Synes der var lang leverings tid , det tog 14 dage inden varen kom , så rykkede , der at man får svar på mail inden for 24 timer og der gik også længere ☀️☀️men var varen i top , og levede op til for... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Zanca|Sonne er en fuldt fokuseret webshop samt fysisk butik. Hver måned håndplukkes der varer direkte fra Paris, med henblik på, at du altid kan finde noget helt unikt hos os. Vi har størrelser fra XS-4XL
Meterbuen 18, 1. sal., 2740, Skovlunde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Super service, jeg bestilte 2 bluser 26/12 og kunne hente dem i pakkeshop d. 29/12 det er hurtig levering og varene levede fuldt op til forventningerne og billederne, det er første gang jeg handler på Zanca Sonne, men sikkert ikke sidste gang 🙂

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Dårlig og useriøs service.
Bestilte d. 21/12 mit nytårs tøj hos dem fordi de lovede hurtig levering, og fik det leveret allerede d. 22 så det var super.
Jeg hentede pakken med det samme jeg fik den leveret i pakkeshoppen, og konstatere hurtigt jeg har fået den forkerte jeg skriver til dem allerede 13:30 d. 22. Så de hurtigt kan nå gøre noget.. og de sender da også hurtigt en returlabel da det jo er deres fejl og jeg sender retur samme dag igen…
De spørger hvornår jeg skal bruge kjolen og jeg siger nytårs aften, og spørger om de sender en ny med det samme så jeg når have den og sender dem en kvittering på jeg har indleveret den anden i pakkeshop. Derefter høre jeg ikke fra dem… så rykker jeg for svar den 23. Da jeg bliver lidt presset og frustreret over tiden.. de svare den 25. At de vil se om den kan nå komme med onsdag d. 27 - først tænker jeg hvad er det for et svar!!!! VIL SE ??? Jeg har returneret i har sendt en forkert og jeg skal bruge den nytårsaften!!!!
Jeg skriver ok, da jeg satser på den lige når det.. onsdag høre jeg forsat intet eller modtager bekræftigelse på den rigtige er på vej, så jeg rykker IGEN for svar og brokker mig! De svare først torsdag, og her spørger de så hvad det var jeg skulle have ??? Altså helt ærligt kig min ordre hvad jeg har bestilt ? Skrev det os i mailen den 22. Og på min retur label! Og så spørger de torsdag hvad jeg skulle have når de lovede få den sendt dagen før 😖. Torsdag skriver de den er gjort klar til afsendelse. Igår fredag skriver jeg til dem hvad status er for jeg har intet hørt og aldrig modtaget bekræftigelse eller tracking… imorgen er det nytårsaften og jeg har ikke modtaget min kjole.. det simpelthen ikke ok service??? Havde jeg bestilt en til og selv “lagt pengene ud” havde jeg vel haft den anden nu😤.. handler aldrig der igen og nu får jeg en kjole jeg ikke vil have da det glimmer og glitter og ikle lige til en anden lejlighed… så nu håber jeg at jeg snart ser nogle penge for den istedet for jeg har hverken den rigtige eller forkerte nu
Aldrig handel der hvis i forventer en service efter bestilling !

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Købte en pallietkjole som jeg skulle have på juleaften. Efter blot få minutter hang pallietterne fast i hinanden (ærme hang fast i brystet på kjolen) og trak lange tråde ud af kjolen. Efter blot et par timer måtte jeg tage kjolen af, da den var helt ødelagt med en masse trådudtræk og kjolen dryssede små sorte fnuller og halve palietter over alt!
Det var virkelig et dårligt køb og jeg kunne lige så godt have smidt pengene ud af vinduet.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg har handlet her mange gange, og det bli'r jeg ved med.
Bredt udvalg og fantastisk dejlig service ♥️

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Helt sikket her handler jeg igen 🥰
God kundeservice og tøjet i god kvalitet
Handler faktisk kun hos jer 😍
Lige modtaget min Pams glitter midi
Wow det må jeg sige..
den er jo endnu flottere end på billederne.. og den tilpasser sig bare min krop.., wow har ingen ord..
Tak for jer ❤️❤️
det er først gang jeg nogen sinde har handlet på ders hjemmeside men fandt en julekjole som jeg købte og den er mega lækker og have på så det bliver nok ikke sidste gang jeg køber tøj der fra få den er jeg glad få
Jeg vælger aldrig at handle hos Zanca Sonne igen.
Under Black Friday købte jeg to julegaver med det formål at spare penge, da jeg er på SU. Jeg lagde en ordre på over 650 kr. og modtog en bekræftelsesmail, der bekræftede, at alt var i orden.
Desværre, den 28.11.23, fik jeg en mail, der meddelte, at de sko, jeg havde bestilt, ikke var tilgængelige i størrelse 39, kun i størrelse 36.
Jeg er fuldstændig forundret over, at de reklamerer med en størrelse, de ikke har på lager. Havde jeg vidst, at skoene ikke var tilgængelige, ville jeg aldrig have bestilt fra dem, og jeg ville have fundet et andet sted at købe gaverne fra - hvilket jeg også gjorde.
Jeg har ingen intention om at vende tilbage som kunde, og jeg tvivler på, at den person, jeg oprindeligt købte gaverne til, ikke vil handle hos dem, når jeg fortæller det, på trods af hendes mange ønsker ellers er fra Zanca Sonne

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Betalte ekstra for at få sendt returvare direkte til dem, men de var ikke på adr da dao var der... så derefter sendt til pakkeshop hvor de ikke ville hente den.... dårlig service...

