info@zaptoys.nl
- zaptoys.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Goeie service en snelle verzending.
Goeie service en snelle verzending.
Had twee funko's gekocht. Deze zaten zo goed verpakt, dat het een beetje lastig was om ze uit de verzenddoos te krijgen, zonder de funko-doosjes te beschadigen. Dit was het enige verbeterpuntje.
Prima!
Het bestellen ging gemakkelijk. Ik kreeg een aparte mail omdat ik voor afhalen had gekozen. De bestelling werd snel verwerkt en het contact bij afhalen was prettig.
a great store hidden away
a great store hidden away! beautifull collection and with good prices
Was allang naar dit item op zoek veel…
Was allang naar dit item op zoek veel sites hadden de voorraad niet bijgewerkt Zaptoys wel!!!vervolgens snelle reactie en meteen het pakje verzonden erg blij!!!kom zeker terug bij dit bedrijf!!!dikke pluim😀
Ze bellen en zijn behulpzaam
Nou ik weet nog niet hoe het verder gaat heb het bestelde product nog niet
Komt morgen
Maar ze waren zo netjes om mij tebellen om mijn huis nr te vragen om dat ik die vergeten ben of niet gepakt heeft
Snelle levering en goed verpakt.
lol Fnaf plush 🦅🦅🦅🦅
Top winkel
We konden het snel bij jullie ophalen in de winkel. Prima service en vriendelijke mensen.
Goede service en heel vriendelijk!
Fun for everyone
Beat gesorteerde lego, funko pop en collector toys!!!
Wat een leuke online winkel
Wat een leuke online winkel. Ik zocht een bepaalde Lego set, die nergens meer verkrijgbaar was en deze winkel had het nog wel op voorraad. Super bedankt! Ook voor de snelle verzending. Ze verzenden ook naar Zweden. Geweldig. Ik zal zeker regelmatig kijken voor nog meer cadeautjes, vooral deze komende maanden. Tack så mycket🤓
Online en in de winkel goede ervaring
Ik heb hele goede ervaringen met ZapToys zowel online als in de winkel.
In de winkel is het goed geordend en daardoor, ondanks dat het vol is, overzichtelijk. Iets wat in Purmend was uitverkocht, was een paar dagen later uit de andere locatie vandaag gehaald. Dat werd gelijk telefonisch geregeld. Ook online gemakkelijk kunnen bestellen en mijn bestelling heel snel kunnen ophalen en stond dichtbij klaar, dus er hoefde niet gezocht te worden naar mijn bestelling. Geen negatieve punten te benoemen. Daarbij komt kijken dat de prijs ook iets lager ligt fan bijvoorbeeld een webshop gigant.
snel reageren en alles netjes zoals het…
snel reageren en alles netjes zoals het hoort.
Goede 1ste ervaring.
1ste hier gekocht. Ik heb de Ultra Pro Hologram Pages 9-Pocket Secure Platinum 100 Pages x3 besteld. Zelf met de verzendkosten goedkoper dan waar ik het normaal gesproken koop.
Snel verzonden en goed verpakt. Niets te klagen.
Vriendelijk ontvangst
Vriendelijk ontvangst, heel veel variatie en een gezellige sfeer.
Het was een hele fijne en leuke winkel