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Tøjet er ikke den bedste kvalitet, men det er okay til prisen. Stilen er meget fed.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Var i dag forbi butikken i Skovlunde, da jeg havde fået en bluse i fødselsdagsgave, som desværre ikke passede. Jeg ser, at de reklamerer med “20% rabat i dag” og tænker, at jeg i stedet for et tilgodebevis vil finde en anden vare i butikken. Jeg finder en strikbluse til 279 kr.
Den bluse, jeg vil bytte, koster 249 kr. (og er købt til fuld pris), så med 20% rabat på strikblusen til 279 kr., så forventede jeg ikke at skulle betale noget - men den sure ekspedient (fik desværre ikke hendes navn), som hjalp sin søde og imødekommende kollega med at lave returneringen, krævede, at jeg betalte 24 kr., for der var kun 20% på differencen(!). Jeg sagde, at det da ikke kunne være rigtigt, men det var hun ligeglad med - jeg spurgte, om jeg så kunne købe trøjen med 20% og så få et tilgodebevis på 249 kr., og det kunne jeg bare gøre, sagde hun surt. Men jeg må indrømme, at jeg ikke er interesseret i at skulle tilbage til den butik igen, så jeg betalte måbende de 24 kr.!
Har ellers købt en del tøj der, men det var sidste gang.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Er lidt i tvivl om hvor mange stjerner jeg skal/kan give.
Super hurtig behandling og levering af min bestilling.
Tøjet (Vanessa Batik skjorte og lang Mikala cardigan så ud som forventet MEN har haft skjorten på 2 gange og nederst på ærmerne trævle stoffet op og jeg må klippe mange tråde af.
Producenten har nemlig ikke gjort sig den umage at bukke kanten om på ærmerne inden de blev syet, så det trævler of trævler, og vil trævle helt op til syningen.
Kanten nederst på skjorten er lavet med fint ombuk inden syning så her er der ingen problemer.
Det er sjusk.

Returnering:
Kjolen var fin men sad ikke særlig godt.
Der var desværre ikke retur labels med til at sende tilbage så jeg må betale yderligere 50 kr for at sende en kjole til 375kr retur.
Handler af denne grund ikke her mere men holder mig til firmaer som sender retur labels eller har mulighed for at modtage pakker fra firmaet med billig porto
Jeg forsøgte at skrive mail om de ville sende returlabel men modtog intet svar

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Jeg havde forudbestilt en strikkjole med perler og betalt og så skriver de at deres lagerbeholdning desværre er tom så de annullerer min ordre....det rimer ikke helt - synes jeg...

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Blandet oplevelse med deres tøj, da ret meget er til overpris og så må jeg som andre også skriver give ret i kvaliteten på noget af deres tøj. Det er ofte stift tøj og ikke rart at have på, skal man have noget der er bare lidt blødt, ja så er priserne også 7-800 kr, hvor andre steder tager MAX 300 kr.!
Har shoppet her nogle gange online NÅR der var gode tilbud, men hold nu op hvor er der langt imellem...
Dette er bare 1 eksempel af jeg har fulgt med snart et år..
Der kom så ENDELIG et tilbud - 25% på UDVALGTE KJOLER (Deres sommer kjoler og ældre kjoler). Derefter oprettede de så en begivenhed, hvor de holder kunde aften i butikken med 15% på ALT.
Hvad så med online??
Det er desværre SÅ ofte man så kan købe tøj fra butikken og deres lager der ikke er online endnu, få procenter på ALT (De har næsten lige haft 50% på hele butikken, men nej nej ingenting online IGEN).
Kommer der endelig rabat, så kan man være så "heldig" at få 10% eller som nu 25% på nogle udvalgte ting (Det er jo ikke alle der går i kjole).
Der er også hvis man kan komme til butikken både 2.sortering, kundeaften, købe helt nye varer fra deres lager og andre begivenheder (Vi lever i år 2020, ALLE andre butikker holder også samme events online eller via live shopping).
Håber virkelig snart i vil tænke mere på ALLE OS der bor langt væk..
Jeg har både skrevet og nævnt dette for jer nogle gange før, samt set SÅ mange andre nævne det for jer, men aldrig fået eller set jer give et svar eller set der skulle være sket en ændring - Desværre bekræfter det jo bare ovenstående og deres fokus..
Vil derfor ikke give min anbefaling med mindre man bor tæt på butikken.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Kvaliteten på tøjet lever ikke op til forventningerne.. havde købt 1 par bukser og første jeg tager dem på er der hul på numsen.. udover det så kontakter jeg kundeservice på mail med alt form for dokumentation på hvornår de er bestilt, hvornår de er leveret og endda billeder med bukserne på hvor man kan se hullet men den eneste service jeg blev mødt var “Du skal sende dem retur og udfylde online hvis du ikke har en printer” jeg må squ sige jeg er skuffet over servicen og kvaliteten da det ikke er første kan jeg oplever syningerne skrider eller der kommer hul i bukserne efter 1-2 gange man har bruge dem… virkelig skuffende!!

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Ingen service er skuffet over den behandling jeg har fået og meget meget misvisende mails.

Besvarelse fra ZANCA l SONNE
Altid en god oplevelse at handle her .
Er super glad for mine køb. De holder hvad de lover. Der har aldrig været problemer med leveringen og det er en fair pris for fragten . Kan varmt anbefales
Altid en fornøjelse at handle med ZancaSonne.
Nemt. Tøjet holder hvad de lover - og skulle der ske en fejl er det nemt at sende retur/bytte osv.
hurtig ekspedition - og tøj der bestemt er billigt ift kvaliteten. Supergodt koncept❤️❤️